עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. Started by slimshady21,

שלום. רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס) וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ? או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ? קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה? יש לי מערכת NTFS .

3. Started by Atex,

זה העניין,אני לא מסוגל להוריד שום קובץ למחשב. אני עושה שמירה בשם או פשוט לוחץ על הקישור וזה לא מוריד לי. מה לעשות? אני אפילו לא מסוגל להורידFire Fox...

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. Started by assafmag,

יש דרך לעשות forward קבוע ואוטומטי מאתרי אי-מייל כמו walla ו hotmail לכתובת האי-מייל שלי באאוט-לוק? פשוט נמאס לי לעבוד דרכם - עושים לי כל מיני בעיות, עד שהם מעלים קבצים וכיו"ב.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. שלום כאשר אני מבטל את הפיירוואל אין שום בעיה כאשר אני מפעיל את הפיירוואל אני לא מצליח להכנס לאתרי FTP ניסיתי כבר לשנות הגדרות של הפיירוואל אך ללא הצלחה (אגב גם עם תוכנת FXP אני לא מצליח בגלל הפיירוואל) בבקשה שמשהו יפרט לי איך עושים בתודה מראש

6. Started by assafmag,

מה הדרך הטובה ביותר להוריד חומר מהרשת [סרטים, משחקים, תוכנות] - שיתוף בתוכנות כמו kazza או על ידי torrents? ומה לדעתכם תוכנת השיתוף\torrents הטובה ביותר? [דרך אגב - עשיתי חיפוש מכיוון שהנחתי שזה נושא חם, השקעתי בכך לא מעט זמן ולא מצאתי משהו עדכני - אולי זה בגלל שאני חלש בחיפושים - במקרה וטעיתי אז סליחה, ואשמח להפניה לתרד בנדון]

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  7. כשאני מנסה לטעון סרט מופיע לי דו"ח שגיאות (זה קורה לי רק בסרטים שהורדתי לאחרונה ואני חושב שרק קבצי avi ) זה קורה בכל התוכנות שאני מנסה לטעון את הסרט: מדייה פלייר, BSplayer , ווינאמפ...הכל... יש דו"ח שגיאות ואז זה יוצא מהתוכנה מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. צריך המלצה תוכנה פשוטה חינמית לטיפול בתמונות. צריך אותה בעיקר כדי לשנות את גודל התמונות ולחתוך אותם לפורמט 2:3 ולא 3:4 כפי שמגיעות מהמצלמה ראיתי שיש את XnView איך היא בסדר?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. אז ככה שאני גולש...אני פתאום נתקל בהודעה המצורפת... איך אני פותר אותה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by OHANA,

זאת הגלריה שלי היא לא מעודכנת כל כך ויש שם חתימות ישנות וחדשות שלי חח חלקן לאימוץ אז מי שרוצה שיגיד אני http://random.thecrow.co.il/index.php?show=1668

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by DeeKay,

המפף. בדיוק קלטתי יש פה פורום גרפיקה אז למה לא לנצל את ההזדמנות ;D מה דעתכם על זה? אני יודע שחסר בה משהו, אבל ישבתי עם עוד חבר(מהרשת) ולא מצאתי מה להוסיף. מיותר לציין שכל זה בא משעמום.

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  12. שלום אני רוצה לכתוב משהו בצבע זהב נוצץ, כמו כל הטושים בצבע זהב שהם נוצצים כאלו, הבעיה שזה כבר מרקם בנוסף לצבע הרגיל שקובעים בפוטושופ. מישהו יכול להסביר לי איזה מספר צבע זה זהב בפוטושופ ואיך בדיוק אני יוצר את המרקם הרצוי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  13. Started by naoriko,

למשל אוטו שאתה נוסע איתו במשחק GTA למשל. איך המסך פועל??? כל התמונה זזה קדימה והמכונית נשארת איך שהיא רק שפונים איתה אז המסך נותן צילומים מהירים של התמונה ומוזיז אותם קצת ככה שזה נראה כאילו שזה זז וזה ככה בכל משחק וכל דבר שאתה עושה במחשב גם שאתם מוזיזים את העכבר

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. תמונה שווה 10 מילים... איך אני הופך צורה מוחלקת(עיגול ימני) לצורה לא מוחלקת(עיגול שמאלי)?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום! אני מחפש את התוכנה JAVA VIRTUAL MACHINE כי בילעדיו אני לא יכול להתקין את התוכנה ZBRUSH. תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by naoriko,

אני צריך תוכנה ששולטת על כל מה שעולה בהתחלת המחשב שאני יוכל לבטל מה שאני לא רוצה בהתחלה של המחשב היה לי פעם משהו ושכחתי איך קוראים לזה.. תודה מראש לכל מגיב

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by naoriko,

יש לחבר שלי פאלפון נוקיה ויש לו שפות בפאלפון ספרדית צרפתית אנגלית ועוד... ואין לו עברית...אז הוא שם אנגלית כמובן... עכשיו השאלה שלי זה אם יש איזו תוכנה קוד משהו שאני יכול להשים את השפה העברית בפאלפון???? בבקשה תעזור זה דחוףףףףףףףףףףףףף כל המגיב תודהההה רבהההההה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by OHANA,

וואלה: תגובות

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  19. Started by Vindicator,

עם איזה תוכנות (חינמיות עדיף, אני לא אוהב להוריד תוכנות למה זה אף פעם לא עובד לי :<) בכדי לשמור על המחשב המרוענן שלי בטיפ טופ שייפ? החלטתי שהפעם אני הולך להיות נרקומן על אבטחה אז תזרמו איתי. אם אתם יכולים לזרוק לי גם תוכנה טובה שבודקת יציבות של מערכת (ומראה מה לא יציב למה אין לי מושג קלוש איך כל העניין עובד) עד הטרנזיסטוטור האחרון אני אהייה ממש מרוצה.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  20. Started by david_borohov,

שלום. לא הייתי בטוח אם הבעיה הזו מתאימה לפורום הזה...אך אני מקווה שתוכלו לעזור לי. הפעלתי על המחשב עריכה של אבא שלי נורטון גוסט (עקב בעיות מרובות). הגוסט פתר את הבעיות אבל יצר אחת חדשה....הוא מחק לי מחיצה שלמה (את כל כונן D) כך שבעצם איבדתי את כל החומר שהיה במחיצה זו. אני לא מצליח למצוא את החומר בשום מקום וגם סיסטם ריסטור לא עזר. החומר בדיסק הזה מאוד חשוב לי...אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד. תודה,דוד.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  22. שלום לכולם אני פונה משני מחשבים למחשב בעבודה בעזרת תוכנת REMOTE DESKTOP אך עדיין לא מצליח להתחבר למחשב השני על הרשת המקומית למרות שאני קורא לו ב-IP שלו מה יכולות להיות הסיבות? יש לי XP HOME ו- XP PRO + רכזת 3COM תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  23. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אני מחפש את הדרייבר הכי חדש לכרטיס מסך EVGA 7600GT NVIDIA. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. Started by oded6188,

הורדתי מדיה פלייר 10, וזה לא עוזר :-( אני מנסה לצפות בשידורים של nana.co.il, ולא מצליח לראות כלום... אפילו הכפתור PLAY לא מופיע לי מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by dekgol,

אני רוצה להוריד מהאתר של ATI דרייבר לכרטיס מסך ויש לי שם אפשרות לבחור ב WNDOWS XP ואפשרות שניה WINDOWS XP X64 EDITION מה ההבדל ביניהם ? מה אני בוחר ? תודה

• 4 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים