תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כזהות בטעות עשיתי מחיה של תקיה אם קבצים שלי ממש חשובים עבודות וכו' ועשיתי shift+del שזה מוחק ישירות גם מסל המיחזור האם יש דרך לשחזר את זה עכשיו עשיתי שיחזור מערכת הוא שיחזר לי רק תתקיה של זה ולא תקבצים שהיו בפנים מישהו יכול לעזור לי זה ממש ממש חשוב לי אם אפשר לתת לינק לתוכנה והסבר זה ממש יעזור לי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
התקנתי kaspersky internet security 6 והפיירוול חוסם את האימיול ובגללו הוא מזהה נמוך. כאשר ניתקתי אותו והפעלתי שוב את הפירוול של החלונות התוכנה עבדה בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר בפרוט איך אני מתגבר על הבעיה (פותח פורטים או מה שצריך לעשות)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!!! לאחרונה הורדתי את התוכנה NOD32 וראיתי שאני לא מצליח להבין איך להשתשמש בה .... מישהו יכול להגיד לי איפה יש מדריך בסיסי לתוכנה זו???? אם יש בכלל... תודה רבה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
טוב אז כמו כל אחד רציתי לדעת אם אני ממצא מהמחשב שלי את המיטב.... מפרט: AMD 3800 Dual Core GigaByte M55S-S3 TwinMose 1G 667 Sapphire X1950 PRO זה בערך... התוצאה שלי הייתה 4573 זה טוב? איך אפשר לקבל ביצועים טובים יותר מהמערכת שלי? תודה
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, פעם שאלתי כאן כבר מה עשוים בעניין וענו לי מעולה :-) אבל היום בבוקר משום מה, זה חזר להיות בדיוק אותו דבר. האייקונים בשולחן העבודה עם צבע מאחורה למרות שסימנתי את ה-use drop.... למישהו יש רעיון מה עושים? אדם
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי כל מניי מילים שאני רוצה לזכור, אז אני מחפש תוכנה שתכתוב לי אותם ברקע של הוינדוס וכל כמה זמן תחליף מילה אני יודע שאפשר להכין wallpapers ויש תוכנות שמחליפות אבל לא בא לי ממש להשקיע בזה עבודה.. וככה גם יהיה לי יותר כל להוסיף מילים. תודה מראש על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אתמול כשניסיתי לחפש שם של בן אדם (צייר) האימיול מצא משום מה קובץ עם כ16 אלף יוזרים (לפי מה שכתוב) עם השם שחיפשתי בדיוק ואחריו "ShareAccelerator.exe" ואני יודע שזה סוג של... הפרעה ולא קובץ אמיתי כי גם בכמה שמות אחרים שחיפשתי פתאום הופיע (פעם ראשונה בחיים שלי) הקובץ הזה, גם שיניתי את האות האחרונה של השם לאות אקראית לחלוטין וזה שוב מצא את הקובץ עם מה שכתבתי ואחריו אותה המילה והסיומת כמו כן הגבלתי את החיפוש לקבצים שגודלם הוא יותר מ3 מגה כשהקובץ הזה הוא בן 2.משהו ועדיין זה מצא אותו אם אני מחפש רק סוג אחד של קבצים לדוגמא רק קבצי וידאו אז האימיול לא מוצא את זה, ניסיתי גם להגדיר לאימיול בחיפוש לא לחפש את המילא "exe" כלומר לכתוב את מה שאני מחפש ואז NOT exe ובהתחלה זה הצליח וא…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אחרי שחילקתי את ההארדיסקים לכמה כוננים. אני רוצה להוסיף לכונן C עוד כמה ג'יגה, כי נגמר שם המקום..ושם אני מתקין משחקים. איך אני עושה את זה בלי לפגוע במשהו?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל הורדות מסוימות (את קבצי ההתקנה) אני מוריד אותם לחתיקייה בדסקטופ שנקראת הורדות. הבעיה שהוא לא מצליח להפעיל משם (כותב לי שגיעה בקובץ התקנה) אני צריך להעתיק ישר לדסקטופ כדי להצליח להפעיל אותם. עכשיו התקנתי מחדש את הווינדוס (בלי לפרמט) בכונן הקשיח ישנה תיקייה ישנה שנקראת הורדות גם כן, האם זה בגלל זה? למה זה, גם הורדות חדשות לא פועלות... ככה וזה לא טוב שהכל בדסקטופ זה מעצבן...
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
במדיה פליאר 11 יש את כל המקודדים שצריך כדי לראות את כל הסרטים שיש?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום משום מה הוא רושם שדרוש מקודד ולא מוצא אותו גם באינטרנט אני אשמח לקישור למקודד טוב והוראות התקנה בנוסך אם יש תוכנה יעילה להשמעה של קבצי קול משהו נוח ופשוט אני אשמח מאוד
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי V3c ותוכנת העריכה שלו (על המחשב) החליטה לא לעבוד. אני רוצה להוריד קבצי מוזיקה למכשיר ואני צריך תוכנה טובה לזה. המטרה שלי היא לכווץ קבצי MP3 לגודל מינימאלי אבל סביר. יש למישהו המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר, אני אשמח גם להכיר. לא אכפת לי שהיא תקח משאבים, אבל שתהיה ברקע. תודה מראש. emailya לא בודקת POP3 של YAHOO אז זה לא משהו.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום.. יש לי כמה סרטים שאני רוצה להדביק להם תרגום(יש לי גם את קובץ התרגום בנפרד) איזה תוכנה טובה אתם יכולים להמליץ לי ? תודה ,אופיר.
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי ב-SPY DOCTOR אבל בזמן האחרון היא עושה לי בעיות... לכן אני מחפש משהו אחר... מה הפיתרון המומלץ ביותר? תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם A6 הוא גודל סביר לעבודה עם לוח גראפי על מסך 19 אינטש (רזולוציה 1280X1024), או שזה קטן מדי? (על דף, לדוגמא, אני מאייר מדוייק מאוד, ואין לי בעיה לצייר ציור מפורט בגודל כזה עם הרבה פרטים קטנים, אבל כשמדובר בתרגום למסך גדול...) ראיתי לוחות בגודל A5, הגודל האידיאלי לדעתי, אבל אין לי תקציב של מעל 1000 ש"ח ןמה דעתכם באופן כללי על Wacom Graphire 4? אני מתכוון להזמין אותו מכאן ב 700 ש"ח: http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=3054
-
- 40 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני צריך את הדרייבר למודם הבא: Terayon tj715x ניסיתי לחפש את הדרייבר בגוגל אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור לי במציאתו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי קובץ זיפ שאני רוצה לדעת איזה תוכנה כיווצה אותו כולל הגרסה שלה תודה
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סרטים שהורדתי. לפני כשבוע התקנתי מחדש את הווינדוס (לצערי סרביס פק 1), ומאז ישנם קבצים שאני לא יכול לראות, אני רק שומע אותם. ניסתי להוריד תוכנה אחרת (ווינאמפ) אבל גם זה לא עזר. הקבצי מדיה שאני מצליח לראות הם קטנים יותר, יכול להיות שזו הסיבה? נ.ב לפני התקנת הווינדוס זה עבד.... ואיך אני מתקין קודקים... עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית לשחזור קבצי NTFS תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של ATI (שהתמזגו עם AMD) וניסיתי להוריד את הדרייבר החדש לכרטיס מסך שלי X800XT, http://ati.de/support/driver.html סימנתי הכל בריבועים ונכנסתי לדף שממנו ניתן להוריד את הדרייבר http://ati.de/support/drivers/xp/radeonx-xp.html כשלחצתי על הלינק Catalyst Software Suite להורדת הדרייבר 6.12 ששוקל 34.6 מ"ב קיבלתי את הדף הבא שמבשר על בעיה http://ati.amd.com/online/403/leech.asp לא היו לי בעיות בעבר להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל כנראה הם שינו משהו מאז שהם התחברו עם AMD, אין לי מושג מה הבעיה, אין לי DOWNLOAD MANAGER ואין לי פיירוול של נורטון או זון אלארם, אין לי מושג למה זה לא מוריד? יש למישהו הסבר ואולי לינק אחר שאוכל להוריד ממנו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בWMP מאז שפירמטו לי את המחשב בפעם האחרונה. הבעיה היא:כל הסרטים שאני מפעיל הם בשחור לבן... אין לי מושג למה זה ככה כי אני לא ממש מבין בדברים האלה. יש למישהו פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום! יש איזה סרטון mpg שאני מעוניין לחתוך ממנו כמה שניות מהסוף... איך אני עושה זאת עם Virtual Dub ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח קודם כל אני מחפש דריבר טוב למשחקים בעיקר כמו counter-strike שיעבוד לי חלק וטוב אם למישהוא יש אז בבקשה כרטיס מסך fx5900xt12mb(MSI כרגע משתמש בה 77.77 של nivdia
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-