תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. מע' הפעלה- XP PRO. לפני זמן רב, הותקנה גירסה 9העברית של ה WINDOWS MEDIA PLAYER. למעט בעיה אחת משונה- שמע אך ורק בצד ימין, שלא נפתרה, לאחר אינספור בדיקות, לא היו תופעות אחרות. לאחרונה ,בעת הפעלת התוכנה, ולא משנה לצורך העניין, אם זהו קובץ MP3, או קובץ AVI, או כל קובץ אחר, התוכנה אינה מופיעה על המסך, אלא רק בשורת המשימות, כיישום פעיל, מבלי שניתן לראותה על גבי המסך... הורדו בעבר כמה פלאגינים של תצוגה, אותם, גם אם ארצה, לא יכול להסיר, בשל היעלמות התצוגה... נסיונות הסרה והתקנה מחדש, גם של גירסה באנגלית, לא הועילו כלל. נא עזרתכם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה היא לנגן של Windows 7..יש אפשרות שהנגן יופיע לייד שורת המשימות בצד ימין כמו בכל הגירסאות הקודמות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחר שהסרתי פלאג אין של ליריקס שהיה קשור למדיה פלייר התחילה לי בעיה חדשה - המוסיקה ממשיכה להתנגן גם אחרי שאני סוגר את המדיה פלייר, והדרך היחידה להפסיק אותה היא באמצעות סגירת המדיה פלייר דרך מנהל המשימות (סיים משימה"). יש משהו שאוכל לעשות? לשחזר את ההגדרות או להתקין מחדש?
-
- 23 תגובות
- 23.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי ויסטה + מדיה פליר 11. אני רוצה להוסיף לרשימת השמעה שלי תחנות רדיו... וגם אני רוצה אם אפשר את הכתובות של התחנות רדיו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
כשאר מסמנים כמה שירים במדיה פליר וחלוחצים אינטר המדיה פלייר נפתח אבל רק שיר אחד מתנגן ולא כל אלה שסומנו.. אני זוכר שלפני שהיה לי ווינאמפ כשהייתי מסמן כמה קבצי מוזיקה ולוחץ על האינטר המדיה פלייר היה שם את כולם ברשימת השמעה והשאלה שלי זה איך אני עושה שהמדיה פליר תפעיל כמה שירים ולא אחד
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, כמעט בכל פעם שאני מפעיל את מדייה פלייר לשמוע שירים או לראות קליפים, אחת לכמה שניות המסך נהיה שחור ל2-3 שניות ושוב חוזר להיות כפי שהיה (במצב הנורמלי). צריך לציין שבזמן הזה הסרט/סירטון/שיר ממשיך לעבוד. מה יכולה להיות הסיבה ומה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ה WMP מריץ לי סרטים בסטרימינג במהירות כפולה, מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
בס"ד שלום עד עכשיו לא הצלחתי להבין מה העניין כשמתקינים את השרת "והוא קובע סיסמה אוטומטית בעליה הראשונה של של המחשב כשרת כשאף אחד לא היה מחובר?" <-- (לא הבנתי את המשפט האחרון ) איזו סיסמה?... שום נסיון לא עזר. למה הוא לא נותן לי לקבוע סיסמה כרצוני בהתקנה? יש הסבר מעשי איך לפתור את זה?...כי כנראה יש לי קשיים רציניים בהבנה. (קראתי הרבה בפורומים וכולם אומרים אותו דבר. ואת כולם אני לא מבין :s05:) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להוריד תוכנה שמדמה ממש מחשב כף יד ?... ידוע לכם על משהו כמוVirtualPC שיכול להריץ Windows mobile... בקיצור מחשב כף יד . תודה אשמח לתשובות .
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. בראשותי קבצי PDF אולם כאשר אני שולח אותם להדפסה, מודפס רק חלק מאוד מצומצם שום חלק מהסרטוט לא מודפס, אם מישהו יודע כיצד אפשר לגרום לו להדפיס את כל הדף אשמח אם תעזרו אני משתמש בADOBE ACROBAT.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP 4200 ברגע שאני מחבר אותה למחשב בחיבור USB כמובן כל שאר ההתקני ה USB מפסיקים לעבוד למשל כרטיס רשת אלחוטי שמחובר דרך USB מתנתק, הכונן של הדיסק און קי פתאום לא רוצה להיפתח, ברגע שאני מנתק את המדפסת הכול חוזר להיות תקין ניסיתי לעדכן דרייבר של המדפסת זה לא עזר, חשוב לציין שאם אני מחבר מחשב אחר למדפסת הוא עובד תקין. תודה מראש אליאור
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כל מה שאני מדפיס בעברית לא משנה באיזה תוכנה בכל מערכת הוינדוס היא מדפיסה הפוך כגון שלום מודפסת כ " םולש " ניסיתי למחקו דרייברים להתקין מחדש שום דבר לא עזר הורדתי אפילודרייבר הכי עדכני למישהו יש פתרון ?<
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ליצור מדפסת וירטואלית שתאפשר לי להדפיס לקובץ pdf. רצוי גם שתתמוך בהדפסה עברית באופן תקין. האם יש משהו מומלץ? שהוא גם חינמי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי מדפסת C7283 המדפסת התחברה לרשת בVISTA אני איתרתי אותה בתור מדפסת רשת והיא עובדת טוב, אבל בXP אני לא מוצא את המדפסת. עשיתי הוסף מדפסת ואז בחרתי מדפסת רשת ואז אין לי שם כלום. מה עלי לעשות?
-
- 5 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי.. פירמטתי את המחשב לווינדוס 7 64 ביט. משום מה המדפסת לא פועלת לי.. ניסיתי להתקין דריברים אבל הם לא תומכים במערכת... המדפסת נורא חשובה לי כי אני לומד באוניברסיטה ואני צריך להדפיס הרבה דפים. סוג המדפסת: HP deskjet 710c תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקרובת משפחה שלי יש את המדפסת HP 6313 All In One, ובגלל שאיבדה את דיסק ההתקנה הורדתי דרייבר מאתר הבית של HP: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=en&cc=us〈=en&product=1119599 מהלינק הורדתי את הדרייבר הראשון שנקרא " HP Multi-Function Products Driver Bundle - Corporate Only ". לא נוספה לי שום תוכנה שקשורה לפקס או לסורק, כך שחוץ מלבצע הדפסות רגילות אין לי מושג איך להשתמש בשאר הפונקציות במכשיר! באתר הבית של HP אני לא מצליח למצוא את תוכנות הסריקה/פקס/הדפסה שמגיעות עם הדיסק המקורי, ואין לי מושג באיזה מיקום אחר הם יכולים להיות. מה האפשרויות שלי כרגע אם אין תוכנות שיפעילו את הסורק והפקס? לא מצליח למקד את השאלה כי ההבנה שלי בפקסים וסורק…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי לפני כמה ימים מדפסת IP 7250 של קנון וישנה את האופציה להדפיס ישירות על הדיסק איך לתפעל את זה אני יודע.. אבל איך לקחת תמונה ולהכניס לתוכנה שתהיה תואמת למדפסת זה כבר בעייתי ישנה תוכנה שמסופקת עם המדפסת שהיא על הפנים... כאילו היא טובה אבל רק לטקסט .. ישבתי עליה בניסיון להכניס תמונה חיצונית ולא הצלחתי כמו כן הורדתי את התוכנה SureThing Disc Labeler Deluxe Trial 6 והיא מדפיסה את התמונה מעוות... כאילו ההגדרות של התמונה הגודל לא טובות אני ישמח לעזרה קטנטנה (: תודה
-
- 4 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום, כפי שנרשם בנדון יש בבעלותי את המדפסת הנ"ל שהינה מדפסת רשת ביתית ולכן אני מחברת אותה לראוטר בכבל רשת. אולם בנוסף לכך, במדפסת יש את האופציה של קבלה ו/או משלוח פקסים. לגבי קבלה בדרייבר של המדפסת יש את האופציה לקבל פקסים ישירות למחשב, על מנת לתייקם וכן על מנת לחסוך בעלויות של דיו ודפים. אולם לצערי, לגבי משלוח פקסים מן המחשב יש לי בעיה שכן, המימשק של הדרייבר הינו לאאוטלוק של אופיס שעל מנת לרוכשו עליי להוציא מאות שקלים. עובדה זו מאלצת אותי בפקסים יוצאים להדפיס אותם ורק אז להיעזר במכשיר כפקס שאלתי היא אם כך, האם ישנן תוכנות עליהן תוכלו להמליץ לי ? כאשר המרכיב העיקרי בעלות שלהן, יהיה חד פעמי ולא כרוך בעלות חודשית שכן מספר הפקסים אותם אני צריכה לשלוח אינו מצדיק עלות שכזו לא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת hp psc 1315 all-in-one, העובדת תחת win xp pro + service pack 3. הורדתי מאתר hp את הדרייבר המעודכן וכן קובץ תיקון המשמש בדיוק לבעיה זו שה-hp director לא נפתח(Critical update to resolve an issue with HP Director after installing a new revision of Internet Explorer). גרסת האקפלורר היא 8, ומותקן גם גוגל כרום. להלן ההודעה שאני מקבל: http://imageshack.us/photo/my-images/846/screenhunter01aug251108.gif/ האם למישהו יש פתרון או נתקל בבעיה דומה. תודה, גיל.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-