תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לצרוב, ולוקח לו איזה שלוש שעות, ואחר כך אני מגלה שהוא לא צרב כלום! מה זה? יש לציין כי נרו צורב מצויין, אז זה לא בעיה בצורב
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חיפשתי להוריד את Firefox 2.0 וניסתי להוריד בעיברית אבל אין יש כבר 2.0 בכל השפות חוץ מעיברית!! http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html למה?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לsis 7012 יש כמה סוגים או שזה דריבר אחד לכל הלוחות?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום: נהייתה לי בעייה שלא מאפשרת לי לעבוד . הילדים התעסקו במחשב. וכעת נהייתה לי בעייה, לדוגמה בתוכנת וורד שאם אני פותח קובץ וורד אז נפתח לי חלון ואם אני פותח קבצי וורד נוספים כל הקבצים נפתחים לי בתוך החלון של הקובץ וורד הראשון שפתחתי. זה אינו מאפשר לי עבודה. זה חל גם בתוכנת אקסל. מצרף תמונה לדוג איך זה נראה. איך מחזירים את המצב שאני יכול לפתוח כמה חלונות אופיס במקביל ולא בתוך חלון אחד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה לפתוח שני קבצים שונים כאשר מופיע לי שתי הערות שונות(ניתן לראות בתמונה) מה בבקשה עלי נדרש? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
קניתי לעצמי אתמול בערב את By The Way של צ'ילי פפרס. הוא התנגן באוטו, וניסיתי עכשיו לנגן אותו על המחשב של אחי הקטן ושם הוא עובד. כשאני מנסה לנגן אותו על המחשב שלי, Winamp מתרסק ו-Windows Media Player לא מצליח לנגן אותו למרות שכן מזהה שזה הדיסק הזה. זה הדיסק היחיד עד עכשיו שלא הצלחתי לנגן על המחשב שלי. יש למישהו רעיון מה עשוי לחרבש את זה? העפתי את Winamp והתקנתי את הגרסה האחרונה וזה עדיין לא עזר.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז לבטל בהגדרות של דף חיפוש ב SEARCH SETTINGS
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
החלטתי לפרמט.. מצטער אבל מאז ומתמיד האיתי עושה פורמט דרך דיסקט 98, היה נותן לי מסך שחור שבו האיתי מפרמט. אז מאתחל, מפעיל SMARTDRIVE, ומתחיל את ההתקנה של XP מהדיסק כרגיל. נוצר מצב, ונדפק לי כונן הדיסקטים. אני יודע שיש דרך לפרמט ללא דיסקט. 8) הגדרתי בביוס שהמקום הראשון שבו הוא יבדוק את הבוט איהיה הכונן דיסקים. אז עכשיו כשאני מכניס דיסק XP, ומאתחל את המחשב הוא נכנס להתקנה של הוינדוס כמו שצריך... אאבבבללל איך אני מגיע למסך השחור קודם כדי לפרמט את C? תעזרו בבקשה :nixweiss: :nixweiss:
-
- 4 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
עשיתי אקספורט לקובץ Comma Separated Values ב Outlook וכאשר עשיתי אימפורט בOutlook Express בספר כתובות קיבלתי רק שמות בלי דואר אלקטרוני ,בלי מספרי טלפון,בלי כתובות.אבל באימפורט עשיתי "map text fields in the .csv file to appropiate address book fields" תעזרו לי,בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הורדתי אנטי וירוס NOD32 64 bit ואני לא מצליח להתקין אותו זה כותב לי "לא תומך במעבד מסוג זה.." יש לי E6750 core 2 duo למישהו יש מושג אז איזה אנטי וירוס חינמי אני כן יכול להתקין פה? תודה
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
-
יש לי קובץ IMG במחשב. וקובץ .SUB של כתוביות. איך אני מפעיל את הסרט עם הכתוביות ביחד? MV2P לא מצליך להפעיל קבצי IMG, המדייה פלייר מצליח אבל ממש בקושי (מקרטע). היחיד שמצליח להפעיל חלק זה הVLC מדייה פלייר, אבל הוא לא מאפשר להוסיף כתוביות. אז איזה תוכנה אתם ממליצים? יש לVLC תמיכה בכתוביות...פשוט פיספסתי את הכפטור הקטן שם
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ערב טוב, ברגע שאני נכנס לאתר של HIGH-Q (ניתן להיכנס רק דרך הIE), מזין שם משתמש וסיסמא, במקום לעבור לעמוד הראשי, העמוד לא נטען במלואו : http://up404.siz.co.il/up1/mmowtiy1q3zo.png' alt='mmowtiy1q3zo.png'> ניסיתי לעבור בין כל גרסאות האקספלורר האחרונות, עדיין אותה בעיה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הוא עשה לי את זה עוד פעם! רק שהפעם אני יודע איך זה קרה, אני רק צריך עזרה ב- איך לתקן את זה תמיד כשלחצתי על להוריד קובץ zip(יענו לינק לקובץ zip) האקפלורר שאל אם אני רוצה לעשות לזה Save או Open, והייתה גם אפשרות לסמן שם ב"וי"("v") שהוא לא ישאל יותר. עכשיו, בטעות סימנתי את זה ולחצתי Save :-[ ועכשיו כשאני לוחץ על להוריד קובץ zip הוא ישר עושה לו Open בלי לשאול אפילו באיזו תקיה אני רוצה ! על קבצי exe הוא עדיין שואל... זה משגע אותי ניסיתי גם לשחזר את כל הגדרות האינטרנט... אך ללא הואיל :'( Help meh please :-\
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? תשמעו יש לי כרטיס רשת של EDIMAX וחיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרייבר .. הכרטיס רשת הוא : EDIMAX IEEE 802.11G TURBO MODE EW-7128G WIRELESS LAN PCI CARD אם מצאתם דרייבר, בבקשה תוודאו שהוא בהתקנה תודה רבה, דרך אגב אני חדש :]
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אז ככה בבעלותי Ati Radeon 9600Xt 256ram וכאשר נכנסתי לאתר של Ati נתקלתי בשנייי סוגים דברייברים להורדה אחד של הCatalist והשני Ati Multimedia Center איזה מהם כדאי להוריד? הנה ציטוט מן האתר Knowledge Base ATI Customer Care > Drivers and Software > Windows XP > RADEON > RADEON Display Drivers and Software for RADEON Products CATALYST 5.6 Windows XP - Driver Download ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת ויסטה שכרגע תופסת 23 גיגה ואני רוצה לדעת איזה תוכנה תעשה לי גיבויי תקין כרגע ראיתי שיש במערכת ויסטה אפשרות גיבויי אבל היא רוצה 120 גיגה גיבוי כי היא מגבה גם את המשחקים שלי שבכלל נמצאים במחיצה נפרדת !!! שמעתי על GOST דברים רעים אז לא רוצה לקבל המלצה מצאתי 2 תוכנות חמודות בשם Genie Backup Manager Pro Acronis True Image אני צריך לדעת האם ניתן במצב של קריסה ( פירמוט , וירוס קטלני , נפילת מתח , סתם המערכת לא עולה ) לעשות שחזור מBOOT והאם ניתן גם במצב בטוח? טוב מחכה לתגובות אם משהו מכיר גם מדריך אשמח לקבל לינק גם באנגלית יהיה בסדר
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברשותי התוכנה - PCTV Vision, תוכנה עימה אני יכול יכול לחבר את הממיר למחשב ולראות טלוויזיה. בתוכנה יש אופציה להקליט את מה שהטלוויזיה מציגה, והקובץ המוקלט נשמר בקובץ MPG. ברשותי גם צורב DVD, ואני רוצה לצרוב את מה שהקלטתי במחשב לדיסק DVD ולראות אותו במכשיר ה-DVD שלי בסלון, שאני ישר אכניס את הדיסק והוא יתחיל להריץ את מה שהקלטתי. יש לי את התוכנה NERO 6 שעימה אני מעוניין לצרוב, אך אני פשוט לא יודע איך. אני אודה לכל מי שיעזור לי בבעיה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
היי לכולם , הורדתי לפני כמה ימים ווינדוס XP עם SP3 מובנה עם כל העידכונים האחרונים שיצאו עד עכשיו , בקיצר הורדתי את הווינדוס ושזה סיים להוריד קיבלתי קובץ זיפ אחד גדול מכווץ שחייבים לפתוח אותו לתוך תיקייה , אז פרסתי את הקבצים ויצאה לי תיקייה שבתוכה יש 14 תיקיות משנה ועוד כמה קבצים בודדים , עכשיו השאלה שלי זה איך עם כל תוכנת צריבה שהיא אני צורב את הווינדוס שיהיה דיסק BOOTABLE ושאני יוכל להעלות את הדיסק ישר אחרי האיתחול , שאלתי כמה חברים שלי וכולם אמרו לי שאין להם מושג איך צורבים את התיקיות ככה , חשבתי תאמת שאמור להיות לי קובץ אחד של אימג - ISO ואז זאת לא הייתה בעיה כי הייתי צורב רגיל בתור קובץ אימג אבל לצערי אין לי אפילו קובץ אחד כזה , בבקשה אנשים אני כבר ממש נואש ואין לי מו…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
מאז שחיברתי רשת בין שני המחשבים בבית אני לא יכול לשלוח או לקבל קצבים באייסיקיו (רק במסנג'ר) יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אם אני קונה את הפלאש 8 פרו לכמה יוזרים אני יכול להתקין אותו? או שזה רק למחשב אחד?
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום. יש ל נגן MP4. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-