עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by mashas,

היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by BlackTalon,

בכל פעם שאני גולש באינטרנט, אני מקבל את הודעת השגיאה המוזרה הבאה שמשביתה את המחשב כל פעם מחדש ומותירה לי רק להפעיל את המחשב מחדש : svchost.exe-שגיאת מערכת ההוראה ב-"0X0AD3143" ביצעה הפניה לזיכרון ב-"0X0AD3143". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "READ" (לפעמים נכתב גם WRRITEN). לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. לאחר קבלת הודעה זו, לא משנה באיזה אפשרות אבחר, האינטרנט מתנתק והמחשב נתקע ולא נותר אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחיבורי רשת בלוח הבקרה נראה כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל בתת קטגוריה "פס רחב" נראה כי הפס הרחב מנותק. בפועל לא נייתןם כמובן לגלוש או להמשיך להשתמש במחשב כי ברוב הפעמים הוא נתקע לגמריי. הבעיה נמצאת בקובץ SVCHOST.EXE שב…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ace11,

קראתי שאם מוסיפים את /usepmtimer לקובץ boot.ini זה עוזר מאד למשחקים כאשר יש מעבד AMD X2 . ואז לא צריך להשתמש ב affinity ע"מ למנוע קפיצות ותופעות אחרות במשחקים . למשהו כאן יש נסיון עם זה ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by roeesnir,

קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by clown,

מוזכר גם הקובץ win32k.sys זה קורה מדי פעם, וזה מעצבן! הבנתי שזה יכול להיות תקלות בדרייברים, טבלת מחיצות פגומה, אנטיוירוס שעושה בעיות, חלקים פגומים... מה אני עושה? תודה לעוזרים.

7. Started by House M.D.,

היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אתמול התעוררה בעיה חדשה: הייתי אצל לקוח (אני טכנאי מחשבים),שמותקנת אצלו במחשב מערכת הפעלה של ווינדוס XP (לדברי הלקוח המחשב אצלו כבר 4 שנים. אני תוהה איך יש לו XP ולא 7...),וכנראה שהאנטי וירוס שלו עשה בעיות (AVAST אנטי וירוס על הפנים!!!),כל הזמן שלח לו הודעות,ובמיוחד אם ניסיתי להסיר את הוירוסים והרוגלות,שהאנטי וירוס הזה מצא (הוא שלח הודעה שאני צריך לשדרג לגרסה המלאה,שכמובן איך לא,עולה הרבה כסף!). מה שניסיתי לעשות כדי להתקין אנטי וירוס אחר עלו בתוהו (ניסיתי גם להתקין נוד 32 דרך המצב בטוח,אבל המחשב שלח הודעה שלא ניתן להגיע לWINDOWS INSTALLER וגם לא ניתן לשזחר את המחשב אלא אם כן אני אפעיל את המחשב מחדש,שכמובן זה לא יעזור!!!). הבנתי מיד שהבעיה היא גם במערכת,או בעייה של וירוס א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT). הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7. הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה: למיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by House M.D.,

היי. יש לי מחשב נייד של HP שנקנה בנרווגיה, והגיע עם Windows 7 home premium + אופיס חוקי. אבל לשתי התוכנות לא צורפו הדיסקים של ההתקנה, אלא רק הרשיונות. במחשב אפשר ליצור דיסק recovery, אבל זה יוצר דיסק עם כל התוכנות זבל שHP שמים שם, לכן הייתי רוצה ליצור דיסק התקנה נקי. האם יש אפשרות להוריד וינדוס 7 חוקי, שיתאים למחשב HP מבחינת OEM ויאפשר לי להשתמש ברשיון שקיים? ואותו דבר לגבי האופיס. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אתמול בערב והיום בבוקר קיבלתי 2 מסכים כחולים עם אותה השגיאה, כמתוארת בכותרת. השתמשתי ב- bluescreenview כדי לראות מה השתבש וב-2 קבצי המינידאמפ השגיאה נגרמה בקבצים הבאים: 1. classpnp.sys ntfs.sys ntoskrnl.exe 2. היום בבוקר: fvevol.sys ntoskrnl.exe volmgr.sys אני מוכרח לציין שמדובר בהתקנה דיי טרייה של ווינדוס 7 וקצת קשה לי להבין מה כבר גורם לבעיות. שינויים קיצוניים שביצעתי ביומיים האחרונים: אתמול העתקתי קרוב ל-300ג'יגה מההרדיסק לכונן גיבוי חדש. אתמול בדיוק כשבאתי לפרמט כונן כלשהוא של 20ג'יגה, באמצע הפעולה קיבלתי את המסך הראשון (מס' 1). את המסך השני ראיתי בבוקר כשקמתי. במהלך הלילה הדבר היחידי שנעשה זה הורדת קובץ כלשהוא. אשמח לעזרתכם בנושא, ערן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. אהלן, קניתי ssd ווינדוס 8.1, שהתקנתי עליו. יש לי גם כונן קשיח 1TB שחילקתי פעם לשני Partitions. על הראשון יש מידע שאני צריך, על השני, הקטן יותר, היה מותקן ווינדוס 7, שאני כבר לא צריך. ברצוני לאחד את שניהם לכונן אחד. מחקתי את ה-partition השני ויש לי אזור לא מוקצה. עשיתי קליק ימני על ה-partition עם המידע, ובחרתי להרחיב אותו עם האזור הלא מוקצה (זה שהיה קודם לכן ה-partition השני עם ווינדוס 7). אבל אז קפצה לי הודעת אזהרה שהכונן יהפוך מכונן בסיסי לכונן דינמי. מה זה בדיוק אומר ומה ההשלכה של זה עליי כמשתמש? האם לבצע את ההרחבה או שעדיף למחוק גם את ה-partition עם המידע ואז ליצור דיסק בסיסי? זה יצריך ממני להשיג אמצעי גיבוי חיצוני , לגבות, לשחזר, סתם סרבול שאני מעדיף להימנע ממנו.…

16. Started by לינוי,

יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by amd950,

האם זה נכון שלא ניתן להריץ משחקים ומולטימדיה על WINDOWS 2000

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by ramgogo1,

1)היה לי מסך כחול(unmountable boot volume 0x000000ED) אז הורדתי כמה סוגי XP ופירמטתי דרכם את הכונן קשיח. 2)לאחר שהתקנתי את הXP הוא נתקע לי אחרי שורה וחצי של טעינה של הקווים של XP. 3)אז כל פעם מחקתי את ההתקנה הפגומה דרך הדיסק של הXP 4)עזבתי את המחשב והלכתי לצבא ...מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. אני מנסה להתקין את הXP כמה פעמים עם איזה שלוש סוגים שונים XP זה כאילו מסים להתקין עושה ריסטארט טוען את הXP ו נתקע ... ניסיתי לחכות זמן מה ולא קרה דבר מיוחד. 5)יש לי כמה סוגי דיסקים של XP אחד בכלל לא ניקא,אחד טוען את ההתקנה ואז אומר שאין כונן או מזהו כזה,ואחד אתמול התקין לי יותר מ12 שעות ונתקע ב100% משהו כמו שעתים אז יצאתי. בבקשה עזרה אפילו תביאו לי אז אמצעי ליצור קשר טלפונית/facebook…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הביאו לי מחשב נייד של HP G60 שמגיע אם ויסטה רוצים XP אני מנסה דיסקים של XP SP3 ו XP SP1 ובשתיהם זה עושה מסך כחול שמסתכם ב check for viruses on your computer. remove any installed hdds. make chkdsk/f STOP 0x0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0x00000000,0x00000000) ה BIOS של המחשב הוא צעצוע בשם InsydeH2O שאין בו בכלל אפשרויות הגדרות. DateTime BootOrder Password. זהו. אין כלום ממה שיש בביוס של מחשב נורמלי. תשכחו מלהגדיר את הדיסק ל ide mode מחקתי (כתבתי 000000) ל 500 מגה הראשונים של ההרד דיסק (מסקטור 0 והלאה) ולא עזר בכלום חוץ מלדפוק את הויסטה (שיחזרתי מאימג' שעשיתי קודם) ניסיתי ליצור דיסק slipstream אם דרייברים של SATA בתוך הדיסק התקנה אם nlite דיסק ה SP3 המקורי ודיסק ה nlite…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Lithuanian,

שלום חברים, אני צריך חלונות בעברית, ובגלל שאין לי כוח להתקין דיול בוט עם מערכת נפרדת בעברית עשיתי קצת בירורים והבנתי שקיים דבר כזה MUI שמאפשר ליצור משתמשים עם ממשק חלונות גרפי בשפות שונות. הבעיה שאני לא מצליח להפעיל אותו, הורדתי כל מיני עדכונים בשעתים האחרונות מהאתר של מייקרוסופט אבל שומדבר לא באמת עושה משהו. אנשים בפורום אחר הפנו אותי לפה, ואמרו שזה לא כזה פשוט כמו להוריד עדכון ממיקרוסופט וזהו. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? רק לצורך הבהרה: אני צריך שהיוזר שלי (האדמיניסטרטור) ישאר באנגלית, ושאני אוכל לפתוח יוזר חדש עם ממשק עברי. תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by masterb,

כשאני גולש (בעבודה...) בכניסה לאתרים רבים אני מקבל סימן קריאה קטן למטה - שגיאה בדף. נדרש אובייקט קוד 0 נראה לי שזו בעיה באובייקט של javascript איך מתגברים על הבעיה (בלי להגדיר לדפדפן להתעלם משגיאות SCRIPT)??? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by nehmia,

לוקח יל איזה 10 דקות להדליק אותו עד שהוינדוס עולה הוא עובד במהירות של פנטיום 0 חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי... מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by ido567,

פירמטתי את המחשב וכשאני מתקין Windows 7 מופיעה לי שגיאה מספר 80070570 וכתוב שהדיסק פגום ניסיתי כמה דיסקים וכולם אותו דבר ועם הדיסק שלי הצלחתי לפרמט מחשב אחר מה אפשר לעשות?? אני תקוע עם מחשב ריק תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים