תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה את זה דרך NEW MESSAGE ב OUTLOOK EXPRESS ? יש לי ":TO" שפה זה למי אני שולח (כתובת אי מייל) יש לי נושא ויש לי את תוכן ההודעה אני צריך לשלוח את אותו תוכן הודעה ואותו נושא רק לכמה אי מיילים שונים (כתובות שונות) איך אני עושה את זה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
אני ממש נוב בעיצוב גרפי ובקושי יודע משהו עשיתי אותה ב20 דקות בערך לא משהו רציני...מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לערוך טאגים של ID3 באופן המוני כלומר שאני לא יצטרך שיר שיר אבל בעקרון אני לא מחפש תכונות מסובכות מדי אני יראה תמונה שתראה מה אני רוצה : http://img513.imageshack.us/img513/4769/id3id6.jpg נכון יש פה 2 אפשרויות לטאגים ID3V1 ו-ID3V2 שפשוט כל השירים שיש לי על המחשב שיהיה להם רק ID3V1 כנראה הנגן לא תומך ב-V2 .. כי העתקתי שיר והוא לא זיהה והעתקתי שוב אחרי שמחקתי את ה-V2 והשארתי רק את ה-1 והוא כן זיהה תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
מחפש את הגירסה הכי אחרונה של Windows Media Player 11 להורדה ישירה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היום שחזרתי לבית ראיתי מיליון שטויות של טרוג'נים שהתקינו את עצמם על המחשב שלי החלטתי להשתמש בפיירוול. ד"א ב nforce4 יש פיירוול איך הוא... שנים לא עדכנתי את הצ'יפסט זה משנה משהו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל זאת אני אשאל מהיום בבוקר המחשב לא מפסיק לעשות לי ריסטרט בלופ בלי הפסקה כביתי והדלקתי אבל זה לא עוזר דרך אגב שניה לפני שהוא עושה את הריסטרט הוא מראה איזה מסך כחול לשניה אבל אי אפשר לראות מה כתוב שם תודה לעוזרים. זה די מלחיץ אותי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד דרייבר לכרטיס רשת של לוח אם Asus M2N-E? זה דחוף.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם , אני מחפש תוכנה טובה ליצירת פונטים. יש המלצות ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב קובץ שגדול מ 2 ג'יגה דרך נירו או אלכוהול 120% איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצים מאייטיונס ועכשי ואני רוצה לנגן אותם אבל שאני רוצה לפתוח תתוכנה לנגן את הקבצים האלה זה לא עובד... אני מקליק על האייקון ל אייטיונס וזה ישר פותח לי את ההודעת שגיאה הזאת של וינדוס שאפשר לדווח ללא יודע מה... ניסיתי להתקין מחדש וזה עדיין עושה את זה איך אני מסדר את זה? אני לא יכול לשמוע שירים עכשיו...(הם לא עובדים נבגנים אחרים-זה קובץ של אייטיונס)
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לומד במגמת טכנולוגיה ואני עובד שם עם תוכנה שנכראת micro station modeler או solid CAM,אני כמעת בטוח שהראשון נכון. עכשיו הגעתי למצב שאני צריך את התוכנה הזאת במחשב הביתי שלי ואני לא יודע מאיפה להסיג אותה,אפילו לזמן מוגבל. או תוכה אחרת שעושה אותה עבודה.אם יש דרך למצוא את התוכה המקורית שלחו לי לפרטי. תודה רבה על כל עזרה זה ממש דחוף
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח DFI 662tmg ואני לא מוצא תדיסק שלי והאתר של DFI לא עולה לי :-[ מה לעשות אנשים הצלחתי להתקין רק את כרטיס קול וזהו מישהו ?.... עם מישהו יכול להגיד לי מאיפה להוריד דרייברים חוץ מהאתר שלהם ?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. לאבא שלי יש עסק של צילום אירועים, ובטעות הוא הקליט על אירוע מסויים אירוע אחר. הקלטת שעליה הוא הקליט היא קלטת של סוני, קלטת dv, במצלמת DVcam. המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור DVI ו/או firewire, ע"י קונסולה של חברת pinnacle. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שאפשר בעזרתה לשחזר את המידע שיש על הקלטת. בנוסף, רציתי לדעת אם יש תוכנה מסויימת שמשחזרת מידע מכרטיסי זיכרון של מצלמה דיגיטלית, במקרה הזה, כרטיסי CF. אם למישהו יש המלצה בשבילי אני יעריך אותה מאוד. בתודה, דוד.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הנושא מתקשר לבעיה אחרת שפירסמתי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=216754.new#new אבל מאחר והתחום שונה חשבתי לפתוח נושא חדש. אתם מכירים אולי תוכנה שעוקבת אחרי ביצועי הדרייברים? שמראה מתי יש תקלות בקובץ כלשהו ששייך לדרייברים? אני חושב שיש ללוח שלי בעיה לעבוד עם הדרייברים של כ.הקול על המחשב ואני רוצה לנסות ולבודד את הקובץ/הסיבה.
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך עזרה האם יש תוכנה שבודקת את הביצועים של הספק ואם הספק יציב? תודה למי שיתן לי קישור תוכנה או רק את שמה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, פתאום כשאני נכנס לחשבון הדואר שלי בוואלה, דרך האקספלורר ומנסה לשלוח מכתב, מופיעה לי ההודעה:" internet explorer נתקל בבעיה ונאלץ להסגר" לחצתי על הלחצן לקבלת מידע והנה מה שרשום: בדקתי בתיקיית הTEMP וראיתי שם את הקובץ, וגם קובץ DMP אחד, שאני לא בטוח מה זה אומר. כידוע גם אי אפשר לשלוח מייל מוואלה דרך פיירפוקס, אז אני חייב דרך האקספלורר
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מכשיר משולב פקס שמחובר למחשב עד אתמול הכל עבד מצויין עכשיו שאני מקבל פקס למכשיר אני מקבל הודעה קטנה לתוכנה אבל הפקס לא מוזן אליה ויוצא רק הפלט למכשיר מבלי להשאיר תיעוד במחשב למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי. אני מתחבר להאב מסויים ורוצה להוריד תקייה שלמה ממנו למחשב שלי.. אני עושה קליק ימני על התקיה ובוחר TRANSFER.... עד פה הכל בסדר. הבעיה היא שאחרי שיורדים כמה קבצים אז זה תמיד אומר לי באמצע שיש קובץ באותו שם בתקייה (אבל בגודל אחר) ומה אני רוצה לעשות עם זה ( להלחליף\ לשנות שם, לא להוריד...) זה קורה לי בכל הורדה אז זה כנראה משהו שאני לא ממש מבין בהורדה כי אני לא מוריד בדרךכלל באפ טיפי. אז אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה עזרה!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
אהלן! האנטיוירוס שלי מראה לי בכל סריקה מחדש שבמחשב שלי ישנם קבצים שנגועים שתכנות ריגול שמאיטים מאוד את קצב המחשב, הואלא מצליח למחוק את אותם קבצים בגלל שהקבצים האלו ממוקמים בתקייה windows, רשמתי את המיקום המדויק של הקבצים בתקווה שאאוכל למחוק אותם כאשר אפעיל את המחשב במצב בטוח, השםשל התיקיה היה מאוד מוזר, וכל מה שעשיתי כדי למצוא את אותה תיקיה בתקיה windows לא עזר (נסיתי את "הצג תקיות וקבצים מוסתרים" מה שהכי מוזר זה שאם כותבים את השם של אותה תקיה בשורת הכתובת (c:/windows/xxx) אז זה נכנס לתקייה ההיא אבל לא רואים שום קבצים בתקיה למרות שלפי החיפוש של הנורטון אמורים להיות שם לפחות 2 קבצים שנגועים.... מה לעשות?!
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום קופץ לי החלון הזה מה אני אמור לעשות? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום אנשים, כשאני מנגן סרטונים ברשת עם הדפדפן (אני משתמש בmaxthon בעיקרון אבל ניסיתי גם בIE7 ובOpera) הסאונד לא מתנגן, למרות שבווינדוס יש סאונד והפעלתי את WM בנפרד והכל בסדר... מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-