עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש משו שיודע לעבוד עם מספר רב של קבצים בכמה לחיצות בודדות רצוי שיהיה חינמי

2. היי, אני צריך להכין מצגת...דיי רצינית אני חושב שה-POWER POINT כבר דיי מאוס... יש תחליפים טובים ויעילים ופשוטים להכנה והצגה אך עדיין מרשימים, או אפילו מרשימים יותר או ש-PPT היא ברירת המחדל? תודה

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. חושש שיש לי איזו תוכנה טפילה שמייצרת לי עבודה ברקע לא מצאתי כלום עם NOD 32 או ADAWERE רוצה להיות משוכנע ב 100% איזו תוכנה לנסות ? THX

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  4. יש את NERO שהוא הכי מפורסם.. אבל הוא גם הכי טוב? יש תוכנות אחרות שמוגדרות כטובות מנרו..? או משו כזה.. ??? תודה ;D

5. מחפש תוכנה כזאת. חשוב שלא תעיק על המערכת ותהיה אמינה מה אתם חושבים למשל על Diskeeper Professional Edition v9.0? הא, אני גם ממש לא רוצה להתקרב ל- System Works של Symantec! לא אוהב את המוצרים שלהם בכלל.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. אני צריך תוכנה שאוכל להוריד שירים בלי שזה ימצא לי כל מיני חרטות ודברים לא קשורים, תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by PingLOst,

מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by tzahi16,

השאלה כבר כתובה בכותרת

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  9. יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגה רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

אני צריך משהו עם הרבה אפשריות ושלא ינצל יותר מדי מכוחו של המעבד!

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתראה לי תמונות. התוכנה צריכה להיות קלה בזכרון, לעלות מהר, ולאפשר אופציות בסיסיות כמו שליחת התמונה בדוא"ל תוך כדי הקטנת גודלה, סיבוב התמונה וכד'. לא משהו מתוחכם מדי. אשמח לשמוע הצעות

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by Falcon007,

צריך את התוכנה הכי מתקדמת והכי טובה תודה רבה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by urinka,

הי אני מחפש תוכנה שמתאימה ל HTPC הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי 2 תוכנות freevo ו- meedio את meedio התקנתי על המחשב שלי ולא מצאתי שם אופציה לתזמן הקלטה או בכלל להקליט משהוא מהטלביזיה את freevo לא התקנתי כי אין לי לינוקס ואני לא חושב להתקין אם אני לא אדע שיש שם את כל האופציות שאני צריך קיצר אני צריך משהוא שדומה ל meedio אבל אני מחפש גם אופצה להקלטה (גם מתוזמנת) אני מתכון להתקין את זה בסופו של דבר על P3 עם 256 זיכרון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  14. פשוט יש לי סרט DVD ובאופן חוקי מותר לי ליצור לעצמי עותק אחד לגיבוי. פשוט יש כל כך הרבה תוכנות ואני מבולבל. יש משהו באמת טוב יותר מכולם?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. ה-wma כמובן לא מוגנים או משהו, אבל מעצבן אותי לראות את הפורמט המיקרוסופטי המגעיל הזה.. איזו תוכנה הכי נוחה בשביל להמיר במכה אחת, ולא אחד אחד, את כל השירים ל-mp3 ? טנקס

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  16. צריך תוכנה פשטוה וקלה בשביל לדעת מה היא טמפרטורת המעבד הארד דיסק כרטיס מסך ומה שנחוץ לדעת בעיקרון ..

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לעשות Image למחשב כדי לעשות גיבוי ואני לא יודע מה התוכנה המובילה כיום בתחום. אשמח אם תמליצו לי על תוכנה פשוטה שעושה את העבודה בצורה טובה. לא חייב שתיהיה חינמית. תציעו לי גם חינמיות וגם כאלו שבתשלום. האם Norton Ghost היא עדיין הכי טובה או שמשהו השתנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by son gohan,

לדעתי נורטון 2003 המלא ופוטושופ5.5 הכי שווים

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by talisman,

היי קניתם מחשב חדש או פירמטתם את הישן והתקנתם וינדוז - מה התוכנות חובה שלכם שתתקינו באופן מיידי?

• 10 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by liav12,

אני מחפש את ההכי עדכנית להיום.. אם אפשר כמובן. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  21. Started by daniel89,

אשמח להמלצה לתוכנת FTP טובה ופשוטה... תודה, דניאל.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by talisman,

תודה למי שייעזור

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  23. עם סיומת כזאת?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by gtf,

אחרי שהתקנתי את CATALYSY CONTROL CENTER הוא פעל טוב על שהוא התחיל להציג לי את השגיאה הבאה בכל פעם שניסיתי להכנס תמונה: http://img488.imageshack.us/img488/9463/1ts9.jpg

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים