עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by slimshady21,

אני רוצה להדפיס איזה קובץ PDF מסויים אבל הוא בכתב קטן מדי. איך אפשר להגדיל אותו? הורדתי תוכנה שממירה קבצי DPF לRTF, אבל אז כשאני בא לפתוח את קובץ הRTF עם וורד הוא נתקע לי. ניסיתי כבר על שני מסמכים. יש איזו דרך אחרת להגדיל את הכתב? יש לי adobe acrobat 7 proffesional, ואמרו לי שאיתו אפשר גם לערוך קבצי PDF השאלה איך

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. אני לא מבין חלק מהדברים שרשומים בהתקנה (במיוחד מה 'setup files folder' אומר ) מה התיקיה שצריכה ליהיות ב 'setup files folder' ניסיתי c:\ c:\windows c:\program files c:\vistatransformationpack (תיקיה חדשה) וכלום לא עובד, הוא נותן לי שגיאה שזה לא התיקיה של :screwy:setup files folder בבקשה תסבירו לי מה כל אפשרות אומרת. תודה מראש עריכה הסתדרתי עם ההתקנה... היתי צריך פשוט לבחור אפשרות אחרת. אבל ראיתי בתמונות שיש חלונות שקופים ואצלי אין כאלה

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  3. Started by Reze,

אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by laredo,

משהו התקלקל לי באאוטלוק ומאז בתצוגה אאוטלוק היום כל הכותרות (וכותרות בלבד) בג'יבריש. מערכת ההפעלה היא XP אנגלית והאופיס הוא 2003 פרו בעברית אני מקבל הודעת שגיאה כזו - סקריפט לא הצליח לעבוד שורה 298 CHAR 1 מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. שלום יש לי Internet explorer 6.0, כאשר אני נכנס לאתר www.one.co.il (זו רק דוגמא לאתר, הבעיה קיימת בעוד אתרים) כל סרט שאני רואה באתר מופיע בצבעים מוזרים, נראה כמו Infra RED. מה עושים על מנת להפטר מהבעיה??? ניסיתי כבר: הסרתי את כל הקודקים שהיו מותקנים - לא עזר! התקנתי את Internet Explorer 7.0 - לא עזר! מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by eladbu,

מחפש תוכנה קלה ופשוט שעושה rgb to cmyk

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. Started by aquas,

היי עברתי ל-2 לפני כמה ימים ויש בעיה קטנה שלא הייתה ב-1.5 למשל:כותבים בחלון האתר: "אופיס דיפו",ב-1.5 זה ישר הולך לאתר אבל ב-2 לא משנה מה אני יכתוב זה לא ילך לאתר,משום מה יש בעיה לפיירפוקס לזהות את המילים קופצת הודעת שגיעה כמו בתמונה,ופיירפוקס מופנה לאתר הזה-http://www.xn--4dbcghrer8gi.com/ שאלתי כמה אנשים שיש להם את הגירסה 2 ואצלם זה בסדר ועובד כרגיל אני מצליח לגלוש כרגיל,חוץ מהבעיה הזאת תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

8. אני רוצה להפריד מילים משיר,אני צריך רק את המילים,אז אם תוכלו להביא תוכנה טובה(אפשר גם תוכנה לא חינמית) שעושה זאת,אני ישמח מאוד!!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. תודה.

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  10. Started by IG,

אני בד"כ גולש בFF, ומותקן אצלי IE6... אני רוצה לדעת אם כדאי לי להתקין את 7 או שעדיף להישאר עם הישן? תודה

• 63 תגובות
    • 5.7k צפיות
  11. שלום... יש לי כרטיס טלויזיה ואני מריץ אותו דרך תוכנה שניקראת DScaler שמתי לב שהתוכנה איך שהוא כבדה לפעמים ושאני ממעזר אותה בישביל פעולות אחרות במחשב לוקח לה כמה שניות וכמה קליקים בישביל שזה יחזור לתצוגה.... ואז זה מראה לי שגיא בפנים אני צריך ללוחץ איזה 4 פעמים enter העם יש תוכנה טובה שהיא יותר קלה שאתם יכולם להמליץ?... הכרטיס הוא כרטיס ישן של avermedia

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  13. אני מעוניין לקודד סרט (שצילמתי)...לXVID ולהוסיף לו תרגום בשפה האנגלית....את התרגום יש לי( )...אני עכשיו רוצה לדעת איך אני יכול לצרוב אותם ביחד.. אגב אני רוצה לשמור את אותו היחס בין הגובה לרוחב אבל להוסיף שוליים שחורים ועליהם התרגום...משמע שהסרט יהיה קטן יותר אבל עם שוליים שחורים... תודה רבה...רוב הבעיה שלי היא בקידוד הסרט לXVID....

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. היי, תמיד שאני עושה דיסקים ורוצה להדפיס להם עטיפה, אני מודד עם סרגל את המקום לנייר בעטיפה וזה תמיד יוצא לא מדוייק.. אני עובד בפוטושופ, ולא בא לי להדקין כל מיני תוכנות מיותרות לעשות עטיפות, אם מישהוא יודע איך מתאימים גודל של תמונה לגודל המדוייק של עטיפת cd בפוטופ? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי חבר'ה. כחלק מתהליך הלמידה אני כרגע מנסה לבנות (איך לא) את חרב הלייזר המפורסמת מסטאר וורס. הצלחתי לבנות בצורה לא רעה בכלל את החרב(ואני מאוד גאה בעצמי על זה!), אבל כמובן שמדובר באובייקט די פשוט. השאלות שלי נוגעות בצביעה: 1. איך אפשר לצבוע חלקים שונים באובייקט עם materials שונים? כמו בתמונה הזאת(שחור ומטאל) http://www.monstersinmotion.com/catalog/images/sw/vaderfxsabertn.jpg 2. האם יש מקום להוריד material לחרב לייזר? או האם למישהו יש הצעה איך לבנות אחד כזה(אני מניח שאני לא הראשון כאן שבונה את החרב הזאת).

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by alonn24,

מאיפה אני משיג תוכנת האצה?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  18. Started by LRa,

בוקר טוב, למישהו יש מושג איך אני מגדיר באווטלוק כתיבה מימין לשמאל כברירת מחדל? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by musari,

תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  20. Started by dani k,

היי אנשים, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל לחסום את הגישה לפורנוגרפיה. חשוב לי שתהיה תוכנה כמה שיותר קלה ושקטה, זאת אומרת שלא ירגישו שהיא מותקנת, ומצד שני שלא תחסום לי גם את ynet.... שאלה נוספת היא אם יש תוכנה שמסוגלת לחסום את הגישה לפורנו גם באימיול ? תודה.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by d_v,

שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להאיץ קצת את המחשב. מצבו מדרדר... הוא נהיה איטי (לעיתים בפעולות פשוטות מאוד). ה CPU מראה קפיצות בין 4% ל 30% וכן הורדתי את כל התוכנות ב MSCONFIG שאני יודע עליהן... אם יש לכם עוד הצעות, או שתרצו שאני אצלם תמונת מסך של משהו תגידו... אני מחכה לעזרתכם

22. בחפירה לא קשורה בפורום אחר, מצאתי את זה http://www.geocities.com/ro2ks12/anjelina.swf נעשה טיפה אחרי שהשתחררתי מצה"ל... 2002 או 2003.. (מאז לא נגעתי כ"כ בפלאש האמת, למרות שאני חבר פעיל בפלאשו עד היום..) סתם חשבתי להעלות את זה גם לכאן

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by zam,

אני צריך שמות ספרים. הטובים בתחום. אני אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. + צריך תוכנה שתוכל להפוך קבצים ל FLAC

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה, שהייתה מתריעה לי ברגע שמישהו היה קורא לי את הודעת האווי באיסיקיו. מישהו זוכר מה השם של התוכנה ומאיפה אני משיג אותה? אני עדיין משתמש באיסי 2003B, כך שאם יש אחת שתעבוד עליה גם, יהיה מצויין. תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים