עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ELiA,

בטעות מחקתי את הסקין של XP יש דרך להחזיר אותו? להוריד סקין במקומו בלי כל מיני תוכנות מציקות? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by NaNdoS,

חיפשתי בגוגל אם יש אפשרות כזאת להעביר את הסרגל טאבים ללמטה (bottom) ומצאתי לינק למדריך למסביר איך עושים את זה על ידי עריכה של איזה קובץ הנה המדריך http://kb.mozillazine.org/Move_the_tabbar_(Firefox) בכל מקרה לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד למרות שעשיתי בדיוק מה שכתוב. הגירסה שלי 2.0 יש עוד דרך?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  3. עשיתי חיפוש!!!. הבעיה שהתוכנות החינמיות שבדקתי(DR DIVX, DIXV CONVERTER) לא הצליחו להעביר את הAUDIO, שהוא AAC. ורק תוכנות לא חינמיות בגרסאות נסיון הצליחו, אבל מוגבלות ל5 דקות כי צריך לקנות. למישהו יש המלצה לתוכנה טובה להמרה ?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. מחפש תוכנה לחסימת אתרי פורנוגרפיה ( סקס\כחולים וכו) שתעבוד ברקע או משהו שלא יהיה אפשר לגלות אותה ותהיה קלה להפעלה. תודה

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by wally13,

שלום לכולם! איך פותחים קובץ עם סיומת "ROM". בתודה מראש wally13

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Aviv C,

איך אני קובע שני מפתחות ראשיים לטבלה?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  7. שלום קניתי דיסק די וי די שיש בו שירים מסרטים אבל אני לא מצליח להעביר אותו לקובץ אדיו כדי שיכנס לנגן M3 מה עליי לעשות כדי להעביר את השירים לנגן תודה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  8. Started by .nimiking.,

ניסיתי להוריד טורנט מסויים דרך האתר mininova, ההורדה לא מתחילה ובמצב של הטראקר זה כותב לי: failure: invalid passkey! redownload the .torrent from http://teamfx.kicks-ass.org ניסיתי להוריד מחדש אבל זה לא עוזר. מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by beni125,

אם תוכלו לעזור לי כוננן זה עושה בעיה כאשר אני מכניס דיסק הוא עושה את הסימן של דיסק עם העכבר אבל הוא אומר לי שאין דיסק

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שלום לכולם, ברשותי מעבד - AMD Athlon X2 64Bit 3600 אני משתמש בתוכנה SpeedFan והיא מציגה לי שהמעבד בטמפ' של כ-27 מעלות, זה הגיוני? יש להזכיר המעבד עם הקירור שהגיע איתו. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by Trooper-Flax,

השאלה היא אומנם על משחק אבל הבעייה היא בתוכנה (למי שלא הבין) ולא במשחק עצמו. יש לי משחק שכל הזמן קורס אחרי זמן קצר של משחק, אז רציתי למחוק אותו ולהתקין מחדש..אך האפשרות הזאת לא ניתנת לי: כשאני לוחץ ב add/remove על מחיקה של המשחק זה לא נותן ולא מגיב, ולא מתאפשר לי למחוק אותו

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124

• 4 תגובות
    • 446 צפיות
  13. התוכנה אומרת לי שרק בגירסה הפרופשנאל אני יכול. אם אני רוצה להריץ הרבה לופים מה אני אמור לעשות ? או לשחק עם ההגדרות.

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  14. Started by carrot,

מנסה להתקין XP בפעם הראשונה בלוח של MSI 965P NEO ולא מצליח להגיע שה CDROM יזוהה ב-BIOS HD HITACHI 160 SATA DVD וצורב DVD של NEC אני רואה אותם ב POST אבל לא ב -BIOS הלוח דפוק או שאני הזדקנתי ???

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  15. Started by the red dragon,

אני יודע להשתמש קצת אבל אני רוצה לדעת נגיד איך לעשות איש הולך אבל חלקקקק כאילו סטיקמן איש מקל הוא בכלל אני לא יודע איך לעשות שמהשו יזוז חלק

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  16. אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. יש לי אוסף תמונות די גדול (בשלב הזה אנשים חושבים ישר פורנו, לכו ל!@$#.) אוסף של אנימה (תחשבו שיש לי לי כמעט 700 גיגה של אנימה (סדרות\סרטים)) הרבה תמונות הבעיה היא לראות את כולן אני רוצה למצוא תוכנה שיכולה לתת לאותה תמונה מס' קטגוריות (דוגמא : EGL, Mimi , miko , וכו'...) אז נגיד יש לי תמונה A.jpg אני מגדיר אותה בו זמנית כMIMI ו- MIKO ואז באמצעות התוכנה אני אוכל לראות אותה גם כשאני העיין בערך MIKO וגם בערך MIMI. מישהו הבין אותי ומכיר משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  18. אהלן.. אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה.. היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב! איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה? תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  19. זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום... יש לי אימיול 5.3 ואני לא מצליח להוסיף קבצים ממש גדולים להורדות איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by lordgod,

אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by hichcock,

תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  23. יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by dog_foot,

יש לי את לוח האם p4vtb+ ואני צריך למצוא לו את הדרייברים בשביל כ.הקול, אני לא מצליח למצוא, ממש אודה לכל מי שיעזור לי להשיג את הדרייבר...

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by liordavid,

אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?

דיונים חדשים בפורומים