תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. יש לי בעיה שאני לא מצליח להשמיע סאונד באתרים כמו YOUTUBE ו PANDORA ועוד אתרים מבוססי פלאש... לא באקספלורר ולא בפייר פוקס התקנתי את הגרסא האחרונה של פלאש פלייר, ועדיין... כמו כן בדקתי שבמדיה פלייר ובQUICK TIME הווליום על מקסימום... אשמח לעזרה בנושא. בתודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שאני נכנס לנירו רק שאני בוחר CD אז יש לי אופציה לצריבת SVCD... וב-DVD אין לי אפשרות... איך אפשר לעשות ? כי אני רוצה לצרוב הרבה קליפים לתוך דיסק אחד שזה דיסק DVD... ואני לא יודע לקודד את זה טוב... אני מעדיף שנירו יעשה את זה וככה ייצא לי טוב. תודה על העזרה.. (לא בטוח אם פה לרשום או בפורום "תוכנה").
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
חלק מ- BLAS של Intel ניתן להפוך ל- multi-threaded, דבר אשר ישפר את חלק ממהירות החישובים שלכם (אלגברה לינארית). קראו ונצלו את הריבוי הטבעי: http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-34HE9M.html?1-34HE9M
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
הורדתי גירסא מסויימת שאין לה תרגום, אבל יש לי תרגום שגם הוא לדיסק בודד (חלק בודד), איך אני מסנכרן אותה? יש לי את התוכנות, subtitle workshop ו-Time Adjuster, בעבר ניסו להסביר לי אבל אני לא ממש זוכר איך זה עובד, סורי... תודה (:
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
כאילו איך אני מבצע בו שינויים אשמח מאוד לדעת עם איזו תוכנה תודה רבה לעוזרים גיא
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי מודם ALE-130 שהוא כמובן מודם שמתחבר בUSB ואני מעוניין להתקין אותו בויסטה אבללל כידוע אין לו תמיכה כרגע של דרייברים!בקיצור... אני רוצה לדעת אם מישהו יודע אם מתישהו מתכננים להוציא דרייבר תואם למערכת ההפעלה ויסטה ואל תרשמו לי משהו כמו: "לך לבזקסטור ותחליף את המודם.."
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התוכנה ICALL אני לא מצליח להיכנס עם שם וסיסמא
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימל של וואלה בשביל לפתוח הודעות אני צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי של העכבר (גלגלת) עם אני לוחץ על הכפתור השמאלי זה מחזיר אותי לדואר נכנס
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לערוך וידאו לראשונה, לא ברמה גבוהה אלה פשוט חיתוך וחיבור קטעים קצרים לסרטון. המטרה הסופית ליצור סדרת סרטונים עם תפריט על DVD לצפיה במכשיר DVD. המצלמה היא מצלמת סטילט דיגיטלית המייצרת סרט בגודל 640X480 30FPS בפורמט MJPEG שהוא לא הכי סטנדרטי. תוכנת Premiere Pro לא מזהה את הפורמט ומודיעה כי אין לה CODEC מתאים. בקיצור המרתי את הסרטונים המקוריים (שתופסים כ 1GB ל 15 דקות) בעזרת Canopus Procoder ל DV PAL 25FPS כדי שיתאים לעריכה ב Premiere. ה Premiere קיבל אותם בברכה ערכתי מה שרציתי וקיבלתי סרטון של 16 דקות. המטרה הסופית היא עריכת DVD (המכיל מספר סרטונים כאלה) ולכן ביצעתי export -> movie לסרטון וקיבלתי קובץ AVI של כמעט 3.5GB - שוב בשביל 15 דקות של סרט. DVD…
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי DVD בבית שאני מעוניין להעתיק.. והמליצו לי על התוכנה DVDFAB. עכשיו כשאני נכנס לתוכנה מכיוון שהDVD גדול מדי, ובכדי לא לאבד מהאיכות אני ניסיתי לצרוב במצב split. יש לי כונן DVD אחד שהוא גם צורב..ככה שאני יודע שאני צריך קודם כל להעתיק את הדיסק למחשב. ניסיתי לצרוב במצב split אבל זה הגיע למאה אחוז ולא ביקש שום דיסק להכניס לצריבה. אם מישהו יודע או יכול לכתוב מדריך איך לצרוב עם התוכנה ובייחוד במצב split זה יעזור מאוד
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני מחפש freehand 8 ולא מוצא, מישהו יודע אולי איפה אני יכול להשיג?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים ביקשתי פה עזרה לשינוי גודל של לוגו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228560.0 עודד אכן עזר לי אבל שאני מדפיס את זה עדיין זה יוצא לא ברור.. המטרה שלי זה פשוט לעשות שלט קטן בגודל דף A4 ולתלות בכניסה למשרד... לחברה קוראים menu media אז אם מישהו יכול להכין לי בבקשה שלט שיהיה פשוט אבל גם יפה (משהו בסגנון של הלוגוו)שיהיה אפשר להדפיס למסגר לתלות בדלת בכניסה..רצוי שיהיה בצבעים כתום ואדום ... המון המון תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר את כל המידע הנוכחי בoutlook שלי(כל הדואר,תיקיות וכו') לoutlook במחשב החדש שלי? אם כן,איך? תודה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה, שתאפשר לי לחתוך ולהדביק אחד לשני קבצים MP4. תודה!
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל CORE 2 DUO 6600 עם 2GBRAM. כאשר אני מקודד סרט (מוסיף לו כתוביות למשל) אני שם לב כי התכנה מנצלת רק 50% מהמעבד שלי. מאחר ויש לי 2 ליבות, חשבתי, אולי יש דרך לאפשר לתכנה להשתמש ב 2 הליבות כך שהקידוד יהיה מהר יותר. בנוסף, חשבתי האם יש דרך לתת לתכנה אפשרות לנצל יותר זיכרון(לא יודע אם זה יעזור למהירות) מכיוון שיש לי הרבה ממנו. ועוד שאלה קטנה: יש אפשרות בביוס שלי לעשות כך שהמעבד יעבוד כליבה אחת. האם כדאי לעשות את זה כך ששתי הליבות יעבדו כאחד? אולי כך הקידוד יהיה מהיר יותר? תודה מראש. נ.ב. אני משתמש ב XP SP2 32BIT
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
צרבתי סרט + קובץ תרגום ובדיוידי רואים ג'יבריש דיוידי של LG RC-185 מה עושים? זה דיוידי מקליט.. איך עושים את הג'יבריש לעברית נורמלי? בכתבן רואים עברים. מה לעשות? עזרו לי דחוף.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בעיה ב-WORD 2003, בעת סימון טקסט בעזרת העכבר במסמך (סימון כך שהטקסט נהפך לשחור אחרי שנבחר בעזרת העכבר), לחיצה על backspace או כפתור אחר לא מחליפים את הטקסט המסומן באות אחרת שנלחצה אלא הטקסט המסומן נשאר במקומו והאות נכתבת אחריו(ניתן למחוק רק ע"י לחיצה על delete) יש למישהו מושג איך מחזירים את המצב לקדמותו כך שהטקסט הנבחר ימחק ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-