תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
Ive downloaded KASPERSKY 6 and when Im trying to active he trail key:lisence key creation date is invaild pleas check ???system date settings
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP2 וגירסה אחרונה של WINAMP. מחובר על תשתית של HOT, רוחב פס 1.5MB. מנסה לשמוע רדיו באינטרנט בפורמטים: mp3@128kbps או ogg@96kbps ויש לי קיטועים כל הזמן בגלל ה- buffering. האם ניתן לשנות הגדרות ב- winamp על מנת שיפסקו הקיטועים או שיש נגן שמתאים יותר לשמוע streaming audio? תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה המלצה לאנטיווירוס לא משנה לי איזה רק שלא יהיה קספרסקי.. לא משנה מחיר או זה אני אקנה מה שיש.. ואגב, שאלה, אפשר להיות בלי אנטיווירוס בכלל? או שהרבה ווירוסים יכנסו לי בקלות? תודה מראש, אבי.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל אני חושב שהנוד 32 לא עובד אצלי מישום שאני מנסה לעשות עידכונים והוא לא עושה לי אז אני לא חושב שהוא עובד מישהו מכיר <? אגב הוא שואל אותי סיסמה ומישתמש מיליון פעם ברצף וכל פעם זה שמור ואני עושה לו כן וזה לא משנה אם אני שם לו מחדש אני מדבר על זה שאני לוחץ על אפדיט זה מה שהוא עושה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול בתמונה שיצאה די חשוכה להבהיר רק את הדמות שאני רוצה ולא את כל התמונה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון יש לי בעיה עם סרטים - הסאונד חלש מאוד, בקושי שומעים משהו. הבעיה היא רק עם חלק מהסרטים - בסרטים אחרים ובמשחקים יש סאונד טוב. התקנתי את הקודקים הכי חדשים (אני חושב) אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? האם יש תוכנה שאומרת בדיוק מה הקודק של סרט מסוים?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי שאלה עבורכם איך אני עושה שהוינדווס יהיה מקורי כי עכשיו אני לא מצליח להתקין עדכונים בגלל שהוא אומר שוינדווס מזויף יש דרך כלשהיא לפץור את הבעיה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנת text 2 speech (או בקיצור, TTS) שתישמע אנושית ככל היותר. http://en.wikipedia.org/wiki/Speech_synthesis כל התוכנות שניסיתי לא נשמעו אמינות מספיק.. אם יש למישהו ניסיון עם תוכנה כלשהיא שנשמעת טוב, אני אשמח לשמוע עליה. חינמית או בתשלום, הכל הולך. תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתקין תוכנה אחת אשר מאגדת בתוכה :Firewall,Antivirus,Anti-spyware יש כמה וכמה תוכנות כאלו ואני מעוניין בעזרת נסיונכם והמלצותיכם להתקין את התוכנה הטובה ביותר תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של Creative אין לי מושג איזה דגם ואני גם לא יכול לצלם לכם כי צריך דרייבר חחחח הדרייבר שאני מחפש הוא דרייבר עם תוכנות לצלם וכו'. למי שאין דרייבר שיזהה לי את המצלמה במחשב אז לפחות אשמח לתוכנות לצלם איתם תמונות וסרטונים וכו'.. תודה והמשך יום טוב
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי חדשה של הפוושופ ? CS2 ? מה הגרסא הכי "טובה" של פוטושופ ? (נו אתם יודעים, גרסא שכולם משתמשים בה)
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
בקצרה , איך אני חוסם את הפורט הדוא"ל ? בגרסה הארוכה : יש לי כנראה איזה וירוסון במחשב שלא נורטון ולא מספר תוכנת נגד רוגלה מגלות , אחת ליום בערך הוא שולח כמות די רצינית של דוא"ל מהמחשב שלי (ואת זה אני יודע כי הנורטון בודק כל אחת מההודעות שהוא שולח ומודיע לי שהיא נקייה מוירוסים) , אז אני רוצה לנסות לחסום את הפורט של דוא"ל במחשב אולי זה יעזור , אני לא משתמש בדוא"ל מבוסס אאוטלוק וכאלה כך שלא ממש מפריע לי .
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, איך אני מעביר תיקיות של MAIL מ-OUTLOOK EXPRESS כגון DRAFTS, INBOX, ADDRESS BOOK וכו' מ-OUTLOOK EXPRESS ל-OUTLOOK 2003 עשיתי EXPORT ולא מצאתי את קובץ, היכן הקובץ ואיך אני עושה IMPORT ל-OUTLOOK 2003 כי אני רואה שהוא מחפש איזשהו קובץ אך באיזו ספרייה? תודה
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להשתלב ב-WINDOWS כמעיין מדפסת ותאפשר לי הדפסה בתוכנות אחרות לתוך קובץ תמונה - JPG או GIF למשל. משהו בסגנון של: Microsoft Office Document Imaging אבל לא לקבצי TIFF. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
האנטי וירוס(קספרסקי) מתריע כל הזמן על קבצים מוזרים שנמצאים בתיקיית הטמפ. בנוסף יש בו גם מעין פיירוול וגם הוא מתריע שכביכול מנסים להשתיל לי את הקבצים שנמצאים בתיקית הטמפ, ואפשר לחסום אותו, אבל זה בלתי נסבל זה קופץ עשרות פעמים ההתראה. זה השמות של הסוס הטרויאני: Trojan-Proxy.Win32.Horst.jb Trojan-Proxy.Win32.Horst.jc Trojan-Proxy.Win32.Horst.jx כמעט ולא מצאתי עליו מידע באינטרנט. איך אני יכול להפטר מהוירוסים האלה? פירמטתי את המחשב לא מזמן, ואני מצטער שעברתי מנוד 32 לקספרסקי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
התוכנה עולה לי בדוס רושמת כל מיני דברים קיצר לא עושה כלום רק נותנת לי פקודות לרשום מה הם אומרות?? ואיך אני מבטל את זה שהתוכנה עולה לי עוד לפני שהמחשב מעלה את הוינדוס?? (כי זה עושה לי שוב ריסט ואני מתעצבן לחכות עד שיעלה שוב) תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי מספר תמונות שצילם צלם מקצועי בחתונה. כאשר אני פותח אותם עם ה-PAINT או עם ה-PICTURE WIEWER אין בעיה, אך כאשר אני מנסה לשלבם במצגת או ב-PICTURE MANAGER מה שרואים זה תמונה שחורה. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי בנושא זה? ולהסביר לי למה זה קרה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום! מאז שעדכנתי את תוכנת הITUNES לגרסא 7, השירים יורדים באיטיות מוגזמת. יש לציין שגם כשאני עושה PREVIEW הוא עושה BUFFERING הרבה מאוד פעמים כשפעם ההדגמה של השיר עברה חלק... זה קורה אצל עוד אנשים או שזה רק אני (פשוט לא ראיתי את הבעהי הזו מצויינת ברשימת הבאגים בגרסא החדשה)?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב אבל גם לגבות את ההיסטורית הודעות של האיסיקיו איך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה הזו להדמיות תלת מימדיות? אני מכיר את התוכנות האחרות אבל לזו יש תוצאות ממש שוות ורציתי לקבל קצת פרטים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
חבר שלי היה נוכח בהופעה חייה של הלהקה האהובה עליי בחו"ל ואני מעוניין לחלץ את ה-audio לפורמט mp3 על מנת לשמוע אותו בנגן ה-mp3 שלי . מה הדרך הפשוטה, הקלה ורצוי החינמית לעשות זאת ? אנא תנו שמות של תוכנות שידוע לכם שהן מאפשרות לבצע זאת.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בזמן האחרון הפיירפוקס מתנהג נורא מוזר. כשאני נכנס לאתר אז זה מראה רק חצי ממנו (לפעמים זה קוטע סקריפטים באמצע) ואני צריך לעשות כמה פעמים "רענן" כדי שזה יראה את כל האתר במלואו. בבקשה תגידו לי איך אני מסדר את זה. אי אפשר לגלוש ככה.
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני צריך משהו ברמה פשוטה מאוד. אני צריך שתהיה בו אפשרות להוריד איכות sound ולחתוך את השיר בשתי נקודות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אני מזין המוווווווווווווון נתונים אבל אני לא רוצה שתא אחד יחזור פעמיים. יש איזה שיטה איך להראות אם הכנסתי תא אחד פעמיים??? אולי משהו שיחסוך את האופציה של המיון..
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-