תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי וינאמפ 2 (2.81) ואני לא רואה עברית על הסקין. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
והאם זה מה שמשמעותי שיש שם פיירוול ? אם כן הפתרון זה רק הפתרון לפתוח שם תפורטים וזהו או שיש עוד משהו ? (שאלה לחבר שלי)
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אני משתמש בoutlook express ומדי פעם מישהו שולח לי אימייל כשבמקום אותיות בעברית אני רואה ג'יבריש. למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה עכשיו ושאני עושה UPDATE זה אומר שזה מעודכן אבל לא נראה לי שזה יכול להיות כי הרגע התקנתי את התוכנה ותמיד יש עידכונים ויש גם את ההודעה הזו שאין לי מושג מה היא אומרת. מישהו מכיר את הבעיה? אולי לא עשיתי טוב את העידכון כי ניסיתי כמה פעמים וקיבלתי את ההודעה שזה מעודכן כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
באופן עקבי ובלתי מתפשר האתר של IE9 נותן לי הודעה שאני לא יכול להוריד את גרסא 9 IE כי אני מריץ WIN XP כשתכלס אני מריץ WIN7 64BIT מתסכל משהו למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אז ככה לא יודע אם זה לפה או לא... אז ככה יש לי כל מה שצריך.. ובמחשב עצמו אני רואה אפילו סרטי 1080p ורואים מדהים ועובד חלק ואין שום בעיה... אבל בשניה שאני מפעיל סרטון דרך אתר כמו youtube נגיד זה ושם אותו על hd מתחיל לקרטע חבל על הזמן... אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפתע פתאום המחשב התחיל להראות סרטים בשחור לבן! ניסיתי להתקין מקודד חדש את החבילה של ACE שהומלצה פה כמה תרדים לפני, אך לשווא! אנשים אתם חייבים לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
NETCAPTOR שעושה כל מה שFIREFOX עושה רק יותר טוב. שתי דוגמאות : היא חוסמת POPUPS הרבה יותר טוב והיא גם חוסמת פרסומת "build in" כמו שיש הרבה בכתבות בוואללה למשל. מבחינת הגדרות - היא הרבה יותר גמישה ובכלל כל האופציה של ה TAB פועלת באמת כמו שהיא צריכה לפעול ולא בצורה עילגת כמו ב FIREFOX (על אף כל ה extensions ).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקטינה רזולוציה או משנה דחיסה. יהודים עזרה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
זה כל כך מטופש. זה ממש גורם לי לשנוא אותם בגלל זה. למה זה טוב בדיוק?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-
-
למה בכל הדפדפנים חוץ מ IE צריך להתקין פלאגים? וגם אחרי שאני מתקין הוא מבקש שוב?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהרבה תוכנות מנסות להתקין תוכנות נלוות מה הולך ? אני זוכר שפעם לא ניסו להכניס למשתמש זבל ככה כמו היום יש להם רווח שהם מתקינים דרעק ככה ?
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
למה במדפסות הישנות הדריבר היה 1 מגה.ובמדפסותUSB הדריבר שוקל 50 מגה בערך?
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחשב (אבל זה קורה גם אצלי בבית) לאנשים מבוגרים ואני רוצה לשנות גודל גופן ולא תמיד זה מצליח, אפילו ב-YNET זה לא משנה באתרים אחרים זה לפעמים כן לפעמים לא מה הסיבה....? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני עובד עם פיירפוקס גירסה 2 במהדורת של Mozilla Firefox - Portable Edition (כלומר ללא התקנה על דיסק און קיי) משום מה הגלילה לא עובדת (גם גלילה רגילה בעכבר וגם גלילה משטח במחשב נייד)? הערה: גלילה בעזרת לחיצה על הגלגלת (לחילופין כפתור אמצעי / שני הכפתורים ימיני+שמאלי יחד) מאפשרת גלילת גלישה (כלומר ישנה גלילה לפי התזוזה עם החץ של עכבר) אבל אני מעוניין בגלילה הרגילה. רעיונות? תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי את דפדפן פיירפוקס ודרך דפדפן זה אני לא מצליח לראות תמונות של הפורום או תמונות בגיימספוט, למה? ושאני בדפדפן Explorer אני מצליח לראות את התמונות של הפורום וגם של הגיימספוט... עריכה: שאני רוצה לצרף תמונה למה שאנחנו רואים בצד בכל תגובה אני לא מצליח
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למה ה IE כזה זבל ????????? מגירסה לגירסה הוא מידרדר מרגע לדודלי,מה ניסגר? ההתקנה שלו שעות,החוויה איתו מזעזעת,הוא איטי,מבקש לעשות ריסטרטים למה זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר שנים, בכל הגרסאות שניסיתי, בכל מערכות ההפעלה, קבצי GIF רצים מהר יותר ב-FF (גם בהשוואה ל IE גם בהשוואה למציג התמונות של הוינדוס וגם בהשוואה ל IMAGEREADY). מה העניין פה? למה זה קורה, מה אפשר לעשות נגד זה?
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
עד כמה שזכור לי בIE תחת 98 זה לא קורה רק בXP...יש פתרון לBUG המעצבן הזה?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע שכל הזמן שואלים שאלות בנוסח הזה, והתשובה המתקבלת היא שלא קיים הבדל בין תוכנות שיתוף הקבצים השונות, ומה שמשנה זה הפופולריות של הטורנט שאתה מוריד, כמה Seeders קיימים לטורנט ואולי גם באיזו שעה אתה מנסה להוריד. אני מתייחס להורדה של טורנט ספיציפי שניסיתי להוריד באמצעות שני קליינטים שונים של ביטורנט. בהתחלה, הורדתי את הטורנט באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט, אבל ההורדה היתה בקצב של 10KB/s-12KB/s בלבד (קצב יציב פחות או יותר, 24 שעות ביממה). לצורך השוואה, הורדתי באמצעות הקליינט הרשמי של הביטורנט טורנטים אחרים במהירויות סבירות של 50KB/s-100KB/s, אבל הטורנט המסויים הזה (וטורנטים נוספים שאני מעוניין להוריד) מאפשר לי להוריד במהירות שלא גבוהה מהמהירות שבה אני מעלה, ומכיוון ש…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה היא חייבת ג'אבהההההה אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התקנתי את האייסיקיו 2002a די מזמן, והוא עושה בעיות, עולה המון זמן, תוקע את המחשב כשהוא עולה, מה לעשות?! יש לי P4 1500 256MB SDRAM
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-