Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח שבו מותקן ווינדווס 7 ואני רוצה לחבר לו בנוסף ארדיסק פנימי ממחשב אחר שבו מותקן ווינדווס xp. אם אני אחבר, אז האם הווינדווס 7 יעלה או הווינדוס xp כמערכת הפעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, כפי שהכותרת אומרת: קיים ברשותי קובץ AVI בתיקיית הורדות של המירק, ברגע שאני נכנס לתיקייה מה שקורה זה שהמעבד נכנס לשימוש מלא והתהליך שמשתמש במעבד הוא Explorer.exe (אני מדגיש Explorer ולא iExplorer) , כשאני מנסה למחוק את הקובץ כתוב שהוא בשימוש ולא ניתן למחקו... דרך ה-Dos אני לא יכול למחוק את הקובץ כי שם הקובץ הוא בעברית... איך אני יכול למחוק את הקובץ הסורר?? תודה מראש. *עריכה - מע. ההפעלה היא WinXP Pro Corp SP1
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הINTERNET EXPLORER לא פותח לי אותו מה שהוא בד"כ אמור לעשות...הוא מביא לי תחלון הבא (אהה וברור שמותקן אצלי פלאש 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מקווה שההודעה קשורה לפרום הזה במידה ולא אנה אמרו לי לאיזה פרום לפנות ואני אפנה ולבעיה : אתמול בלילה המחשב נתקע לי אז לחצתי על לחצן הreset כאשר הוא עלה מחדש במקןם להתקדם אל עליית הwindows הוא הראה לי את ההודעה הבאה Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected Boot device and press key יש לי דיסק של win7 וניסיתי לשחזר דרך נקודות שיחזור אבל לצערי הוא לא הצליח משום שאין כאלה לפי ההודעה שנרשמה הביעה היא שיש לי קובץ מאוד חשוב על המחשב האם אני חייב לפרמט או שיש דרך אחרת להשיב את המחשב לקדמותו ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל האייקונים בשולחן התהפכו לי .איך אני מחזיר אותם חזרה? תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל תוכנה בויינדוס XP כשאני מנסה להפעיל התקנה של התוכנה אני מקבל שגיאה"אין אפשרות להפעיל תוכנית של 16 סיביות" ניסתי להפעיל במצב תאימות ל95 לא עוזר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני משחזר אותו ?? יש את התוכנה Easy Recovery אבל זה רק ל-98 95
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחקתי בטעות חלק מהפונטים בתיקיה שלהם בC> WINDOWN. עכשיו חסרים לי פונטים והווינדוס נראה מוזר. ניסיתי להכניס את הדיסק XP ולהתקין את הפונטים של המזרח התיכון, אבל זה לא נותן לי את האפשרות. מה עושים? :'(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד I5, 4GB שעל פניו הנתונים די טובים. הבעיה היא שאני חש באיטיות בלתי נסבלת יחסית למחשב חדש. המערכת היא ווינדוס 8 64ביט לא יודע אם זה רלוונטי אבל BSPLAYER באמת בלתי נסבל. ד"א התקנתי את כל העדכונים שיש. עוד דבר, כשאני נכנס לטסק מנג'ר הוא כותב לי בלשונית של DISK שהוא מנצל 100%. משמעותי/רלוונטי? בתודה בן.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, התחלתי להשתמש בוינדוס 8, משום מה גם כשאני על משתמש אדמין, המערכת מקפ]יצה הודעות שגם העתקות קבצים פשוטות מצריכות אישור והרשאות אדמין נוספות (לפעמים אישור מעביר תקובץ לפעמים לא). ויש בעיות גישה של תוכנות מסוימות לכוננים ותיקיות מסוימות, זה נראה כאילו היוזר אינו אדמין אמיתי במחשב ויש שם כל מיני הגבלות משונות, מה הדרך לפתור את זה ? זה דברים שלא היו בוינדוס 7...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, נניח שיש לי קובץ שהסיומת שלו היא RAR.HTML ואני מעוניין למחוק את ה-HTML. כמובן שכאשר מדובר בקובץ אחד, הפעולה הינה קלה ופשוטה. השאלה היא מה קורה כאשר יש לי 100 קבצים כאלה, שבכולם אני רוצה למחוק את ה-HTML. האם יש דרך אלגנטית לעשות זאת במהירות באמצעות שימוש בכלים של WINDOWS ,או אולי באמצעות תוכנה כלשהי ? (במקרה של תוכנה, הנושא הזה יצטרך לעבור מן הסתם לפורום המתאים) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי ניסה להתקין ווידנוס XP דרך הדוס (winnt.exe), וזה רשם לו את ההודעה שהוא לא מוצא את ה - SMART DRIVE (משהו כזה) מה זה בדיוק ? ואיפה אפשר להשיג את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי לכולם יש לי במחשב 4 דיסקים קשיחים. אני רוצה להתקין 2 מערכות הפעלה על 2 דיסיקים שונים. אני יודע שניתן לעשות זאת אבל אין לי מושג איך מתקינים מערכת מבלי שתיהיה תלויה באחד הדיסקים. למה כוונתי, אם אני מתקין בדיסק :C ומתקין גם בדיסק אם דיסק :C נופל אין לי אפשרות להפעיל את המערכת שמותקנת ב בקיצור האם הדבר אפשרי באמצעות תוכנת צד שלישי? ואם כן איזו תוכנה עושב את הדבר. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא היה בשורת המשימות ועכשיו איננו, איך אני מחזיר אותו? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,יש לי בעיה במחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש ימיני בעכברבשולחן עבודה או על אייקון במחשב לדוגמא: סל מיחזור אני רוצה ללחוץ מקש ימיני על עכבר וזה לא מאפשר לי, או שזה לא מאפשר לי ללחוץ על שולחן עבודה במקש ימיני .מי שיכול לעזור לי תודה !תודה לכל העונים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-