תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
כבר זמן מה אני לא מצליח להתחבר לשום שרת של קזה, יש מישהו שמצליח להתחבר לקזה? אם כן אז אם אפשר לתת את כתובת השרת בבקשה. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על שני מחשבים (נייד ושולחני) בשניםה אני משתמש ב-OUTLOOK מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמאפשרת סינכרון בינהם (בשני המחשבים אני עובד על אותם חשבונות EMAIL), ואני רוצה שה-INBOX בשני המחשבים יהיה זהה. אם מישהו מכיר תוכנה ל-OUTLOOK 2003 או אפילו ל-OUTLOOK 2007 תודה
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע קבצים של MIDI וMID וזאת אולי הבעיה: http://img240.imageshack.us/img240/6570/gfdgdfzr6.jpg אני לא מצליח לשמור את השינוים שאני עושה וזה נישאר ריבוע לבן מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
הורדתי דריברים מעודכנים ללוח של ג'יגה בייט 965 P S-3
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ניפטרתי מקספרסקי מסיבות ששמורות לי. כרגע אני עם AVAST 4.7PRO. יש לי ראוטר שבו יש פיירוול ויש את הפיירוול של הוינדוס. אני גולש באתרים מוכרים וגדולים,נענע/וואלה/מעריב/ידיעות וכו' וכו'. יש לי סיבה לדאגה? אני די לחוץ ת'אמת. הפיירוול של הראוטר ושל הווידוס שווים משהו בקטע הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את העבודה ? לחלופין איך אני מצליח לייצא את המועדפים של פיירפוקס לאספלורר,ניסיתי כמה פעמים ולא יצא טוב,כל אחד מהם בפורמט שונה ( אחד ב - HTM והשני ב - HTML , אם אני לא טועה ).
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעבודה תוכנה שעובדת בדוס(דוס דרך ה-WIN 98), וקניתי מדפסת, מכונת צילום של HP, שלא עובדת עם דוס. דרך חיבור USB, היא מדפיסה טוב רק את מה שנשלח דרך ה-WIN יש אפשרות לעשות\לקנות משהו שיגרום לזה לעבוד. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה MSN Messenger 7.5 שלי אני מקבל שוב ושוב את בעית ההתחברות 81000306 ואחרי כמה ניסיונות הוא מתחבר בהצלחה ונופל שוב בשלב מסויים ... השמח מאוד לשמוע פתרון
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
hi I have a legal copy of battlefield 2142 but I want to play it without the need to insert disk do you know software that does that or a software that I can make copy of the disk that will work (I tried with alcohol 120% but it didn't work thanks
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת דריברים לדברים הבאים המסומנים ב-X : תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש נגן כמו VLC או MEDIA PLAYER CLASSIC שמנגן גם קבצי וידאו של quick time מבלי שאצטרך כמובן להתקין quick time. האם קיים נגן כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני משדר רדיו דרך הוינאפ והשאלה שלי היא איך אני עושה לינק דרך האינטרנט שאנשים ילחצו וזה ישר יפתח להם את הוינאפ ויפעיל את השידור ?
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני בסה"כ רוצה להמיר סרט AVI ל DVD +הוספת כתוביות.. ניסתי מלא תוכנות כגון: WinAVI , VirtualDub, AVI2DVD ConvertXtoDVDו וכבר השתגעתי ניסתי באלפי דרכים, סרט אחר, כתוביות אחרות, להמיר כתוביות לSRT וכלום לא עוזר , בבקשה מישהו יכול לתת לי תוכנה קלה שיצליח פעם אחת ולתמיד, אני אובדת עצות
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האייסקיו שלי לא עובד הוא עבד לי טוב ממש בערך באיזה חמש שנים עד עכשיו אני מכניס שם משתמש וסיסמא ! ואז לחוץ להתחבר ואז זה עושה לי נעלם פשוט לסרגל כלים בצבע צהוב ! וזהו !
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה באיסיקיו, גרסה 5.1 באנגלית. אחרי זמן מה, במידה והאייסיקיו MINIMIZED, הוא נשאר כאייקון ואני לא יכול לפתוח אותו מחדש. אני צריך לעשות SHUT DOWN ולהפעיל מחדש בשביל לפתוח... ניסיתי לעשות REINSTALL ולא עזר. ניסיתי להוריד את האופציה של AWAY אוטומטי אחרי זמן מסויים ולא עזר... במחשב אחר הגרסה הזאת ספציפית עובדת כמו שצריך... למישהו יש רעיון?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניגנתי את השיר GANGSTERS PARADISE שעד עכשיו עבד מצויין ומשום מה ITUNES קופץ קטעים... איך אני מתקן את זה? זה קרה כבר לכם? עכשיו הוא קופץ גם בשירים אחרים... זו לו בעיה בשירים כי ניסיתי גם להפעיל עם WMP והם עבדו טוב... (נ.ב גרסה 7 ומעלה מלאה בבאגים....)
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי בעיה הכי טיפשית שיכולה להיות,נכון בד"כ יש הרבה בעיות עם התרגום של התוכנה לעיברית כמו למשל שראים את האותיות הפוך, שזה הופך לג'יבריש או שלפעמים לא רואים כלו וכל מיני כאלא, אז הבעיה שלי היא דווקא באנגלית,הורדתי את הגירסה העיברית ואני רואה חצי שמות באנגלית או שאני רואה רק חלק משם השיר או שאני רואה רק את שם הלהקה בקיצור אין לי כוח להסביר ואין לו כוח להיסתבך עם זה. איך אני חוזר לעשר ??? וגם לא מיזמן החלפתי ל IE7 ומאז אני מרגיש האטה במהירות האינטרנט, אתם חושבים שאני סתם מרגיש או שזה באמת יכול ליהיות ? (מפרט בצד+1.5 מגה אינטרנט)
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי פוטושופ, אך הוא לא ממש מתאים בשביל ציור של גראפים או תרשימים, לדעתי הוא מסורבל מידי ולא מספיק מדויק לשם כך. לכן אני מחפש תוכנה שתעזור לי לשרטט גראפים ו\או תרשימים מכל מיני סוגים. לדוגמה תרשים מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/9/9a/Simple_pendulum.jpg או גרף מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Wave-he.png (אלו סתם גראפים\תרשימים אקראיים שמצאתי בwikipedia) מישהו מכיר תוכנה מסוג זה ? נ.ב - אני מצטער אם פתחתי את התראד במקום הלא נכון, פורום תוכנה ניראה לי קצת יותר מתאים מאשר פורום גרפיקה. תודה, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האתר נותן לי את האותיות בהיפוך ואין ENCODING כמו ב IE7
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
הכוונה היא לבחור כמה חיפושים בו זמנית בעמוד, ולסמן את כולם (כל אחד בצבע אחר). בברירת המחדל ניתן לבצע רק חיםוש אחד כזה בו זמנית. מישהו מכיר דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בפעמים האחרונות שאני מנסה לעשות איחוי לכונן D אני לא מצליח!! אני לוחץ על איחוי המחשב סורק את הכונן לפני האיחוי ושהוא מגיע ל 100% המחשב מפעיל את עצמו מחדש בלי שום התראה או משהו ושהוא עולה הוא נותן לי לשלוח דוח שגיאות משהו יודע למה זה קורה?? נ.ב מחקתי והתקנתי שוב את התוכנה
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-