עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום בווינדוס 7 שורת המשימות אצלי היתה חצי שקופה, כלומר היה ניתן לראות מה יש מתחת לשורת המשימות (יכולתי לגרור מסמך או חלון כלשהו למטה והיה ניתן לראות שיש משהו למטה) אני לא זוכר אם זה היה כך מהתחלה או שזה עניין של הגדרות שהיה ניתן לבחור. כעת אני משתמש בווינדוס 10, האם ישנה אפשרות דומה בווינדוס 10? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by psycho,

אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by RoronoaZoro,

בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: ‏‏הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: ‏‏הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי ‏‏המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף ‏‏מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by giladt,

אני מנסה להתקין win 7 64 בהתקנה נקיה ובשלב מוקדם הוא קופץ לי עם הודעה על שגיאה 0x80070570. ניסיתי להעתיק את הקבצים לדיסק USB ולהתקין ממנו אבל התופעה חזרה על עצמה. כבר התקנתי בעבר מאותו דיסק שאני מנסה להתקין ממנו אבל מת לי הרד דיסק ואני צריך להתקין מחדש על דיסק חדש. מה עושים? תודה. גלעד

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני מתכוון בלי להריץ מדיסקט גיבוי fdisk ולמחוק את הפרטיטיונים אלה פירמוט כמו של fat32? איך עושים את זה הרי הדוס לא מזהה מערכת קבצים NTFS תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by shay1098,

עוד לא יצא וכבר תלונות ;D אז ככה, ניסיתי להתקין Windows Developer Preview על VM, ו... כשלתי. ההתקנה מוציאה לי כל שגיאה אפשרית (זה משתנה כל הזמן) במסך שחור כזה, כמו BSOD, רק שחור והרבה פחות מפורט (זה לא ה-BSOD החדש?). חשבתי שהגדרתי משהו לא נכון, אז בדקתי במדריך באינטרנט והכל נכון (בהגדרות VM). השגיאות קורות אחרי שהוא טוען את הקבצים. בשלב מסויים ה-VM עוצר אותו ומודיע לי שקרתה שגיאה. מצרף את הלוג והתמונה שה-VM יוצר, אם אתם רוצים אצרף גם סרטון להמחשת הבעיה. למישהו יש רעיון? ??? :'( מה כבר רציתי? להתקין WIN8 כדי לספר לכל החברים? זה יותר מידי לבקש? :'( אבל ברצינות, המחשב: Q6600 6GB DDR2 HD5670 DP35DP [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by michael9090,

שלום לכם, יש לי בעיה במחשב עם המסכים הכחולים האלה. זה עושה את הבעיה הזו: stop: 0x00000050 (0xFFFFFE28, 0x00000000, 0x80701427, 0x00000000 ) אם למישהו יש מושג מזה, אז אני אשמח לדעת. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 21:41:49 בדקתי את הקבצים בminidump1- Probably caused by : memory_corruptio זה אז בזיכרון כנראה.. 2- Probably caused by : rdbss.sys ( rdbss!RxCancelRoutine+28 ) וזה אין לי מושג מזה, מישהו יודע מזה במקרה? תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Boomer,

תמיד ראיתי אותו פועל כל הזמן רק אצל חבר שלי (לשנינו WIN XP) ויש לו מלא בעיות במחשב...(לא שהמחשב שלו לא טוב פשוט נראה שיש לו וירוסים) בכל מקרה פתאום היום אני רואה שהקובץ מופיע גם אצלי וראיתי שהוא פועל מתי שהמחשב מופעל (בדקתי ב-MSconfig). הקובץ נמצא ב-WindowsSystem32 וכשאני עושה לו מאפיינים לא רואים שהוא רשום על שם שום חברה... בינתיים שמתי אותו בסל מחזור והעפתי אותו מה-Msconfig... מישהו יודע מה זה בדיוק הקובץ הזה ומה אני צריך לעשות איתו? תודה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by WarNet,

היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by itaic,

שלום, ראיתי שב task manager מופיע לי תהליך בשם CSRSS אני יודע שיש תהליך כזה של הוינדוס שנמצא ב system32, אבל כאשר ניסיתי לפתוח את המיקום של הקובץ דרך ה task manager לא קרה כלום. כמו כן אי אפשר גם לסגור את התהליך הזה. האם יכול להיות שזה לא התהליך האמיתי אלא איזה וירוס? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחיצה C אצלי לא נפתחת באופן תקין שאני מנסה לפתוח אותה רשום לי פתיחה באמצעות תוכנה כלשהי איך מבטלים את זה?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by davidz,

יש לי בעיה בחלוקה למחיצות של הדיסק הקשיח כפי שאפשר לראות בתמונה על C מותקן win2000 זו המחיצה הראשית על D מותקן winxp ביניהם יש לי שטח לא מנוצל שלא שאינו ממופה. שאר הדיסק משמש לאיכסון (ללא מע' הפעלה) כשמחשב עולה יש לי אפשרות לבחור בין 2000 לXP מאחר וחסר לי מקום ב D אני רוצה לאחד בין שטח הדיסק הלא ממופה למחיצה D בלי להתקין מחדש את ה XP. חשבתי לעשות IMAGE של D , למחוק את המחיצה D ואז לשחזר (בעזרת תוכנה כמו acronis true image למשל) האם זה יעבוד? יש דרך קלה ופשוטה יותר? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  15. יש עיניין להוריד קובץ התקנה נקי של וינדוס 10 לusb/dvd, לפרמט את הssd ולהתקין מחדש, או שמספיק לשדרג מ7 ולאחר מכן לעשות reset?

16. Started by Snufkin,

איך אני משנה למשל קובץ שנשמר כ- File.jpg ל- file.zip? כשאני עושה RENAME אז זה הופך ל- file.jpg.zip למה זה? יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. היי אנשים , ראיתי שיש 2 גירסאות למערכת ההפעלה , 64 ביט ו32. כאחד שיש לו Amd 64 bit 3500 רצוי להתקין את ה 64? או שאני מתבלבל הסימון x64 ליד השם של המערכת הפעלה בכלל לא קשור לזה. דבר נוסף , מה לגבי דרייברים עדכניים... אני מאמין שלכרטיסי מסך בטוח יש. אבל מה לגבי ציוד נלווה פחות מוכר , למשל Razer Dimanond back (עכבר) או מקלדות עם כל כפתורי המולימטדיה..? ומה לגבי המשחקים\תוכנות שרצות על XP , ירוצו גם על ויסטה? או שצריך גירסאות מיוחדות (שעוד לא יצאו) לתוכות אלו? (כגון : מירק , איסיקיו , ווינאמפ , אנטי וירוס למינהם וכו') והכי חשוב , מה לגבי תמיכה בעברית? (לקרוא\לכתוב שהמערכת הפעלה עצמה תשאר באנגלית)

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by TNT,

אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. (אני זוכר שהיה כזה ת'רד לפני נפילת ה-DB של הפורום, לצערי לא מצאתי איזכור בפורום המחודש.) הורדתי את הדרייברים ל-XP מהאתר של MUSTEK, הסורק עובד, אבל רואים על הפנים. תראו איך רואים : (גם מגעיל, וזה גם מרוח לאורך) ניסיתי למצוא דרייברים ל- 2000 (לא מצליח להוריד מהאתר של MUSTEK) ולהתקין אותם על ה-XP, אבל לא מצאתי. יש גם איזה FIX ל-XP שאמור לסדר את ההתקנה של דריבריים WIN2000 על ה-XP, אבל גם את זה לא הצלחתי להוריד. אני זוכר שלפחות לבן-אדם אחד בפורום יש כזה סורק והוא התגבר על הבעיה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by olegu,

איך אפשר למחוק WINDOWS XP חוץ מאשר לעשות FORMAT או האם אפשר להתקין WIN 98 תחת WIN XP???

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ha,

בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס ללא סיבה, ברוב המקרים אני מגלה שהוא איתחל כשאני חוזר הבייתה ובמספר מקרים ראיתי את המסך הכחול. המחשב הוא מחשב מואץ ולעיתים אני מריץ עליו המרת ווידאו שמעמיסה את המעבד במקסימום. בזמנו קראתי כאן כי ניתן לנתח את קבצי ה DUMP הנוצרים בזמן קריסה אך אני לא מוצא זאת. אשמח אם מישהו יפנה אותי למידע שיעזור.

22. Started by Dimer,

ראיתי אצלי תופעה מוזרה.... יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB. אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!! איך זה יכול להיות?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by robitusinm,

שלום לכם. יש לי כעת וינדוס 8.1 בעברית, ואני לא מצליח להפעיל את וינדוס דפנדר. ניסיתי להיכנס ישירות לתוכנה אך לשווא. היא שולחת אותי לחפש פיתרון במרכז-הפעולות. במרכז הפעולות,אני מנסה להיכנס לאנטי וירוסים השונים,וגם לאנטי רוגלות,,בשניהם אני רואה ,שוינדוס דפנדר אינו פעיל,אך האפשרות להפעלה,אינה נדלקת. מותקנות אצלי כעת התוכנות הבאות: AVG אנטיוירוס 2014 Comodo אנטיוירוס WinPatrol IOBit Malware Fighter האם יש קשר בין התוכנות הנ"ל או התנגשות? האם יש אפשרות דרך וינדוס עצמה להפעיל את וינדוס דפנדר? אשמח על עזרתכם בנדון

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by save,

שלום למחשב נייד חדש ודק במיוחד עם חלונות 8 רציתי להוסיף כרטיס רשת USB . קניתי כרטיס. עובד בחלונות 7 ובלינוקס ללא התקנת תוכנה חיצונית. אבל בחלונות 8 מזהה אותו,מוריד דרייבר . מתקין אותו ואז מגיע לשגיאה: access denied . ניסיתי להריץ את מנהל התקנים כ administrator ניסיתי אפילו דרייבר שקיבלתי ידנית שהפכתי אותו לקריאה לכל. בדקתי שהדרייבר חתום ע"י מיקרוסופט. ניסיתי לנטרל את אנטי וירוס של מיקרוסופט. שום דבר לא עזר. הדגם של הכרטיס הינו rd9700. כרטיס סיני גנרי שתומך אפילו באנדרואיד בגרסאות מסויימות. התקנות של כונן dvd חיצוני עברו ללא תקלות על אותו מחשב. כל נסיונותיי על 64 ביט כמובן. למה לעזאזל חלונות 8 כל כך עקשן ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. איך אפשר לפרמט לפטופ שהגיע עם רישיון אך ללא דיסק. טוענים כי יש גיבוי התקנה על ה-HDD. איך אפשר לפרמט את ה-HDD אם הגיבוי שלו נמצא עליו? איך מבצעים את ההתקנה בעצם? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים