תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש ב Windos98SE ומותקן אצלי נורטון אנטי וירוס פרו. 2003. אני מקבל את ההודעה הזו (חשוב לציין שהוירוס קיים במחשבי כבר כמה זמן, והתוכנה לא הצליחה להפטר ממנו עד עכשיו): Unable to repair the file C:\WINDOWS\MSI32.DLL. it is still infected with the Keylogger.Trojan virus. What would you like to do? Stop | Continue | Delete | Exclude | Quarantine מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום. לחבר שלי יש מסנג'ר לדוגמא במחשב שלו. הוא הכניס את הסיסמא והשם משתמש אצלי במחשב במסנג'ר, ואפשר להכנס דרכי למסנג'ר שלו. האם יש תוכנה שאני יכול להתקין, במסנג'ר אולי, שכל מה שהוא רושם או שרושמים לו, במחשב שלו במסנג'ר שלו, אני אראה? זה ישמר איפשהו בלי שהוא ידע? סתם לדוגמא. תודה
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לקודד מחדש קובץ AC3 ככה שאני אוכל להגביר את הסאונד ? ניסיתי המון תוכנות אבל אף אחת לא עבדה לי . מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה בדיוק את זה ?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הי יש לי סרטים ממצלמה דיגטלית בפורמט של XVID ו DVIX אכשיו רני רוצה להפוך ל SVCD או ל DVD (כידי להראות בDVD שלי) איזה תוכנה עושה את זה הכי איכותי והכי לא מסובך...?? קניתי סרט לDVD ואני רוצה לעשות לו גיבוי יש לי צורב DVD מינוס של טושיבה עשיתי לו אם DVDSRINK גיבוי....הכול טוב ויפה... אבל כאשר(איך לא) נשבר לי הסרט המקורי (המכה של אחים קטנים)רציתי לעשות עוד גיבוי לגיבוי אבל זה לא נותן לי לשכפל את הגיבוי לא נרו6 הכי חדש ולא DVDSRINK הוא קורא כמה שניות ואז מפסיק ב ERROR מה לכול הרוחות זה יכול להיות????? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום, שאני כרגע לוחץ על שורת הכתובות באקספולרר 7 ובא להקליד אתר זה כותב לי בעברית וכל פעם אני צריך להפוך את השפה לאנגלית (קשה חח ) האם יש דרך להגדיר שאוטומטית בלחיצה שם האותיות יהפכו לאנגלית? (ואז ישר בכיף אני לוחץ וכותב כתובת של אתר) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום אני מחר מתקין ווידוס ויסטה ורציתי לפני זה להוריד את כול העיתכונים שאני צריך אני ישמח מאוד אם תעזרו לי לעשות רשימה מסודרת של כול מה שאני צריך להוריד? מעבד AMD64 כפול לבה 3800 לוח אם אסוס A8N-SLI Premium כרטיס מסך GF7800 GT כרטיס קול מיוזיק אקסטרים קראטייב מסך VIEWSONIC VP930
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו לפטופ IBM T40 אין לי שום דיסק שלו אבל ראיתי שניתן להוריד הכל באתר של IBM הבעיה שיש שם כמויות אדירות של תוכנות איזה מהן באמת רצוי להתקין?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את הלפטופ והוא נשאר כחודש עומד ללא שימוש, כי לא היה לי זמן להתעסק איתו ,אז לא התקנתי בו דרייברים. באתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם הבאנדל אתמול ובכל פעם הוא נתקע מחדש ומאתחל את עצמו. יש לציין שאישית אני מרגיש שהארד דיסק בעייתי, כי בכל פעם שהדלקתי אותו בעבר היה לוקח לו לפחות 7-8 דק' רק לעלות לווינדוס. וגם אז בכל פעולה הוא היה משתהה במקרה הטוב 5 דק' בלבד. אין לי מושג למה הוא תמיד נתקע, גם לאחר הפירמוט כשהוא הרי ריק... עכשיו הוא בכלל מסרב לעלות לווינדוס,אז ניסיתי לפרמט אותו פעם נוספת וגם במהלך הפירמוט הוא נתקע פשוט נתקע. אם למישהו יש פיתרון הוא מוזמן להגיב. תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 14:18:00 סורי על הדאבל פוסט, באמצע הפירמוט המחשב מציג "…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידיי לפטופ מכובד, IBM T42 השימושים העיקריים שלי בו יהיו מוזיקה, סרטים,עבודה על תוכנות גרפיקה וסאונד, משחקים לא כבדים ואינטרנט "בטוח", כלומר לא שיתוף קבצים, ולא אתרים מפוקפקים... חשבתי לחסוך במשאבי מערכת, ולא להתקין FW וAV, כי כל הקבצים שיגיעו למחשב יעברו סריקה במחשב השולחני, ממפני שממנו מתבצעות ההורדות. והגלישה שתהיה במחשב הזה היא כמו שציינתי האינטרנט הבטוח, למשל HWZ, YNET, עוד פורומים למיניהם, וכו'. אז מה אתם אומרים? ואם יש עוד המלצות לחסכון במשאבים תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לפיירפוקס החדש מאקספלורר. יש לו תמיכה נורמאלית בעיברית? ומאיפה להוריד?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוקי אני רוצה פתוח בהתנצלות אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לפורום הזה כי הפורום הזה הוא יותר לחומרה אבל לא מצאתי פורום יותר מתאים ואני יודע שכאן גולשים אנשים מבינים מאוד יש לי כמה בעיות במחשב -> מערכת ההפעלה האינטרנט שלי לא מתחבר לשום שרת FTP לאחרונה וזה לא קרה לי מעולם הוא עובד איתי מאוד ממש לא זז כמעט וזה די מתסכל אותי העיניין שיש לי חומת אש של יונדוס SP2 וכנראה שעדיין אפשר להכנס עלי למחשב ולפרוץ לי תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עתיד להחליף את הארד דיסק שלי (SSD 120 GB) לאחד גדול יותר העניין הוא שהיום יש לי מליון תוכנות מותקנות במחשב (כולם חוקיות אגב). 2 שאלות ברשותכם: האם צריך להסיר את התוכנות האלו מהמחשב לפני שאני מוסר אותו למעבדה (כדי שברגע שיתקינו לי אותם שוב לא תקפוץ להם הודעה שהתוכנות האלו בשימוש או משהו כזה?) איך אני מתחיל לעשות סדר בזה? ז"א אין איזו תוכנה שמאתרת לי את התוכנות שמותקנות לי בכונן C ולידם את הסיריאלי של כל תוכנה? או שאני צריך להתחיל לחפש ידנית ולעבור תוכנה תוכנה ולהצליב את זה מול המיילים שקיבלתי כאשר רכשתי אותה? תודה רבה על הסבלנות מראש, מוטי
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לנסות את Win7 או להמשיך עם XP, למי שמשתמש ב-7, אין לכם בעיה למצוא תמיכה ב-7 לכל מיני תוכנות או דרייברים?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם אפשר לבטל את זה? כי זה תופס מקום וההודעות המוצגות מתקצרות. בקיצור אני לא מעוניין בזה, יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
איך אני שומר על כל ההגדרות של פיירפוקס ? ססמאות תוספות שמרתי גם בשורת פתיחה כמה אתרים (חלק נפתחים רגיל וחלק דרך ממשק IE) - מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם. מבקש לדעת איפה נמצאים הנתונים של ICQ ושל MESSENGER ואיך לגבות אותם לפני פירמוט המחשב והתקנת WINDOWS מחדש במיוחד רשימת האנשים המוכרים לי, ככה שאני לא אצטרך להגדיר הכל מחדש, או לאבד חלק מהם. צריך תשובה גם ל-ICQ וגם ל-MESSENGER תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
איך אני שומר את כל ההודעות מייל של דרך תוכנת windows mail וכנ:ל לגביי ה favorit ב אינטרנט
-
- 9 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני לפני פרמוט, ולא יודע באיזה קומבינציה של תוכנות אבטחה להשתמש מה לדעתכם כדאי: BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2008 שאמור לכלול בתוכו את הכל... NOD32 3.0 עם SPYBOT ו CCLEANER פעם בחודש. קומבינציה אחרת שתמליצו לי. מה לגבי קספרסקי? ראיתי שגם לו יש חבילת הגנה, האם היא מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני כרגע לפני קניית מחשב ובאתר של Avid מצוין במערכת מומלצת לשימוש כרטיס קואדרו 560 ומעלה. בתקציב שלי נכנס הקואדרו 570 והשאלה שלי היא האם זה באמת עושה את ההבדל לעומת כרטיסי מסך לא ייעודים לגרפיקה של Nvidia ? אשמח לכל מענה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה! אני יודע שזאת שאלה מצחיקה אבל בXP הייתה תוכננה כזת של ATI שמחקה....כרגע אני בVISTA ולא מצליח למחוק...
-
- 12 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לא יודע איך סגרתי אותו , לא ראיתי את התוכן שלו כשסגרתי אותו (היו לי מספר קבצי אקסל ) חלק שמורים וחלק סגרתי כי לא הייתי צריך היו ריקים ואז גיליתי סגרתי את כל האקסלים אבל אני בטוח שאם הייתי רואה את התוכן שלו לא הייתי סוגר. ועכשיו הוא לא מופיע ב"שחזור חוברות שלא נשמרו " הוא לא מופיע כשאני סורק עם Excel Recovery™ 2.6 אשמח לעזרה?
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לפעמים המחשב לא מגיב לאפשרות של כיבוי או הפעלה מחדש במיוחד כאשר הוא פעיל כמה שעות אך לא תמיד מה פשר הדבר? התקנתי כמה תוכנות לניקוי כל מיני מזיקים אך הדבר נמשך מה שבעיקר מטריד אותי אם זה קורה ע"י משתמש חיצוני שמבטל את האופ' הזאת אצלי במחשב
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
עיזרו בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-