Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין עליו windows 7. המפרט: מעבד intel i7-4790 3.6GHz לוח אם gigabyte H97M-D3H צורב sata lg dvdx24 DL זכרונות ADATA XPGV1.0 8GB DDR3 1600MHZ ספק thermaltake litepower 500w מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS מובנה כעיקרון הדיסק הקשיח שאני משתמש בו הוא דיסק קשיח של המחשב הקודם (לא מפורמט 1TB). הבעיה היא, כאשר אני מפעיל את המחשב והוא עושה boot מהדיסק או מהדיסק און קי (בדיסק ובדיסק און קי יש שתי התקנות שונות של ווינדוס 7) מופיע המסך בו הוא טוען את הקבצים (loading windows files...) לאחר מכן הוא מראה את הסמל של ווינדוס וכאשר הוא אמור להגיע למסך התקנה הכחול הוא מציג לי מסך שחור (כיאלו אין לי תצוגה של ווידאו). ניסיתי לשחק בbios עם ההגדרות של הsata (גם IDE ו…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש עיניין להוריד קובץ התקנה נקי של וינדוס 10 לusb/dvd, לפרמט את הssd ולהתקין מחדש, או שמספיק לשדרג מ7 ולאחר מכן לעשות reset?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
(אני זוכר שהיה כזה ת'רד לפני נפילת ה-DB של הפורום, לצערי לא מצאתי איזכור בפורום המחודש.) הורדתי את הדרייברים ל-XP מהאתר של MUSTEK, הסורק עובד, אבל רואים על הפנים. תראו איך רואים : (גם מגעיל, וזה גם מרוח לאורך) ניסיתי למצוא דרייברים ל- 2000 (לא מצליח להוריד מהאתר של MUSTEK) ולהתקין אותם על ה-XP, אבל לא מצאתי. יש גם איזה FIX ל-XP שאמור לסדר את ההתקנה של דריבריים WIN2000 על ה-XP, אבל גם את זה לא הצלחתי להוריד. אני זוכר שלפחות לבן-אדם אחד בפורום יש כזה סורק והוא התגבר על הבעיה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כחודש בערך פתחתי ת'רד בנושא, אך לא קיבלתי שום תגובה. אני יודע שאתם לא אוהבים שמעלים את אותו הת'רד פעמיים, אבל אני ממש נואש ויתכן שלא כולם יכלו לראות את ההודעה שלי בגלל שהיא פורסמה בזמן שהפורום היה נופל מידי פעם. אז אני אספר לכם, ברשותכם, שוב על הבעיה שלי: כאשר אני מקליד כתובת שגויה או יותר גרוע - כאשר האתר אותו אני רוצה לא עולה תוך כמה שניות (5 בערך) הדפדפן פונה אוטומטית לאתר חיפוש בשם http://www.qcksearch.com. הדבר מעצבן נורא וממש מתיש לפעמים כשאני מנסה להתחבר לאתרים איטיים יותר - פה אני צריך ללחוץ על הקישור כמה פעמים על שסוף סוף האתר שרציתי עולה - ולא האתר הדפוק הזה. האם מישהו יודע איך מבטלים את הדבר הזה??? בבקשה נסו לעזור - כל דבר שעולה לכם בראש. אני ממש נואש... …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הענקית המרשעת של מערכות ההפעלה עכשיו תשלוט לנו על המחשב באופן טוטאלי?? על איזה לוחות הם יתקינו את הביוסים האלה?? תהיה לנו בכלל אפשרות לבחור?? אני יודע שאני לא רוצה וירוסים ופרצות במערכת הביוס שלי... מה איתכם?!?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי,יש לי WIN7 וכל פעם שאני משאיר את המחשב שלי דולק למשך כמה זמן,אז הוא נכנס למצב שינה. בעצם המחשב נכבה אבל ברגע שלוחצים על כפתור ההפעלה שבמארז אז הוא עולה ישירות למסך של הסיסמא. וזה קורה גם אם אני מוריד משהו דרך הדפדפן... אבל אם אני מפעיל שיר בנגן ומפעיל repeat אז המחשב לא עובר למצב שינה. איך אני מבטל את המעבר למצב שינה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום למחשב נייד חדש ודק במיוחד עם חלונות 8 רציתי להוסיף כרטיס רשת USB . קניתי כרטיס. עובד בחלונות 7 ובלינוקס ללא התקנת תוכנה חיצונית. אבל בחלונות 8 מזהה אותו,מוריד דרייבר . מתקין אותו ואז מגיע לשגיאה: access denied . ניסיתי להריץ את מנהל התקנים כ administrator ניסיתי אפילו דרייבר שקיבלתי ידנית שהפכתי אותו לקריאה לכל. בדקתי שהדרייבר חתום ע"י מיקרוסופט. ניסיתי לנטרל את אנטי וירוס של מיקרוסופט. שום דבר לא עזר. הדגם של הכרטיס הינו rd9700. כרטיס סיני גנרי שתומך אפילו באנדרואיד בגרסאות מסויימות. התקנות של כונן dvd חיצוני עברו ללא תקלות על אותו מחשב. כל נסיונותיי על 64 ביט כמובן. למה לעזאזל חלונות 8 כל כך עקשן ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר למחוק WINDOWS XP חוץ מאשר לעשות FORMAT או האם אפשר להתקין WIN 98 תחת WIN XP???
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב task manager מופיע לי תהליך בשם CSRSS אני יודע שיש תהליך כזה של הוינדוס שנמצא ב system32, אבל כאשר ניסיתי לפתוח את המיקום של הקובץ דרך ה task manager לא קרה כלום. כמו כן אי אפשר גם לסגור את התהליך הזה. האם יכול להיות שזה לא התהליך האמיתי אלא איזה וירוס? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אסוס עם הרדיסק של 500GB וSSD 24GB התקנתי את המערכת הפעלה על הSSD וגם ששניתי את הprograms files לD (להרדיסק) זה כל הזמן מתמלא לי ואין מקום פנוי. איפה להתקין את הווינדוס 8 ואיך אני מנצל הכי טוב את הSSD?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן החלטתי להכין תקליטור התקנה של WIN7 מקוסטם עם כל העדכונים של מיקרוסופט (עד היום שזה יוצא אפריל 2014), באמצעות תוכנת ה RT 7 Lite הסיבה שאני מכין בעצמי ולא מוריד קובץ ISO מוכן זה כי אני רוצה בעברית מקורית (לא מצאתי גירסא בעברית מקורית, ואני גם לא מעוניין להוריד גירסא באנגלית "ולהפוך" את השפה) עוד סיבה שבגללה אני רוצה לעשות בעצמי זה גם כדי להתנסות בתהליך בעצמי. כל המטרה שלי היא ליצור תקליטור ע"פ הפרמטרים שלי ובעיקר שיהיה מעודכן הרלוונטים שיצאו עד היום (ברור לי שעוד חצי שנה הגירסא שלי תהיה מעט "ישנה" כיוון שכל הזמן יוצאים עדכונים) בגדול כבר הבנתי מה אני צריך לעשות ואיך עובדים עם התוכנה (יש לי כמובן תקליטור עם התקנה של חלונות 7) בנוגע לעדכונים של מיקרוסופט, מצאתי כאן באתר …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה במחשב עם המסכים הכחולים האלה. זה עושה את הבעיה הזו: stop: 0x00000050 (0xFFFFFE28, 0x00000000, 0x80701427, 0x00000000 ) אם למישהו יש מושג מזה, אז אני אשמח לדעת. תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 31.08.2009 בשעה 21:41:49 בדקתי את הקבצים בminidump1- Probably caused by : memory_corruptio זה אז בזיכרון כנראה.. 2- Probably caused by : rdbss.sys ( rdbss!RxCancelRoutine+28 ) וזה אין לי מושג מזה, מישהו יודע מזה במקרה? תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות בנושא השדרוג, אשמח לתשובות מבעלי ניסיון ודאי ולא כאלה המשערים השערות. 1. במידה ויש לי מחשב בו מותקן ווינדוס 7 לא חוקי וברצוני כן לקנות מערכת הפעלה חוקית, האם אני יכול לשרדג ב 40$ ל Windows 8 החדש? 2. יש ברשותי לאפטופ אשר הגיע עם ווינדוס Vista חוקי אך בהמשך המחשב פורמט והותקן עליו ווינדוס 7 לא חוקי, האם ניתן בכל זאת לבצע שידרוג ל Windows 8? |(ברשותי הסיריאל המקורי לWindows Vista) 3. כיצד מורידים את מערכת ההפעלה לכונן USB? (האם צריך לפרמט אותו לNTFS או WIN32?) ומה ההבדל בין התקנה נקייה לאקטיביציה? מודה לכולם על העזרה מראש! Romano
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תמיד ראיתי אותו פועל כל הזמן רק אצל חבר שלי (לשנינו WIN XP) ויש לו מלא בעיות במחשב...(לא שהמחשב שלו לא טוב פשוט נראה שיש לו וירוסים) בכל מקרה פתאום היום אני רואה שהקובץ מופיע גם אצלי וראיתי שהוא פועל מתי שהמחשב מופעל (בדקתי ב-MSconfig). הקובץ נמצא ב-WindowsSystem32 וכשאני עושה לו מאפיינים לא רואים שהוא רשום על שם שום חברה... בינתיים שמתי אותו בסל מחזור והעפתי אותו מה-Msconfig... מישהו יודע מה זה בדיוק הקובץ הזה ומה אני צריך לעשות איתו? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 גירסאת הHOME באנגלית יש לי בעיה שתוכנות שעובדות בעברית וטקסטים מופיעים לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי מתחיל לאתחל את עצמו לפעמים בצורה אקראית בלי סיבה, ואין לי ממש מושג מה הבעיה העיקרית? צרפתי קובץ מיומן הארועים עם 18 מהארועים האדומים האחרונים. כמעט כל הארועים מציגים את השגיאה הבאה: הקריאה ה- ScRegSetValueExW נכשלה עבור Type עם השגיאה הבאה: הגישה נדחתה. רק אחד מהם הוא קריטי המערכת ביצעה אתחול מחדש מבלי לבצע כיבוי נקי תחילה. שגיאה זו עלולה להיגרם במקרה שהמערכת מפסיקה להגיב, קורסת או מאבדת את החיבור לצריכת חשמל באופן פתאומי. ואחד נוסף מנהל ההתקן של Bluetooth ציפה לקבלת אירוע של HCI בגודל מסוים אך האירוע לא התקבל. תודה מראש לכולם על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כעת וינדוס 8.1 בעברית, ואני לא מצליח להפעיל את וינדוס דפנדר. ניסיתי להיכנס ישירות לתוכנה אך לשווא. היא שולחת אותי לחפש פיתרון במרכז-הפעולות. במרכז הפעולות,אני מנסה להיכנס לאנטי וירוסים השונים,וגם לאנטי רוגלות,,בשניהם אני רואה ,שוינדוס דפנדר אינו פעיל,אך האפשרות להפעלה,אינה נדלקת. מותקנות אצלי כעת התוכנות הבאות: AVG אנטיוירוס 2014 Comodo אנטיוירוס WinPatrol IOBit Malware Fighter האם יש קשר בין התוכנות הנ"ל או התנגשות? האם יש אפשרות דרך וינדוס עצמה להפעיל את וינדוס דפנדר? אשמח על עזרתכם בנדון
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז ככה הבעיה היא שכל כמה דקות(בערך 5)המחשב מן נתקע כזה כאשר אני בדפדפן הדפדפן עושה כאילו הוא עובד אבל אני לא מצליח לעשות בו כלום(אני נכנס לאתרים ורק כתוב LOADING) אני לא מצליח לפתוח תוכניות בזמן שזה קורה הבעיה קורה כל הזמן גם שהמחשב לא עוסק במשהו המחשב נראה שהוא פועל רגיל אך אי אפשר לפתוח שום תוכנית המחשב פועל לפעולה רגילה אחרי כמה דקות וחוזר על עצמו מערכת ההפעלה היא WIN 7 מה הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-