Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מלפני כמה ימים הרבה פעמים תמונות קטנות כמו למשל המעויינים שמופיעים כאן לפני תיאור של כל פורום פשוט מופיעים כ-X עד הרגע שאני לוחץ - Show Picture ואז זה מראה מחדש את כולם. עכשיו נגיד פתחתי את הפורומים ויש מעויין רק לפני משחקים ו-Windows - אלו המעויינים השחורים שאומרים שאין חדש אני חושב והירוקים לא מופיעים עד שאני לוחץ Show Picture. לא ברור למה... מישהו יודע מה הסיבה? Win XP.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי 4 GB, התקנתי היום ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט. במאפיינים בווינדוס כתוב שיש 4GB RAM ובסוגריים כתוב 2.94 ניתנים לשימוש. גם בביוס כתוב 3GB . הזיכרון חדש, נקנה לפני מספר ימים: A-DATA 4GB 800MHZ לוח אם: Asus P5B DELUXE
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס ללא סיבה, ברוב המקרים אני מגלה שהוא איתחל כשאני חוזר הבייתה ובמספר מקרים ראיתי את המסך הכחול. המחשב הוא מחשב מואץ ולעיתים אני מריץ עליו המרת ווידאו שמעמיסה את המעבד במקסימום. בזמנו קראתי כאן כי ניתן לנתח את קבצי ה DUMP הנוצרים בזמן קריסה אך אני לא מוצא זאת. אשמח אם מישהו יפנה אותי למידע שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי ווינדוס 8 .מנסה להפעיל סרטון . במדייה פליירק לאסי שישבו כל את הקידודים שהומלץ להוריד אני רואה אתהסרטון בשחור ואילו במדייה פלייר של החלונות איני מצליח להפעיל סרטון המערכת נותנת הודעה. מצורפת תמונה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מערכות הפעלה WIN XP רשת WORKGROUP רציתי לדעת איך אני מבטל בזמן פתיחת קובץ דרך רשת הודעה: "פתיחת קובץ - אזהרת אבטחה" "האם ברצונך לפתוח קובץ זה?" וכן למרות שיש שיתוף מלא בין מחשבים כשאני מנסה להעתיק ממחשב למחשב אני מקבל הודעה: "דף זה הוא בעל סיכון אבטחה פוטנציאלי...וכו'" וכשאני מאשר את ההעתקה אני מקבל הודעה "שגיאה בהעתקת קובץ או תיקיה" "אין אפשרות להעתיק את קובץ.."
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מקווה שזהו הפורום הנכון,אם לא תעבירו אותו בבקשה בעת פרמוט למחשב של אחותי בשלב עליית ההתקנה(אחרי טעינת הדרייברים ולוח האם) המחשב מקלב מסך כחול ומתקבלת הודעת שגיאה 0x0000007b ניסינו למחוק וירוסים ולצרוב במהירות נמוכה(4X) גרסאות אחרות של הווינדוס אך הכל גרם לאותה תוצאה... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב, יש ברשותי - Winsows 8.1 שבזמן האחרון לא מצליח לעדכן עדכון מסוים שנתקע על - 75%. הבעיה שהעדכון ממתין ומיד שאני עושה הפעלה מחדש, המערכת הפעלה מנסה לעדכן אותו המון זמן עד שבסופו של דבר מתקבלת הודעת שגיאה שאומרת שלא היה ניתן לעדכן את העדכון. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להגיע לניהול היוזרים lusrmgr.msc אבל הווינדוס 8.1 HOME שלי לא נותן לי ומכריח אותי ללכת דרך הממשק המוגבל של לוח הבקרה. קראתי קצת בגוגל וגילית שבגרסאת HOME זה מבוטל. מישהו מכיר דרך לעקוף את זה? ניסיתי להריץ lusrmgr.msc לא עובד ניסיתי לפתוח MMC ולהוסיף את ה SNAP IN לא עובד מהMANAGE COMPUTER זה בכלל לא מופיע... יש עוד דרך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הכל התחיל במסך כחול עם הודעת שגיאה ״kernel_data_inpage_error", נראה לי, זה נעלם די מהר. הכל היה בסדר לפני, פתאום באמצע סרט, הסרט נתקע, המחשב נתקע ואז מסך כחול. אחר כך נתקע ב windows starting אחר כך נתקע במסך אחר בהעלאה ואחר כך עלה כרגיל משום מה, ניצלתי את ההזדמנות לגבות מההארדיסק ובאיזה שלב לאחר חצי שעה המחשב כנראה קרס, עשה ריסטארט ושוב נתקע. שיניתי את הביוס לדפולט והפעם מקבל שגיאת boot error 0xc00000e9 ומאז זה קורה כל פעם. לפחות בעיה עקבית עכשיו. מתישהוא בכל התהליך הזה הייתה אפשרות לווינדוז סטארטאפ ריפייר אבל הוא נכשל. הדיסק התקנה עולה אבל מביא אותי למסך שחור. לא נתקע אבל רק מסך שחור וסמן עכבר שזז. ניסיתי להעלות עם ההארדיסק מנותק והדיסק התקנה עלה עם אפשרויות אבל לא …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי P166 בלי סידירום. ניסיתי להתקין מההרדיסק ולא משנה מה ניסיתי זה הוא לא נותן לי להתקין.. יש עצות...???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי רק לוודא משהו קטן. זה מומלץ תמיד להתקין עדכונים לווינדוס? כל יום הווינדוס מוצא לי עדכונים חדשים ואני חושש שזה יכביד לי על המחשב או יפגע בביצועים במשחקים. יש לי מחשב חזק ד"א. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מבקש שתעזרו לי לפתור בעיה שיש לחבר שלי: על הדיסק הקשיח שלו מוגדרות 3 מחיצות: C עם מערכת הקבצים NTFS עם ווינדוס XP D עם FAT32 E עם NTFS הוא פירמט את C וE ואחרי שהתקין את הווינדוס הוא מזהה רק את כונן C והיתר נעלמו. ??? תודה לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאן הם יכלו להעלם? (אני יודע שזה לא תוכנות שהתקנתי, ולא cahce של אינטרנט) תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין אותו לבד , יש לציין שהווינדוס האחרון שהתקנתי היה xp ככה שאני לא הכי מעודכן. איך אני מחלק? כלומר 100 גיגה לכונן אחד נניח והשאר לשני , מה הדרך המומלצת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי home edition ואת כל העידכונים,דרייברים נכונים וכו',וישנן כל מיני בעיות מוזרות ביותר,למשל כשלוחצים התחל יש תמונה שבחרתי נכון אצלי אין אותה משום מה...,או למשל כשאני מדליק ת'מחשב הוא לפעמים כותב בעיה עם logon ui או למשל במקום שישר יכנס הוא שם לי מסך לבחירת משתמשים ויש לי רק אחד...ביטלתי אותו ואז הוא שם לי חלון עם שם וסיסמא...או למשל אחרי הרבה זמן שיש שומר מסך אני רואה אחרי זה רק ת'רקע וצריך לעשות ריסטרט... ??? :-[ :-\ :'( :-X אני יודה מאוד למי שיביא פיתרון לבעיות הנ"ל,וגם האם אמורות ליהיות בעיות כאלו בגירסא הזאת פעם היה לי אותה ולא ניתקלתי בכזה דבר... ואם הפתרון היחיד הוא החלפת גרסא עדיף כבר שאני לא יפרמט אלא אתם יודעים יש אפשרות כזאת של שידרוג מהווינדוס מעניין מאו…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מיפרמטתי מחשב של חבר, ויש לי בעיה עם הכרטיס קול. אין לי דרייברים, ואני לא יודע איפה למצוא. שני הרכיבים שחסרים לי הדרייברים שלהם הם: PCI comunication device PCI multimedia audio device גם לי וגם לו אין מושג מה זה הכרטיס קול. אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים. קיבלתי את המחשב אתמול עם ווינדוס XP HOME (בעיות תקציב...תאמינו לי שהייתי הולך על PRO בלי שום מחשבה)ושמתי לב שיש ממש הרבה בעיות של ''דוח שגיאות'' וסיים כעת (קרה לי בביטורנט,firefox,והוא אפילו סגר את האקספלורר ) למה זה קורה???ובPRO לא קרה לי בכלל (ניסיון של שנה). אין איזה פאץ' שיתקן את זה?! עוד שאלה:הגרסה הזאת היא 32 ביט,והמעבד שלי הוא כפול ליבה 64,זה אומר שהמשחקים תומכים ב64 ביט למרות שהמערכת שלי היא 32? בבקשה תשובה במהירות. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-