עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pchoresh,

שלום לכולם, מאז שקניתי מחשב עם WIN7 אני לא מצליח להדפיס. הורדתי דרייבר עבור הוינדוס וב-CONTROL PANEL אני אכן רואה את הדרייבר אבל כשאני שולח להדפסה המדפסת לא מגיבה. חשוב לציין שבמחשב השני עם ה-XP הכל עובד מצויין. המדפסת לא מחוברת ברשת מישהו יכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by maxwell10,

המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אוקי אז ככה אחותי קיבלה מחשב חדש יש לה 250 ג'יגה אז רציתי לעשות לה את C 100 וE 150 ג'יגות כ"א עשיתי את C 100 ולא שחררתי את השאר והתקנתי את המערכת עכשיו שאני פותח את המחשב אני רואה שיש לה רק כונן 1 והוא C והוא 100 ג'יגה רק! התקנתי תווינדוס מחדש והפעם פתחתי את הכונן השני רק שאני לא יודע למה הוא לא מחק לי את הווינדוס הראשון מה אני עושה עכשיו שאני פותח תמחשב יש שתי ווינדוסים והוא שואל אותי מה אני רוצה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by explize,

חברי הפורום שלום. קניתי להורים שלי מחשב חדש, והבעיה נפוצה היא שיש גם אח קטן(בן 16) שאוהב להרוס מערכות הפעלה עם שטויות של משחקים שהוא מתקין. אצלי על המחשב מותקן שתי XP על 2 פרטישנים שונים ונעזרתי בnorton magic ע"מ להצליח לעשות זאת כמו שצריך. מכיוון שעל המחשב החדש באה ויסטה רציתי לשאול אם ניתן להתקין פעמיים ויסטה ע"מ לתת מערכת הפעלה אחת להורים שלי ואחת לאחי ככה שלא יכאב לי הראש לעשות כל פעם גוסט מחדש בשביל שהוא התקין שטות לא הפיכה שדפקה את הרג'יסטרי. אני לא רוצה לעשות יוזרים במערכת הפעלה, זה לא משרת את המטרה שלי. אם אין אפשרות כזו כיום (בXP למשל צריך להסתיר מחיצת מערכת הפעלה שניה אחרת הוא נותן ERROR במערכת הפעלה הראשונה, לקח לי שנים לעשות את זה עד שמצאתי את הנורטון מג'יק שע…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Shtupel,

תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום רב, קניתי כונן חדש של 1 טרה. מעוניין להתקין וינדוס 7. איך לחלק את המחיצות? 100 גיגה כונן C? ו 900 לכונן D? בנוסף, כרגע יש לי 2 גיגה זיכרון מעוניין בעתיד לשדרג ל 4 גיגה - יש בעייה אם אתקין כבר עכשיו וינדוס 7 64 ? אשמח לקבל עצות. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. צריכת זכרון מטורפת של תהליך desktop window manager. אין לי שום דבר פועל ברקע ועדיין הזכרון מגיע לגבהים שלא היו לי בעבר (אם אני משחק, לאחר כשעה אולי יותר זה בכלל מגיע לגודל מסויים עד כדי כך שהווינדוס יוצא לי מהמשחק כי נעשה שימוש מקסימאלי בזכרונות). מישהו כבר נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה? עשיתי בדיקה של /sfc scannow, ולא נמצאו שום בעיות.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. hay everyone מה היא מערכת ההפעלה הטובה ביותר עבור פנטיום 2 400 mhz עם mb 128 sdram ? השימוש העיקרי - הורדה מהאינטרנט באמצעות תוכנות p2p. השימוש המישני והלא הכרחי -- הרצת מישחקים ישנים ב- lan . כידוע בתוכנות p2p מומלץ לאפשר 1000 חיבורים על מנת להשיג מהירות הורדה מקסימלית. אולם מערכות 98se , ,98me, 98 לא בנויות ל - multi-tasking ולכן לא מומלץ לאפשר בהם יותר מאשר 200 חיבורים בו-זמנית. מצד שני מחשב כזה חלש עם כמות זיכרון מוגבלת למדי הוא גבולי למדי לצורך הרצת מערכת הפעלה כמו xp וישנה נטייה להתרסקויות בגלל מחסור בכוח עיבוד זמין או זיכרון פנוי (גם אם מבטלים את כול ה- services שאינם נחוצים). לכן נשאלת השאלה מהי הפשרה הכי טובה בהתחשב בחומרה והתפקיד המיועד…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by KF,

שלום יש לי בעיה מסויימת עם חיבור הנגן (דרך USB) למחשב.. המחשב מזהה את הכונן אבל כשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה: "הדיסק בכונן G אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת ?" חשוב לציין שהכונן מזוהה כ-RAW.. בנוסף עד לפני יומיים הכל עבד כרגיל.. מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amilo,

בוקר טוב לכולם הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין אותו לבד , יש לציין שהווינדוס האחרון שהתקנתי היה xp ככה שאני לא הכי מעודכן. איך אני מחלק? כלומר 100 גיגה לכונן אחד נניח והשאר לשני , מה הדרך המומלצת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. התקנתי 2000 ויש לי 98 אנירוצה למחוק 98 אז בבדרך הכי בטוחה? ועוד שאלה כדאי להתקין את SP23 ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by psycho,

אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by e.t,

ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2 עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות! אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!! בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON 10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!! אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי,הכוונה שלי היא למשל חיברתי DOK למחשב ואני מעוניין שהחיבור הזה לא ירשם ב-registry או בזיכרון. איך אני מוחק זאת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by EAD,

יש לא מעט גרסאות חלונות VISTA שיצאו בקרוב אז קודם כול יש גרסאות 64 ביט ויש 32 ביט ואח"כ יש את גרסת הULTIMATE business home וכו' איזה תשימו ולמה?

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. לא זכאים לעדכון חינם למערכת החדשה של מיקרוסופט ולא בטוחים ששווה לכם לשלם עליה? תוכלו לנסות אותה, בגירסת ה-Enterprise, למשך 90 יום ואז לבצע בחירה מושכלת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/עדיין-לא-משוכנעים-מיקרוסופט-תתן-לכם-לנ/

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. מה עושים?? "Disk boot failure, insert system disk and press any key"

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ngc224,

יש לי windows 7 בעברית ואני רוצה להתקין כמה תוכנות שאינן Unicode בשפה אחרת. אני יודע איך משנים שפות ל Unicode, פשוט זה משנה את כל ה windows לשפה אחרת... אני רוצה להשאיר את המערכת ואת כל התוכנות ב Unicode בעברית, ורק כמה תוכנות בודדות להריץ בשפת Unicode שונה. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אז ככה, במחשב השני שלי יש לי כונן קשיח נשלף שנאי משתמש בו לגיבוי... התקנתי עליו בטעות את WINXP.. ועכשיו כדי להפעיל את WINXP אני חייב שהכונן הנשלף יהיה בפנים... האם יש דרך כלשהיא להעביר את הווינדוס לכונן אחר? אם לא איך מסירים את XP ? יש לי עדיין את 98 מותקן ועובד... בבבקשה זה ממש דחוף!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by noodle,

שלום רב, המחשב החדש שלי הגיע עם וינדוס 7 מותקן, רציתי לבצע התקנה חדש עקב כמה בעיות, שנכנסתי להתקנה של וינדוס ראיתי שהוא לא מזהה את כל הדיסק הקשיח (320GB). הופיעו לי 2 מחיצות: הראשון 39MB והשני 9GB שעליו היה מותקן הוינדוס כביכול, פירמטתי את המחיצה של ה-9GB חשבתי שזה יעזור, עדיין לא השתנה, התקנתי את הוינדוס על המחיצה הזאת וכאשר המערכת הופעלה מופיע לי רק 9GB. בביוס מזוהה לי דיסק קשיח 320GB מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.