תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להתקין מחדש אי מיול מאחר והישן פשוט הפסיק לעבוד כמו שצריך. רציתי לדעת נכון לעכשיו מהי הגיסרה הכי מהירה\פופולרית ברשת ? תודה
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מכיר את התוכנה דיימון טולס וראיתי עכשיו שיש גירסת Pro מה יש בגירסת הPro שאין ברגילה ?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
מבלי להסיר את האנגלית? ואם לא או שלא רצוי- האם אפשר להסיר רק את WORD כדי להתקין את הגרסה העברית מחדש או לחילופין להתקין על (=לדרוס)??? תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
במ.הפעלה XP בהורדת קליפ וידאו ב אין תמונה אלא צבעים (הסאונד נשמע) האם יש לשנות הגדרות? ב-windows media player ואם כן איך ומה, תודה
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Striker II Formula ואני רוצה לעדכן את הצ'יפסט הורדתי מהאתר את העידכון (Nvidia Chipset Configuring NVIDIA Networking Drivers with Microsoft RIS) עכשיו השאלה האם כדאי לעדכן ואם כן איך? http://img238.imageshack.us/my.php?image=pic1uq0.jpg
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שאני מתחבר לשרתים אחרים אין שום בעיה.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי סורק דיי ישן מדגם AVISION 363C ,ואני עובד במערכת הפעלה XP. כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר נכתבת לי הודעה שמצביעה על איזה קובץ ובנוסף כתוב WINDOWS 16-BIT SUB SYSTEM. יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה? או איפה אני יכול להוריד דרייבר חדש? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הורדתי סרט הוא אמריקאי אבל תירגמו אותו מילולית לרוסית ( נו - זה התרגום הזה שגבר אחד אומר ברוסית את כל מה שהשחקינים אומרי באנגלית ) הקטע הוא שאני שומע ברקע את האנגלית ועליה את התרגום האם יש תוכנה שתוריד את התרגום הרוסי כדי שאני אוכל לשמוע אך ורק את האנגלית ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש מדריך בדוק שיכול להסביר איך ניתן להוריד מרפיד שאר הרבה לינקים בבת אחת .
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עד כה יכלתי להוריד את הסורק וירוסים החינמי שלהם, Dr Web Cure-It, ללא כל בעייה. בימים האחרונים, האתר שלהם החל לדרוש ממני להכניס פרטים אישיים בעת הורדת התוכנה, ובכלל זה: שם מלא, כתובת אימייל, תאריך לידה, מין, איפה אני לומד, באיזו תדירות אני משתמש בתוכנה או הולך להשתמש בה, מאיפה הכרתי את התוכנה ובאיזה מחשב אני הולך להתקין אותה (כל השדות המופיעים הנם שדות חובה), ובקיצור: ריגול ומעקב אחר משתמשים וכן פגיעה בפרטיותם. מה זה צריך להיות? למה הם עושים זאת??? בחיים שלי לא נתקלתי באתר שמחייב להכניס פרטים אישיים כדי להוריד תוכנה חופשית לשימוש ביתי.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לתוכנה שמסוגל להקליט ממצלמת WEB רגילה. תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב שלי עמוס הוא אומר לי במאפייני מערכת (מאפיינים על המחשב שלי) בביצועים, שיש רק איזה 20 אחוז, ופחות פנוי. וזה בלי שמפעילים כלום. איך אני יכול לדעת מה מעמיס על המחשב? ולשאלה שלשמה באתי לפורום "תוכנות", האם יש תוכנה שמראה כמה כל תוכנה שמופעלת תופסת? תעזרו לי, אני מפחד שאני אאלץ לבקש מהמעבדה להרדים לי את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי במידה ויש לי כמה סרטי DVD ואני רוצה לצרוב אותם ולעשות להם תפריט לכול אחד מהם איזו תוכנה אני צריך לרכוש? כמובן שתתאים לWINDOWS XP
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
בחלון הצריבה יש את האינדקטור שמעל לאינדיקטור הצריבה ובאותו גודל, ומה מתחת לאינדיקטור הצריבה יש עוד אינדיקטור קטן שקשור לBUFFER. למה משמש כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש פנטים אחד או 2 בקיצור גוטאה והוינאמפ הורג לו תמחשב אז הוא מחפש תוכנה קלה יותר אך עם האפשרויות הבאות: play list אפשרות לטעון ולשמור play list כמו בוינאמפ שלוחצים על קובץ אחד וזה כבר טוען את כל השירים עם ממשק נוח וקל תוכנה לא כבדה מבחינת זיכרון ומשקל שהיא תתמוך ב - mp3, wav וכל הפורמטים הידועים או לפחותת ברובם תודה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי תוכנת 16 ביט שרצה עם התהליך NTVDM במערכת AMD+XP (מעבד בודד). ntvdm.exe is process that belongs to the Windows 16-bit Virtual Machine. It provides an environment for a 16-bit process to execute on a 32-bit platform. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminate האם יש לחשוש שבמעבר למערכת כפולת ליבה התוכנית תסרב לעבוד? מישהו יודע? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי תמונות ענקיות של איזה מגה וחצי כל אחת אני מעוניין לכווץ אותן ל 100 קילו בייט ופחות..
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לפטופ DELL חדש וכאשר הסתכלתי ברשימת התוכנות המותקנות על המחשב גליתי מספר רב של תוכנות מובנות של DELL ו INTEL כדאי למחוק אותם ואם כן מה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
לא היו לי חלונות קופצים עד לא מזמן עכשיו שאני פותח את האקספלורר אפילו על גוגל ומחכה כמה דקות יש איזה 3 חלונות שלא קשורים.. איך מסדרים את זה? בלי תוכנה כי לפני כן לא היה לי חלונות קופצים ולא השתמשתי בתוכנה
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה הCPU USAGE שלי הוא 70% בשני המעבדים (HYPERTHREADING). שזה מטורף. קידוד DVD לא עושה לי כזה USAGE. אני משתמש בACCELERATOR של התוכנה שירוץ כל שנייה. ניסיתי לבטל את זה אבל זה לא השפיע לי. יש למישהו מושג למה זה?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
ראיתי שבטורק מפרסמים כתוביות מסונכרנות לDVD, איך ניתן בצורה הפשוטה ביותר להכניס אותם לתוך הסרט שאחרי זה אני אראה אותו ב DVD בסלון תהיה לי אופציה לעוד תרגום (עברית) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-