Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יוצא לתקן לחברים את המחשבים ולפעמים אפילו לפרמט וזה לוקח המון זמן, במיוחד העדכונים. איזו תוכנה תמליצו לעשות תמונת מערכת כדי להתקין את הכל מהר עם עדכונים ודרייברים? וכמובן אשמח ללינק מהיר למדריך קצר לשימוש נכון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש למטרת הקמת סטודיו ליצירת מוזיקה . מחשב עם בסיס חזק . כרגע הוא לא מחובר בכלל לאינטרנט .יש לו windows 10. מעבר להארדיסקים החדשים שיש בו, חיברתי אותו גם להארדיסקים הישנים- ארבעה במספר - והתחלתי לנקות לסדר להעביר כי יש ימבה בלאגן ועודף חומר שלא כול כך צריך. פתאום הwindows מודיע לי שהוא מאויים מפני וירוסים. ושהוא ניקה חלק וכו...כלומר האנטיוירוס מזהה תקיפה ופועל. האם יכול להיות הדבר בהינתן זה שאני לא מחוברת לאינטרנט? האם יכול להיות הארדיסק ישן שמעביר למחשב וירוסים? וכיצד אתם מיעצים לי לפעול?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לWINDOWS 7, ואני נתקל בבעיה מוזרה. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ברגע שהוא מסיים את הטעינה של ווינדוס הוא עובר למסך כחול ואז עושה ריסטרט ומעלה מחדש את הווינדוס(הפעם בלי הבעיה). שמתי לב שהבעיה קורה רק בהפעלה ראשונית של המחשב ולא בריסטרטים (אם נגיד אני אעשה עכשיו ריסטרט לא תהיה בעיה אבל אם אני אכבה את המחשב ואדליק אז זה כן יקרה). אגב אחרי שזה קורה והווינדוס עולה אני מקבל את ההודעה הזאת: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 874F3008 BCP2: 92921A50 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 F…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מנסה לשדרג את המחשב שיש לו לוח אם 945gcm-s2l של ג'גהבייט. לכאורה הוא אמור לתמוך בוינדוס 7. יש לי דיסק מקורי ובכל זאת, המחשב נתקע כשהוא כמעט לפני סיום. אולי יש למישהו כאן פיתרון? בדקתי חום מעבד. חום כרטיס מסך. החלפתי כונן DVD החלפתי דיסק קשיח. ו...נתקע באמצע ההתקנה. אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה רבה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו גרסה חוקית של וינדוס שהייתה מותקנת במחשב הישן. המחשב החדש לא מזהה לי את נגן הmp3 של sandisk מסוג sansa clip למרות שהמחשב הקודם זיהה אותו בלי בעיות למישהו יש מוסג איך לפתור את הבעיה הזו? :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש לי שני כוננים במחשב כל אחד סוג שונה כמו שציינתי בכותרת. המקום של הכנן ntfs כבר נגמר ועכשיו נשאר לי רק תfat ובfat אי אפשר לההכניס כמות מעל 4 ג'יגה מה עושים? אין לי מקום להכניס משחקים לכונן... תודה מראש!!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי מיפוי כונן ברשת הביתית בWIN7 64BIT אני מסמנן לו לזכור את הסיסמה אך כל הפעלה מחדש של המחשב, הכונן מופיע ושוב אומר לי להקיש סיסמה ויוזר למרות שסימנתי לו לזכור את הסיסמה.. מישהו יודע איך מטפלים בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי האם זו גירסה RTM? 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קבלתי שלשום את העדכון הבא th2_release professional 10547 הוא מבקש אתחול מחשב וקבע אותו לשעה 03:30 AM אוטו' הנחתי לו ולמחרת ראיתי שהמחשב לא אותחל כלל וגם לא עדכן את העדכון החדש. קבעתי לו עדכון ידני לשעה אחרת והמחשב כלל לא ביצע אתחול וגם לא עדכן. any ideas?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך להתקין ברוסית,שהוינדוב יהיה ברוסית,ניסיתי דרך ההדכונים,וכולם לא מופיע לי שם הכל ריק.. אני צריך רק רוסית..יש איזשהו דרך? תודה..
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני עובדת (כמו שניתן לראות) עם win8. אולם ישנם מספר קשיי הסתגלות שאני מתקשה להתמודד איתם, אשמח אם תעזרו לי בנושא. 1. אני עובדת עם שני מסכים, ראשי ומשני כאשר הראשי הוא הטוב בינהם הגדול יותר- 23" ובעל רזולוצית fhd בעוד שהמשני קטן, פחות טוב ובעל רזולוציה נמוכה יותר (לא להיט, אבל זה מה יש בינתיים ואני זקוקה לשניים) אחת הסיבות שקבעתי שיהיו ככה כי ייתכן והשני יהרס לגמרי או (הלוואי) יוחלף. 2. אני נוהגת לעבוד עם תוכנות ומסמכים רבים בו זמנית. אני מדברת על לרוב יותר מתוכנה אחת על המסך הקטן ומעל 2 על הגדול יותר. לפעמים הרבה מעל מספרים אלו. ברור כמובן שאני עובדת עם חלונות שאינם בגודל המלא של המסך אלא ממוזערים לרמות כאלה ואחרות. 2. כאשר אני פותחת חלק מהאפליקציות המוב…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כרגע עם מחשב נייח משנת 2015 עם windows 8.1 חוקי מעבד i5-4460 לוח Gigabyte GA-B85M-DV2 8GM זיכרון סה"כ המחשב עובד בסדר לשימושים שלי (למעט בעיית זיכרון מדי פעם) והייתי מעדיף להימנע משדרוג כזה, אבל חושב לעדכן בגלל ההודעה שהדפדפנים יפסיקו לקבל עדכונים. השאלה האם כדאי לשדרג לווינדוס 10 או 11 ? האם המחשב עומד בדרישות ל-11? רשום בדרישות ל-11 משהו לגבי Graphics card שאני לא יודע האם יש לי את זה Compatible with DirectX 12 or later with WDDM 2.0 driver. ואולי השאלה הכי חשובה, עד כמה התהליך שדרוג מסוכן? אני מאד חושש שאחרי השדרוג חלק מהדברים לא יעבדו או שבכלל כלום לא יעבוד. מישהו יכול להגיד מניסיון? ושיקול נוסף הוא שאולי המחשב הזה כבר ישן ועדיף…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 אנטרפרייז והשתמשתי בדבר שנקרא: RemoveWAT225b2 וככה נראה עכשיו במאפיינים של המחשב שלי אין כלום למטה http://img526.imageshack.us/img526/8148/29619863.jpg מזה עשה? ומזה אומר עכשיו? יש הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכםאין לי אנטיוירוס במחשב ורוצה חוץ מזה למחוק את הדפנדר המובנה מחלונות 10 איך אפשר למחוק בבקשה?תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייד לנובו שנקנה אתמול עם ווינדוס 8.1. כאשר מנסה להתחבר לרשת לא מאובטחת הכל תקין, לחיבור מאובטח מקבל הודעה שזמן החיבור לוקח זמן רב יותר מהצפוי, וככה ממשיך עד שמפסיק. בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-