תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!
-
- 2 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת האם קיימת תוכנה כזו שמהבהבת על פני המסך כמו פליקר לפי קצב המוזיקה המתנגנת ברקע? בנוסף תוכנות המכילות דברים יפים כמו במדיה פלייר, שנעים במסך בעת השמיעה יתקבלו בשמחה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
הורדיתי לפני מספר ימים את המקודדים החדשים של kaza גרסה 2.73 כשהתקנתי אותם ראיתי שמספר מקודדים לא הותקנו בהצלחה במערכת ועכשיו חלק מהסרטים רואים על הפנים (הכל נורא אבל נורא כהה - בדקתי את הכרטיס מסך , מסך ) ויש גם סרטים שללא קול נסיתי להסיר את המקודדים הישנים והם הוסרו אבל לא לחלוטין הקבצים ffdshow.ax , divxdec.ax , vsfilter.dll , xvid.ax לא נתנים להסרה אי אפשר להסיר אותם ובגלל זה אי אפשר להתקין מחדש את המקודדים דוקטור תציל אותי
-
- 13 תגובות
- 877 צפיות
-
-
משום מה בחלון המרכזי של ה WINAMP (MAIN WINDOW) הוא לא מגיב ללחצני המקלדת א"א ךהעביר שירים לעצור או להתחיל נגינה, ניסיתי הסרה והתקנה מחדש ולא עזר, יש למישהו רעיון ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
איך חברת MICROSOFT שומרת על עצמה מפני וירוסים,רוגלת,זבל,שגיאות,סוסים,וכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ואם אפשר להעלות לרפידשייר או אתר בסגנון תודה
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הזאת והייתי רוצה לדעת, איך אני מגבה את הWINDOWS שלי עם חלק מהתוכנות שלו והדרייברים והכל, הופך את זה לIMAGE שהוא גם BOOTABLE. ופעם באה שאני עושה פורמט זה ייקח לי 20 דקות ולא שעה וחצי כמו פורמט והתקנת ווינדוס מחדש ואחרי זה עוד להתקין את האופיס וכיו"ב מחדש! בקיצור, ראיתי טכנאי מחשבים בחנות שעשה את זה, התקנת הווינדוס לקחה לו בדיוק - 20 דקות. אז הייתי רוצה לדעת איך עושים את זה. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: K8-NF9 ATHLON64 3000 GFORCE 6200 WD2500KS אם לא ציינתי משהו תודיעו לי. איך אני יכול לדעת מה הקריאה זאת?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש כבר די הרבה זמן דרייבר לעכבר אלחוטי של GPT ואני מחפש במלא אתרים של דרייברים ובגוגל חיפשתי את אתר הבית של GPT וממש אין זכר לחברה. צריך דרייבר לעכבר. אם מישהו יכול לתת קצה חוט או משהו זה ממש יעזור. תודה רבה, ירין
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לשמור את כל הקבצים בINBOX בOUTLOOK של חבר איך אני עושה את זה? במלי לעשות זאת אחד אחד.. ובתיקה על השולחן עבודה תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של HP 1315 וכשאני מכניס את הדיסק של הדריבר והתוכנות אז אחרי 5 דקות ההתקנה נעצרת[לא נתקעת] פשוט מפסיק להתקין מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כותרת ^^^ ואם אי אפשר , יש לכם עצות ? כי פשוט אני בא להתקין את הכרטיס קול והוא מנווט ישר לכונן C...ובכך לא נותן לי להתקין אותו. אות הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה כרגע היא F.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה ומשום מה היא מסרבת לקבל את ההחלטה שלי לא לעלות עם הפעלת המחשב! אני מוריד את הV בהגדרות של ההפעלה האוטומטית, לוחץ על OK, וזה מחזיר את הV בחזרה! מה לעשות? תודה
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
טוב אז יש לי תנגן הזה http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=26365&ref=12 ובטעות עשיתי לו פורמט ואין לי את הקובץ שעושים Upgrade קיבלתי דיסק אבל אין שם תקובץ. קיצר אני צריך תקובץ הזה בבקשה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום אחים שלי, יש לי קובץ עם סיומת TAR אבל אני לא יודע איך לפתוח אותו... ניסתי עם DEAMON TOOLS אבל הוא לא מזהה אותו. דרך איזו תוכנות צריך לפתוח את הקבצים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל כרישי הביטורנט במידה ואני רוצה לקבוע שכל טורנט שהגיע לרטיו X יעצר/ימחק איך אני עושה את זה? במידה וזה לא אפשרי בAZUREUS, יש תוכנת ביטורנט אחרת שיכולה לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש אופציה בנרו שאני יכול לראות שם את כל מה שצרבתי עד עכשיו? :\
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת טורנט טובה ומהירה שמורידה על מקסימום מהירות החיבור. פלוס אם תוכלו לתת לי אתרים עם קישורים להורדות תודה לכל העוזרים.....
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני עובד עם הכרטיס EZMAKER של AVERMEDIA שמתחבר ל USB 2 עד היום לא היו לי בעיות איתו בלכידת וידאו אבל עכשיו שניסיתי אין תמונה ניסיתי עם 3 תוכנות שונות, NERO, ULEAD וגם MOVIE MAKER ואין לי תמונה. יש סאונד אבל בדקתי והכל מחובר כדאוי וגם ההגדרות של התוכנות נכונות כמו שהיו ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש, לשחק עם ההגדרות אבל כלום לא עוזר מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין את נרו הדמו בגרסא v7.0.8.2 premium ואני מגיע החרון של ההתקנה, וזה מתקדם ובערך בשלוש רבע של ההתקנה קופצת לי השגיאה הזאת: ואני לא מבין מה אני צריך לעשות, ניסיתי להתקין את זה כבר הרבה פעמים ואני לא מצליח!, בבבקשנ צעזרו לי!, בתודה, איתי
-
- 5 תגובות
- 500 צפיות
-
-
היי אני לא בטוח שזה המקום לשאול אבל לא מצאתי פורום אחר שנראה הגיוני יותר נתקלתי בסרטים שהסיומת שלהם היא ts.**** ו- mkv.***** רציתי לדעת אם שמעתם על סוג הקבצים האלו ואם כן אז איך מריצים אותם תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הייתם רוצים לשכור מישהו שיעצב לכם אתר, והייתם יכולים לבחור רק לפי הלוגו, במה הייתם בוחרים : http://img75.imageshack.us/img75/3848/idan6or8.jpg http://img368.imageshack.us/img368/6695/lavender1111123234ds2.jpg או מה לדעתכם פשוט יפה, נעים ומקצועי יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אין לי בעיה עם הפרוטי לופ.. הסתדרתי (אחרי שאף אחד לא עזר לי כאן אז הסתדרתי לבד) אבל עכשיו השגתי דיסק עם סמפלים של כול מיני צלילים אבל אין לי מושג באיזו תיקיה לשים אותם. (יש לי פרוטי מלא) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-