עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ramgogo1,

1)היה לי מסך כחול(unmountable boot volume 0x000000ED) אז הורדתי כמה סוגי XP ופירמטתי דרכם את הכונן קשיח. 2)לאחר שהתקנתי את הXP הוא נתקע לי אחרי שורה וחצי של טעינה של הקווים של XP. 3)אז כל פעם מחקתי את ההתקנה הפגומה דרך הדיסק של הXP 4)עזבתי את המחשב והלכתי לצבא ...מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. אני מנסה להתקין את הXP כמה פעמים עם איזה שלוש סוגים שונים XP זה כאילו מסים להתקין עושה ריסטארט טוען את הXP ו נתקע ... ניסיתי לחכות זמן מה ולא קרה דבר מיוחד. 5)יש לי כמה סוגי דיסקים של XP אחד בכלל לא ניקא,אחד טוען את ההתקנה ואז אומר שאין כונן או מזהו כזה,ואחד אתמול התקין לי יותר מ12 שעות ונתקע ב100% משהו כמו שעתים אז יצאתי. בבקשה עזרה אפילו תביאו לי אז אמצעי ליצור קשר טלפונית/facebook…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by cateye,

שלום, יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם.. משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT? ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה? הנה תמונה של המעבד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by clown,

מוזכר גם הקובץ win32k.sys זה קורה מדי פעם, וזה מעצבן! הבנתי שזה יכול להיות תקלות בדרייברים, טבלת מחיצות פגומה, אנטיוירוס שעושה בעיות, חלקים פגומים... מה אני עושה? תודה לעוזרים.

4. שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by godisme171,

טוב אז ככה: יש לי XP והוא בקושי זז (תראו מפרט) אז החלטתי להתקין מערכת אחרת השאלה איזה WIN98SE או WIN2K PRO עוד שאלה: האם WIN2K ירוץ יותר טוב מהXP?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Internal,

היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by kikkler,

לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by tuvia,

משהו יודע מה זה הדבר המוזר הזה? הוא כל הזמן תוקע לי את המחשב@!! אני מנסה להכנס לcontrol panel או mycomputer זה לא נכנס ואז מציג שגיאה של התוכנה המסוית הזאת dr warson

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Nadab,

שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. התקנתי חלונות כמה פעמים ועכשיו מופיע לי עדיין אחרי פירמוט בחירה של איזה מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . איך מעלימים את המסך הזה ככה שאני לא ישאל כל פעם מחדש איזה מערכת הפעלה להעלות . חלונות 7 64 ביט . תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. אז ככה יש לי שני כוננים במחשב כל אחד סוג שונה כמו שציינתי בכותרת. המקום של הכנן ntfs כבר נגמר ועכשיו נשאר לי רק תfat ובfat אי אפשר לההכניס כמות מעל 4 ג'יגה מה עושים? אין לי מקום להכניס משחקים לכונן... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by jambo222,

שלום מדובר בווינדוס 10 64 ביט ובמחשב ביתי פרטי שלא מקושר לשום מחשב אחר. עדכנתי את העדכון האחרון ופתאום המחשב שלי הפך למחשב עובד תחת מנהל ( ADMINISOR ) הדבר לא ממש הפריע לי . אך הווינדוס דיפנדר ועוד הפך ללא פעיל , וכשאני מנסה להפוך אותו לפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה: "הגנה מפני וירוסים ואיומים מנוהלת על ידי הארגון שלך". החלתטי לוותר על הדיפנדר , אך המחשב לא מאפשר לי להתקין אנטי וירוס אחר. כאילו שמשהו השתלט על המחשב שלי. מעבר לכך אני רוצה לעשות התקנה נוספת של מערכת הפעלה שנייה של ( WIN 10) ולאט לאט לעבור אליה ( אני עובד עם תוכנות מוזיקה ופלגאינים כך שאני לא רוצה לעשות הכול בבת אחת) ואחרי כן למחוק את הגרסה הישנה. השאלה האם זה אפש…

14. אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by soika,

אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by kfirbep,

אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by alergic,

יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by imac,

מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי קבלתי שלשום את העדכון הבא th2_release professional 10547 הוא מבקש אתחול מחשב וקבע אותו לשעה 03:30 AM אוטו' הנחתי לו ולמחרת ראיתי שהמחשב לא אותחל כלל וגם לא עדכן את העדכון החדש. קבעתי לו עדכון ידני לשעה אחרת והמחשב כלל לא ביצע אתחול וגם לא עדכן. any ideas?

21. Started by rjjb7,

האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Night,

שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by postup,

לאחרונה עברתי לWINDOWS 7, ואני נתקל בבעיה מוזרה. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ברגע שהוא מסיים את הטעינה של ווינדוס הוא עובר למסך כחול ואז עושה ריסטרט ומעלה מחדש את הווינדוס(הפעם בלי הבעיה). שמתי לב שהבעיה קורה רק בהפעלה ראשונית של המחשב ולא בריסטרטים (אם נגיד אני אעשה עכשיו ריסטרט לא תהיה בעיה אבל אם אני אכבה את המחשב ואדליק אז זה כן יקרה). אגב אחרי שזה קורה והווינדוס עולה אני מקבל את ההודעה הזאת: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 874F3008 BCP2: 92921A50 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 F…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by naveh3,

תנו גם נימוקים. :jump:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dyn,

שלום, נתקלתי בבעיה עם אחד המחשבים שלי, בזמן שהוא עולה אני מקבל את השגיאה NTLDR is missing. בעבר נתקלתי בשגיאה והצלחתי לסדר אותה באמצעות הפקודה bootcfg \rebuild ב recovery console. ניסיתי להעלות את ה recovery console במחשב הספציפי עם הדיסק של מערכת ההפעלה, נכנסתי לבפנים ושם הייתי צריך להכניס סיסמת administrator. מה שמוזר הוא שלמחשב הזה אין שום סיסמה בכלל, לא על היוזר שלו ולא על היוזר של האדמין, לא קיימת סיסמה בכלל. בגלל זה אני לא יכול לרשום שום פקודה בrecovery console, אם אני לוחץ enter הוא מבקש עוד פעם סיסמה ל administrator ואחרי 3 פעמים המחשב עושה ריסט, אני לא מבין למה הוא מבקש סיסמה אם היא לא קיימת בכלל. חיפשתי במקומות שונים והבנתי שיש דרך לסדר את זה באמצעות שינוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.