תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. הורדתי את הגרסא האחרנוה של k lite codec pack ולאחר מכן מופיע לי כיתוביות ירוקות שרשום שם audio track ואז מידע על הקול שבסרט וכו.. אבל איך אני מעיף את זה?
-
- 3 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי חבר ויש לו אולפן הקלטות עכשיו הוא משתמש בתוכנה Cubes בשביל לערוך את ההקלטות ולשמוע אותן עכשיו יש חלק של הקלטות שהם ארוכים ואז כל התוכנה נתקעת היא בקושי זזה כאילו האי ממש כבדה על המחשב ובהקלטות יותר קצרות היא טסה עכשיו מה שרציתי לשאול זה האם אפשר לגרום למחשב שהתמקד רק בתוכנה הזאת וכל המשאבים שלו התמקדו בתוכנה ככה שהתוכנה תזוז מהר ואיך עושים את זה??? ישלו מחשב סוס 2 GB Ram HDD 300 GB+80 GB USB 3.06 ג'יגה הרץ בקיצור מחשב חזק והוא מפעיל רק את התוכנה הזאת במחשב
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום... לפני כמה ימים הורדתי קובץ וידאו שקודד בXVID.... כשניסיתי להריץ אותו-הווידאו פעל,אבל ללא סאונד... בהתחלה ניסיתי להתקין מחדש את הקודק של XVID,אבל להפתעתי-לא יכלתי להתקין אותו מחדש,וגם לא למחוק אותו...מסתבר שהיה קובץ פגום במערכת של הקודק שבלתי ניתן למחיקה. בשלב הבא ניסיתי להתקין את הקודקים על המחשב של אחותי ואז להריץ את הווידאו-אבל גם שם לא היה סאונד... לאחר מכן החלטתי לנסות להתקין את הקודקים של K LITE על המחשב שלי... כשניסיתי להתקין את הקודקים,ההתקנה התחילה,ומיד הופיעה הודעה שחסר לי איזה קובץ חיוני להתקנה...כמה שניות אחר כך הופיעו כמה הודעות בזו אחר זו שבהן מצוין כי מצויים קבצי קודקים פגומים על המערכת...הייתי בטוח שאלו הם הקודקים שהKLITE התקין,ולכן לחצתי על REMOVE A…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת המסנג'ר לייב 8 ויש לי בעיה מוזרה. כל הזמן אני מופיע לאנשים במצב לא מחובר ללא קשר למצב האמיתי שלי. מישהו יודע מה אפשר לעשות? (הבעיה מופיעה בשני מחשבים שונים)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום אני מנסה למצוא מה הבעיה במחשב של אחי אני לא יכול לשמוע אותו בSKPYE וכל תוכנת דיבור אחרת ממחשב למחשב המיקרופון מחובר לחיבור הורוד וןהמיקרופון תקין אך לא שומעים כלום ניסיתי לחבר אצלי ואני יכול לדבר במקרופון אבל במחשב של אחי זה לא פועל בדקתי בבקרת העוצמה אין השתקה במקרופון מישהיו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה? (אני חושב שהבעיה קשורה בדרייברים של הכרטיס קול כי הוא כבר השתמש במיקרפון לפני כמה חודשים) תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי סרטים ותרגום בנפרד אני רוצה לחבר בנייהם שיהיו מחוברים לתמיד אבל אין לי תוכנה אני צריך שמות של תוכנות שמחברות תרגום לסרט תודה לכל מי שמגיב
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
ראיתי איזה מישהו מתקין ווינדוס ובמהלך ההתקנה הווינדוס התחיל להתקין את כל התוכנות הרצויות (נרו-ווינרר-מקודדים-נגנים וכו') מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל .? ובכלל איזה גירסא הכי מומלצת לדעתכם ?
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
יש אותו באתר של נענע... אני רק רוצה לדעת אם עדיף להתקין אותו מאשר את קספרסקי.... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=390485&sid=127
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה להסיר כדי להתקין קספרסקי אבל זה לא נותן לי להסיר... אין בכלל אפשרות של UNINSTELL... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש קובץ שמריצים ומשנה את מספר החיבורים שחצי פתוחים בוינדוס ל10000. תמיד השתמשתי בזה והאימיול היה טס. עכשיו השתמתי. כיביתי והדלקתי והוא לא מתחבר יותר... איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? כמה חיבורים אמורים להיות במצב נורמאלי?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני צריך לחתוך אבל יש לי בעיה איתו ניסיתי לחתוך אותו עם התוכנה Easy Video Splitter והיא חתכה לי אותו לשתיים אבל את הקובץ הראשון אני לא יכול לראות כי הוא שוקל 5KB ואת השני אני יכול לראות רגיל משהו יודע למה זה ואיך פותרים את הבעיה הזאת?? או אם יש תוכנה אחרת?? אני ישמח לשמוע!! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, אם אני משתמש ב 2 תוכנות שונות לניקוי ותיקון הרג'יסטרי (לא בו-זמנית) זה יכול לגרור בעיות ? או שזה בסדר גמור ? התוכנות הן : Registry Mechanic RegVac אני מריץ סריקה עם אחת,ואז עם השנייה....האם זה בסדר או שעלול לגרום לתקלה\בעיה כלשהי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה כמו טימר שאני רוצה שידליק דברים מסוימים בשעה שאני רוצה וסוגר תוכנות בזמן שאני קובע לו תודה לכל מי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אהלן חברייה =] בעל החברה ביקש ממני לעצב להם עיצוב חדש, והסכמתי אז הנה התוצאה: http://www.fps.co.il/picture.php?id=1156793941.gif אשמח לתגובות
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=201088.0 זו התמונה המקורית. --------- הכנתי 2 גירסאות. הראשונה: השניה: לדעתי היא יותר ריאליסטית ויותר יפה. מהי דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, ביצעתי סריקת אונליין של וירוסים באתר של סיימנטק (יש לי NOD32) והוא גלה לי סוס טרויאני שה-NOD32 לא מזהה אותם כמזיקים. הקבצים הנגועים נמצאים בתיקיה C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSWNInfo קבצים בשמות: mscw16.exe ServiceDLLrun.exe ServiceUdater.exe למישהו יש מושג אם הקבצים האלו אכן נגועים? באיזו עוד ניתן לסרוק/לטפל בהם? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המדיה פלייר ( 9) אני מקבל הודעת שגיאה שמצורפת למטה, ניסיתי לעדכן לגרסה 10 אבל עדיין הבעיה נמשכת life has come to a sudden end :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי קובץ מהאימיול, וכמובן שעם המזל שלי שהקובץ סיים להוריד והתחיל להעתיק את עצמו לדיסק קשיח הייתה הפסקת חשמל (זה היה לפני חודש+.. בתקופה של ההפסקות חשמל). קיצור כמובן שהקובץ נדפק כי הוא לא נכתב לדיסק עד הסוף, ככה שאי אפשר לפתוח אותו אבל בכל זאת הוא תופס לי מקום (מדובר בקובץ של 1.5 ג'יגה). שאני מנסה למחוק אותו אני מקבל את השגיאה שאי אפשר למחוק את הקובץ כי הוא בשימוש ע"י תוכנה אחרת. כנראה שהוא עדיין חושב שהאימיול משתמש בו (האימיול כמובן סגור שאני מנסה למחוק אותו). אז איך אני יכול להפטר מהקובץ הזה? אני יודע שיש תוכנות שמוחקות קבצים ב"אלימות", אבל אני לא מת עליהן.. יש פיתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
קובץ (TS (HDTV לא מוכן להתנגן. יש איזה קודק שאפשר להשתמש בו כדי לאפשר לקובץ הזה להתנגן? אשמח לתשובה+פיתרון. .swg
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-