עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום כיצד אני יוצר מחיצה חדשה (דיסק מקומי) לאחר התקנת windows אשמח אם תעזרו לי בתודה שי בן יהודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, נחמד לפרסם הודעה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה השאלה שלי מתחלקת לשתיים 1. התקנתי וינדוס 7 x86 על מחשב חדש שהיה לו לפני XP32 בסיום ההתקנה הוא העלה את המערכת הפעלה כמסך שחור עם סמם העכבר מה הבעיה ? 2. האם אוכל להתקין windows 7 במחשב שיש לו q8200 מעבד ולוח אם gigabye ep45-ds54 ואם כן איזו גרסה ? x86 או x64 תודה לעוזרים, ולילה טוב

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אם בימים האחרונים נתקלתם במסך כחול, ייתכן והתקנתם עדכון ממיקרוסופט שגורם לכך. כך תסירו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%9b%d7%97%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%99/

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. על פי דיווחים אחרונים בשוק, מיקרוסופט מתכננת להיפטר ממקור הלעג זה שנים שהוא דפדפן ה-\"אינטרנט אקספלורר\" שלה, עם תחליף קל שמגיע עם שם הקוד \"Spartan\" לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%95-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%a7%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%aa%d7%97%d7%9c%d7%99%d7%a3-%d7%90%d7%aa-%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f/

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום יש לי בעיה.. אני צריך לעקוף / לברר מה הסיסמא במסך הכניסה של Windows של אותו שם משתמש.. (שיצר את הסיסמא) אפשרי לעשות את זה..? תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. האם יש אפשרות ליצור קובץ iso של מערכת ההפעלה שלי (windows 10 pro) ולהתקין אותה מחדש על המחשב כך שיהיו לי שתי מערכות על המחשב? בתכלס לא אכפת לי להתקין וינדוס 10 מחדש כמערכת שניה, רק שאין לי מפתח בשבילה...

7. Started by I7210I,

שלום יש לי נטבוק שהתקנתי עליו את התוכנה partition magic בשביל לחלק מחיצה בכונן נייד שיש לי החלוקה כנראה לאהצליחה ובהפעלה הראשונה אחרי ההסרה של התוכנה עלתה לי ההודעה bootmgr is missing press ctrl alt del to restart וכמובן שאני חוזר לאותו מסך מחיפושים בגוגל הבנתי שעלי לעלות דיסק איתחול למחשב אז א מה עושים זה נטבוק אין לי מקום בכלל לדיסק כזה?באני בחו''ל כרגע ואין לי דיסק איתחול פה ובזיכרון של המחשב יש תמונות חשובות האם הם נמחקו???? וכן איך מחיים את המחשב?????? את ההודעה הנ''ל כתבתי מאייפד אשמח אם תעזרו לי בדחיפות תודה רבה רבה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by kakikwaski,

זה התחיל כששחקתי לראשונה Bioshock על המחשב שלי. חשבתי שזה בגלל הFraps, סגרתי את התוכנה וזה אכן פתר את הבעיה לזמן מה. לאחרונה המחשב שלי קורס יותר ויותר גם כשאני לא משחק במחשב שלי (פעמיים בלילה אחד) וזה קורה בעיקר שאני משחק במחשב לדוגמא ב-FarCry 2, Prototype, Left 4 Dead וBioshock. הבעיה היא שהמחשב ללא הודעה מוקדמת קורס, מופיע המסך הכחול, זה סופר למטה עד 100 ומתחיל את המערכת מחדש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: Core 2 Due E8500. GTX 260. 4GB RAM. לוח אם של ASUS - P5QC. וספק כח של ENERMAX - PRO 82 יש למישהו פתרון בבקשה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Windows XP Home/Pro SP3 האם יש הבדל בין הווינדווסים? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מיקרוסופט הודיעה שמי שלא מעדכן עד מחר, לא יוכל לעשות זאת בעתיד, כי הם מפסיקים את התמיכה ל- sp2. אני כרגע עם sp2 ולא מצאתי צורך לשדרג ל- sp3 , בעיקר בגלל שאני יודע שב- sp2 עשו הגבלת חיבורים ל- 10 בשימוש בשיתוף קבצים ברשת, היה לזה פאץ, והתקנתי אותו, וככה ביטלתי את המיגבלה, אבל יצאתי מנקודת הנחה, שאת אותה מגבלה הם עושים גם ב- sp3, ראשית, האם זה נכון, ושנית, אם זה נכון, האם יש פאץ לניטרול המגבלה? מעבר לכך, האם באופן כללי כדאי לי לשדרג, או שאני יכול להישאר עם ה- sp2? אני חייב לציין שבחצי שנה- שנה אחרונה, לא ממש דאגתי להתקין את כל עדכוני האבטחה שלהם, וגם אין לי בעיות מיוחדות עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעונים מהר, יש לי עד מחר זמן לעדכן, ככה שאני ממתין לתשובה מהירה ככל האפשר.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by aseetoP,

לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. ראיתי שיצא היום עדכון חדש לWIN7 64bit במספר: KB3173040 בגוגל אין שום תוצאה בכלל (כבר שנים שלא ראיתי מצב שכזה), ושאני לוחץ על הלינק מתוך החלון של העדכון עצמו הוא מוביל אותי לדף 404 של מייקרוסופט. קצת מחשיד הייתי אומר... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מידע על מה העדכון הזה או מה התוכן שלו? עדכון: לאחר כמה שעות נראה שיש עוד אנשים שחששו מהעדכון הזה כמוני ופתאום התחילו לצוץ תוצאות בגוגל, ביניהם הפוסט הזה בreddit. כעת אני רואה שמיקרוסופט התאפסו על עצמם ותיקנו את הדף שלהם. אזהרת ספויילר! העדכון הזה לא חשוב בכלל. הוא נועד לבטל את השדרוג לWIN10.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by 34N1A1N79,

היי, אני צריכה לדעת מה ההבדלים הבסיסיים בין המערכות השונות של WIN 7 או וונדווס 8.1 64 ביט, האם יש הבדל בין רשיון OEM לבין מייקרוסופט? ומה ההבדלים מבין הגרסאות של האולטימייט , הום, פרופשונל , מה הכי מומלץ למחשב של גרפיקה נייח בודד , אם זה בכלל משנה , איפה אני רוכשת את המערכו במחיר שפוי... והאם בכלל כדאי להתעסק עם הגרסא החדשה, 8 אני בטוח לא רוצה זה או 7 או 8.1 תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by matan13,

יש דרך בה אני יכול לגלות סיסמא ששמורה ב-cache של ה-9 IE ?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה

16. בוקר טוב, השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו). ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים. אודה מאוד לעזרה...

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Art Tatum,

יש לי סט מקלדת עכבר אלחוטי של מיקרוסופט דגם 3000 גירסה 2.0 הבעיה די מוזרה. פעם ראשונה שנתקלתי בזה היתה בנגן SPLASH PRO. הזזת הגלדלת למטה מורידה ווליום, אך גם הזזת הגלגלת למעלה מורידה ווליום. אתמול נתקלתי בזה גם במשחק מסוים, שם זה היה בגילגול הINVENTORY. ברוב המוחלט של התוכנות ומשחקים הכל עובד בסדר, למטה זה למטה ולמעלה זה למעלה. בגלל שזה הופיע (או לפחות רק שם שמתי לב זה) רק בשני תוכנות עוד לא ממש ניסיתי לפתור את הבעיה. והאמת שאין לי מושג מה זה יכול להיות. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני לא רוצה לעשות פירמוט אניי צריך משו עם מפתח טוב ושזה יפסיק לחפור לי!!!!!! תודה רבה לעוזרים!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב Dell XPS M1530, עם כ. מסך של NVIDIA. המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה, וסרטים (AVI, MPEG וכד'), עבדו נפלא, עכשיו לאחר שעברתי ל ווינדוס 7, אני רואה את הסרטים באיכות ירודה (מטושטש קצת), זה לא שזה ממש בלתי נסבל, אבל האיכות ירדה ממש. התקנתי את הדרייברים מהאתר של Dell, (הגרסא האחרונה מ 2008) וזה לא שיפר כלום, התקנתי את הדרייברים ישר מהאתר של NVIDIA שהם מהשנה, ועדיין שום שיפור. ניסיתי את הנ"ל: VLC BSPlayer K-Lite Codec pack ניסיתי מסך חיצוני (זה מחשב נייד), גם 1366X768, וגם 800X600. ועדיין זה מטושטש. אני ממש אובד עצות. יש למישהו רעיון :s05: ד"א ה ServiceTag של המחשב הוא: 6ZZLNH1 . אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב דרך האתר של DELL, תשתמשו ב ST הזה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ortapiero,

יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Kerberos,

טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by RAZIEL98,

שלום ברשותי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch רוצה לשדרג לו את הוינדוס ל10 מבלי לאבד שום מידע וללא צורך בהחלפת הארדיסק לssd איך אני עושה את זה ?

24. האם הסכם השימוש בחלונות 10 באמת מעניק למיקרוסופט אפשרות לסרוק את קבצי המחשב שלכם ולנטרל תוכנות בלתי חוקיות? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-תוכל-להשבית-תוכנות-ומשחקים-פיר/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by X-_PLOSIVE,

רק רציתי לוודא אם אפשר להתקין win 98 על מחשב ישן pentium 1 133 32 mb ? ואם אפשרי להתקין office xp על ה win 98

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים