עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by undav,

[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ברצוני להפוך אחת ממחיצות הfat32 שלי לNTFS, אבל ישנם שתי אפשרויות, אחת לבצע format והשניה convert. מה ההבדל?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ycltdycltd,

יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי, לאחרונה התחלתי להריץ תוכנה שעושה שימוש בdb מסוג postgres על המחשב. שמתי לב שפעולות שטוענות מידע מהdb לוקחות הרבה מאוד זמן. מריץ windows 7 x64 ent על במחשב 8GB RAM DDR3 CPU i5 3570 HD SATA 7200 RPM מה שאני רואה זה זהצריכה של ה CPU וה RAM נמוכות אבל עדיין נעשה שימוש ב page file. למיטב הבנתי המערכת צריכה להשתמש ב page file כשה RAM מלא. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Zeev86,

ניסיתי את הפקודה בכמה אפשרויות, אבל כל פעם אני מקבל שהsyntax לא נכון אני רוצה לשלוח ממחשב אחד ברשת למחשב שני דרך השם שלו. net send \\name1 text או net send text \\name2 רשום לי שהsyntax לא נכון. תעזרו לי בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. התקנתי windows xp דרך עותק שהתגלה אח"כ שהוא לא חוקי במחשב נייד כמו בכל מחשב יש לי מדבקה מאחורה עם סריאל אני יכול להשתמש בו כדי להפוך את ה windows שלי לחוקי בצורה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by tiger2014,

יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by makakO,

אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Wile E Coyote,

שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.

11. Started by shimon23,

התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מיקרוסופט תעדכן את חלונות 10 עבור כלל המשתמשים בתחילת השנה הבאה, עם כמה וכמה יכולות ויישומים חדשים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by dani,

כל פעם שאני יוצא מתכנה מסויימת (אקספלורר, ומשחקים) אני מקבל הודעת שגיאה מעצבנת http://www.pic.co.il/Files/D8E4025A23EA46ED9E1360B9C45BA0D4/norm_6664FF7944F449A1B3A6EA9DBE7EF03A.JPG היא לא גורמת לכלום לקרוס או משהו פשוט זה מעצבן כל פעם... תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by IP,

או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, התחלתי להשתמש בוינדוס 8, משום מה גם כשאני על משתמש אדמין, המערכת מקפ]יצה הודעות שגם העתקות קבצים פשוטות מצריכות אישור והרשאות אדמין נוספות (לפעמים אישור מעביר תקובץ לפעמים לא). ויש בעיות גישה של תוכנות מסוימות לכוננים ותיקיות מסוימות, זה נראה כאילו היוזר אינו אדמין אמיתי במחשב ויש שם כל מיני הגבלות משונות, מה הדרך לפתור את זה ? זה דברים שלא היו בוינדוס 7...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by gaziter,

יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. (ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון? מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה. האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום ניסיתי להגדיר תיקייה מסויימת שלא תיפתח לי כתיקיית מוזיקה ועשיתי משהו לא נכון כנראה (בטוח..) עכשיו כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על תיקייה זה פותח לי את הACDSEE כשאני לוחץ עכבר ימני, החלק המודגש (הברירת מחדל לפתיחת התיקייה) הוא Browse with ACDsee אתם יכולים לעזור לי לסדר את זה? ושאלה שנייה אני רוצה לעשות בתיקייה מיון לפי תאריך שהקבצים השתנו ובתיקיות מסויימות אין לי אפשרות כזאת הכי קרוב שיש זה מיון לפי שנה, אבל זה לא ממיין טוב מה צריך לעשות כדי שהמיון ע"פ תאריך יופיע? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by dani k,

היי אנשים ! מותקן אצלי במחשב windows xp 64 bit באנגלית. מישהו יודע כיצד ניתן לשנות את שפת הממשק מאנגלית לעברית ? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  25. Started by shimon23,

יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים