עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, רציתי לשאול אם בקיובייס אפשר לייבא\לייצא תוכניות אפקטים ? כאילו כמה אפקטיםvst ביחד שמכוונים מראש ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  2. Started by ^pb^,

מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. לפעמים גם סרטי hd בלו ריי וכדומה.. תודה מראש!!

4. Started by בנציצ,

שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי יש לי מערכת ויסטה 32 ביט אני רוצה להתקין וירטואל פי.סי 64 ביט האם זה אפשרי? או אנ יצריך להתקין וירטואל 32 ביט ועליו להתקין 65 ביט אם זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by Holography,

"קניתי" בטעות נרו 6 בגרסה הספרדית התקנתי וגיליתי את הטעות עכשיו מחקתי את הגרסה הספרדית ו"קניתי" גרסה אנגלית proper אבל כל פעם שאני מתקין אותה (את נרו 6) זה מתקין לי את התוכנה בגרסה ספרדית למשהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by skyfire,

שלום! האם כל פעם שמעדכנים את הדרייברים יש צורך להוריד גם את הcontrol center? תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by Bug2000,

שלום חברים. יש לי בעיה "קניתי" כמה סרטים והקול לא מסונכרן עם התמונה. כנראה שבעיה במקודד אבל אין לי מושג איזה אחד אני צריך להתקין . מה שיש לי עכשיו זה ככה : XVID DIVX AC3 filter בגרסאות החדשות. מקווה שתעזרו לי , תודה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  8. כאילו לסרטים כמו קודקים DIVX ו XVID כאלה אז תביאו לי בבקשה את כל הקודקים

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by sebi,

טוב אני דיי חדש כאן כמו שאתם יכולים לראות לפי כמות ההודעות, בינתיים אני סתם מסתכל בפורומים מגיב פה ושם...הנה סתם חתימה שעשיתי לפני איזה שנתיים מאז לא נגעתי בפוטושופ, מצאתי אותה על המחשב אז סתם חשבתי להראות... שרפתי את התמונות קצת יותר מדי אבל חפיף...לפחות הרקע עשיתי יפה O0

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  10. בניתי מודל תלת מימדי במקס שאני מעונין להעביר לפלש כיצד אני מיצא אותו באיזה פורמט ואיך אני פותח אותו בפלש שיעלה כתלת מימד ולא מושטח יום טוב ותודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שתציג לי כמה זיכרון כל תוכנה תופסת לי, מישהו מכיר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  12. לאחר התקנת FIREFOX התוכנה עולה בצורה כזאת(מצ"ב תמונה): כיצד אני פותר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. Started by Spiritus,

יש לי עמודה של מספרים שקשורה בפונקציה מסויימת לעמודה אחרת. כלומר אם אשנה איזה מספר בעמודה השנייה, המספר המקביל לו בעמודה הראשונה ישתנה. הבעיה היא שאני רוצה למיין את העמודה השנייה אני לא יכול, כי היא קשורה לעמודה הראשונה. מה שאני רוצה זה- לבטל את הפונקציה שקשורה לעמודה הראשונה אבל לשמור על הערך שבתוך התבנית. (כי אם אני מוחק את הפונקציה, אז אין ערך בתבנית). איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!!

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by oren,

שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה מוזרה ב-ACDSee 5, כשאני פותח תמונה, חסרים הלחצנים שאמורים להיות מעליה, כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, סימנתי את השטח בו אמורים להיות לחצנים. אשמח אם תוכלו לאמר לי כיצד להחזירם. תודה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  15. עד כה יכלתי להוריד את הסורק וירוסים החינמי שלהם, Dr Web Cure-It, ללא כל בעייה. בימים האחרונים, האתר שלהם החל לדרוש ממני להכניס פרטים אישיים בעת הורדת התוכנה, ובכלל זה: שם מלא, כתובת אימייל, תאריך לידה, מין, איפה אני לומד, באיזו תדירות אני משתמש בתוכנה או הולך להשתמש בה, מאיפה הכרתי את התוכנה ובאיזה מחשב אני הולך להתקין אותה (כל השדות המופיעים הנם שדות חובה), ובקיצור: ריגול ומעקב אחר משתמשים וכן פגיעה בפרטיותם. מה זה צריך להיות? למה הם עושים זאת??? בחיים שלי לא נתקלתי באתר שמחייב להכניס פרטים אישיים כדי להוריד תוכנה חופשית לשימוש ביתי.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. Started by Rיה,

מופיעי לי בשורת המשימות כאילו פתוח איזה משהו ממועזר והאיקון שעליו הוא R גדולה עם כמו a קטנה כזאת למעלה..כמו בריבוע כזה... עשיתי חיפוש עם avg מצא כמה דברים ומחק...עשיתי עם ספיי בוט מצא ומחק אבל זה עדיין שם!! הוא מכבה את המחשב כל פעם בלי לספור 60 שניות! מה אני עושה עם זה? אה וגם הוא לא נמצא/אי אפשר לסגור אותו מהתהליכים עזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר תודה!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by kobbyc,

שלום, לפני שבועיים בערך אמרתי פה שאני מחפש תוכנה לשכפול ההרדיסק. יש לי 2 מחשבים חדשים מאותו סוג, התקנתי הכל על מחשב אחד ואני רוצה לשפוך הכל למחשב השני, אני מחפש תוכנה שתיצור לי מן IMAGE + BOOT כדי שאני אוכל להריץ במחשב השני. המליצו לי פה על ACRONIC אבל איך אני יכול לעשות את זה שם?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by tamiravigan,

אין לי שם אפשרות לENCORE! זה לא TRIAL. זה MULTI LANG וגם ע לאיזה קודק אתם ממליצים לי להוציא לAVI? X264 עושה בעיות גם XVID וDIVX(יש לפעמים קירטועים או ריבועים) אני רוצה איכות ממש ממש תובה כמו קולנוע אבל חוץ מD AVI וUNCOMPRESSED. איזה אפשרויות יש? רק DVD בPRO 2 יצא לי טוב, עכשיו הוא לא נותן לי לאנקור מה עושים ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by Aristo,

הייתי רוצה לדעת על התוכנה Hijackthis ומה היא עושה כי סרקתי בא כרגע ואני לא בדיוק יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by yoxo,

יש לי נייד-120EJ cq60 של HP ואני לא מוצא דרייבר לכרטיס קול שתואם עם WINDOWS XP חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרייבר מתאים. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  21. Started by BenM,

היי. אני חדש. אני צריך תוכנה, יש לי קליפ למשל, בפורמט mpg ואני רוצה לשנות לפורמט אחר. מישהו יכול לתת לי לינק או לפחות שם של תוכנה שעושה את זה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  22. למה במדפסות הישנות הדריבר היה 1 מגה.ובמדפסותUSB הדריבר שוקל 50 מגה בערך?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. היי , היו לי כמה וירוסים בהרד דיסק הישן 90 אחוז מהם היו w32.jeefo בכל מקרה , עשיתי לו פורמט משום מה , בהרד דיסק החדש , שמערכת ההפעלה עליו , עשיתי סריקה ,וזה מצא מעל 100 וירוסים מאיפה הם הגיעו !?!? פתאום , כל שניה קופץ לי הנורטון הזה עם עוד קובץ שנדבק ב w32.jeefo כל שניה קובץ אחר , זה לא נגמר. שאני עושה סריקה של וירוסים , הוא נעצר באמצע. הוא לא נתקע או משהו , פשוט מתעקב על איזה ספריה ולא ממשיך. (ספריה שלא תופסת יותר ממגה! ניסיתי לעשות לו pause , למחוק את הספריה ידנית ואולי הוא ימשיך , אבל הוא תקוע בשלו. מה עושים ? ומה נסגר עם הג'פו הזה מה הקשר שכל המחשב שלי מפוצץ בזה עכשיו? זה וירוס מסוכן? help! עריכה : נ.ב - לדעתי זה יותר מתאים לתמיכה טכנית , מאש…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  25. איפה לעזעזל אני מחליף את ה browser default search למה שאני רוצה ?

• 10 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.