עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. אני עובר ממחשב פנטיום 3 לפנטיום 4 . ורוצה להעביר את רכיבי התקשורת שיאפשרו לי להשתמש בתשתית הוט ובספק אקספון שיש לי על המחשב הישן .החיבור הוא של 2.5 מגה עם מודם טומפסון TCM425 ,האם יש דרך להעביר את מה שחסר כדי שאוכל להשתמש בתקשורת במחשב החדש?

3. היי שלום אשמח אם יש למישהו הצעה לרעיון לפרוייקט בשבילי סוף כיתה י"ד הרעיון צריך להיות בעל אלגוריתם ובסדר גודל בינוני עד גדול אשמח לקבל רעיונות תודהה!!

4. Started by Natan_Rozen,

היי שלום הורדתי סרט, בסיום ההורדה הסתבר לי שמדובר בסרט שמדובב לתורכית , עכשיו העניין הוא שאני לא תורכי, אני לא יודע תורכית. :-[ אצתי רצתי והורדתי את הפסקול המקורי של הסרט באנגלית, אני מעוניין לראות את הסרט ללא קידוד מחדש עם הפסקול שהורדתי. האם אפשר לייבא סאונד ולראות אותו עם הסרט שהורדתי ? (בתוכנה MV2PLAYER כמובן) ואם אי אפשר בתוכנה MV2PLAYER, יש תוכנה אחרת שיכולה לייבא סאונד? ??? תודה רבה לעוזרים. 8)

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

פירצה חדשה באקספלורר מאפשרת להאקרים להשתלט על המחשב מבלי שהמשתמש יעשה דבר. מאת וואלה: http://computers.walla.co.il/?w=/4/621116

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by holly man,

שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  7. Started by aviram20,

לאקספלורר 6 בעברית מישהו יכול לתת לי קישור להורדה אני לא מוצא תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אני יודע שיש כלי של ווינדוס שעושה את זה. אני מחפש תוכנה חיצונית ויותר פשוטה. אם ישנה תוכנה שעולה כסף באופן חד פעמי גם אשמח לדעת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום רב ! הופיעה אצלי במחשב תופעה מאוד מוזרה..כאשר אם מדליק את המחשב או שעושה RESTART, כאשר המחשב מגיע לקטע שבו מוצג לוגו של windows xp על רקע שחור, המחשב פשוט נתקע על המסך הזה בערך ל 4-5 דקות ואז ממשיך לעלות כרגיל... התופעה הופיעה באופן פתאומי בלי שהתקנתי איזה תוכנה... אודה אם מישהו יידע לפתור לי את "התקלה"

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  10. Started by er0101,

הסתבכתי באתר צ'קפוינט. איפה אפשר להוריד :s05:

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  11. אני שואל בשביל חבר שלא רשום פה. הוא יצר מחיצה קטנה במחיצה קיימת של ההארד דיסק בעזרת דיסק ההתקנה של Windows XP ומחק אותה מיד אח"כ. עכשיו הווינדוס לא נותן לו לגשת לדיסק בגלל שהוא לא מפורמט. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. בשעון חורף. יש מה לעשות או שאצל כולם זה ככה? מדובר בג'ימייל

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  13. Started by shimon956,

בנו סקירה ממש כמו איזה באנצמרק של איזה כרטיס מסך חדש רק לתוכנות והנה היא!! http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down/5

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by DakloN,

שלום מישהו מכיר תוכנה מיקצועית לעריכת וידאו בשם מאיה...? אתם יודעים מה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. יש תוכנה שדומה לזו?: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אבל שלא תסתיר את החלונות (כלומר שתהיה מאחורי הכל ) שלא תפריע בהסתרת חלונות?...

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. 1) מתי הידלקתי 2) מתי גלשתי ב FIREFOX 3) מתי סגרתי את המחשב 4) כל דבר הגיוני אחר שיציג בברור אתהנתונים אני רוצה לדעת באמת כמה זמן אני מבזבז במחשב ואם כדי להפחית זה ממכר !!!!!

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  17. כאשר אני פותח את ההיסטוריה או המועדפים, הם נפתחים בצד ימין. איך אני מזיז את המועדפים וההיסטורה לצד שמאל כמו ב IE? (פיירפוקס 3.5) תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by RanN19,

יש תוכנה שמגבירה את הרמקולים ב-v6!! פעם היית לי אותה ועכשיו אני לא מוצא אתץ זה בשום מקום... משהו יכול להביא לי את התוכנה עם הסבר

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by mayhem,

חברים שלום יש לי מחשב ישן שמתאים מאוד לצרכים שלי. אבל אין לי אנטי וירוס... אני מעוניין בהמלצותיכם לגבי אנטי וירוס שלא יכביד על המחשב. (במידה ויש תוכנות עזר נוספות שאותן יש לאנטי וירוס - פייר וול וכדומה זה יהיה מצויין). נתונים על המחשב שלי: 128 זיכרון. מעבד פנטיום 300.... תודה מראש על העזרה!!! דב.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם קיימת SOLIDEDGE בגרסא למשך 30 יום? או תקופת ניסיון? 2) ללא קשר לשאלה 1, האם SOLIDEDGE תומך ב64 ביט מלא? ז"א שיש יתרון מובהק בעבודה עם 64 ביט מול 32 ביט.

21. Started by AcidBurn10,

שלום לכווווולם, אני מנסה לשלב תמונה על תמונה קיימת ב-Photoshop , שייתן דבר כזה: אני די חדש בפוטושופ ... אם מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה , או לפחות איך קוראים לזה בשפה המקצועית ;D של פוטושופ ואני אחפש ברשת. תודה !!

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  22. איזה גירסת אמיול הכי עדכנית וטובה שיש היום?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by wili,

עשיתי פרמוט לפני יומיים, התקנתי SP3 והכל כמו שצריך. כשאני בא להתקין קוד4 מהISO (שהתקנתי איתו מלא פעמים בעבר) זה מפסיק להתקין אחרי 2 דקות, אני לא מקבל שגיאה ולא כלום, המחשב לא קופא. השארתי את ההתקנה לכל הלילה וזה נשאר באותו מצב כמו אחרי 2 דקות מתחילת ההתקנה. אני לא יודע מה לעשות, KSP לא מוכנים לתמוך במשחקים פרוצים למרות שהוסבר להם בעבר שזה עבד מאותו קובץ בדיוק. מה אני עושה?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by tal_levi1000,

יש לי קספרסקיי בגרסא 5.0.372 ובמסך הראשי בלשונית של PROTECTION יש איזה משהו שאומר שהוא סורק קבצים (הדבר הרביעי ברשימה לא הסריקה הרגילה של המחשב) אבל זה אף פעם לא גומר!!! הוא מגיע לי לפעמים עד 5 ומשהו מליון!!!! אין לי כל כך הרבה קבצים במחשב!!! מה זה עושה בדיוק ואיך מבטלים את זה כי אני חושב שזה מאט לי את המחשב

• 11 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת באיזה תוכנה או דרך ניתן לשחזר אימלים שנמחקו לגמרי (גם מהסל מחזור של התוכנה icredimail) מצאתי תוכנה שנקראת nucleus kernel incredimail שמראה את כל האימלים שנמחקו אך כדי לשחזר ולשמור במקום אחר צריך לקנות אותה ולכן זה אומר שהאימלים עדיין שם איפה שהוא ורציתי לדעת האם מישהו יודע איך להגיע אליהם או מכיר תוכנה חינמית או זולה מאוד שיכולה לעשות את זה? בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים