עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BURTON,

אבא שלי קיבל ממיקרוסופט את לונגהורן כדי שיוכל לתת להם משוב לגבי מערכת ההפעלה כאשר אני פותר מסמכים או גולש באינטרנט אני רואה עברית אבל כשזה מגיע לכתיבה אני פשוט לא יכול איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by wow,

יש לי מחשב חדש וחזק אבל האם הכל יפעל כמו שצריך (P5B DELUXE,E6600,X1950XT) ? האם יהיו לי איזשהם "הגבלות" ?

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  3. Started by Yael f,

קניתי מחשב חדש וקבעתי סיסמא, כשאני מנסה להכנס למחשב עם הסיסמא הוא לא מזהה את הסיסמא, איך אפשר לפרוץ את הסיסמא? (יש למחשב חשבון משתמש אחד) תודה,

4. שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by snupi58,

התקנתי מסנג'ר כל האפליקציות הקשורות אליו עולים - דואר ,אלבום תמונות וכו' רק התוכנה עצמה מתחילה לעלות ונעלמת. כמו כן מצלמת האינטרנט. יש על האייקון של המסנג'ר מגן עם ריבועים צהובים וכחולים - אם זה יעזור מצ"ב קבצים עזרו לי בבקשה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by rk666,

איך אניי מוריד את Microsoft Internet Explorer 6 Service Pack 1 המלא מהאינטרנט כדי שיהיה מוכן להתקנה? זאת כדי שאני לא יצטרך להוריד אותו כל פעם....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היכולות המדוייקות, וגם המגבלות המוזרות, של מערכת ההפעלה החדשה והצנומה מבית מיקרוסופט מתחילות להיחשף לכתבה

8. שלום אני מתכוון לקנות כונן חדש (SSD). יש אפשרות להעביר אליו את כל המערכת הפעלה כמו שהיא? כולל התוכנות, ההגדרות, הדסקטופ, וכו'? האם הBackup and Restore זו הדרך הנכונה לעשות את זה? תודה!

9. Started by Zadu,

יש לי windows server 2003 שעובד בתוך vmware בwindows server 2012 R2. שיניתי את השעה בתוך הwindows server 2003 וגם בwindows server 2012 R2 וכל הזמן השעה משתנה בwindows server 2003. אני רוצה להגדיר שעה בwindows server 2003 ושזה יהיה השעה והיא לא תשתנה לשעות זמן אחרות. אני צריך שהשעה תהיה GMT+1 ושהיא לא תסתכנרן עם time.windows.com אלא פשוט יהיה מוגדר שעה GMT+1 וזהו. איך אני עושה את זה שזה לא ישתגע כל הזמן? דרך אגב זה נותן לי שם רק UTC וכו'. תודה רבה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by nir.nir,

האם בגרסאת ריטייל, אני מקבל את המוצא באריזה המקורית? זה ההבדל? ואם זה נכון, מה בדיוק חוסכים המשווקים בזה שהם מונעים ממני את האריזה המקורית וחוברת ההפעלה? האם אין חשש לקנות מוצר זה ללא אריזה מקורית? תודה למשיבים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by e.t,

חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי! כיצד אני מתקין וינדוס 98 במחשב שלא מופיע בביוס boot cd אם אפשר לפרט את השלבים בפירוט ע"י תקליטו איתחול . תודה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום כל פעם שאני מכבה את את המחשב או מאתחל אותו, נוספים לי לרשימת Favorites באינטרנט אקספלורר עשרות לינקים לאתרי פורנוגורפיה האם אתם יודעים איך ניתן לבטל זאת ? מקווה לעזרה, הדבר מטריד ביותר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by uriell19,

אני משתמש בwin7 pro ולאחרונה הישום explorer.exe לוקח 50% cpu (קבוע ולפעמים יותר) סרקתי לוירוסים(אין) פתחתי משתמש חדש ובמשתמש השני זה לא קורה.(רק לשם בדיקה.לא רוצה להתחיל להעתיק את כל החומר.) נסיתי לעשות שיחזור וזה נתן לי רק 4 ימים אחורה אז לא בדיוק פתר את הבעיה. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by ToMeRv32,

לא בטוח שזה הפורום הכי מתאים.. אני רוצה להתקין 2 מערכות על המחשב - האם כדאי מחיצה לווינדוס, מחיצה ללינוקס ומחיצה לשאר הדברים (משחקים, סרטים וכו)? או שיש משהו אחר שמומלץ? אני בדרך כלל עושה מחיצה לווינדוס (100ג'יגה) ומחיצה לשאר הדברים (400ג'יגה).

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. הקובץ נמצא בתייקה: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Dr Watson שם הקובץ: drwtsn32.log עד כמה שאני יודע זה קשור לדיווח שגיאות, האם אפשר למחוק אותו? גודלו 740 מגה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by made in zauglom,

מתי כבר וינדוס אקס פי מהדורה שניה יצא כבר נמאס מהבגים

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה VISTA 64 BIT ולפני כמה ימים רציתי להוסיף XP במקביל לכן יצרתי עוד מחיצה בארדיסק (WD 160 GB SATA2) וניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה אך מסיבה כלשהי המחשב לא אפשר לי ... כל פעם שניסיתי להתקין על המחיצה הוא נתן הודע ה כשלהי והחזיר אותי לתפריט של כל המחיצות... ניסיתי גם במחיצות אחרות אך אותה בעיה. עשיתי ריסט ופתאום הVISTA לא עולה ורשום DISK BOOT FAILURE.... ניסתי לפרמט את הכונן ולהתקין ויסטה מחדש אך גם פה הופיע הודעה שאי אפשר להתקין... מה לעשות???? אהה חשוב להזכיר שנכנסתי עם BOOT DIASK של ERD וכל התוכן בארדיסק עדיין קיים.... תודה מראש....

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by The_Byter,

שלום ! אני בעל לוח EPOX 8KHA+ ואחרי התכתבות קצרה עם התמיכה של EPOX נשלח לי המשפט הבא :" Dear uSer, Sorry for the confusions.However, running windows XP doesn't require via 4in1 driver.Here are the driver needed for the board running XP.below. Windows XP Update to BIOS 10/17/2001 newer before installing Windows XP. VIA Apollo 8233 chipset audio Video card driver" אז מה ? צריך להתקין או לא ?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by semuel_t,

אנשים אני בהתלבטות קשה איזו מערכת אני יתקין על המחשב החדש שלי אני מעוניין בגלישה באינטרנט, משחקים, יישומי אופיס, ופיתוח יישומים (VB, C וכד') שמעתי ליש לXP לא מעט בעיות עם משחקים, כיבוי פתאומי, מודמים וכד' אז איזו מערכת כדאי לי להתקין ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by eido300,

יש לי dok עם כמה מערכות live cd שאני צריך להפעיל על המחשב (כגון minixp), במחשב שלי יש windows 8 שלא מראה את המסך של הbios אלא איך שהוא נדלק הוא כותב בגדול משהו על msi והלוחות אם שלהם, וישר אחר כך הוא מראה את הסמל של windows 8 עם הסימן שאומר שהוא טוען את המערכת, ניסיתי ללחוץ f11, esc, delete, ישר איך שהוא נדלק ועד הרגע שבו הוא מראה את הסמל של הטעינה, ושום דבר לא עזר, עד אתמול זה כן הראה את מסך הbios ואז הפעלתי בו את התכונה של windows 8 שמעלה את המערכת הפעלה מהר ומאז הוא לא מראה את הbios, איך אני יכול להפעיל את הdok? עריכה: אני רק רוצה לציין שהמחשב הוא חדש ומעולם לא היה בו windows אחר אלא זה התקנה חדשה של windows 8 כבר עשיתי את השיטות של winkey+c -> הגדרות -&gt…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אני מחפש תוכנה או פקודת API או כל דבר אחר שיגרום למסך שלי להכנס למצב של חיסכון במחשב מיידית אני לא מעוניין בתשובות "חכמות" כמו - תכבה אותו מהכפתור, תגדיר בוינדוס באפשרויות של החשמל שהוא יכבה אחרי דקה או תעשה standby והתשובה ה"חכמה" מכולן - תוציא אותו מהחשמל אני מחפש דרך להכניס אותו למצב של חיסון בחשמל על המקום! בלי לחכות אני מבקש להגיב רק לעניין (את מי שזה ממש מעניין הכפתור של המסך שלי נדפק)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, יש דרך למחוק וינדוסים בלבד? איני מעוניין בפירמוט הדיסק הקשיח אלא ספציפית למחוק את הוינדוס, יש דרך לעשות זאת?

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  25. או שרצוי יותר ? נניח רק ווינדואוס ואולי כמה תוכנות קטנות של הלוח אם/כרטיס מסל כולל כל הUPDATES שיהיו וזה.. תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.