עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Nadab,

שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מחשב נייד קטן עם גרסה הזו ועם עדכון אחרון כמו כן אין אפשרות להכנס ל-REGEDIT בהפעל ע"מ לנסות לשנות עזרה בבקשה תודה

3. הי ה-Windows מודיע לי כל הזמן שהוא צריך ריסטרט בשביל להתקין את העדכון Upgrade to Windows 10 Home, version 1511, 10586. עשיתי ריסטרט כמה פעמים, כיביתי והדלקתי את המחשב, אבל אני עדיין מקבל את אותה ההודעה. המחשב גם עולה ממש מהר - ללא שום התקנה כמו שיש בדרך כלל להתקנת עדכונים. ניסיתי להפעיל את ה-windows update troubleshooter, הוא אומר שהוע עשה איזשהו תיקון, אבל זה לא פותר את הבעיה. איך אני גורם לו להתקין את העדכון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Sango,

התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך וינדוס 10 עובד יחד עם מסך מגע כי אני כבר המון זמן עם windows 8.1 ושוקל לשדרג מה אתם ממליצים לי לעשות ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by fc_bunker,

שלום לכולם, שדרגתי לאחרונה מחשב מדגם Dell Inspiron 3542 לווינדוס 10. יש לציין שלאחר השדרוג ביצעתי התקנה חדשה נקייה של המערכת. מאז, המחשב לא מתעורר ממצב שינה - ועליי לבצע כיבוי פיזי והדלקה מחדש כדי שאוכל להשתמש בו שוב. אציין כי התופעה מתרחשת רק כאשר אני סוגר פיזית את מכסה המחשב לפרק זמן ממושך. כאשר הסגירה היא לפרק זמן קצר המחשב פועל כהלכה. גם במידה ואני מכניס את המחשב למצב שינה באופן יזום (Start->Sleep Mode) הדברים פועלים כשורה. נתקלתי ברחבי הרשת במקרים דומים רבים עם ווינדוס 10, אך אף אחד מהפתרונות לא עבד. אולי מכאן תבוא הישועה? תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 16.4k צפיות
  7. Started by guy1000,

שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם ווינדווס 7 ואנ ישוקל לשדרג לווינדווס 10, יש לי מה להתלבט בכלל? ווינדווס 10 יכול איכשהו להוריד את חוויית הגיימינג? תודה!

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  8. Started by OR2OOO,

http://www.theverge.com/2014/9/30/6868695/microsoft-windows-10-announced-official לזה לא ציפיתי...

• 10 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by danielboro,

1- יש לי מחשב נייח חלונות 10 gateway וDHCP 2- מחשב נייד שמחובר בLAN חלונות 10 IP קבוע 3- מחשב נייד WIN8 מחובר ב WIFI 4- 2 טלפונים וטבלט מחוברים ב WIFI 5- ראוטר של בזק לחיבור אלחוטי 5- טלויזה מחוברת ב LAN IP קבוע מחוברת בHDMI למחשב נייד חלונות 10 מאז שעידכנתי את המחשב הנייד(LAN) לWIN10 כל פעם שהוא דלוק לא ניתן להתחבר לWIFI כשאני סוגר את הנייד WIN10 הWIFI חוזר לעבוד יש פיתרון? עריכה ערכתי בדיקות נוספות ולהפתעתי כיבוי הWIFI של הנייד וניתוקו מהרשת(LAN) לא מונעים את ההפרע לWIFI מה שכן מפסיק את הבעיה הוא ניתק כבל הHDMI בצד המחשב. ניתק בצד הטלויזיה ללא ניתוק מהמחשב לא פותר את הבעיה לא היתה לי בעיה כזו כאשר חלונות 7 היה מותקן על המחשב

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  10. שלום לכולם! Windows 10 מקפיץ את Mail & System Settings כל כמה דק.. בדקתי את הדברים הבאים : אין עדכונים. אין וירוסים. אין Tasks שרצים ברקע. הרצתי SFC /SCANNOW. אותו הדבר לחלוטין.

11. Started by POPCORN,

ביצעתי שחזור לווינדוס ועכשיו הוא נתקע במצב הזה בשחזור הוא אומר שהוא לא מצליח ושאמי מפעיל מחדש אני מקבל את אותו מסך איך אפשר לבטל ולחזור לווינדוס חזרה?

12. Started by cupidil,

הי, יש לי רישיון חוקי ישן ל WIN XP. האם יש איזו דרך לשדרג ל WIN 10 על בסיס אותו רישיון? אפשר לשדרג ללא עלות מ WIN 7 ל WIN 10. האם אפשר להתקין WIN XP חוקי, לשדרג אותו ל WIN 7 ואז ל WIN 10? מה דעתכם?

13. Started by erezo,

יש דיווחים סותרים לגבי WINDOWS 10 על מחשבים פיראטיים, אומנם הצלחתי להתקין והוא ביצע אקטיבציה מלאה, אבל מה יקרה באמת לאחר שנה? האם מיקרוסופט יחסמו אותי או לא? האם לא אוכל להשתמש בה יותר לאחר שנה? תודה.

14. Started by yuval958,

עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by pssheba,

סליחה ! פורסם בפורום תמיכה במחשבים אישיים !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לאחר כמה שעות עבודה על חלונות 10, החלון הנ"ל (תמונה מצ"ב) קופץ באופן קבוע. לפי הפורומים בחו"ל נראה כאילו חצי עולם סובל מזה. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by A-10,

שלום לכולם אובכן, אחרי הרעש והמהומה שקמה בדבר דרישות החומרה שתאפשר התקנת חלונות 11, ובייחוד ההגבלה שהמעבד חייב להיות דור 8 ומעלה, מייקרוסופט אומרת בחצי פה כי יתאפשר להתקין חלונות 11 גם על מחשבים עם מעבדים ישנים יותר, אבל לא כשדרוג מתוך החלונות אלא כהתקנה ע"י קובץ ISO. ככלל, הדרישה למעבד דור 8 או מקבילו מצד AMD נובעת מהפעלת תכונות של אבטחת מידע שזמינות רק במעבדים הנ"ל או בניידים ישנים יותר הפעלת אותן תכונות גורמת לירידת ביצועים רצינית. בכל מקרה, עניין ה - TPM עומד על כנו !

18. יצאה כותרת ארוכה קצת, אבל הנה, תראו בעצמכם - https://www.windowslatest.com/2022/02/14/microsoft-teases-windows-7-aero-like-design-for-windows-11/amp/

19. Started by airforce,

שלום רב, ברצוני לבצע לראשונה התקנה חלקה של Windows 11 pro Beta, ויש לי טיפה חששות. מעולם לא עשיתי התקנה של מערכת הפעלה במצב Beta והשאלה שלי היא: האם אקבל את הגירסה המלאה דרך הWindows update ב5 לאוקטובור או שצריך להוריד מחדש? תודה

20. מבחן מעודכן : נראה שאין הבדלים כמעט, אגב הוא המליץ על התקנה נקיה של חלונות 11 עקב CRASHים שהיו לו.

21. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. אתמול הייתי ביוטיוב וראיתי כמה סרטונים שיש windows 11 ואפילו 12. האם זה יכול להיות? או שזה רק חיקוי?

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by lioryb,

בוקר טוב. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולהתקין עליו windows11 (מעדיף לא לקנות את המחשב עם windows מותקן) באתר של מייקרוסופט אני לא מוצא שום אפשרות לקנות רישיון ולהוריד windows11, אלא רק רישיון והורדה של windows 10 ואז שדרוג. הכצעקתה? אני מפספס משהו? *** עריכה מצאתי את האתר הזה: https://www.se-keys.com/cart/ המחירים משמעותית יותר זולים מהאתר של מייקרוסופט. מישהו יודע לומר משהו על האמינות של האתר הזה?

23. Started by amd950,

האם זה נכון שלא ניתן להריץ משחקים ומולטימדיה על WINDOWS 2000

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by blackbeard,

שלום חברים רציתי את עזרתכם בנושא הווינדוס 2000 . אני משרת בגוף מסוים שפועל עם מערכת שעובדת רק על פלטפורמה של ווינדוס 2000 הבעיה היא שהווינדוס הזה לא תומך בכל מיני חומרות חדשות יש לי גירסא עם sp4 וזה לא עובד האם יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא גירסא של ווינדוס 2000 התומכת בחומרה כמו בווינדוס XP נ.ב דוגמא לדבר שלא נתמך למשל sata 2 בתודה רון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.