עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום ! כאשר אני מפעיל את המחשב ה W7 צורך 1GB של זיכרון. אך כאשר אני מכניס את המחשב למצב "שינה" ומחזיר אותו חזרה לפעולה רגילה הוא צורך רק 550MB האים זה צריך להיות ככה ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ofcourse,

היי יש לי מחשב שמותקן עליו XP עברית, רציתי לעת האם אפשר להפוך אותו לאנגלית ? בבמחשב שלי יש מדברה של ויסטה ביזנס עם קוד. האם אני יכול להתקין עליו ווינדוס 7 ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by crik,

אהלן, נתקעתי בסיטואציה שהווינדוס שלי ננעל ללא הפעלת מוצר וברצוני לטפל בכך. אך אני לא יכול להיכנס ללוינדוס בשום מצב (Normal, safe Mod). האם למישהו יש פיתרון ללא פירמוט? משה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 3 1000 מגה הרץ 512 זיכרון הרדיסק 60 גי'גה כרטיס מסך ATI RADEON 9500 PRO האם יש גירסה של ווינדוס ויסטה שהמחשב יוכל להריץ? והאם אתם מכירים מישהו שהתקין או יודע איך ווינדוס ויסטה על פנטיום 3? תודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by DarK_NaF,

שמתי לב לעובדה המעניינת לפני כחודשים.... כאשר מנסים לפרמט בעזרת הדיסקט הפעלה של XP - בעזרת הפקודה הרגילה.... זה כותב: bad command or file name בפעם שעברה שפירמטתי זה היה בעזרת דיסקט של WIN98... ואז חשבתי לתומי - חייבת הרי להיות דרך - לא ייתכן שדיסקט הפעלה יהיה ללא אופציית פירמוט.... פשוט אני כנראה לא מצאתי דרך.... מישהו?

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by mt_nro,

מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by tepez,

יש לי Windows XP מקורי. אם אתקין אותו על עוד מחשב (למשל על מכונה וירטואלית), אקבל כשל בבדיקת המקוריות?

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by udicol,

יש דרך להחזיר את צורת ה- Thumbnail (תצוגה מקדימה ) בספריות של Windows2000 ? גם אם מגדירים את האופציה , לא ניתן לראות את התמונות . אני בטוח שחוץ מלפרמט יש דרך אחרת . אנסה להסביר: כאשר מגדירים תצוגה בספרייה של תמונות - Thumbnails אמורים לקבל תמונות מוקטנות בתצוגה . אבל משום מה המערכת הפסיקה להציג לי את התמונות בתוך הספרייה .

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  9. Started by psxr,

כשאני מפעיל את המחשב הwindows עולה עד המסך השחור עם הפס הכחול שרץ עליו ואז הוא עושה ריסטרט. ניסיתי להפעיל בsafe mode וגם זה לא עוזר. יש למישהו איזה פיתרון למצב ?

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  10. המחשב שלי לא מצליח להחזיק WINDOWS 98 ואני צריך כל הזמן לפרמט את אחד ההרדיסקים שלי ולהתקין שם מחדש WINDOWS 98 . אני משתמש בWINDOWS 98 מאחר והמשחקים עובדים בו יותר חלק ואין בעית איטיות בDIRECT X כמו שיש לי באקס פי [sTART:RUN:DXDIAG תעשו את ההשוואה ותראו. הבעיה שהמערכת תמיד קורסת לי והסאונד משתבש ודברים נמחקים פתאום למרות שאין ווירוסים או SPYWARE ויש בעיה לעבוד עם 1 ג'יגה זיכרון ב98 אני נואש ולא יודע מה לעשות אודה למישהו מומחה שמבין בנושא ויוכל להציע לי מה לעשות על מנת שאוכל עדיין להמשיך להשתמש ב98 .

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התקנתי ווינדאוס XP PRO באנגלית, אחרי זה הורדתי קובץ שהפך את כל שפת המערכת לעברית. הלכתי לווינדאוס UPDATE וראיתי שם שמופיעה לי SP2 ברשימה. זאת אומרת שאני אוכל להתקין SP2 עליו? רק תזכרו שהווינדאוס הוא בעצם באנגלית, אני רק הורדתי קובץ שהפך אותו לעברית.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  12. Started by overload,

כל קישור באינטרנט להורדה של WMP 10 מגיע לי להורדה של WMP 9. אפילו דרך האתר של מיקרוסופט או מדייה פלייר. למה? ד"א יש לי כבר WMP9

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by חנוך111,

ניסיתי ליצור Image של מחיצה C. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שה- Cluster גדול יותר מגודל ה- FAT ושעלי להריץ את Chkdsk עם הסוויץ F/. איתחלתי את המחשב במצב בטוח עם שורת פקודה והרצתי את Chkdsk. קיבלתי הודעת שגיאה האומרת שהמחיצה נמצאת בשימוש ע"י תהליך אחר. (איך שביל גייטס סיבך את העניינים). מישהו יודע מה צריך לעשות במקרה הזה? חג שמח. [attachment deleted by admin]

14. Started by Old Cat,

שאלתי גם בפורום ניידים, אשאל שוב כאן מההיבט של התקנת מערכת ההפעלה: לנובו G530 מגיע עם ויסטה בסיסית (HOME BASIC). כשמנסים להתקין ויסטה ממדיה אחרת (מקורית וחוקית) אי אפשר להתקין, מתקבל BSD . גם כשמחליפים כונן קשיח לחדש בלי המחיצה הסמויה של לנובו - המערכת לא ניתנת להתקנה. הבעיה לא במדיה DVD להתקנה כי נבדק על מחשב אחר והיא מותקנת בלי בעיות. זה פטנט של לנובו למניעת התקנת מ"ה אחרת מזו המותקנת כבר? רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. Started by triple_maxim188,

יש לי במחשב XP אני רוצה להתקין 98 כי אני צריך לעבוד אם מערכת שעובדת על DOS איך אני יכול להתקין תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם, אתמול נשרף לי המחשב הצלחתי לנתק את החשמל בזמן. בפתיחה התברר כי מקור השריפה היה בחוט חשמל מהספק, כל הכרטיס מסך התמלא פיח וגם נשרף חוט המאוורר שעל הכרטיס מסך. לאחר החלפת ספק ולאחר החלפת כרטיס מסך ישן יותר ממה שהיה לי, המחשב עלה רגיל - זיהה את הכרטיס ששמתי והצלחתי להסיר את התוכנה CCC של ATI דרך הוספה והורדה של תוכניות. בנוסף, פתאום אני מקבל הודעה שעליי להפעיל את windows תוך שלושה ימים עקב שינויים בחומרה. כשאני מנסה לבצע הפעלה דרך האינטרנט מופיע החלון הכחול של ההפעלה אך שום דבר אחר לא קורה ואני לא יכול ללחוץ על שום דבר. מה עושים? האם שחזור המערכת יפתור בעיה זו? תודה לעוזרים, גיל.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. שלום רב, יש לי ויסטה בעברית, לצערי. אני רגיל שה start שלי בצד שמאל מאז ומתמיד. יש אפשרות לעשות Switch למחשב ושכל הויסטה תהפוך להיות באנגלית? בתודה מראש,

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by slim_shady,

הורדתי את הפייר וול בהגדרות של האינטרנט\התחברות ואז הוא שם לי הודעה מסריחה כזאת ליד השעון.... זה משגע לי את השכל כי של 5 דקות זה קופץ ואומר "בעיה, נא לפנות ל____ ולהשים פייר וול". אני לא יכול לשחק משחקים כי זה מוציא אותי!!! ואני לא רוצה פייר וול גם כי הוא מאיט את האימיול והכל וגם הוא לא נותן לשלוח באיי סי וכאלה וגם אחרי שניתקתי זה לא מאפשר לשלוח...... איך להעיף את החרא הזה!?!?!?!?!

• 13 תגובות
    • 790 צפיות
  19. Started by yair1911,

ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, אני סובל מבעיה דיי מטרידה כבר מספר שבועות. המחשב (נייד, לא שזה משנה), דולק בקביעות. תוכנות שרצות עליו באופן קבוע הן msn messenger, icq 5, nod32, utorrent, notebook hardware control ה XP כולל SP2 ועדכונים קריטיים לדצמבר 06' קורה כמעט על בסיס יומי שהוא נתקע, בדר"כ זה קורה בלילה. אני קם בבוקר, פותח ת'מסך והוא תקוע. זה ממש מטריד כי מידע נאבד לי, הודעות או דברים שונים שהתקבלו דרך המסנג'ר או האיסיקיו נמחקים... יש איזשהו לוג אולי של הפעולות האחרונות שהיו על המחשב, או דרך כלשהי לברר מה קרה בשניות שהוא נתקע? אולי זה נגרם מתוכנה כלשהי? ההתקנה של המערכת הפעלה סה"כ דיי טרייה...אולי חודשיים שלוש..המחשב עובד מצויין... אשמח לקבל עזרה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by KF,

היי.. שכחתי את הסיסמא לווינדוס ויסטה ואינני מצליח להיכנס למערכת. דבר יותר קריטי הוא שאני רואה רק שליש מסך כי המסך של המחשב עצמו שבור.. (זה מחשב נייד). ניסיתי לחבר את המחשב עצמו לצג חיצוני אך עד שהווינדוס לא עולה אי אפשר לשכפל / להרחיב צגים. מה אני עושה ? תודה.

22. Started by Nihility,

מיקרוסופט הציגו את חלונות 7 ב PDC אבל הגרסה ששוחררה לנוכחים על גבי דיסק קשיח של 160 ג'יגה היא ללא חלק מהיכולות היותר מרשימות של המערכת. בשביל אלה נצטרך לחכות לבטא שיצא בשנה הבאה. או שלא: http://windows7news.com/2008/11/03/enable-new-windows-7-taskbar-in-windows-7-m3-build-6801/ רפאל ריברה מצא דרך להפעיל את התכונות החדשות גם בpre-beta. תהנו. (הפיצ'רים לא נכללו כי הם לא מושלמים, אל תשכחו שזה טרום-בטא ואל תתפלאו אם יהיו בעיות) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  23. Started by rino,

אני מתכוון לפרמט את הWINDOWS שלי אבל רוצה לשמור על המיילים . איך עושים זאת? יש תוכנה מומלצת לגיבוי מיילים?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. היום בבוקר שבקשתי להדליק המחשב, ממש לפני ש WIN עולה סופית קופץ לי ריבוע קטן ובו כתוב: lsass.exe-System Error Object name not found ומאז אני בגהינום! SAFE MODE שוב ההודעה, תיקון WIN באמצעות CD מקורי לא עוזר, אתחול - שוב חוזרת ההודעה. קרעתי את האם אמא של גוגל, עברית אנגלית אפילו בספרדית, החלפתי קבצי DLL - ושוב lsass.exe-System Error לא בדובר בתולעת סוסר בוודאות. בסוף התקנתי WIN חדש ליד הישן כך שיש לי גישה אליו. בבקשה עזרו לי חברים טובים! אם אין פתרון אז לפחות דרך להעביר את הרג'סטרי מה XP הישן לחדש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הי, חילקתי לשתי מחיצות ואחת מהן לא מזוהה ע"י XP? עצות? תודה חבר'ה, אין עליכם !!

• 6 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.