Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מחכה איזה חצי שעה הוא שוב פועל ל20 דק' ואח"כ שוב אחרי 10 דק' נכבה ואחר כך אחרי 5 דק' יכול להיות שזה וירוס או בעית חומרה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, אני פונה אליכם בעזרה בבניית מפרט אחרי ייאוש טוטאלי מכל השידרוגים והמחשבים החדשים שקניתי בשנים האחרונות. השימושים שלי הם מולטיטסקינג כבד. כלומר, פועלות אצלי הרבה תוכנות ברקע, לא משהו כמו תלת מימד או תוכנות המרה, אלא תוכנות שוטפות כמו אופיס, סייר, פיירפוקס, תוכנות הורדה ואיסיקיו, בכמות כזו שהמחשב לא ממש זורם. לעיתים אפילו סרט לא זורם טוב, ויש קיטועים ותקיעות, אלא אם אני סוגר כמה תוכנות. לפתוח וורד לפעמים זה סיפור של חצי דקה. אני יושב לעיתים על מחשבים פשוטים יותר, אשר לא פועלים בהם כל כך הרבה תוכנות והם הרבה יותר מהירים משלי. אני מחליף מחשב כמעט כל חצי שנה ותמיד בהתייעצות חברי הפורום, אך כל הזמן אני מגיע לאותה תוצאה: מחשב איטי שלא מצדיק את ההשקעה. שיהיה ברור! אין …
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הדיסק C: שלי מלא. ראיתי כי ב-DOC&SET יש לי 4G וחיפשתי מה זה. פתחתי חלון COMMAND ועשיתי DIR /S לתוך קובץ. אני מוצא קבצים במקום שאני לא מצליח לראות בסייר רגיל. הסייר אכן מדווח על קבצים גדולים שם אך לא רואה בסייר הכל מוככון להראות קבצים נסתרים. Directory of C:\Documents and Settings\Yehuda & Anat\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\OGDGPDX5 ויש עוד מקומות אותם אני לא רואה (כמובן שמחיקת קבצים זמניים מ-IE בוצעה וזה לא עזר) לעזרתכם אודה. עריכה: מצאתי, הייתי צריך להיות במצב ADMIN כדי לראות אותם יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיקרוסופט הודיעה שמי שלא מעדכן עד מחר, לא יוכל לעשות זאת בעתיד, כי הם מפסיקים את התמיכה ל- sp2. אני כרגע עם sp2 ולא מצאתי צורך לשדרג ל- sp3 , בעיקר בגלל שאני יודע שב- sp2 עשו הגבלת חיבורים ל- 10 בשימוש בשיתוף קבצים ברשת, היה לזה פאץ, והתקנתי אותו, וככה ביטלתי את המיגבלה, אבל יצאתי מנקודת הנחה, שאת אותה מגבלה הם עושים גם ב- sp3, ראשית, האם זה נכון, ושנית, אם זה נכון, האם יש פאץ לניטרול המגבלה? מעבר לכך, האם באופן כללי כדאי לי לשדרג, או שאני יכול להישאר עם ה- sp2? אני חייב לציין שבחצי שנה- שנה אחרונה, לא ממש דאגתי להתקין את כל עדכוני האבטחה שלהם, וגם אין לי בעיות מיוחדות עם מערכת ההפעלה. תודה מראש לעונים מהר, יש לי עד מחר זמן לעדכן, ככה שאני ממתין לתשובה מהירה ככל האפשר.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מדפסת עכשיו ההתקנה גם דרך ווינדוס וגם דרך הדיסק דרייברים אומרת לי שה- service Print Spooler לא פועל.. אז הלכתי לשרמוטה הזה שמתי לו כאפה והוא לא רוצה להידלק הקוטף שזיפים הזה אומר לי: Error 1068: the dependency service or group failed to start אני חסר אונים. המורה שלי להיסטוריה יהרוג אותי. אעעעע לא רוצה למות בגיל כל כך צעיר עריכה: google iz di best.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה עדיף לי להתקין? יש להם בעיות עם דרייברים כמו שהיה פעם ל2000?
-
שלום, בזמן האחרון נעלם לי מקום מהדיסק קשי בלי שהתקנתי כלום עשיתי סריקת ווירוסים וספייור וזה לא עוזר... כל פעם נעלם עוד איזה 1GB סתם ככה (לדוגמא: היום בבוקר היה לי 9GB פנוי ועכשיו יש לי 6GB פנוי ולא התקנתי כלום...) אשמח לעזרה, תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ב-Administrative tools אין לי אייקון כזה....
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בקצרה באופן רנדומאלי המחשב שלי קורס עם השגיאה הזאת: - <Event xmlns="[url]http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">[/url] - <System> <Provider Name="Microsoft-Windows-Kernel-Power" Guid="{331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}" /> <EventID>41</EventID> <Version>2</Version> <Level>1</Level> <Task>63</Task> <Opcode>0</Opcode> <Keywords>0x8000000000000002</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2010-01-22T16:59:01.107636100Z" /> <EventRecordID>66923</EventRecordID> <Correlation /> <Execution ProcessID="4" ThreadID="8" /> …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם.... אני מישתמש בחלונות 8.1 ניכנסתי לחנות ומוריד אפליקציה mako ומגיע לשידור חיי ערוץ 22 חדשות. ולא נותן לי ליראות שידור חיי. הנה תמונה באתר: כך מקבל הודעה שגיאה וידאו http://sizmedia.com/my.php?i=y4dkuzzy3tyz.png איך פותרים את בעייה שיעבוד שידור חיי ערוץ 2 חדשות? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לנובו יוגה 3 יחסית חדש... אני מת על שדרוגים, התחדשות וכו'... אבל משהו בי לא נותן לי לשדרג לוינדוס 10... ההרגשה מוצדקת? פשוט קיבלתי רושם שהמערכת ממש לא יציבה... ושהשקיעו באיך לרגל אחרינו מאשר בתפקוד המערכת עצמה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני מניח שבטח זה נשאל בעבר פשוט לא הצלחתי למצוא את זה ... קרתה תקלה במחשב שלי מישו אחר - הוא עבד על Administrator שינה את הסיסמא וכנראה שנכנס איזה צ'ק לא מתאים והסיסמא שהוא חושב הכניס היא לא זאת .... מה עושים ? אני יודע, נכון !!! לא עובדים על האדמינסטורטור אלא על אקווילנט לו כך שאם קורה כזה דבר ...... אבל זה מה שהוא עשה ... מה עושים ? Kerberos
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אפשרות ליצור קובץ iso של מערכת ההפעלה שלי (windows 10 pro) ולהתקין אותה מחדש על המחשב כך שיהיו לי שתי מערכות על המחשב? בתכלס לא אכפת לי להתקין וינדוס 10 מחדש כמערכת שניה, רק שאין לי מפתח בשבילה...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-