Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נכנסתי אתמול לאתר של סריאלס שהייתי נכנס אליו תמיד בלי בעיות, ואתמול הוא פשוט שבר לי את המחשב.. מיליון ווירוסים. עשיתי סריקת ווירוסים, ADAWARE, SPYBOT SEARCH AND DESTORY ועוד כמה דברים כמו SYSTEM MECHANIC.. עכשיו המחשב עובד בסדר שוב ואין יותר ווירוסים אבל בכל זאת כל הזמן קופצים לי חלונות של ה-EXPLORER עם אתרים לא קשורים בווינדוס.. יעני אם אני אשאיר את המחשב סתם ככה בשולחן עבודה לכמה שעות, אני אחזור כל השולחן עבודה יהיה מפוצץ בחלונות EXPLORER עם פרסומות.. מישהו יודע מה אוכל לעשות? תודה מראש..
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין מה ההבדלים ביניהם יש מקרים שאני רואה בתרגילים שנותנים ב share permission הרשאות ולפעמים הפוך שנותנים ב ntfs permission הרשאות איך אפשר לדעת מתי להשתמש במה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן לי על המחשב windows 7. לאחרונה המערכת הפעלה קורסת לי בזמן משחקים בצורה רנדומלית ללא קשר לזמן משחק וכו'. לפעמים המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש ללא שום הודעת שגיאה ולפעמים מתקבלת הודעהת שגיאה(צירפתי תמונה של ההודעה האחרונה). דברים שביצעתי: עדכון driver לכרטיס מסך. עדכון bios. בדיקת סקטורים של דיסק קשיח. מפרט המחשב מצויין בצד. התקלה ממשיכה להופיע לי. אני אשמח לעזרה בנושא תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם דבר כזה: יש לי חברים שאומרים שבWINDOWS XP משחקים לא עובדים טוב כמו ב 98 הם צודקים?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ביטלתי לאחרונה את העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, לא רציתי שהוא יוריד לי עדכונים אוטומטית למחשב.. הבעיה היא שכל הזמן מופיע לי האייקון של המגן האדום שמתריע לי על זה.. וזה מציק.. איך אני מעיף אותו משם בלי לבצע עדכונים אוטומטיים לווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי התקין לי חלונות 7 על המחשב נייד של DELL והכל הלך בסדר גמור,כל הדרייברים הכל! אחרי זה ביקשתי ממנו שיעשה לי שלושה מחיצות במחשב,בקיצור הוא הישתמש בתוכנה partition magic שלבסוף חילוק המחיצות במחשב נכשל. כתוצאה מכך נדפקה המערכת והייתי צריך להתקין אותה שוב. עכשיו יש לי חלונות 7 על המחשב אחרי שהתקנתי אותה שוב,אבל יש לי בעיה: כל פעם שעולה המחשב,בדוס הוא שואל אותי איזה מערכת הפעלה להריץ ורשום פעמיים: windows 7 windows 7 דבר נוסף שמחזק את הדעה שלי זה שבשני הכוננים גם C וגם D ראיתי שמותקנת מערכת ההפעלה windows 7. - השאלה שלי היא איך אני יכול למחוק אחת מהם ?,או שאם אין אפשרות אז איך למחוק את שניהם ולהתקין שוב הכל מחדש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין תוכנת צריבה על הוינדובס שלי וההתקנה נכשלה, ומעכשיו אני מקבל בכל התחלת הוינדוס את ההודעה הבאה ומיד ארחריה מסך עזרה... עזרה ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי XP עם זיכרון של 1 ג'יגה, רוב הזמן אין לי פרוססים שעובדים ברקע אפילו לא אנטיוירוס רק הפרוססים החיוניים של הוינדוס והאקספלורר והוינאמפ, ככה שהמחשב שלי לא צורך הרבה זיכרון. על כמה כדאי לי לשים את הpage file? או שבכלל כדאי לי לעבוד בלי page file?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-