תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
העברתי תמונות מהמצלמה דיגיטלית למחשב איך אני מקטין את גודל התמונה? 3 מגה כל אחת! והאם זה יפגע באיכות התמונה?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברה אני רציךתוסף לויאמפ שמאפשר להקים רדיו בבקשה תביאו לי עם מדריך!
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
-
צריך מקודד מ-RM ל- DIVX/XVID *בקשה - אל תזרקו שמות של תוכנות אני רוצה משהו שאתם יודעים שעובד כי אתם הצלחתם... לחפש בגוגל ולהוריד כל אחד יודע...
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מחפש תוכנת ניטור ש... א. מזהה את כל רכיבי החומרה במחשב. ב. מודדת ביצועים ונותנת טיפים לפעולות לגבי תחזוקה (כל זה רצוי לא חובה). ג. פשוטה להתקנה ותפעול (עבור משתמש לא מנוסה!). ד. חינמית או דמו שעדיין מאפשר מספיק אופציות (עדיף תוכנה שנמצאת בהורדות פה באתר). ה. הכי חשוב תיצור פלט לקובץ טקסט (TXT , RTF , DOC וכדומה) כדי שמשתמש יוכל לשלוח לי אותו במייל. כאמור אני ראיתי את התוכנות שיש פה להורדה באתר אבל איני יודע איזו תוכנה עונה על דרישות אלו? תודה, טל
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800XT ועכשיו שאני בא להכנס לCONTROL CENTER של הכרטיס מסך הוא לא נכנס לי ולא מבצע שום פעולה ולפני כן זה כן נכנס לי מה הבעיה? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אז ככה זה המסך: http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=ef8c7f70133cdbe2d99f4fea2cb84400 אני רוצה תוכנה שאני יכל לשנות את הרזולוציה כשאני עובר למצב TV ויחזיר אוטומתית את הרזולוציה חזרה למצב הקודם כאשר אני חוזר למצב הקודם (אם יש דבר כזה)
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דפדפן אוונט ואני רוצה שהמנוע חיפוש יהיה של גוגל ניסיתי כמה מהאפשרויות אך לשוא מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה מראש והמשך יום קסום
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
התוכנה Google Earth היא בשידור חי מהעולם? הוא מפה רגילה? ואם היא אמיתית על איזה תוכנה אתם ממליצים בסגנון שלה?
-
- 12 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
האם שמתם לב להשתוללת ניצולת המעבד בזמן שאתה גולשים עם ואללה ופיירפוקס? האם גם לכם הפיירפוקס פתאום מאמץ את המעבד לכיוון ה100 אחוז? זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו צור שיוך באפשריות תיקייה בלוח הבקרה הבקרה מופיעה אצל חבר שלי הודעה כזאת כל פעם שמנסים להיכנס לקובץ exe כמו תוכונת משחקים והשאר... מה אפשר לעשות ?! מיש'ו נתקל בזה פעם ?! אנ מודה מאוד לעוזרים, ניאו
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה אני עושה לפי המדריך הזה: http://members.lycos.co.uk/aviv85/Guides/Avi2SVCD.htm וכל סרט שאני מנסה להמיר לSVCD אני נתקל בהודעת שגיאה בTMPGEnc... כל התוכנות הם מהלינקים להורדה דרך המדריך...ואני לא מוצא תרופה לבעיה הזאת... מצורפת תמונה של השגיאה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך להתקין JDK+ECLIPSE על 20 מחשבים מחוברים ברשת...יש דרך לקצר את התהליך? לא בא לי לבלות על זה יותר מדי זמן...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם במציאת דרייבר למצלמה הזאת.דגםWEBCAM. 1.3.MP
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
התקנתי מדיה פלייר 10 , ואני עדיין מקבל עדכונים למדיה פלייר 9 , אז זה בסדר? אני צריך להתקין אותם? ועוד משהו, מה זה עדכון ה-GDI ? זה לא משהו כמו WGA רק בשם שונה?
-
- 3 תגובות
- 485 צפיות
-
-
שלום. יש לי SYGATE ורציתי לדעת למה לא צרךי להגדיר אותו כמעט אני יודע מה התפקיד של פירוול ואת העיקרון של איך הוא עובד רציתי גם לדעת האם יש פירוולים שלא צריך להגדיר אותם והם יודעים איזה פורטים ולחסום ואיזה לא רוב הפיירולים שאני מכיר כמו זום אלרם וTINY מבקשים רשות לגבי כל תוכנה שזה די מעצבן להגדיר אותם למישהו יש פיתרון אחר ? (אני מתקין די הרבה פיירולים אז זה יקל מאוד)
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעסק שלנו אנחנו משתמשים בתוכנת הנהלת חשבונות חישובית זהב של חברת אוטוסופט. יש לה לא מעט חסרונות לדעתי וגם באגים. לעיתים כאשר אנחנו רוצים לבצע פעולות אז מתקבלת הודעת שגיאה זו או אחרת. הגרסה מעודכנת ללפני שנתיים בערך. טלפנתי אליהם ואמרתי להם שיש לי חשש כאילו הם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה על מנת שלקוחות שקנו את התוכנה יהיו צריכים להירשם לשירות השנתי שלהם שעולה ללקוחות שלא מחדשים קבוע 1700 שקל ומשהו כולל מע"מ. הם אמרו שהחברה שלהם לא תעשה דבר כזה. רציתי לשאול אם באמת יכולה להיות סבירות גבוהה שהם בכוונה גורמים לתקלות בתוכנה? רציתי גם לשאול לאור השנה החדשה (נוח להחליף תוכנה בתחילת שנה) אם יש לכם המלצות לתוכנות הנהלת חשבונות אחרות? משהו לא יקר. וסתם לצורך דוגמא. על מנת לקבל עדכ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. בעיה שהתגלתה אצל חבר- ברגע שמעלים את icq (הגרסא החדשה 5.1) הרזולוציה יורדת ל 640x480 וגם הגדרות הצבעים משתנות ל 16 צבעים או משהו דל דומה... הבעיה החלה לאחר החלפה למסך 17" דק של פיליפס... תודות לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-