עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מי עוזר לי עם זה יש לי סרט שאני לא מתליח לנגן - הMP כותב שחסרים לי מקודייים

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  2. רוצה ליצרוב לעצמי אוסף שירים = נימצאים כרגע בפורמט MP3 רוצה ליצרוב לדיסק רגיל - אבל שלא יהיו הבדלי רמות בווליום האם הנרו יודעת לעשות את זה? האם צריך תוכנה אחרת - יותר טובה? THX

• 4 תגובות
    • 869 צפיות
  3. יש גירסה חדשה יותר ? כי לא מצאתי בגוגל... יש תוכנה אחרת שמתאימה ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  4. זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  5. בקצרה ^^^ כותרת ובהרחבה : יש לי צורב DVD, אבל שנים שלא צרבתי כלום, אני בעקרון קונה הרדיסקים נוספים כשמתמלא (ראו מפרט) בזמן האחרון אני מעוניין לצרוב מדי פעם משהו לחברים.. אני מחפש תוכנת צריבה , עדיף חינמית קוד פתוח, אם לא אז אני אתפשר על הדבר המומלץ הבא. ניסיתי את הדמו של נרו ושנאתי כל שניה, מלאת פיטצ'רים שאני לא צריך, משתלטת על המערכת (שייכה אליה את כל קבצי המדיה במחשב שלי, למרות שבתהליך ההתקנה בפירוש הסרתי את ה"V" מכל שיוך קבצים שהיא רצתה לעשות !) אני מחפש המלצות ממשתמשים מנוסים לגבי תוכנת צריבה הדרישות מאוד פשוטות : שתצרוב על CD ו DVD אין צורך בצריבות וידאו משונות, אני צריך לצרוב רק DATA ומקסימום AUDIO CD, שום דבר אחר (לא צורב וידאו ל DVD ווכו') שתעלה רק כשאני מפעיל או…

6. Started by liordavid,

אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?

7. יש לי פיירפוקס החדש.. לא זוכר איזה גרסא, אבל מעודכן והכל... שאני מוריד משהו אז שאני נותן לו פקודה "DOWNLOAD" או את הפקודה שצריך לתת כדי שיתחיל להוריד.. אז הוא לא פותח לי את החלון של ההורדות, רק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מעלה לי את החלון של ההורדות... מה אני עושה? תודה. ועוד משהו.. שמעתי על תוסף לפיירפוקס שאם יש איזה אתר שלא עובד בו טוב אז יש כפתור שלוחצים עליו וזה עובר ל"מצב אקספלורר" יש כזה דבר? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by hichcock,

תסתכלו על התמונה שצירפתי. דבר ראשון, הייתה לי בעיה עם ההתקנה של הכרטיס קול, בסופו של דבר הצלחתי, אבל מה שקורה עכשיו, זה שכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הזו. ההודעה שלמטה - מופיעה מידי פעם, כל איזה 5 דקות ~~~. מישהו מה זה? ואיך מעיפים את זה? דבר שני... במחשב הזה משתמשים כמה אנשים. הגדרתי את עצמי כאדמיניסטרייטור. אני רוצה להגדיר את המשתמשים הנוספים כך שהם יוכלו לעשות הכל חוץ מלהגיע לקבצים שלי לעשות שינויים קריטיים במחשב ולהתקין דברים. התקנתי משתמשים נוספים כבר.... רק שהם לא יכולים להתחבר לאינטרנט ואין להם גישה לשום מהתוכנות שהתקנתי (מסנג'ר וכ"ו). תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  9. אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. אהלן.. אני ממש מבואס..במשך השבוע האחרון אני רק עובד על העלאת קבצים..ממש ממש קשה.. היום שהפעלתי את האזוראוס..(תוכנה להורדת טורנטים) כל הקבצים שהיו ברשמית ההעלאה עברו לרשימת ההורדות והתוכנה התחילה להוריד אותם שוב! איך אני יכול להחזיר את הקבצים האלו בחזרה לרשימת ההעלאה? תודה רבה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by 104952,

למסנג'ר שלי יש קשיי התחברות... עכשיו...הרבה אתרים אומרים שעליי לעשות את זה - בתוך הקובץ HOSTS... תוסיף את שני השורות הבאות מתחת ל 127.0.0.1 localhost 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net העניין הוא שיש לי 3 סוגים שונים של הקבצים האלו... יש לי hosts hosts.msn hosts (קובץ גיבוי כלשהו) באיזה אחד מהם לכתוב את מה שרשום? האם להוסיף את הסימן #?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  12. או שיש אנטי וירוס אחר יותר טוב

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  13. מחפש תוכנה שתאפשר להוריד את הפס קול מסרט מסויים כאילו יש לי כמה סרטים שאני צריך רק את הפס קול שלהם.. בקבצי מוסיקה ... תודה ;D

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by R@mi,

שלום אני צריך לבחר ממיר ב VIVO, של HOT עכשיו התקנתי את הדרייברים של NVIDIA של ה WMA... אני צריך תוכנה שבעצם תראה לי את השידור של הממיר... אני לא מבין בדיוק מה לעשות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  15. היו לי משהו כמו 8 הורדות ו4 שיתוף,כיביתי את המחשב ניקיתי קצת אבק בתוך המארז וגם הוצאתי את החוט של הSATA והחזרתי אותו בדיוק לאותו חיבור. עכשיו הפעלתי את המחשב אחרי ניקוי האבק ואני מפעיל את Azureus ופתאום אין שום קובץ להורדה,ועלה החלון של ההגדרות הראשוני כאילו רק עכשיו התקנתי את התוכנה. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by lordgod,

אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by ShahafH,

חיפשתי המון תוכנות אבל שום דבר לא עושה את העבודה.. אני צריך קובץ שימיר מקובץ 3GP לAVI או MPEG כולל סאונד.. מספיק השם של התוכנה, תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by neogod,

יש לי קבצים עם סיומת VCX ואין לי שמץ עפ איזה תוכנה אני פותח אותם?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by tepez,

יש לי בעיה עם Word 2003. כל מסמך וורד באינטרנט שאני מנסה לפתוח אני מקבל הודעה שאומרת לי "המרת קובץ" ואז אני צריך לבחור את הקידוד של הקובץ. בכל מקרה מתקבל קובץ בג'יבריש. מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  20. Started by davidcohen,

שלום... יש לי אימיול 5.3 ואני לא מצליח להוסיף קבצים ממש גדולים להורדות איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום, קבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו אנטי ווירוס שהיה לי בבית (קספרסקי) גרסה 5.0 ואחרי ההתקנה וסריקה אחת כתוב לי שהאנטי ווירוס לא מעודכן... אני עושה update ואחר כך זה עדיין עושה לי לא מעודכן..(כאילו זה אומר שהוא ישן כבר) מה צריך לעשות??? תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  22. האם זה מספיק לי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452897 או שזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SFT&DRID=9205780 או שצריך בנוסף לזה עוד תוכנות אם כן איזה אם אפשר קישור עכשיו דברתי עם נטויזן והם אמרו לי את החבילת אבטחה הזאת: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377497 ב23 ש"ח לחודש שזה יותר טוב מלקנות את הדיסק חד פעמי שהם מעדכנים לי את זה כל הזמן לא הבנתי בדיוק.. בנוסף לזה הם אמרו לי שזה האבטחה למחשב הכי טובה היום שלא צריך שלא צריך שום דבר אחר מלבד זה... האם זה נכון מה שהם אמרו מה אתם מציעים לעשות? תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by carrot,

מנסה להתקין XP בפעם הראשונה בלוח של MSI 965P NEO ולא מצליח להגיע שה CDROM יזוהה ב-BIOS HD HITACHI 160 SATA DVD וצורב DVD של NEC אני רואה אותם ב POST אבל לא ב -BIOS הלוח דפוק או שאני הזדקנתי ???

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  24. הכי חשוב לי זה עטיפת הדיסק עצמו = והיכולת להכין ע"ג העטיפה הציבעונית גם רשימת שירים האם נכון שאפשר לעשות את זה בנרו? או תוכנה ידידותית ויעודית יותר? יש תוכנה שנותנת טמפלייטים מוכנים עם תמונה? או כאלו שאפשר להוסיף תמונה? וגם = אם אני רוצה שגם הדיסק עצמו יהיה ציבעוני = איך עושים את זה? ( יש מדבקות מוכנות?) מי עוזר לי עם האינפורמצייה ה"בסיסית" בודאי לחלק מיכם....? פשוט אף פעם לא עשיתי את זה THX

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dror_gh,

שלום יש לי קובץ נורא חשוב שאני מנסה לפתוח אך לא נפתח לי ב word זו ההודעה שהוא נותן לי : לא יודע על איזה dialog box הוא מדבר, אני לא רואה כזו אפשרות תחת file מישהו יודע איך אני יכול להציל את הקובץ ? תודה רבה על העזרה

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים