עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gif,

היי לחצתי על "כיבוי" ואח"כ היה לי את המסך הזה:"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אבל זה לא מתכבה!חיכית 10 דקות והוא עדיין לא התכבה! מה הפתרון? נ.ב הציעו לי להשתמש ב User Profile Hive Cleanup Service של מיקרוסופט,אבל גם זה לא עזר לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Xthread,

הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש

4. Started by AVENGER,

אני רוצה לבטל את ה AUTOPLAY בכונן DVD שלי ככה ש-WINDOWS לא יגש אליו בכלל (WINDOWS XP) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם, מכירים את תיבת הדו-שיח שמופיעה כשרוצים להוריד משהו מהרשת,כן , אתם יודעים זו ששואלת האם "לפתוח" את הקובץ או "לשמור" אותו במחשב... ובכן, נראה לי שמאוד העלבתי אותה כי השבוע היא הפסיקה להופיע לי!!! אין לי מושג מה לעשות, אני לא יכולה להוריד שום דבר מהאינטרנט, לא קבצים (גם כאלה שהגיעו מה-email), לא תמונות, כלום... ??? אני לוחצת על הקישור להורדה, ואין עונה, מה עושים? אני לא מבינה גדולה במחשבים (אני חושבת שיש לי win98, אם זה עוזר) אז אשמח לקבל תשובה בלי מילים מסובכות מדיי... :-\ תודה רבה מראש. המיואשת... עריכת המודר: שני הת'רדים אוחדו.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המעבד יהיה Intel Core 2 QUAD Q6600, וכרטיס המסך NVidia 8800 GTX. הקונפיגורציות שאני שוקל: 1. XP x86 עם 2GB. 2. XP x86 עם 3GB -- אמנם ישום לא ממש יכול לנצל מעל 2GB, אבל אני מניח שהג'יגה הנוספת תועיל לי (כלומר מערכת הפעלה וכל התוכנות עדיין ישאירו מספיק זיכרון כדי שהישום יקבל 2 "נקי" בלי swapping)? אשמח להתייחסות. 3. Vista x64 עם 4GB. זה אבל מחייב אותי לעבור לוויסטה שזוללת זיכרון -- אמנם המחשב יראה את כל ה-4 ג'יגה בלי בעיות, אבל חלק מזה תאכל לי מערכת ההפעלה (נראה לי שמבחינת זיכרון זה די יתקזז עם אופציה 2 במידה והיא אכן ישימה), שלא לדבר על העלות של רכישת הזיכרון. וחוץ מזה אני גם נאלץ לנטוש את XP x86 שאני די מרוצה ממנה, דבר שבעיקרון הי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Yelerin,

יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Wunderbar,

שלום חברים, יש לי win 8 מקורי וביומיים האחרונים התחלתי להתקל בבעיה של מסך כחול פתאומי שבו כתובה השגיאה :"critical structure corruption". חיפשתי באינטרנט את השגיאה הזאת אבל לא ממש הצלחתי להבין איך צריך לתקן את זה. אחרי המסך הכחול שהמחשב שוב עולה מופיע הדו"ח הבא (בקובץ המצורף). אשמח אם תוכלו לסייע לי לפתור את הבעיה, כי מדובר במחשב חדש וממש לא צפיתי לבעיות כאלה בו.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by tidan31,

שלום! ברשותי ווינדוס 10 מדי פעם שאני נכנס להגדרות על מנת לבחור שומר מסך קופצת לי הודעת שגיאה: ms - settings personalization- background לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. נא התקן תוכנית לחלופין אם כבר מותקנת תוכנית צור שיוך בתוכניות ברירת מחדל בלוח הבקרה מה זו ההודעה הזאת?~

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש . יש לי בעייה עם ווינדוס8 .(ניסיתי ראשית כל לחפש מאמרים שלכם בנושא אך לא מצאתי). ראשית דבר מידע נוסף על המחשב שלי: יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ווינדוס וויסטה הום פרמיום וגם ווינדוס וויסטה אולטימט. כאשר שידרגתי את הווינדוס הראשית שלי וויסטה הום פרמיום לווינדוס 8 פרו,הכל עובד כשורה אצלי,אבל לצערי הרב אני לא מצליח לגרום לווינדוס 8 לראות\לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט שנמצאת בכרך לוגי אחר . את ווינדוס וויסטה אולטימט , התקנתי תקופת מה, לפני התקנת ווינדוס 8. האם יש דרך לגרום לווינדוס 8 לראות או לזהות גם את ווינדוס וויסטה אולטימט,במערכת האיתחול של המחשב שלי ??? Robitusinm

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. Started by wooper,

אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היום שפתחתי את המחשב שלי ואחר כך את המחשב השני קיבלתי את ההודעה הזו: Your password will expire in 14 days, do you want to change it now? [Yes] [On] לחצתי על "כן" והגעתי לשם וסיסמא לכניסה למחשב, במחשב שלי אין בכלל סיסמא כי אני האדמינסטרטר, קח שלחצתי ENTER במקום הסיסמא, וקיבלתי הודעה שהשינוי התקבל. במחשב השני, ביטלתי את הסיסמא שהיתה ולחצתי ENTER. ה-XP שלי הוא corporation, ולא צריך התחברות למיקרוסופט לשם רישום, מעבר למספר של ה-25 תוים בהתקנה עצמה. האם גם אתה קיבלתם את ההודעה הזו? האם אני צודקת שזה רק ענין של בטחון וסיסמת משתמש לכניסה למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by ome,

שלום, פירמטתי את המחשב שלי מwindows 7 לwindows 7 וההגדרות משום מה שונות עכשיו. לפני שפירמטתי, ברגע שרק שמתי את הסמן של העכבר על אחד מהיישומים הפתוחים בtask bar הופיעה תצוגה קטנה של תכולת החלון. לדוגמא: אם ראיתי סרט שפועל כרגע, ושמתי את העכבר על החלון של הסרט בtask bar הייתי יכול לראות את הסרט בקטן. מישהו יודע היכן נמצאות ההגדרות של זה במידה והייתי מספיק ברור? תודה, אורן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by VegansXe,

שלום חברים, עד לאחרונה לאחר בערך 30 דקות, המחשב היה נכנס לתרדמת - מפסיק לעשות רעש מאווררים כאילו כבה ב99.9% אבל ברגע שהייתי לוחץ על האסקייפ תוך 5 שניות או פחות הוא היה חוזר לתחייה. לפתע, זה כבר לא קורה זה מה שנקרא מצב שינה היברידי? מדובר על Win7Ultimate למה?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. למרות שמוגדר בפירוש ב-Tools/Internet Options/Connections : Never Dial A Connection כל פתיחה של Outlook או ICQ מפעילה אוטומטית את החייגן! ממש קריזה! איך מסירים את המטרד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. אני מחפש דרך להשתלטות מרחוק על המחשב שלי, למשל שירות DNS להשתלטות מרחוק דרך remote desktop manager של מיקרוסופט או תוכנה כמו לוגמיאין, אבל בחינם... ואם קיים אפליקציה לאנדרואיד שגם ממנה אוכל להתחבר זה מעולה! תודה,

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by hagayben,

אהלן יש לי מחשב נייד וקניתי לו ssd . עכשיו אני רוצה להחליף את הארד דיסק הרגיל לssd מבחינת הווינדוס איך אני עושה את זה הווינדוס מקורי. תודה רבה מראש

20. Started by ben_20,

איך אפשר לסדר את הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by RonCohen,

יש לי ווינדוס 7 32 ביט עכשיו אני רוצה לשדרג ל64 אני יכול לשדרג או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Wolf-Net,

לפני כמה ימים כעסתי על אחותי וחסמתי את הכניסה עם סיסמא של המחשב בעזרת הוינדוס xp במחשב יש לי שני משתמשים ושמתי בשניהם סיסמא, עכשיו אני רוצה להסיר את הסיסמא ואני לא מצליח הוא רושם לי : שהוידוס מבקש שיהיה סיסמא משהו כזה... , אין לי מושג מה לעשות אבל אני יודע את הסיסמא זה בדוק כי אני מצליח להכנס למחשב בלי בעיה רק הסרת הסיסמא זה עושה לי בעיה. מה לעשות בבקשה צריך עזרה דחופה תודה רבה זאביק.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by quepasa,

http://warez מישהוא ניסה/ שמע על זה עם כן דווחו איך זה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Windows 8 מדובר במחשב נייד Samsung NP470R5E לאחר התקנת העדכונים, המחשב נתקע במסך ה-Login ואין אפשרות להזיז את המקלדת או את העכבר.(לא ניסיתי עדיין עכבר חיצוני) כבר פעמיים שנאלצתי בגלל זה להתקין את ה- Windows מחדש (Refresh) בינתיים בטלתי את העדכונים האוטומטיים... מחיפוש ברשת ראיתי שאנשים נתקלו בבעיה הזו אל לא מצאתי פתרון הולם לבעיה. ה- Bios מעודכן לגירסא העדכנית ביותר. פחות או יותר זה מתאר את הבעיה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-windows_update/windows-8-stuck-after-restarting-after-update/78df4e22-9622-4a27-8958-12e8459ad3db נשבר לי כבר מה- Windows הזה, אני חושב לשנמך ל- Windows 7 ולסיים את הסאגה הזו.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by henz12345,

אז ככה , בעת הפעלת המחשב הופיע שחסר קובץ SYSTEM כלשהו , הוא אמר לי להכניס תדיסק ללחוץ על R ולתקן , ניסיתי להריץ chkdsk , chkdsk /r , fixboot & fixmbr זה כבר לא מראה לי תהודעה של החסר קובץ וטוען תווינדוס , אך משום מה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס , עוד לפני שמציג את הכחול הוא מראה לי רק מסך שחור , העכבר [לד אדום למטה דולק] (לא רואים תעכבר על המסך) , ונשאר תקוע . ניסיתי להכנס לSAFE MOD ושמה הוא נטען די הרבה ואז הLOADING WINDOWS זה נתקע [מסך כחול של WELCOME] . מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה ? להכניס אולי תדיסק ולעשות משהו שהוא יחליף קבצים פגומים של ווינדוס וישים חדשים דרך הדיסק ? בטוח יש עוד דרך חוץ מפרמוט

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.