עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. השאלה בגוף הההודעה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

לפני כחודש וקצת עברתי מוינדוס 7 64BIT לוינדוס 10 מאז כל פעם הוינדוס עושה עידכון לבד אוטומטית ומעמיס את המחשב עד 100% עד שאני לא מוריד אותו השאלה שלי עם יש פיתרון לזה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista. רוב הפעילות שלי במחשב מתבצעת, כאשר הרזולוציה של המסך היא מאוד נמוכה (אייקונים גדולים). קורה לא פעם, שאני צריך לעבור לרזולוציות גבוהות יותר, על מנת שיתאפשר לי להשתמש בתוכנות מסוימות או לראות תכנים של אתרים מסוימים. ראוי לציין, שמדובר בלפחות 3 רזולוציות שונות. לא מזמן שוטטתי במחשב של מקום ציבורי מסוים, ועל שולחן העבודה היה אייקון, אשר לחיצה עליו מעבירה מיידית את המסך לרזולוציה אחרת (שכנראה נקבעה מראש). הייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי איך מכינים אייקון כזה, כי אני בהחלט מעוניין לחסוך בכמות הלחיצות, שנדרשות בשביל שינויי רזולוציה תכופים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה

8. Started by sh_idan,

קיבלתי מחשב נייד חדש, IBM T41 ויש בו בעיה מוזרה מאוד, הרבה פעמים קורה שהמעבד מנוצל 100 אחוז ע"י RUNDLL32 וזה תוקע לי את כל המחשב, אי אפשר לעבוד איתו וחייב להפעיל מחדש אם יש למישהו רעיון מזה הבעיה המוזרה הזאת או איך ניתן לפתור אותה אודה לכם

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by love-its-my-name,

יש לי אקס פי באנגלית ואני רוצה להפוך אותו לעברית... אין לי את האפשרות במאפינים להפוך לעברית אז אל תתאמצו. בבקשה אחותי לא יכולה להסתדר עם האנגלית כולכך טוב ואני יודע שאני צריך להוריד קובץ אז מאיפה מורידים [אני הורדתי מהאתר שלל מיקרוסופט אבל אני לא יודע איפה שמים את זה...] ואיפה שמים את מה שמורידים.... תודה מראש וביי

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, קניתי והתקנתי Windows 8 והגדרתי שני משתמשים נפרדים. אני מנסה להגדיר את Google Drive עבור כל אחד מהמשתמשים באופן נפרד (לכל משתמש חשבון גוגל/ג'ימייל משלו כמובן), אבל זה לא עובד: חיבור לחשבון גוגל במשתמש אחד מוציא אותי מחשבון גוגל במשתמש השני. וכדי להתחבר מחדש, אני נדרש כל פעם מחדש לתיקיה ריקה. כלומר, אי אפשר אפילו לחזור לתיקיה שהסתכרנה קודם לכן. במלים אחרות, אני לא מצליח להגיע למצב בו לכל משתמש פועל ברקע Google Drive, שמסונכרן עם חשבון הגוגל שלו. ניסיתי לקרוא על זה באינטרנט אבל לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה. נראה ש-drive פשוט לא תומך במה שאני רוצה. אשמח לעזרה איך בכל זאת לעשות זאת. אולי תוכנת סינכרון כלשהי? או יצירת הפרדה בחשבונות ב-windows? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Thunder Storm,

התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by The Dom,

איך אני נכנס לSAFE MODE? חח תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by IG,

שלום, כשאני פותח קובץ וורד שנגיד יושב לי במרכז הדסקטופ, וסוגר אותו הוינדוס שומר לי אותו במקום הקובץ הזמני שנפתח בצמוד לאייקונים שמיושרים לשמאל. הכוונה לא ל"יישור לרשת" או משהו כזה, הכוונה שהקובץ פשוט עובר ממקום למקום (אלא אם הוא כבר נמצא בגוש השמאלי\ ימני- תלוי בשפה של המערכת) איך אני מפסיק את זה? אני רוצה שקבצים ישארו איפה שאני שם אותם. זה עושה לי בלאגן מעצבן בכל הקבצים. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by m53242,

שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. יש לי מחשב מוגן, פחות או יותר. יש לי את אאוטפוסט FW, ואת קספרסקי כAV. אבל לאחרונה קיימת אצלי תופעה מוזרה. פתאום, משניה לשניה, בלי שאני אוריד כלום, לא בקצב שאני יכול להוריד בו אפילו (עשריה מגה לשניה, יותר, פחות), וגם כשהאינטרנט כבוי, המקום הולך וקטן, עד שאין מקום יותר. כשאין מקום, או סתם ככה, פתאום יש שני ג'יגה של מקום, ושוב זה מתחיל לרדת ולרדת, עד שלא נשאר מקום. הרצתי את כל הסריקות, ואין לי שמץ של מושג מזה! מקוום שתוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל, גבריאל.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. האם יש אפשרות ליצור קובץ iso של מערכת ההפעלה שלי (windows 10 pro) ולהתקין אותה מחדש על המחשב כך שיהיו לי שתי מערכות על המחשב? בתכלס לא אכפת לי להתקין וינדוס 10 מחדש כמערכת שניה, רק שאין לי מפתח בשבילה...

17. היי, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב ישן שלי. זה מחשב שהיה עליו בעבר ווינדוס, לאחר מכן שימש כמדיה סנטר עם openelec עליו ועכשיו אני רוצה להחזיר ווינדוס 7. התקנתי את מערכת ההפעלה וזה הצליח, היא עובדת בסדר גמור, אבל כשעשיתי ריסטרט פתאום קיבלתי שגיאת boot error. שימו לב לנתונים המוזרים הבאים: 1. אם אני בוחר ידנית מאיזה כונן לעשות boot בזמן העלייה, הוא עולה בסדר גמור! 2. אם אני בוחר שהעלייה תתחיל מהדיסק והדיסק נמצא בכונן, הוא עולה בסדר גמור! 3. בכל מצב אחר, מקבל את השגיאה. הנחתי שזה קשור או לBIOS או לMBR, אבל עשיתי את כל מה שכתוב במאמר הזה: http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html וזה לא עזר. ניסיתי גם לאפס את הBIOS ולשחק עם ההגדרות עליה שם - לא עזר. מה ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום, יש ברשותי Windows 8.1 (מקורי). עכשיו קיימות 2 בעיות כפי שציינתי בכותרת. 1. הגדרות צריכת חשמל מתאפסות אחרי כל הפעלה מחדש - לדוגמה אני מגדיר בהירות מסך ל40% אחרי הפעלה מחדש זה קופץ בחזרה ל- 100% ככה כל פעם מחדש. 2. ההגדרות של עדכון מערכת אוטומטי מתבטל אחרי כל הפעלה מחדש. ואז קופת לי הדגל בשורת המצב למטה ומציין לי זאת. לא משנה כמה פעמים הגדרתי לו שיעדכן אוטומטית זה חוזר למצב הזה. אני ישמח אם משהו יוכל לעזור לי עם הבעיות האלה - אני מאמין שהם קשורת אחת לשנייה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by kaisman,

רציתי לשאול אותכם דבר כזה: יש לי חברים שאומרים שבWINDOWS XP משחקים לא עובדים טוב כמו ב 98 הם צודקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by maormark,

שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by url,

אהלן אם אני רוצה ליצור אייקון של סגירת המחשב או של ריסט על ה-desktop או באחד ה-toolbars איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ilan_k,

לאחר התקנת SP3 על XP והתחרפנות הלפטופ (הרשת נעלמה לה כלא הייתה) וRESTORE לווינדוס תוכנת REMOTE DESKTOP הפסיקה לעבוד. היא נמצאת על המחשב אבל דאבל קליק עליה לא מפעיל אותה. האם יש דרך לראות אם היא "מותקנת" והאם יש דרך לחלצה ולהתקינה מחדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים