Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שברגע שאני מנסה להעתיק קטע מהאינטרנט ומדביק אותו ב וורד הכתב פשוט הפוך אך יש מקרים שההדבקה יוצאת בסדר.איך אפשר לתקן את זה?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה המפרט המחשב שלי לוח של .gigabyte GA-K8N Pro-SLI מעבד amd 4200 זכרון 1 גיגה כרטיס מסךNVIDIA mx7900 sli דיסק 250 גיגה כרטיס טלוזיה וזה מערכת של vista אני יכול לשים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי ללחבר שלי וראיתי שיש לו אפשרות לבחור שהוא מפעיל את המחשב בין שני הויינדווזים אז חשבתי לעצמי שגם אני יעשה את זה כי האקס פי נורא למשחקים אבל הME שלי הרבה פחות מהיר עם אינטרנט עכשיו איך אני עושה את זה? יש לי שני כוננים שונים גם פיזית וגם על המחשבC+D והME מותקן על C
-
שלום, הוינדוס שקיבלתי עם המחשב הנייד הוא עם מחיצה של C בה יש 220 גיגה ומחיצה של D שעליה רשום RECOVERY, איך אני יכול להוסיף מחיצה אחרת שתעשה חלוקה נורמלית ביניהן? אני לא ממש רוצה כונן C עם 200 גיגה שברגע שאני אעשה פירמוט הכל הלך... וברגע שאתקין מחיצות, כמה כדאי לשים על כונן בו מותקן הוינדוס? © ממתין לעזרה, תודה!
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! ראיתי אצל חבר שהוא עשה גם וינדוס xp וגם וינדוס vista.עכשיו מכיוון שיש לי כרטיס טלויזיה וכדי שהשלט שלו יפעיל אני חייב גרסת מדיה סנטר,אז רציתי לדעת אם אני יכול לעשות כמו גם xp רגיל וגם גרסת מדיה סנטר של xp.... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר את סיפריית הגיבויים של האייטניוס מהC לD ואני מנסה להשתמש בפקודה של Mklink ולא מצליח וכבר שברתי את הראש עם זה mklink /J “C:\Users\Yotam\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup" "D:\Apple\iTunes Backup\Backup” מה אני לא עושה נכון?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסרתי את המסנגר אשר בה עם הוונדוס וניסיתי לעדכן את המסנגר, לא עזר... (אני כרגע על 6.2) ההודעות האלה מעצבנותתתתתתת > עוד מישהו נתקל בבעיה כמו שלי? ניסתי להשתמש בתוכנה Ad-aware 6.0 וגם לא עזר... מה שמעניין הוא שלא משנה אם המסנגר עובד ברקע או לא, בכל מקרה ההודעות האלה מופיעות לא הלך להעלות את התמונה לאתר, העלתי לוואלה- ניתן לראות את התמונה בלינק הבא: http://briefcase.walla.co.il/sagiyehe
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550 (זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) .. זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רוצה לפרמט אבל בהפעלת המחשב הוא לא נותן לעשות boot מהcd למה?? הוא ישר נכנס לwin... יש דרך אחרת אם אין פיתרון?? מפרמט-xp ל-xp מודה למגיבים....
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, לקחתי דיסק ישן (ומקורי!) של XP Home Edition, שקניתי עוד לפני שיצא SP1. יש לי צורך להתקינו על המחשב (כרגע משתמש בויסטה ו-7), וכדי שהוא יזהה את ההארד דיסק SATA שלי ומסיבות ברורות אחרות, הורדתי את SP3 מהאתר של מיקרוסופט וביצעתי Slipstream באמצעות nLite. שיניתי מס' פונקציות בודדות ב-nLite כדי ש-XP תותקן בצורה יותר נוחה (הגדרת עברית מראש, הכנסת הסיריאל מראש ועוד). התקנתי את מערכת ההפעלה על מחיצה ריקה, וכשאני מגיע לשלב שאני מתבקש להזין סיריאל (שמוזן מראש...) אני תמיד מקבל הודעת שגיאה שהסיריאל אינו מתאים, למרות שמדובר בסיריאל מקורי שהזנתי במס' התקנות חוזרות על המחשב הישן שלי בשנים האחרונות. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב QUAD , ו 4 ג'יגה זכרון אני רוצה לדעת איזה גרסא של ווינדוס 7 תהיה לי הכי טובה שתתאים ותתמוך גם בריבוי ליבות וגם בזכרון Ultimate x86-64 .. ?? 32BIT, 64BIT .. ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו את התמונה - איך אני מוסיף את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעולם לא עשיתי את הניקוי ראג'סטי אך לאחרונה נאמר לי שאם אני אעשה זאת המחשב שלי יפעל הרבה יותר מהר(כרגע הוא פועל בסדר פחות או יותר) אבל אם אפשר שיפעל יותר טוב וזה לא יעשה לי בעיות אז למה לא.. קראתי קצת על תוכנות לניקוי ראג'סטרי ורציתי לשאול האם זה יכול למחוק לי דברים שני צריך כמו כתובת במועדפים או אתרים שמישמרו בזיכרון וכדומה? ובנוסף האם זה באמת ישפיע אחרי שאני אנקה את האג'סטרי?(יש לי כבר שנתיים את הXP ועוד לא עשיתי ניקוי אחד) אם אפשר לינק לתוכנה+תשובה לשאלותי בברכה רועי.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ועלוב שאני מעוניין להשתמש בו. בגלל העובדה שהוא ישן ועלוב התקנתי עליו WIN98SE,לצערי צצות לי אתו כל מני בעיות(בעיקר של למצוא דריברים מתאימים),שלא היו צצות לי בWINXP. הבעיה שעד כמה שידוע לי WINXP תופס משאבי מערכת יותר גדולים מ98 ובגלל זה אני פונה אליכם. האם יש אפשרות לגרום לWINXP לתפוס את אותם משאבי מערכת כמו שWIN98 תופס(באומרי משאבי מערכת אני כמובן מדבר על המהירות של המחשב,ולא כמות הזיכרון שנתפס בהארדיסק(סתם ביאור למי שאולי לא הבין).)? מפרט המחשב: Motherboard: ( CPU Type Intel Celeron II, 800 MHz (8 x 100 +Motherboard Name PCChips M754LMR Motherboard Chipset ALi M1631 ALADDiN TNT2 (System Memory …
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי מחשב נייד של Asus שהגיע עם וינדוס 8 מובנה ועליו ופעם תהיתי היכן נמצא הSerial Key של הוינדוס אז התקשרתי לתמיכה ונאמר לי שזאת חתימה דיגטלית שכאשר אני אתקין וינדוס על המחשב הוא יזהה כבר לבד את החתימה וימשיך בתהליך. אחלה! קניתי עכשיו SSD חדש למחשב שאני אהיה מעוניין להתקין אותו על המחשב וכמובן עם זאת גם וינדוס. 1. האם תהליך של התקנת וינדוס באמת עובד כמתואר מעלה? 2. האם אני יכול להתקין ישר וינדוס 10 או שאני חייב קודם להתקין וינדוס 8 ואז לעשות שדרוג ל10? 3. מה יקרה אם אני אכניס את הארדיסק הנוכחי כשהוינדוס עוד מותקן עליו למחשב אחר? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
הכונן עליו מותקן הווינדוס בעל נפח של 120 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו לשתי כוננים. כל מה שיש עכשיו שישאר ב-C ו-70 ג'יגה יעברו לכונן חדש בשם E:. האם אפשר לעשות זאת בלי לפרמט מחדש? אם כן איך? אפשר מדריך?
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מבחינת חומרה, כדאי לי בכלל להתקין 7?: מעבד ATHLON II 635 Q.C AM3 AMD לוח אם GA-MA785GMT-UD2H AM2 AMD GIGABYTE כ. מסך ATI Radeon 5450 1G-3 POWER COLOR דיסק קשיח F3 1T SATA2 7200 32MB SAMSUNG כרטיס זיכרון פנימי KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333 Mhz צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL מאוור למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC ספק כח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN מארז ENGINE PLUS AEROCOOL אם כן, מה ההליך? פרמוט? התקנה? לא יצא לי עד היום להתקין מערכת הפעלה, פעם ראשונה תמיד כיף
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וינדוס אקס פי הום אדישן ודפדפן אקספלורר 6.1 (כנראה) וכל פעם שאני שולח הודעה כאן בפורום, אז הוא רושם שיש בעיה וחייבים לסגור את הדפדפן.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? כי זה ממש מעצבן לשלוח הודעה ולצאת ושוב פעם להיכנס לאתר.. עצות..?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב CHROME והוא אחלה והיה בו מותקן ADblock PLUS שהתמודד מצויין מול חלונות עם פרסומות שנפתחים בעצמם. עכשיו שדרגתי ל IE10 ובשימוש של יומים/יומיים נראה גם כדפדפן מצויין רק הבעיה איתו שמדי פעם נפתחים חלונות עם פרסומות שזה מציק. השאלה אם יד דבר כזה פנימי או חיצוני בדומה ל ADblock עבור IE10 ??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך כי אני חייב לפרמט ואני ממש לא יודע איך לצאת לדוס
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתכוון שהכל (הככככלללללל) יהפוך להיות אנגלית, ז"א לדוגמא "המחשב שלי" יהפוך ל - My Computer. האם יש אפשרות כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד לפני איזה חודש היה לי מותקן במחשב framework לא זוכר איזה גירסא.. ניראה לי 3 אח שלי בטימטומו בזמן שהייתי בצבא מחק אותו דרך add and remove programs וקיצר זה עשה בעיות ועכשיו יש לי מותקן גירסא 1 שלו.. ולא נותן לי להתקין גירסא חדשה... עצם זה שאין לי גירסא חדשה שלו יותר זה עושה לי בעיות בכל מיני מקומות יש איזשהו פיתרון שבוא אני אוכל לעדכן את הפריימוורק הזה.. ניסיתי בכל מיני דרכים.. דרך האפדייט של ווינדוס דרך הורדה עצמאית.. זה פשוט לא נותן לי לעדכן
-
- 8 תגובות
- 649 צפיות
-