עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בוקר טוב לכולם. אני עובדת (כמו שניתן לראות) עם win8. אולם ישנם מספר קשיי הסתגלות שאני מתקשה להתמודד איתם, אשמח אם תעזרו לי בנושא. 1. אני עובדת עם שני מסכים, ראשי ומשני כאשר הראשי הוא הטוב בינהם הגדול יותר- 23" ובעל רזולוצית fhd בעוד שהמשני קטן, פחות טוב ובעל רזולוציה נמוכה יותר (לא להיט, אבל זה מה יש בינתיים ואני זקוקה לשניים) אחת הסיבות שקבעתי שיהיו ככה כי ייתכן והשני יהרס לגמרי או (הלוואי) יוחלף. 2. אני נוהגת לעבוד עם תוכנות ומסמכים רבים בו זמנית. אני מדברת על לרוב יותר מתוכנה אחת על המסך הקטן ומעל 2 על הגדול יותר. לפעמים הרבה מעל מספרים אלו. ברור כמובן שאני עובדת עם חלונות שאינם בגודל המלא של המסך אלא ממוזערים לרמות כאלה ואחרות. 2. כאשר אני פותחת חלק מהאפליקציות המוב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי קבלתי שלשום את העדכון הבא th2_release professional 10547 הוא מבקש אתחול מחשב וקבע אותו לשעה 03:30 AM אוטו' הנחתי לו ולמחרת ראיתי שהמחשב לא אותחל כלל וגם לא עדכן את העדכון החדש. קבעתי לו עדכון ידני לשעה אחרת והמחשב כלל לא ביצע אתחול וגם לא עדכן. any ideas?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?

7. Started by Zadu,

אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ofir123,

אהלן, חבר שלי התקין וינדוס אקס פי על 98 ולפי מה שראיתי הוינדוס נשאר אבל הוא לא נותן אפשרות בהתחלה לבחור בין שני המערכות הפעלה, אני יודע שצריך לערוך את הBOOT.INI אבל לא יודע למה בדיוק לשנות, שני המערכות מותקנות על כונן C. ד"א חיפשתי גם בגוגל אבל לא מצאתי מה צריך לערוך ל98 תודה. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Singularity,

קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by galCool,

1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני עובד עם כמה מחשבים, לכולם יש DOCK STATION שיושב על השולחן, ובו אני שם דיסקים 3.5 שהם בעצם נשלפים ועובדים ממחשב למחשב. כולם אותו דגם, מחוברים ב E-SATA. תמיד אני מנתק אותם לפני ב"הוצא באופן בטוח" כי כבר נדפקו לי 2 הארדיסקים בגלל זה. עכשיו שדרגתי 2 מחשבים ל WIN7 , האייקון לא מאפשר לי להוציא את אותם דיסקים מה E-SATA. גם כשאני משנה בביוס ל AHCI , אני רואה שניתן להוציא דיסקים אחרים ברשימה, ביניהם אפילו C, וגם USB, אבל לא את הדיסקים עם ה DOCK החיצוני (שעד עכשיו זה עבד טוב). מה הפיתרון ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן, שאלה קצת מוזרה אבל מעניין אותי לדעת. אם נניח אני שיתפתי תקייה והבאתי ל-3 משתמשים הרשאה מלאה אליה, האם יש אפשרות לראות מי נכנס אליה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שאני לוח על CTRL+ALT+DEL ואז על תהליכים יש לי תהליך שם התהליך: תהליך לא פעיל של המערכת זה לוקח לי שימוש מי המעבד פעם 95 פעם 40 פעם 80 משאבים מי המעבד כחה זה צריך להיות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by meo,

שלום, יש לי מחשב עם win nt ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין win98. האם זה אפשרי בהתחשב בזה שההארד דיסק הוא ntfs וב-98 זה יהיה fat32 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by OhadOnPC,

שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.

17. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by unkown7,

משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by יהודה המתכנת,

באתר מיקרוסופט, מחיר מערכת הפעלה HOME הוא 700 ש"ח. למרבה ההפתעה, באתר ZAP מערכת ההפעלה נמכרת במחיר זול בהרבה. למה? האם זה חוקי? בכלל, הם מוכרים גם מערכת הפעלה OEM. לפי מה שקראתי, OEM זו מערכת הפעלה שנמכרת עם המחשב. איך אפשר לקנות בנפרד OEM? אודה לתשובותיכם.

20. Started by hagai-,

Im new to windows XP, look at the time, I just finished to install it. anyway, no hebrew support here, (WinXP Pro) how can I write in hebrew? There's no Hebrew option under language properties. Closest I got was "Hungarian" ..lol Seriuosly now.. what should I do? I know this was probably answered before but I can't use the search option beause.. well you know.. no hebrew.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sheffi9,

אפשר לקבל מדריך מפורט מאוד על התקנת+לינק להורדה של win 7 64 bit בעברית. ההתקנה תתבצע על מחשב שנקנה ללא מערכת הפעלה(כאשר אני אדליק אותו הוא יבקש אחת). אשמח למדריך מפורט וטוב...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by naveh3,

תנו גם נימוקים. :jump:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by omri_ro,

יש לי בבית מחשב נייד די ישן (מעבד C3 700MHZ עם 256MB) שמשבש בעיקר לגלישה דרך כ.רשת אלחוטי. בזמנו היה עליו WIN2000 שדי טחן אותו וחיפשתי מע' הפעלה נורמלית אחרת(ניסיתי אובונטו ולא הסתדרתי איתה ו98 לא בא בחשבון) קיצר מצאתי באינטרנט גרסה די נחמדה בשם TINYXP שעובדת נהדר על המחשב הנ"ל חוצ מבעיה קטנה אני לא מצליח להוסיף את העיברית. בCONTROL PANEL כשאני מנסה להוסיף בINPUT LANGUAGE את העיברית אני מקבל הודעת שגיאה: WINDOWS COULD NOT PROPERLY LOAD THE HEBREW KEYBOARD LAYOUT עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.