תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
אולי מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה זה קובץ בעל סיומת rmvb מה עושים איתו ?! ==אם זה לא המקום לשאול סליחה אני חדש פה=== בבקשה תפנו אותי למקום המתאים אם זה לא המקום....
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה זה פאצ' של תוכנה ואיך אני אמור להפעיל אותו
-
- 11 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר - מה זה בדיוק קבצי dat ואיך מתמודדים איתם. אמנם ההקשר שבו נתקלתי בהם הוא בסרטים צרובים אבל הבנתי שהextenction הזה משמש לעוד דברים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה והסיומת של הקובץ היא UHA איך אפשר לפתוח את הקובץ ? [glow=red,2,300]תודה[/glow]
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
יש באתר מאמאר על לעשות חורים למאווררים במארז ולהוריד גדלים של חורים להדפסה הורדתי את הקובץ של הגודל 80 ממ והוא עם סיומת pdf איך פותחים אותו עם איזה תוכנה?
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעינינים!?!?!?! הורדתי משחק מקובץ ב rar ואחרי שפתחתי אותו קיבלתי קובץ bin ואין לי מושג איזה תוכנה פותחת אותו.... לקובץ מצורף קובץ cue למישהו יש מושג מה עושים? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אנשים!! מישהו יודע מהי הסיומת RH ואיך פותחים את הקבצים האלה? תודה! מורן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הביאו לי אני לא יודע עוד איך להגדיר את זה אבל קיבלתי שני דיסקים ללימוד סינית של חברה בשם rostta stone צירפתי קישור לאתר החברה לא מצאתי אפשרות לפתוח את הקבצים לעזרתכם אודה ! http://www.rosettastone.com/en/individuals/languages/chinese?a=b
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה זה קובץ בסיומת rm.* ואיך פותחים אותו?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בקאזה וקיבלתי קובץ אחד גדול עם סיומת BIN. הבנתי איך שהוא שאני אמור לצרוב אותו לדיסק. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
ראיתי את זה במירק...מה זה איזה כווץ או משהו? אם כן איזה תכנה צריך להוריד בשביל לפתוח אותו?
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
yooooooooooooooo pick up th phone... helo..?? wazaaaaaaaaaaaaaaap??????
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני לא יודע מה זה ולא רוצה את זה במחשב שלי!!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
שלום לכם, רציתי לברר לגבי התקן שרק עכשיו התקנתי (בדיון הזה), עד עכשיו כמובן זה לא היה מופעל על ידי דרייבר. מה זה משנה באמת? האם זה אמור לשפר ביצועים או משהו כזה? אשמח קצת הרחבה לגבי הדבר הזה, פשוט חיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום מידע בנושא הזה.
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
בטסק מנג'ר יש אתSVCHOST אצלי הוא לא מנצל שום דבר מהמעבד ואצל חבר שלי הוא מנצל יותר מ80 אחוז עכשיו שאני רוצה לסגור את זה אז זה מוציע לי הודעת 60 שניות כמו שעם הוירוס שהיה (יש לציין שכשאני סוגר את זה אני לא נמצא באינטרנט)מה אפשר לעשות עם זה?? ולי יש את זה COOLSRV שהוא מנצל 70 אחז מהמעבד אבל עם אני סוגר אותו אז הכול מסתדר אבל אני רוצה לסגור אחד ולתמיד שלא יופיע לי כול פעם שאני מדליק תמחשב תעזרו לי בבקשה! ???
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
קיבלתי את הנייד עם התוכנה הזו וכאשר אני מדליק את הנייד אני מקבל את ההודעה הבאה: http://www.siz.co.il/my.php?i=im2mgzw5gmmw.jpg מה זו התוכנה הזו ומה זו הודעה שאני מקבל?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ויש גם Advanced Server ??? :s05: ??? למה היא משמשת ככל שתרחיבו אבין יותר תודה... ;D
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
-