Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי! יש לי בעייה חדשה שמעולם לא נתקלתי בה בעבר. כשאני מבצע פעולות מסויימות במערכת ההפעלה שלי, מהסוג האלמנטרי ביותר כדוגמת: לחיצה על מקש ימני על כפתור ה-Start, או בלחיצה של מקש ימני על איזשהו קובץ, או סתם לנסות למחוק איזהשהו קובץ, נוצר Delay של בערך 7 שניות בין הלחיצה עד להופעת התפריט או הדיאלוג המתאים. בזמן הזה אי אפשר לעשות דבר, הסמן הופך לשעון חול והמחשב כמו ניתקע, למרות שאם הוא מבצע איזושהי פעולה היא לא נפסקת, אבל השליטה שלי על המחשב אובדת לאותן 7 שניות, שבהן אני צריך לחכות עד להופעת התפריט. המפרט הטכני - מעבד AMD Athelon 1.2 , מערכת הפעלה Windows98 SE. אם צריך עוד פירוט אז אתן אותו. למי שיכול, תעזרו לי בבקשה!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לכולם. ברשותי מחשב שולחני עם מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate. השאלה המקורית שלי היתה אמורה להיות: מה ההבדל בין מצב Hibernate, מצב Standby ומצב Sleep? מצאתי בפורום תשובה לגבי שני הראשונים (Hibernate ו- Standby), אך לגבי Sleep לא מצאתי. אשמח אם מישהו יסביר לי או יפנה אותי להסבר לגבי מצב Sleep, למה הוא נועד, ואילו רכיבים מפסיקים לקבל חשמל במצב זה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה ומוצלחת קניתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד). כל ההרכבה וההתקנות עשיתי לבד. הכל עובד בו מדהים, יש רק דבר אחד קטן שקשור לווינדוס (איך לא? ) שמפריע לי. אתחול של המחשב זה ממש עניין של שניות תודות לSSD, אבל ברגע שעולה מסך הlogin של חלונות ואני מכניס את הסיסמא, לוקח זמן ניכר (בעיקר ביחס לבוט המהיר) שבו מופיע מסך הWelcome... ועד שמופיע שולחן העבודה. הבעיה מתרחשת רק כאשר מעלים את מערכת ההפעלה ולא מתרחשת כאשר חוזרים ממצב שינה\נועלים את המחשב. כמו כן זה לא תלוי בכמה זמן אני מחכה לפני שאני עושה login. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה. גיגלתי קצת את הנושא ויש כמה תוצאות שאבדוק אותן בערב כשאחזור מהעבודה, בינתיים אם למישהו יש הצעות\תובנות בנושא אשמח לדעת!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]שלום לכולם , יש לי בעיה בחיבור רמקולים אלחוטיים למחשב , בפלאפון אנ כן מוצא את הרמקולים , אבל במחשב לא. קניתי מתאם BLUETOOTH שאמור לסרוק ולמצוא אותם. לפני הפירמוט זה עבד . אחרי שפירמטתי את המחשב הוא לא מוצא אותם. הדגם של הרמקולים הוא : T4 CREATIVE . תודה רבה לעוזרים.[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל הזמן צריך להיכנס דרך לוח הבקרה. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הוא נותן לי הודעת שגיאה: "אין אפשרות למחוק את הקובץ . אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הניכונים". כל פעם זה קבצים אחרים (רוב הקבצים נמחקים כרגיל). כדי למחוק אני צריך להפעיל את המחשב, וגם לא תמיד עוזר. סרקתי עם Ad-Aware ולא עוזר במנהל המשימות מופיעות רק תוכניות קריטיות של ווינוודס . למה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. עשיתי כמה סידורים במחשב עם תוכנות רג'יסטרי, ואז הדלקתי אותו מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: Windows could not start beacouse of an error in the software: please report this problem as: Load needed DLLs for kernel. יש לי 2 מערכות הפעלה, לינוקס ווינדוס xp. אין לי דיסק התקנה של וינדוס בהישג יד. המחשב שלי, לנובו Т60. אם אני מנסה להיכנס למצב בטוח אני מקבל את הודעה השגיאה הבאה, שחסרתי הdll הבאים: ntoskrnl.exe hal.dll kdcom.dll הבנתי בחיפושי הפתרון שלי שאני צריך להריץ מהrecovery consule את chkdsk, bootcfg, fixmbr. אבל אין לי מושג איך אני נכנס לrecovery consule. אני גם לא יודע איך אני מקבל אפשרות סתם לכתוב בדוס. הבנתי שיש איזו פקודת bootcfg /rebuild שיכולה לעזור לי... קיצר, א…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החתולה נרדמה על המקדלת וכשהעפתי אותה משם, קיבלתי הודעה כלשהי. לא ממש קראתי אותה אבל אני די בטוח שהיא היתה על הפעלת sticky keys. ביטלתי וישבתי לעבוד, אבל דברים התחילו להתנהג מוזר: אני לא יכול להחליף שפה עם Alt-Shift או עם CTRL-Shift, לחיצה על Shift-t מחזירה כלום במקום T ו- Shift-' לא מחזיר גרשיים. ביטלתי את כל הגדרות המקלדת ב- ease of access, וידאתי שהמקלדת מוגדרת כמו שצריך, החזרתי את ההגדרות בדרייבר של לוג'יטק לברירת המחדל, איתחלתי, שום דבר לא עזר. החלפתי את הכפתורים לשינוי השפה ל- CTRL-Shift ועכשיו הרצף הזה עובד, אבל זה לא פתרון (וזה לא עוזר לי עם ה- t או עם הגרשיים). מערכת ההפעלה היא Windows 7 x64 עם כל העדכונים למעט IE9. יש רעיונות, חוץ מלהחילף את החתולה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... המחשב מיועד להכל . תודה !
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלינוקס ובמק מאז ומתמיד אין וירוסים. ב-XP היו וירוסים כי לא היה מנגנון לחלוקה זמנית של הרשאות. בויסטה היה את UAC שאמור היה לפתור את הבעיה. הבעיה היחידה שהייתה איתו זה שהוא שלח מלא התרעות ועיצבן. בחלונות 7 הם שיפרו את הUAC וניתן לשנות גם את רמת הפעילות שלו. מה שאני לא מבין זה למה חלונות עדיין מתריעה על זה שצריך אנטיוירוס? האם ה-UAC לא מספיק? למה חלונות 7 ממליצה ליצור משתמש רגיל ולא לעבוד עם אדמיניסטרטור? מה ההבדל בין אדמיניסטרטור עם UAC לבין משתמש רגיל עם UAC? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בתקלה מסובכת שבה ה-XP נתקע בוולקאם סקריין (מתחבר רואים חצי שניה את שולחן העבודה וחוזר לוולקם סקריין) סייף מוד לא עובד ותיקון ההתקנה דרך דיסק WINXP לא זמין (כתוצאה מגרסאות שונות בין הדיסק התקנה לדיסק שיש ברשותי כעת) במצב כזה אני משתמש ב-BOOT CD שנקרא ERD COMMNDOR ומשם עושה שיחזור מערכת לנק' מסוימת הבעיה עכשיו היא שמחקתי את נק' השיחזור דרך ההגדרות של "ניקוי דיסק" ואין לי נק' שיחזור לחזור אליהם לכן, אשמח לדעת האם יש דרך שאני אצליח לשחזר את קבצי השיחזור שמחקתי (לפני שהתקלה הופיעה) מההגדרות של "ניקוי דיסק" ??? איפה קבצים אלו ממוקמים?? ומה הסיומות שלהם? זה הדבר היחיד שאני חושב שיכול להצליח אבל אם יש לכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כולכם מכירים את מנהל הבוט המעצבן של מיקרוסופט המופיע כאשר יש שתי מערכות הפעלה על המחשב. הבעיה שמערכת הפעלה השנייה כבר לא קיימת די מזמן, אבל הבוט עדיין קיים. איך ניתן לבטל אותו כי זה ממש מעצבן ומעקב את עלייה מערכת הפעלה. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שנשאלת אצל הרבה מאיתנו... מה כדאי Windows 7 64BITאו Windows 7 32BIT פרסום המפרט : מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3 השימושים במחשב- משחקים (GAMER) , סרטים , עיצוב (PHOTOSHOP) וכו'....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת איזה win מתאים להתקין למחשב זה: http://ksp.co.il/?uin=23247 בנוסף, איך אפשר להתקין ווינדוס על מחשב שאין לו כונן דיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן מדריך בפורום איך אני יכול לבצע התקנה של מערכת ההפעלה על דיסק קשיח ולאחר מכן לחבר אותו למחשב אחר (עם לוח אם שונה). לבצע כמה שינויים בהגדרות וואלה! יש לי מערכת הפעלה מותקנת על המחשב ההוא. אני צריך את זה בשביל: יש לי מחשב נייד שאין בו CD ROM והוא לא מזהה CD ROM חיצוני. אני רוצה להתקין על הדיסק קשיח שלו את מערכת ההפעלה במחשב אחר, לבצע את ההגדרות הדרושות ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב הנייד ובכך אני פותר את בעית ההתקנה עליו (למרות שאין לו CD ROM). תודה רבה!! שבוע מעולה לכולם!!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-