Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז ככה אני מדליק את המחשב המערכת עולה הוא נכנס לwindows אבל לא מעלה את explorer אני חייב להיכנס ל taskmgr ולהפעיל אותו דרך file ---new task ---explorer ניסתי להוסיף את השורה הזאת לתוך ה msconfig לא עזר מה ניתן לעשות למה הוא בכלל נעלם לי ?? תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת.. כי אני אחד האנשים שחזרו מויסטה לאקספי כי פשוט אין ממש הבדל.. חוץ מזה שהרבה דרייברים לא קיימים לויסטה.. וזה מעצבן.. מה דעתכם?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה, אני מוריד המון בטורנט, והמהירות אפסית, בחיבור 3Mbit - אני יודע שזה בגלל שבויסטה ה half open connections מוגבלים ל-2 ! בXP גם הייתה הבעייה הזו שנקראה: EventID 4226 . מצאתי פאצ' ל ויסטה x64 אבל משום מה הוא לא עובד, http://www.securevista.net/2007/05/tcpip-and-uac-autopatch.html הפעלתי אותו ב safe mode ב administrator כדי ששום דבר לא יתנגש אחד בשני. ולאחר-מכן אי אפשר לעשות בוט לווינדוס!!! זה רושם שה tcpip.sys בתיקייה drivers לא חתום... אני מעלה את הווינדוס ללא ה siganture הזה... וזה רושם לי מסך כחול: שגיאה של ntio.sys יש דרך אחרת? מה ניתן לעשות?
-
- 48 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אז ככה, יצא לי לעבוד עם VISTA מספר פעמים בעבר ולא ממש אהבתי את אופן העבודה של VISTA ולכן נשארתי עם XP X64, עד שלאחרונה רכשתי 4GB זיכרון וHD3850 והחלטתי להביא לVISTA ניסיון. לקחתי את הגרסא של ה64 ביט עם הSP1, הורדתי משם את כל הדברים המעצבנים כולל הUAC הWINDOWS SEARCH וכיו"ב, ולהפתעתי הויסטה עובדת יותר טוב מXP X64 זה מתחיל מהדברים הקטנים כמו זה הפיירפוקס 3.1 עם 15 תוספים נטען לאחר 2 שניות לאחר הלחיצה, מה שבXP X64 היה לוקח 5 שניות, עם הזמן משחקים נטענים יותר מהר כאלה שאני משחק בהם בתדירות גבוהה- תודות לSUPERFETCH ובעיקרון אין שום בעיות יציבות עם המערכת, הכל עובד מהר חלק וללא שום בעיות טפו טפו טפו XP X64 היה ווינדוס נאמן והיה ללא ספק עליון לXP X86, אבל נכון להיום ואחרי שנה וח…
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מישהו מכם נתקל בבעייה זו בויסטה? מערכת ההפעלה פשוט קופאת/נתקעת לגמרי מתי שהיא רוצה ולא חוזרת. כל ניסיון להחזיר אותה לפעולה אינו צולח. ctrl+alt+del אינו מגיב. המערכת יכולה להיתקע באמצע כל פעולה - אפילו בזמן העלייה (הקווים הירוקים) או במסך login, וכמובן בכל שלב בתוך המערכת. מה שמוזר הוא שבמצב בטוח - המערכת אינה נתקעת. אני אציין שהלוח שלי ישן (המחשב בין 4 שנים), יש לי גיגה זיכרון, כ.מסך fx 5200. אם מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לתרום בפתרון הבעייה - אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש, מפרט בגדול: Core2 Duo Desktop Processor E6850 זיכרון - 4GB כרטיס זיכרון Geforce 8400 אני שוקל איזה מערכת הפעלה להתקין Vista 64bit או XP רגיל. מה אתם אומרים? יש כבר מספיק תמיכה ל 64bit ולויסטה? אני אשתמש במחשב בעיקר לפיתוח קצת סרטים ומשחקים וכאלה. אבל בעיקר פיתוח.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקרוב אני אקבל את המחשב החדש והשאלה הגדולה איזה ווינדווס להתקין? לפי מה שהבנתי VISTA עדיין גרוע למשחקים ואין דרייברים מתאימים כל מה שצריך בינתיים. אז שווה בינתיים לחכות לחבילה שניה של ויסטה ולהישאר בינתיים עם XP?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה בלהחליט מה לשים... אני קניתי מחשב חדש והוא בדרך ואני לא יודע מה לשים לו XP\VISTA מה אתם ממליצים? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 5700MC FOR INTEL S775 - QUIET PRODUCT LINE - TEMPERATURE CONTROL קרור למא…
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל של הגופן באייקונים ואת המרחק בין אייקון לאייקון בXP אז הורדתי משהו שהופך את הXP להיות כמו ויסטה והיה שם תוכנה כזאת שבקלות הייתי עושה את זה אבל בויסטה האמיתית אין לי את זה אז איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
האם יש אופציה ב-Vista כמו ב- XP להגדיר את הווינדוס על מינימום על מנת שיהיו ביצועים טובים יותר? ללא ה Aero ה slide וכו'..? ואם כן, אז כמה דרישות הוא צריך, או ש-ג'יגה זיכרון וכו' הם המינימום של המינימום על מנת שהמחשב בכלל יוכל רק לעלות המערכת? תודה מראש, ניר.
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
בכל התקנה או כניסה למקומות מאובטחים ב VISTA הוא מתחיל לשאול שאלות אם להמשיך או לבטל אני יודע שיש אפשרות לבטל זאת אך לא זוכר איך אודה למי שיוכל להזכיר לי תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס קול xfi fatality progamer --לא מזמן קניתי אוזניות גיימרים ב300 שקל עם רטט באקס פי האיכות שמיעה היתה מפוצצת -פשוט תענוג -מאז שהתקנתי את וויסטה -האיכות שמיעה חרא-גם נורא חלשה גם באונייה אחת שומעים יותר חזק מהשנייה בהשוואה לאקס פי וגם לא עובד לי בכלל הרטט -כאילו אין ניצול מלא של הסאונד מהכרטיס קול .... התקנתי תדרייבר הכי חדש של הכרטיס מהאתר של קריאייטיב ניסיתי בהגדרות הכל פשוט כלום לא עוזר... בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה מאוד יש בעיות סאונד עם וויסטה וראיתי שם שנתנו לכרטיס שלי פתרון כזה שניסיתי אותו וגם הוא לא עוזר..מישהו אולי יודע מה הבעיה אני עומד להתחרפן :s05:
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
המערכת באנגלית הכל באנגלית התקנתי רק איזה דרייבר של אלחוט בעברית וזה נהפך בכל מקרה הסרתי אותו אני לא מצליח להחזיר את זה הנה תמונה http://img361.imageshack.us/img361/5616/problemjo0.jpg הכל פשוט נהפך צד! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? vista נמצאת על D וxp על C יש אפשרות למחוק רק את הקבצי מערכת של אקספי? יש לי תיקיית מוזיקה ענקית בC שאין לי כוח להעתיק
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-
-
עד אתמול השתמשתי בXP והחלטתי לעבור לויסטה סוף סוף. המחשב שלי יחסית חזק וסוחב את המערכת יפה מאוד רק שגיליתי משהוא שלא ממש שמחתי בשבילו. לאחר טעינת המחשב וכניסה לשולחן העבודה הכונן קשיח לא מפסיק לטעון נתונים ! כאילו שהמערכת ממשיכה להטעין לתוכה ללא הפסקה וזה מרגיז מאוד יש לי כונן רפטור 150GB מהיר והוא גם לא שקט במיוחד. מה העניין פה מישהוא יודע ? איך אפשר למנוע את זה ?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כרגע אני עם VISTA נקי.. עכשיו אני רוצה להתקין גם XP אבל אני לא יודע איך לעשות מחיצות.. כי הפרטישן מג'יק דיי מסובכת לי וחשבתי אולי יש איזה תוכנה של ווינדוס שמאפשרת ליצור כוננים. אם משהו יודע איך אפשר לעשות את זה או איזה תוכנה אחרת יותר פשוטה בבקשה תעזרו.. תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט בביה"ס מתמטיקה ומדעי המחשב וכרגע קניתי מחשב חדש לעבודה ומשחקים (E8400 , 4GB). עכשיו אני בבעיה ... מה עושים לגבי מערכת הפעלה ? לפי מה שראיתי עד עכשיו בת'רדים המערכת שמומלצת היא VISTA Home Premium 64bit. מציעים לי בskypc לרכוש גירסת OEM ב550 שקל (אני לא רוצה להעתיק\להשיג Crack וכו' אז אין טעם להציע) שמעתי שיש הורדה חינם לסטודנטים בתחומי מדעי המחשב \ אלקטרוניקה (VISTA Stduent). מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, Vista לא מפסיק לכתוב לי לדיסק, גם כשלא רץ כלום ברקע. כיביתי את ה- indexer ואת ה- shadow copies, אבל זה לא עזר. ב- resource monitor אני רואה ש- rundll32 כותב בעיקר לשלושה קבצים: D:\$LogFile (NTFS Volume Log) D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat D:\Users\Meidan\AppData\Local\Microsoft\Windows\UsrClass.dat.LOG1 הרעש של הדיסק מחרפן אותי! יש למישהו פתרון? תודה. עריכה: נפתר, זה בכלל היה spyware.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי אמ.. ויסטה נתקעת כל הזמן בשלב שבו הבר הקטן רץ למטה.. בSAFE MODE גם כלום לא עולה.. ניסיתי להפעיל את הדיסק התקנה ולבצע REPAIR- אבל גם הוא נתקע בטעינה. זה ממש עגום. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
צהריים טובים. בשעות הבוקר המוקדמות עברתי למערכת ההפעלה - Windows Vista. הבעיה שקיימת היא שמערכת ההפעלה לא מוכנה להתקין את הכרטיס קול, כל העדכונים בוצעו למערכת,איפסתי את ההגדרות בביוס,התקנתי והסרתי דרייברים,הסרתי והתקנתי את ההתקן עצמו,חיפשתי פתרונות ברשת,אך לשווא. הלוח שלי הוא - Asrock ALiveSATA2-GLAN. פתרון: עדכון הביוס פתר את בעית ההתקנה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
די פשוט ולעניין - חיברתי הרדיסק למחשב עם חלונות ויסטה וב"מחשב" (מה שמחליף את "מחשב שלי" בשאר החלונות) לא מופיע ההרדיסק החדש. במנהל ההתקנים ההרדיסק המקורי והחדש מופיעים ואין שום בעיה. עשיתי "בצע סריקה לגילוי שינויי חומרה" וזה לא עזר. ניסיתי גם לשים את הג'אמפר בכל המקומות וגם להוציא אותו והתוצאה זהה בכל האפשרויות חוץ מבאמצע שאז הוינדוס לא עולה בכלל. זהו, זה הכל, אומנם עניין של חיים או מוות אבל זהו. אגב - ניסיתי את זה עם שני הרדיסקים שונים עם אותה התוצאה.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-