עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by spz,

מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ron_king60,

שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by HellBoY,

שלום לכולם.. שאני מעלה את הוינדוס (הבעיה התחילה עכשיו,אחרי repair) אז הוא נתקע לי בערך 2 -3 דקות במסך של ה windows is starting up מה שקודם ביכלל לא הופיע לי ..מרוב שזה היה מהיר זה ישר היה קופץ לוואלקאם סקרין..סרקתי וירוסים וספייווארים וניקיתי הכול ועדיין לא עזר?מה עוד אפשר לעשות זאת בעיה ממש מעצבנת.תודה מראש לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. החתולה נרדמה על המקדלת וכשהעפתי אותה משם, קיבלתי הודעה כלשהי. לא ממש קראתי אותה אבל אני די בטוח שהיא היתה על הפעלת sticky keys. ביטלתי וישבתי לעבוד, אבל דברים התחילו להתנהג מוזר: אני לא יכול להחליף שפה עם Alt-Shift או עם CTRL-Shift, לחיצה על Shift-t מחזירה כלום במקום T ו- Shift-' לא מחזיר גרשיים. ביטלתי את כל הגדרות המקלדת ב- ease of access, וידאתי שהמקלדת מוגדרת כמו שצריך, החזרתי את ההגדרות בדרייבר של לוג'יטק לברירת המחדל, איתחלתי, שום דבר לא עזר. החלפתי את הכפתורים לשינוי השפה ל- CTRL-Shift ועכשיו הרצף הזה עובד, אבל זה לא פתרון (וזה לא עוזר לי עם ה- t או עם הגרשיים). מערכת ההפעלה היא Windows 7 x64 עם כל העדכונים למעט IE9. יש רעיונות, חוץ מלהחילף את החתולה?

7. Started by Kurt,

יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by roipow,

כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה

10. שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ראיתי לפני כמה זמן מדריך בפורום איך אני יכול לבצע התקנה של מערכת ההפעלה על דיסק קשיח ולאחר מכן לחבר אותו למחשב אחר (עם לוח אם שונה). לבצע כמה שינויים בהגדרות וואלה! יש לי מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ההוא. אני צריך את זה בשביל: יש לי מחשב נייד שאין בו CD ROM והוא לא מזהה CD ROM חיצוני. אני רוצה להתקין על הדיסק קשיח שלו את מערכת ההפעלה במחשב אחר, לבצע את ההגדרות הדרושות ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב הנייד ובכך אני פותר את בעית ההתקנה עליו (למרות שאין לו CD ROM). תודה רבה!! שבוע מעולה לכולם!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by psycho killer,

איך אני יכול להפעיל תוכנה בויינדוס XP כשאני מנסה להפעיל התקנה של התוכנה אני מקבל שגיאה"אין אפשרות להפעיל תוכנית של 16 סיביות" ניסתי להפעיל במצב תאימות ל95 לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by 34N1A1N79,

היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by pakariel,

קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shimon23,

התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. הוא היה בשורת המשימות ועכשיו איננו, איך אני מחזיר אותו? תודה וערב טוב

20. Started by Ivgi,

כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?

21. לא מצאתי מקום מיוחד לאופיס אז שואל כאן. התקנתי אופיס 2016 professional plus , , ההתקנה עברה בהצלחה והכל עובד תקין כשאני בא להתקין את חבילת העברית המתאימה שהורדתי מאתר מייקרוסופט אני מקבל את ההודעה הבאה. https://support.office.microsoft.com/he-il/article/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-Office-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%a5-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%95-Windows-Installer-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-30775ef4-fa77-4f47-98fb-c5826a6926cd?NS=OCSAC2RCLICKTORUN&Version=16&SysLcid=1037&UiLcid=1037&AppVer=CCL160&HelpId=%…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כרגע אני עם SP2, מרוצה, המחשב מהיר, כמעט ואין טענות השאלה אם כדאי להוריד את העידכון שמוצע לי SP3?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by gshhar,

אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MaTaN_Sh,

עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.