תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי טקסט טקט מנוקד שאני צריך להוריד ממנו את הניקוד מישהו יודע איך אני מוריד ניקוד מטקט בוורד , האם זהאפשרי בכלל?
-
- 0 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש ב ACROBAT READER וב FOXIT READER (ואין לי בעיה לשנות לתוכנה אחרת שתמליצו עליה אם יש צורך) ואני רוצה להעתיק טקסט חי מתוך PDF אך נראה לי שזה הכל מורכב מתמונות (תקנו אותי אם טעיתי). רציתי לדעת האם הדבר אפשרי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל קובץ מסויים שהוא קובץ SVCD, הWINDOWS MEDIA PLAYER נתקע והQUICKTIME נותן את ההודעה הבאה: COULDN'T OPEN THE FILE (filename).MPG BECAUSE A SOFTWARE COMPONENT NEEDED BY THE MOVIE COULD NOT BE FOUND מזה אני מבין שצריך קודאק, אם תוכלו לקשר אותי להורדה אודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
nero מסרב להכיר ב-sessions קודמים שצרבתי ,יש לי צורב yamaha 24x8x8 scsi שמחובר לבקר 2940uw של adaptec מערכת הפעלה xp pro sp1 גירסת ה-nero היא 5.5.10.35 בחרתי ב-wizard ביצירת data cd בחרתי ב-multi session צרבתי 500mb על דיסק בנפח 700mb לאחר סיום הצריבה נזכרתי ששכחתי להוסיף עוד כמה קבצים הפעלתי שוב את ה-wizard ובחרתי continue multi session disc ולהפתעתי קפצה הודעה מרגיזה בנוסח this medium is not recordable מדוע זה קורה ?
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי מיקרוסופט אופיס 2010 ,כשאני מנסה להיכנס למסמך שכבר רשום הוא רושם לי הודעת שגיאה ויוצא החוצה http://s16.postimage.org/akgomzxmd/image.jpg הסרתי את התוכנה והתקנתתי שוב ואני אובד עצות.... אגב זה אופיס פרו 64 ביט. המחשב חדש וחזק עם וינדוס 7 64 ביט. אם למישהו יש פתרון אני אשמח:-) תודה!
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. יש לי בעבודה כמה מחשבים ישנים, פנטיום 3 כאלה, שאני רוצה לעשות להם הסבה ל"לקוחות רזים". כל הייעוד שלהם בחיים זה לעלות ולהתחבר ב RDP לטרמינל, חוץ מזה לא צריך כלום. יש עדיפות למשהו שאפשר להתקין על ה HD ולא למשהו שעושה בוט מ PXE. מישהו מכיר פתרונות יצירתיים כאלה? תודה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם ולמה צריך להפעיל את התוכנית של: microsoft office document monitor ? למה זה טוב? האם אני יכול להשאיר את זה מבוטל כמו שזה עכשיו ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש בעיה שהוא קצת ישן ואני לא ממש יודע איזה דרייברים להתקין או בכלל איזה חומרה יש לו, עד עכשיו נראה לי שהצלחתי למצוא את הרוב, בבקשה תסתכלו ותראו מה דעתכם... כדי לראות מה יש לי השתמשתי בתוכנה אוורסט : --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ --------[ Summary ]----------------------------------------------------------------------------------------------------- Computer: Computer Type Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) PC Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Ser…
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
את פנדה התקנתי לפני שנה בערך והיא היתה פשוט גרועה. המליצו לי על NOD ,רכשתי אותה וגם היא לא הצליחה לגבור על וירוסים באופן מוחלט. עכשיו אני מתקין את תוכנה חימית שהמליץ לי חבר טוב: http://www.download.com/Avast-Home-Edition/3000-2239_4-10634953.html?tag=lst-0-2 מה אתם אומרים? יש אחרות מומלצות?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי את הnod32 והייתי מרוצה ממנו עד שהוא החליט לא להתעדכן יותר זה מה שהוא רושם לי "virus signature database could not be updated" מישהו יודע איך אפשר לפתו את זה?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום חברים תעזרו לי אך אני הופך מVISIO לAUTOCAD ולמי יש מדריך לAUTOCAD???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם.! יש לי את התוכנה בזאת zip-7 ואני רוצה לפתוח קובץ אז מופע לי הודעה כזאת..? מה אני צריך לעשות.? תודה לעוזרים...!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כי ניסיתי ותמיד נותן ERROR ב-83% (הבעייה כבר 21 יום)
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז... ככה: יצא לי לעצב לוגו חדש בפוטושופ ומסתבר שחברה מסויימת ממש התלהבה ממנו והיום הוא עובר אישורים אחרונים. השאלה שלי איפה נכנס פה זכויות היוצר? אה כן ואני עובד בחברה הזאת. מה בדיוק הנוהל?
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אוקיי, פירמטתי את המחשב וחסרים לי שני דרייברים חיוניים ביותר, דרייבר לקול (Sound Driver) ודרייבר לרשת (NIC Driver). אגב שני הכרטיסים הנ"ל הם משולבים בלוח-אם, דגמו של לוח האם הוא Intel e210882 אני מאוד מאוד ישמח עם אני יקבל שני קישורים להורדה לדרייברים הנ"לים, המסן שלי הוא ShowDesign@live.com בברכה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום תמיד כשאני עובד על VPC כלשהו, אז כשאני רוצה לצאת, יש לי אפשרות אלצת בלי לשמור את כל מה שקרה ב-Session הנוכחי. עכשיו, יש לי VPC שאין לי את האפשרות הזו בו. מנגד ב-VPC אחר, כן יש את האפשרות.. הנה תמונה של איך שזה נראה כשאין את האפשרות.. יש רק 3 אפשרויות ב-ComboBox, ונעלם ה-CheckBox שמאפשר לבחור או לא לבחור את "Commit changes to the virtual harddisk" למה זה קרה? ואיך אפשר לעשות שב-VPC שאין את האפשרות, תהיה האפשרות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגרסא שיש לי : 1.6.15 . כשאני לוקח קובץ וידאו ,ועושה לו כל מיני דברים בתוכנה (כמו...לקודד,להדביק תרגום וכו'..) האם יש מקום שאני יכול להחליט שזה יהיה הגודל המקסימלי של הקובץ שאני אקבל לאחר השינויים?
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום! .. התקנתי לא מזמן ווינדוס XP בלאטפטופ [ IBM ThinkPad 300].. כן קצת ישן.. הכל עובד טוב אבל כשרצינו לחבר את הלאפטופ למחשב שלי נתקלנו בבעיה שהכרטיס רשת אינו מותקן במחשב [צריכים דרייבר כנראה].. :-\ חיפשתי וחיפשתי בגוגל ולא מצאתי שום דרייבר מתאים חוץ מאתר אחד שביקש הרשמה ומסיבות טכניות לא יכלתי להוריד את הדרייבר.. כרטיס הרשת הוא: Texas Instruments PCI-1250 CardBus Controller אודה לכם אם תמצאו לי דרייבר מתאים !! זה ממש ממש חשוב לי תודה מראש נב. לא מצאתי דריבר מתאים מת'רד שיש על אתרי הדרייברים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי קובץ אימאג' ששוקל 7.23 גיגה....איך אני צורב אותו?????(זה די וי די 9) משהו כזה....
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מי שיכול לעשות מצווה אני אשמח [= הזמנה לטורנט ליץ' ל- Guychos@walla.co.il תודה רבה רבה!!(:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-