Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מעוניין לדעת איזה win מתאים להתקין למחשב זה: http://ksp.co.il/?uin=23247 בנוסף, איך אפשר להתקין ווינדוס על מחשב שאין לו כונן דיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתמול קניתי צורב פלקסטור ומה שהבנתי שחשוב שיהיה מופעל עליו DMA יש לי XP ואני לא מצליח להפעיל לו את הDMA למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה קיימת האפשרות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל תוכנה בויינדוס XP כשאני מנסה להפעיל התקנה של התוכנה אני מקבל שגיאה"אין אפשרות להפעיל תוכנית של 16 סיביות" ניסתי להפעיל במצב תאימות ל95 לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימט 64 ביט ופתאום ביום בהיא אחר המחשב פשוט הפסיק לבצע SLEEP ??? מה עושים???
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כחודש התקנתי מערכת הפעלה מאוד אמינה ונהדרת ושמה windows 2000 pro, הכל היה טוב ויפה חוץ מתוכנת הצריבה האהובה עלי שלא פועלת על windows 2k(שהיא NTI cd maker), אבל זהו מחיר זעום לשלם בתמורה למערכת שעובדת נהדר בכל התחומים ולא מתרסקת.... אבל יום אחד שהיתי צריך להשתמש בסורק שלי UMAX ASTRA 3400, גיליתי שאין לי דרייברים.... גלשתי לאתר החברה(UMAX) ונדהמתי לגלות שאי אפשר להוריד דרייברים לWINDOWS 2K, אלא רק להזמין את זה על דיסק! בבקשה ממכם, אם יש לכם סורק דומה, עזרו לי למצוא דרייברים... אני לא רוצה לחזור לWIN 98se :'( תודה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג עדכון xp לכרטיס מסך מסוג AGP-V7700 Pro deluxe geforce 2 gts pro בתודה מראש :saint:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אנטי וירוס שיש לו תמיכה מלאה בוויסטה 64 חיפשתי בגוגל אבל מצאתי מוצרים שתומכים בוויסטה אך לא בגירסת ה64 מישהו פה יכול להמליץ לי על מוצר עדיף המלצה על פי ניסיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
או : WIN 2000 + 98 תכתבו למה לדעתכם המערכת הפעלה שאתם משתמשים בה יותר טוב. בתודה מראש, IP.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רק שלשום מיקרוסופט הציגה את ווינדוס 10, והיום אנחנו כבר מקבלים מידע חדש על המערכת ממסמך מודלף של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%9a-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?
-
שלום לכולם..אתמול החלפתי מעבד במחשב שלי..מ-2.8 ל-3.0.. החלפתי..הכל היה בסדר,המחשב עלה והודיע לי שהתקנת המעבד הצליחה ושאני צריך לעשות ריסט כדי שכל השינוייםן יכנסו לתוקף.. עשיתי ריסט ומאז המחשב לא מגיע לווינדווס..כל מה שניסיתי לא עובד!..הוצאתי את הבטריה..איפסתי את הג'אמפר של הביוס..הכל הכל והמחשב פשוט לא עולה.. ניסיתי גם לתקן את ההתקנה של הווינדווס(ריפר) וזה גם לא נותן..זה תמיד מסיים את ההתקנה של הווינדווס עצמו ושזה מגיע לחלק שהמחשב אמור לעשות ריסט לבד ואז להמשיך להתקין..(אחרי כל הבדיקה וההתקנה שהוא מבצע במסך הכחול..)..הוא לא ממשיך ופשוט עושה ריסט!.. גם אחרי שאני מסיר את הבטריה ומחזיר,זה כותב לי שהאוברקלוקינג נכשל כשבפועל אין אוברקלוק..אומר לי שהבטרייה כמעט ריקה בזמן שלא מש…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-