תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם יש אזשהי דרך לשליחת בקשת אישור קריאה רק לחלק מרשימת התפוצה? ז"א שאם אני שולח ל-5 נמענים שישלח רק לאחרון "אישור קריאה"
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
תמונה אחת כל פעם? התקנתי פיקאסה במחשב שלי וזה משום מה לא מוריד תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים אחר דפדפן נורמלי לגלישה התחלתי להשתמש ב-Firefox. האמת היא שאני מעדיף את maxthon מכל בחינה אבל מאז שהתקנתי עברית במחשב יש לי בעיות יציבות מטורפות. אני משתמש גם במנהל הורדות IDM ורציתי לדעת איך אני מגדיר שכל ההורדות שאני מבצע מה-Firefox ירדו ב-IDM. ברשימת הדפדפנים שעובדים ב-IDM ה-firefox אמנם מסומן אבל בתכלס זה לא עוזר. ה-IDM לא מוריד לינקים שנלחצו ב-Firefox.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לאחרונה שאני מפיעל את המחשב וSTEAM עולה אוטמאטית ואני ונכנס אליו דרך המשתמש שלי הוא מראה לי ב"משחקים שלי" את כל המשחקים שקימים ב STEAM ואת רוב המשחקים אני יכול לשחק ולהוריד כרגיל [יש לציין שהמשחק היחיד שלי לי בחשבון הזה הוא LFD1]ץ לדוגמא הורדתי את HL2 /TF2/CS והם פועלים כרגיל כאילו קניתי אותם כנ"ל לרשת. עכשיו אם אני יוצא מהחשבון ונכנס שוב זה נכנס לי לחשבון שלי כרגיל יש לציין שבדקתי את הנתיב של אתחול התוכנה והוא זהה לזה שאני נכנס אליו . הנה דוגמא לתמונה מהמשחק http://i45.tinypic.com/29ofs4m.jpg לדגומא זאת תמונה מהמצב STEAM שלי כעת יש שמה אפילו משחק שאני מוריד ולא קניתי אותו בכלל. http://i47.tinypic.com/2a5lq2c.jpg ודוקא את המשחק שקניתי LFD הוא לא נותן לי להוריד. מה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר נעזרתי בכם ובסופו של תהליך נאלצתי לפרמט את המחשב, אני מקווה שהפעם הבשורות יהיו טובות יותר.. בכל מקרה, חבר שלי סובל מבעייה במהלך גלישה באינטרנט כאשר הדפדפן (IE6), עושה REDIRECT לאתרי פורנו, משחקי פלאש, סרטים וכדומה. מאחר ולא הייתה לו שום הגנה על המחשב, הרצתי לו בדיקות של ANTI MALWARE,AVG,SUPER ANTI SPYWARE, בנוסף לנטרול של שחזור המערכת. הבדיקות העלו (וניקו), מספר סוסים טרוייאנים שרובם רוכזו בתקיות ה-TEMP תחת יישומי EXE, לדוגמא הנה מספר שמות של תהליכים שזה מצא: 588.exe netprint.exe 227119.exe כעת למרות כל הסריקות שיוצאות נקיות, הבעיה מתחדשת עם החיבור לאינטרנט (ישנה טעינה של תהליכים בדמות 227119.exe), ממה שראיתי הקבצים האלה יושבים גם ברג'יסטרי של המחשב. השאל…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
תפסו אותה אם אתם צריכים: http://www.giveawayoftheday.com/partition-manager-9-5-personal-english/
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חזרתי מעבודה מפעיל את המחשב והאווטלוק מסרב להפתח זאת ההודעה המוצגת . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש שתי תוספות ספציפיות שאני יודע שהן קיימות אבל לא יודע מה שמן: 1. ממלא טפסים אוטומטית, אני מגדיר בתוסף מראש פרטים כמו סיסמא,אימייל,שם וכו' וכל פעם כשהדפדפן נתקל בעמ' עם טופס הוא ממלא את הפרטים אוטומטית ישר. 2. בודק שינויים בעמוד - אני זוכר שהשתמשתי בתוסף הזה פעם אבל זה היה מזמן ואני לא יודע איך קוראים לו. העיקרון שלו הוא שאני פותח עמוד מפעיל בו את התוסף ואז התוסף מרענן את העמוד כל כמה שניות וברגע שמשהו השתנה בעמוד הוא מתריע על זה בצלילים. לדוגמא השארתי את התוסף דולק על העמוד של ההודעה הזאת, הוא ירענן את העמוד הזה כל הזמן וברגע שמישהו יגיב (ובעצם שינה את העמוד) או כל משהו אחר כמו ידיעה חדשה בחדשות למעלה או הודעה פרטית שאני אקבל, השינוי בפרסומות וכו' הוא יעשה צלילים …
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
עבדתי עם ויסטה 64ביט שבא היה כונן c מחיצה ראשית וכונן d. פירמטתי (רק את כונן c) ושמתי ויסטה 32 ביט לאחר שהווינדוס עלה אין לי גישה להיכנס לכונן d ומופיעה שגיאה "גישה נדחתה" בבקשה אם מישהו יכול לעזור כל החומר שלי שמור על המחיצה הזאת זה מאד דחוף....
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מחפשת מנהל הורדה שאחרי הורדת לינק, הוא מעביר אותו סריקת וירוס ורק אם הסריקה יצאה טובה הוא מעביר למקום אחר במחשב.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש קבוצה מסויימת של חלונות ממוזערים,כשאני לוחץ על הקבוצה (נגיד חלונות מסנג'ר ואז על שיחה שלי עם אדם כלשהו) הקבוצה נסגרת והחלון לא נפתח ככה איזה 3 4 פעמים עד שהוא מחליט להיפת.. אני מדבר הרבה מאוד באייסי ובמסן אני חייב עזרה ממש דחופה. תודה רבה מרא.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אבל היא מוצגת רק אם אני מסמן omit background from master וכאשר אני רוצה לעשות כותרת תחתונה \ FOOTER הוא לא מוצג כלל בשקופית הזאת . מה אני עושה לא נכון ? עריכה : הסתדרתי צריך לעבוד עם תבניות הבסיס
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הדריבר של function באתר של סוני איפה הוא נמצא שם-מצורף לינק של סוני http://esupport.sony.com/US/perl/swu-list.pl?mdl=VGN-FZ430E®ion_id=1 תודה !! http://img518.imageshack.us/my.php?image=73090917ru3.jpg
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
פתחתי קובץ בוורד וזה עולה לי בשפה ג'יבריש ולא בעברית מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך דרייברים ללוח ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה , אך לאחר המרת קבצי WAV לMP3 אני לא מצליח לשמוע את קובצי הMP3 (ניסיתי במספר נגנים).מבדיקה באתר של CDex הבעיה כנראה ASPI DRIVERS הם גם המליצו על קובץ שפותר כנראה את הבעיה . הורדתי אתהקובץ הבא :aspiwn32.dll . איך אני מתקין אותו? ומה השימוש של aspi driver?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להפוך DVD לDIVX או כל פורמט איכותי אחר
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי מחשב דיי חדש אבל בזמן האחרון הוא מפשל משהו רציני ובכבדות היתר !!!! עכשיו אני חשבתי שיכול להיות זה בעיה אל משהו רציני מעפנה כזאת אז עשיתי את הטיפול הרגיל שלי עשיתי בדיקת וירוס +עדכונים בשבילו עשיתי עידכון לוידנוס עושה בדיקות עם התוכנה Ad-aware 6.0 עושה לו ניקוי דיסק עושה לו איחוי דיסק מחיקות של תוכנות שאני חושב שמזיקות למחשב(כמובן מחיקות נכונות ונקיות) אבל עדיין הבעיה לא נפתרת אז נכנסתי לאיזה אתר באינטרנט שעושה בדיקה במחשב אז הוא אמר לי שהכול בסדר בכול מיני נתונים שהוא עושה בדיקה אבל היה לי בעיה עם erorim הוא שלח אותי לתוכנה הזאת Registry First Aid v.3.3 אבל אני לא יודע להישתמש בה וזה סתם עוד יותר דופק לי את המחשב אז עכשיו הבקשה שלי שתארגנו…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את התוכנות\ פאצ'ים ל-ICQ שמאפשרים להוסיף משתמש בלי לחכות שהוא יסכים לאשר אותך?? וגם יש תוכנה שמאפשרת להפעיל כמה ICQ במקביל באותו משחשב עם מספרים שונים של ICQ?? והאם יש תוכנה שאתה יכול להוציא את עצמך מהאיגנור ליסט של מישהו?? וגם בעיה נוספת.. יש לי משתמש אחד שאני לא יכול לשלוח לו הודעות ולאחרים כן... איך פותרים את זה??
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם ניתן להריץ את התוכנה הזאת גם על וינדוס 2000 ולא רק על XP ?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ניסיתי לישלוח לחבר שלי קובץ באיציק אבל אי אפשר.... אני כיביתי את האנטי וירוס וגם הוא...!!!! בכל מקרה ניראה לי שהבעיה אצלו... כי לאנשים אחרים אני מצליח לישלוח!!!! השאלה שלי למה אליוי אני לא מצליח מה הבעיה אצלו????
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קרתה לי בעיה מוזרה ב-ACDSee 5, כשאני פותח תמונה, חסרים הלחצנים שאמורים להיות מעליה, כפי שאתם רואים בתמונה המצורפת, סימנתי את השטח בו אמורים להיות לחצנים. אשמח אם תוכלו לאמר לי כיצד להחזירם. תודה.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-