תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכותרת מדברת בשם עצמה, אני מחפש תוכנה שתוסיף טאב או משהו בכיוון של זה למאפיינים של כל התיקיות בווינדוס ויאפשר לי לנעול את התיקיה עם סיסמא, וכשמנסים לפתוח אותה היא תדרוש את הסיסמא בשביל להכנס. אני מניח שיש הרבה תוכנות כאלו, אבל מה שאני מצאתי היו בעיקר עם GUI מטופשים ומיותרים. תודה רבה! (אגב, כל תוכנה, גם לא חינמיות יתקבלו בברכה)
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בזמן חופשתי בצרפת צילמתי 3 קלטות וידאו במצלמת וידאו דיגיטלית. העברתי את הסרטים למחשב - 2 קלטות שלמות שלוקחות כ 14 ג'יגה ועוד חצי קלטת כ 7 ג'יגה. הייתי מעוניין כיצד יש לנהוג בכדי להעביר את הסרטים לדיסק DVD שאוכל לצפות במכשיר הביתי? צריך להעביר פורמט וגם לכווץ נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הCDKEY אפשר עדיין לקבלו בחינם, אבל הבעיה היא שאני לא מוצא שום לינק, אני יודע שהתוכנה בונדלה עם הרבה מגזינים ודברים דומים. אז אם יש למישהו לינק או מוכן לשלוח לי זה כולה 20mb אני מאוד מאוד מאוד אודה לו.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מה זה בדיוק תוכנה צד שלישי? אם אפשר בבקשה תשובה?
-
- 2 תגובות
- 10.4k צפיות
-
-
עיזרו בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח לסרוק לפי התוכנה הזו Windows Vista Upgrade Advisor מצורף תמונה ואם אפשר תשובה בבקשה ואם אפשר עזר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש עזרה אני רוצה להעביר שירים מסרטי די וי די כלומר יש סרט וחלק ממנו זה שיר כמו סרטים הודיים אנא עזרו לי למצוא תוכנה מתאימה ועם אפשר צרפו הוראות והסבר כמה שאפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
התקוונתי שיהיה אפשר לראות את הקבצים בנגנים שונים למיניהם לאחר חיתוך אני לא רוצה לחתוך כאילו לכווץ ולשמור לשתי קבצים אלה לצרוב על שני דיסקים של 700 מגה רגילים ולצפות
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מהי הגירסה האחרונה של Real Player
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לערוך הקלטה שהקטלתי בפלא' דרך תוכנת Nokia Multimedia Player?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה טובה לצילום וידאו של מסך המחשב של מה שרואים על הצג איזה תוכנה טובה יש? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים שמתי לב שבכל הפעלה מחדש של המחשב אני צריך להתחיל להזין סיסמאות מחדש לכל האתרים .. הסקתי מזה שה"עוגיות" נמחקות , מבלי שאני מחקתי אותן. בדקתי אם זה קורה בסגירת הדפדפן (AVANT) או רק בהפעלה מחדש, ומסתבר שבאמת זה קורה רק בהפעלה מחדש - יש לציין שהאופציה למחוק את העוגיות לא מסומנת בהגדרות של הדפדפן. עשיתי סריקה לוירוסים (קספקסקי) וגם לספיוור (אד-אוור) ולא עזר כלום (נמצאו דברים, כנראה לא קשורים לזה כי הבעיה נמשכת). נגמרו לי הרעיונות של איך לפתור את הבעיה.. מה עוד אפשר לעשות? עריכה : ישנן גם מן ודעות פופ-אפ שמופיעות לסירוגין..אולי זה קשור לכך. יום טוב
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם זאת תוכנה של מתכנתים כמו ויזואל בייסיק האם אפשר לבנות איתה תוכנות
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ Flash Video http://img322.imageshack.us/img322/7230/asewdho0.jpg איך אני הופך אותו ל-MP3 ?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן זה קשור אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני מנסה להוריד סרטון מהאתר ifilm.com ויש אתר שנותן להוריד סרטונים למחשב ולא לראות אותם רק באונליין שזה האתר הזה: http://www.thevideoripper.com/ אם תראו למעלה יש גם ifilm ripper אבל לא הבנתי איך להוריד בכל זאת. הנה הסרטון שאני רוצה: http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2683782 מה לכתוב בתיבת כתיבה? ניסיתי כל מני דברים אבל זה לא הצליח. בבקשה עזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה virtual pc 2004 ולאחר מיכן התקנתי את windows xp ויש לי 2 בעיות 1) הוא לא מקבל את דיסק התוכנה של לוח האם שלי ולא נותן לי להתקין 2) בגלל בעיה זו ווינדוס לבד זיהה את כרטיס הרשת שלי בתור intel וכרטיס הרשת שלי הוא nvidia בכלל וכשרציתי להתקין את הדרייבר מהדיסק של לוח האם הוא פשוט לא מצא דרייבר מתאים מתוך הדיסק אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש קובי
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי את ה KASPERSKY האחרון ואני שם לב שמידי פעם הוא מריץ סריקה לקבצים... סתם ככה, הוא לא מבצע סריקה שנקבעה מראש או משהו וכשאני לוחץ על כפתור ה STOP (הריבוע) אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתור תמונה ואז הקספרסקי מפסיק להגן... מה הסריקה הזאת שהוא עושה בצורה אקראית כל פעם? כי זה דיי מעצבן, לדוגמא בזמן שאני צופה בסרט הסרט מקרטע ד"א, בהודעה שאני מקבל למה הכוונה ב there are 1 open connection? על איזה סוג connection מדובר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
התקנתי XP ויש לי רק כונן C עם 160 גיגה ואני רוצה לחלק את זה לחצי ולייצור כונן D. אפשר לעשות את זה בתוך הוינדוס? אם כן אז איך? ואם איאפשר בטינדוס עצמו אז איפה? בדוס או בביוס? ואיך?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
טוב לפי היא יפה ובגלל זה מגיע לה רקע זה מגיע ב3 רזולציות: 1280X960 1280X1024 1600X1200 בגלל ששמתי לב שאנשים רבים מתלוננים על הרזולציה שאני משתמש בה אז אני מתחשב הפעם. תהנו: http://www.deviantart.com/deviation/43689588/ :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה לידיעת פרטים על קובץ WMV ניסיתי עם GSPOT לא נותן פרטים כלל גם לא ב MPC הקובץ מנוגן אבל לצורך המרה ל DVD יש לתקן את הרזולוציה ללא לפגוע ביחס רוחב לגובה וגם מה ה FRAMF RAIT 25 HZ או 29.97
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-