עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by TNT,

אני רוצה להתקין דריוורים חדשים לכרטיס מסך, ההתקנה מבקשת - standart vga adapter אבל כשאני מסיר את הדריוור של הכרטיס מסך ומנסה להתקין standart vga adapter הוא מזה לי אוטומטי את הכרטיס מסך לפי הדגם שלו. איך אני מבטל את הזיהוי האוטומטי כדי להתקין standart vga adapter? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. שלום אשמח לעזרתכם ביומיים האחרונים אני פותח את האינטרנט (אקספלורר 9 - שהוא קצת בעייתי) הכל בסדר עד שאני כנראה פותח כרטיסיות מסויימות שיש בהם משהו שגורם לו לקרוס. בהתחלה הוא מכבה ומדליק את המסך כמה פעמים כאילו הוא מנסה לשנות את הגדרות התצוגה או משהו. ומראה לי למטה בסמלים הקטנים משולש עם סימן קריאה ורשום שם מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור... ואז מגיע המסך הכחול שרץ עד 100 (כמה שניות) ועושה ריסטרט למחשב . לאחר שהמחשב עולה הוא פותח חלון - ווינדוס ביצע שיחזור לאחר יציאה בלתי צפויה הפרטים: ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 116 BCP1: D32A7008 BCP2: 9042…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by levi-tal,

היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Spiritus,

איזה בעיה מעצבנת זה לא יאומן.... איך שאני מכוון שעה קדימה, ולוחץ Aplly השעה חוזרת להיות שוב כפי שהייתה. ניסיתי ללחוץ OK ישר, ושוב השעה לא מתכוונת היא חוזרת להיוצ כפי שהייתה. ניסיתי לכוןן את השעה דרך הביוס, ולא עוזר, אי אפשר לכוון את השעון ב XP שלי. מה לעזאזל קןרה פה ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. יש לי 1 גיגה זיכרון כמה לשנות בזיכרון וירטואלי? רשום בגודל התחלתי: 3072 גודל מירבי: 3072

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by musari,

כל משחק נותן הודעה הזו תמונה למטה !הקטע שיש משתמש יחיד וזה אני איך אני מגדיר את עצמי אדמיניסטרייטור??????????????? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מישהו משתמש בו בכלל?

9. Started by lioreh,

שלום לכולם, היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב) לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינם התקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי" אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוס אשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...) אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"ל אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה, ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם להלן מפרט המחשב : CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) כעת מורץ עליו ויונדוס xp . האם כדאי לנסות להתקין עליו 7 - כאילו מבחינת מהירות ויכולות זה ישפר או אפילו יעמיס?

11. ברצוני להתקין את windows98 פעמיים בשתי מחיצות נפרדות. כאשר אני מתקין את העותק השני, תוכנית התקנה מתקינה אותו על העותק הראשון, כיצד אני מתקין אותו בנפרד? יש לי גם windows me שכאשר ניסיתי להתקין אותו בנוסף הוא הודיע לי כי אני צריך גירסת שידרוג, למרות שבכלל לא התכוונתי לשדרג. אני לא מתכוון להתקין חלונות XP או 2000 אז אל תמליצו לי עליהן.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם. אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.msc אבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה. קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובד ניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובד מהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע... יש עוד דרך? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by nfch11,

שלום יש לי ווינדוס 8 .מנסה להפעיל סרטון . במדייה פליירק לאסי שישבו כל את הקידודים שהומלץ להוריד אני רואה אתהסרטון בשחור ואילו במדייה פלייר של החלונות איני מצליח להפעיל סרטון המערכת נותנת הודעה. מצורפת תמונה. אשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  14. Started by onn_the_vy,

יש לי P166 בלי סידירום. ניסיתי להתקין מההרדיסק ולא משנה מה ניסיתי זה הוא לא נותן לי להתקין.. יש עצות...???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yossi21,

יש לי דיסק קשיח עם קבצים של אחי, כאשר אני מחבר אותו חיצונית למחשב שלי ומנסה להעביר ממנו קבצים אל כונן חיצוני אחר אני מקבל הודעה שאני צריך הרשאות של מנהל כדי לבצע פעולה זו. ברשותי ווינדוס 7 אולטימייט, ויש לי חשבון מנהל. מה גם שהגדרתי בכונן זה שייתן לי הרשאה מלאה לחשבון שלי. האם יש איזשהי תוכנה שמסדרת את זה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by yirmi_opp,

מיפרמטתי מחשב של חבר, ויש לי בעיה עם הכרטיס קול. אין לי דרייברים, ואני לא יודע איפה למצוא. שני הרכיבים שחסרים לי הדרייברים שלהם הם: PCI comunication device PCI multimedia audio device גם לי וגם לו אין מושג מה זה הכרטיס קול. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by psycho,

אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היי הכל התחיל במסך כחול עם הודעת שגיאה ״kernel_data_inpage_error", נראה לי, זה נעלם די מהר. הכל היה בסדר לפני, פתאום באמצע סרט, הסרט נתקע, המחשב נתקע ואז מסך כחול. אחר כך נתקע ב windows starting אחר כך נתקע במסך אחר בהעלאה ואחר כך עלה כרגיל משום מה, ניצלתי את ההזדמנות לגבות מההארדיסק ובאיזה שלב לאחר חצי שעה המחשב כנראה קרס, עשה ריסטארט ושוב נתקע. שיניתי את הביוס לדפולט והפעם מקבל שגיאת boot error 0xc00000e9 ומאז זה קורה כל פעם. לפחות בעיה עקבית עכשיו. מתישהוא בכל התהליך הזה הייתה אפשרות לווינדוז סטארטאפ ריפייר אבל הוא נכשל. הדיסק התקנה עולה אבל מביא אותי למסך שחור. לא נתקע אבל רק מסך שחור וסמן עכבר שזז. ניסיתי להעלות עם ההארדיסק מנותק והדיסק התקנה עלה עם אפשרויות אבל לא …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by nissim_y,

במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by etay34,

שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by puGs,

מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Electric Boom,

התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by coorva,

שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.