Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות למנוע גישה של משתמש אחד לקבצים של משתמש אחר? שניהם מנהלים (לא ניתן לשינוי) ואפשר בקלות לגשת דרך כונן c הכי הרבה הוא מבקש אישור מנהל, כיון שהחשבון הוא מנהל אין לו בעיה לאשר את זה ואפילו לא צריך סיסמה... או אפשרות אחרת היא, אם יהיה אפשר לדאוג שלא יהיה אפשר בוורד לראות/לפתוח קבצים של החשבון השני.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני שעה התקנתי את הWINDOWS 7 הכל טוב ויפה מתקין DRIVERS קצת תוכנות. ופתאום מסך כחול,זה קרה לי פעמים הנה הלוגים שלהם אשמח לדעת מה זה,במסך הכחול היה כתוב משהו עם XP ומה הקשר אני לא מבין...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בווינדוס 7 HOME פרימיום במחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי מיקרוסופט. 1.כאשר אני נכנס לתמונה עם המציג הבסיס של ווינדוס לא ניתן להגדיל ולהקטין אותה באמצעות הגלגלת של העכבר אלא רק ע"י הסמל של הזכוכית מגדלת שנמצא במציג התמונות (למטה). יש פתרון לבעיה? 2.אני משתמש באקסלפולרר 8 ושאני נכנס לאתר פייסבוק התצוגה משובשבת שם והדף מרענן את עצמו מידי פעם.כאשר אני מנטרל את תצוגת התאימות הבעיה נפתרת. אך כל פעם שאני יוצא ונכנס לאתר האתר חוזר לפעול תחת תצוגת תאימות מה שגורם לבעיות. האם יש פתרון לזה? 3.מדוע בתוך תיקיה מסוימת (למשל תיקיה עם תמונות) לא ניתן לגרור בתוך התיקיה תמונה ממקום למקום אחר? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם: שמתי לב לכך, שכאשר אני מנסה לסנכרן את השעה במחשב שלי עם שרת שעון באינטרנט, לא משנה איזה שרת ברשימה אני בוחר, הוא רושם שהוא איננו מצליח ליצור קשר עם שרת כיוון שהזמן שהוקצה לחיבור חלף. במחשב של אבא שלי, הבעייה הזו לא קורית. מה הגורם לבעייה?
-
- 14 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
ההרד דיסק שלי מחולק ל-3 כוננים והם מסומנים באותיות C-D-E. יש לי במחשב צורב די וי די והוא מסומן ב-F. חוץ מהכוננים/צורבים האלו אין לי שום כוננים/צורבים נוספים. כאשר אני נכנס ל"מחשב שלי" אני רואה עוד כונן שמסומן באות G. הכונן הזה בכלל לא קיים. השאלה שלי מה הסיבה שוינדוס 7 מראה לי כונן שלא קיים - האם יכול להיות שזה סוג של וירוס? והכי חשוב איך אני מוחק את תצוגת הכונן הזה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.. התקנתי את האנטי וירוס נוד, שמתי לו את ההגנה של anto theft וזה יצר לי עוד משתמש חדש בשם JOHN זה מה שבחרתי (מסתבר שזה היה טעות) אני בא להעלות את המחשב והוא לא נותן לי גישה להכל, אני נכנס לאדמין והוא פיתאום מבקש ממני סיסמא, אני יודע שהיוזר הקודם עדיין נמצא במחשב אני רואה אותו דרך התוכנה Reset Windows Password אבל שאני בא לנתק משתמש אני לא רואה אותו, מה אפשר לעשות? *אני מנסה ליצור דיסק לאיפוס הסיסמא אבל זה תמיד נכשל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחר כמה פרמוטים והתקנות של מערכות הפעלה שונות ומשונות (ubunbu, osx86) פירמטתי בחזרה את הכונן ויצרתי partition table חדשה עם מחיצה אחת של כל ההארדיסק (500GB). והתקנתי את Win 7 64bit. הווינדוס עולה ועובד תקין, אבל לוקח לו המון זמן לעלות. הוא נתקע בשלב שרואים את הlogo של ווינדוס וכתוב starting windows. בעליה בsafe mode רואים שהוא נתקע על הקובץ CLASSPNP.SYS. מבירור ברשת הבנתי שזה משהו ששייך להארדיסק, או להתקני אחסון חיצוניים. ניסיתי לבטל את הAHCI בביוס אחרי ההתקנה, וגם להתקין את הווינדוס מחדש כשהAHCI מבוטל - אותו דבר. המחשב הוא נייד MSI ex620. עם הארדיסק אחד של 500GB. מעבד C2D, אני לא זוכר איזה בדיוק, אם אני לא טועה P6400, אני אבדוק (כשהמחשב יסיים לעשות chkdisk…
-
- 8 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
היי , אתמול הייתי צריך למדוד משהו במחשב אז מתחתי מטר מהלוח אם למעלה לכיוון איזה ברזל לא משנה, הבעיה היתה שלא שמתי לב שהקצה של המטר הוא מברזל והמחשב היה דולק וזה נגבע בדיוק בהלחמות ומגעים שהיו על הלוח....איך שזה נגע המחשב נכבה מייד ונדלק מחדש, כשקפץ לי החלון של לעשות startup repair או launch windows normaly, בחרתי שיעלה את הווינדוס רגיל הוא התחיל לעלות עם הלוגו של מייקרוסופט ומיד בום עושה ריסטארט.. startup repair גם אל עולה הוא כותב משהו לגבי זה שהוא נכשל בגלל שינויים בחומרה או משהו כזה מה שמוזר ש SAFE MODE, כולה בסדר גמור... ניסיתי כפיתרון ראשוני אולי לחזור ל RESTORE POINT , שהיתה קיימת מאתמול בבוקר אז בסוף התהליך הוא עשה ריסטארט ועדיין לא עלה.. ד"א ההארד עצמו תקין …
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום. לאחרונה קורה לי שאני מוריד קובץ , משאיר את הלפטופ פתוח ושאני חוזר המחשב נכנס למצב שינה. אחרי שאני לוחץ על כפתור ההדלקה/כיבוי הוא כותב לי "Resuming WINDOWS" ונכנס לשולחן עבודה. כשהמחשב נכנס למצב זה כל ההורדות מופסקות אוטומטית. יש איזה דרך לבטל/להשהות את זה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
על המחשב מותקנת התוכנה Deep Freeze. (חדר מחשבים בבית ספר). מיד פעם פותחים את הDF ונותנים למחשב להתקין עדכונים. באחד המחשבים, הפעילו את הDF לפני הפעלה מחדש של המחשב, מה שגרם לכך שהמחשב עולה, ומגיע ל "שלב אחד" שלאחריו הוא עושה ריסטארט ואמור להגיע לשלב 2. העניין הוא שבגלל הDF הוא מתחיל כל פעם מחדש משלב 1. ככה, בלופ אין סופי... ניסיתי לעשות שחזור מערכת לשלב יותר מוקדם (זה עזר לי פעם) אבל משום מה הוא נכשל... מה אפשר לעשות? יש איזה אופציה להשבית את הDF מבחוץ? ממש אין לי כח לפרמט ולהתקין ולהגדיר הכל מחדש... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לWINDOWS 7, ואני נתקל בבעיה מוזרה. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ברגע שהוא מסיים את הטעינה של ווינדוס הוא עובר למסך כחול ואז עושה ריסטרט ומעלה מחדש את הווינדוס(הפעם בלי הבעיה). שמתי לב שהבעיה קורה רק בהפעלה ראשונית של המחשב ולא בריסטרטים (אם נגיד אני אעשה עכשיו ריסטרט לא תהיה בעיה אבל אם אני אכבה את המחשב ואדליק אז זה כן יקרה). אגב אחרי שזה קורה והווינדוס עולה אני מקבל את ההודעה הזאת: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 874F3008 BCP2: 92921A50 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 F…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחלתי להריץ תוכנה שעושה שימוש בdb מסוג postgres על המחשב. שמתי לב שפעולות שטוענות מידע מהdb לוקחות הרבה מאוד זמן. מריץ windows 7 x64 ent על במחשב 8GB RAM DDR3 CPU i5 3570 HD SATA 7200 RPM מה שאני רואה זה זהצריכה של ה CPU וה RAM נמוכות אבל עדיין נעשה שימוש ב page file. למיטב הבנתי המערכת צריכה להשתמש ב page file כשה RAM מלא. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הרצתי TREESIZE על המחיצה של הווינדוס, וראיתי שיש שתי קבצים שלוקחים הרבה מאד מקום (יחסית) ואני רוצה לדעת אם הם חשובים לווינדוס עצמו. אחד מהם זה PAGEFILE והוא לוקח לי יותר מ-7GB ועוד אחד שאני לא ממש זוכר את השם המלא אבל זה מתחיל ב-HIB וזה לוקח 3.5 GB,מה הקבצים האלה אני יכול למחוק אותם?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. שלשום היה לי קצר בבית תוך כדי עבודה על המחשב. אחרי שחזר החשמל ניסיתי כרגיל להפעיל את המחשב ואז קיבלתי את ההודעה הבאה : כשאני לוחץ על Launch startup recovery אז הוא רושם לי loading windows files ואז עובר למסך שחור ולא קורה כלום (גם אחרי כמה שעות טובות). כשאני לוחץ על start windows normally אז הוא עושה ריסטרט לעצמו ניסיתי להכנס לממשק ההתקנה של הוינדוס עם דיסק ההתקנה . לא עזר (ראו תמונה למטה) יש לי גם דיסק תיקון MBR ועוד תיקונים של וינדוס 7 , גם הוא לא עזר ונתן בדיוק אותה תוצאה כמו דיסק ההתקנה של וינדוס. ב2 המקרים מה שקיבלתי זה את התצוגה הזו : סמן של עכבר אך כלום לא קורה גם אחרי המתנה של קרוב ל10 שעות. אם אין לי גישה לוינדוס ואין לי גישה לפירמוט ול…
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 64 BIT ולפני יומים התקנתי את העידכון של הווינדוס (העידכון האוטומטי) ומאז אחרי העידכון (אחרי RESTART של המחשב) המחשב פשוט לא עולה זה לא מצליח אפילו להגיע לווינדוס זה טוען את המסך הראשון של הטעינה ובמקום ה LOGO של הווינדוס המסך שחור ויש טעינה ירוקה ואחרי זה מעביר אותי לחלון של כחול של STARTUP REPAIR זה טוען ואז רושם AUTOMATIC STARTUP REPAIR FAILS אחרי זה ניסיתי ידני אחרי שהתיקון האוטומטי נכשל,ניסיתי דרך שיחזור מערכת וכל נקודת שיחזור שאני בוחר (יש שם 3) זה רושם שזה אפילו לא מוצא את זה שום דבר שאני עושה לא עוזר אפילו ניסיתי דרך SAFE MODE וגם LAST KNOWS CONFIGURE גם זה לא עוזר עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי לפרמט את המחשב אבל אני ממש לא רוצה לאבד את המידע שיש …
-
- 38 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
יש אופצייה לשנות את הווינדוס כשאני לוחץ על קונטרול + אלט+ דל אז זה לא יפתח לי חלון כחול עם כל מיני אופציות ויפתח לי ישר את מנהל המשימות? אותו דבר גם כשאני מעביר את המחשב למצב שינה ואז כדי לחזור אני צריך ללחוץ על המשתמש שלי..?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות הנ"ל, גם ה Windows 7 Repair/Recovery CD לא מצליח לעלות את ווינדוס. במצב רגיל הווינדוס נכנס ללופים בלי הפסקה בזמן הטעינה - שמתי לב למסך כחול שמופיע ממש לכמה מאיות, אי אפשר היה לראות מה כתוב שם והמשיך בלופים של הפעלה מחדש. במצב בטוח הוא נתקע על הטעינה של הקבצים במצב תיקון ובבוט דרך RECOVERY CD הוא יעני עולה אבל נתקע על המסך הכחול הראשי לפני שהמערכת עולה.... אין לי כל דרך להיכנס לווינדוס ולנסות למחוק\לשנות קבצים , REG, או כל דבר אחר. לא זכור שהותקן משהו חריג, אולי עדכון אוטומטי של ווינדוס, שכרגיל חירבן שוב את המערכת. Windows 7 64bit נייד של HP dv6 מקווה שמישהו יוכל לעזור כאן. תודה על כל פנים.
-
- 16 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
שלום ממתי שהתקנתי את המדיה סנטר, כל הקבצים אם זה סקייפ מסנג'ר אייסיקיו, כולם נהפכו להיות שייכים למדיה סנטר..אין אפשרות להתקין הם פשוט קיבלו את הציור של המדיה סנטר, קבצי exe אם אני לא טועה. איך אני מסדר את זה, אני רוצה שהכל יחזור להיות רגיל לפני שהתקנתי את המדיה סנטר..? זאת תוכנה מובנת בווינדוס 7. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן (כשבוע בערך) התקנתי את ה Windows החדש על המחשב שלי (מדובר בגרסת Ultimate OEM של BIE). כ"כ חיכיתי לרגע הזה, כי קראתי בכל מקום שאלה החלונות הטובים ביותר כנראה, שבאו לשפר את חלונות ויסטה. אני חייב לומר שבניגוד לכל הרעש והבלאגן (החיוביים) שיצאו לחלונות האלה- אני מאוכזב. חשבתי ש"כל מה שרץ על XP ירוץ גם על חלונות 7"- והמשפט הזה, שכ"כ הרבה אמרו אותו- התברר כשגוי. אני עדיין לא יכול להפעיל כמו שצריך משחקים ותוכנות שיכולתי להפעיל באופן אופטימלי ב XP (כדוגמת המשחק Counter- Strike ואחרים). אז מה שרציתי לשאול זה- האם הבעיה אצלי, או שאני צודק במה שאני אומר? כל מה שעשו בחלונות האלה זה שיפורים טכניים בעיקר למשתמש רגיל, ושיפור גרפיקה, כמו גם הוספת תכונות חדשות. תכל'ס- למשחקי…
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-