עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Predator,

יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. אני פשוט צריך להחליט די מהר איזה כרטיס מסך להשים על המחשב הזה. וזה רק בשביל משחקים ישנים. אני יכול להשים או Geforce 2 שיש לו ארטיפקטים, או Ati Rage 8MB או Voodoo 3 3000. תודה!

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by Chura,

שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by Dr Hardware,

תיאור התוכנה: WinRAR היא התוכנה הטובה ביותר (לטעמי) לכיווץ ופתיחת קבצים מכווצים. התוכנה מסוגלת ליצור קבצי Zip ו - Rar ויכולה לפתוח גם קבצי CAB, ARJ, LZH, TAR, GZ, ACE, UUE, BZ2, JAR. החל מהגירסאות החדשות התוכנה יודעת גם לפתוח קבצי תמונה מסוג ISO. שינויים: http://rarlab.com/rarnew.htm אתר בית: http://rarlab.com הורדה: http://rarlab.com/rar/wrar340.exe תמונת מסך: http://software.monitor.hr/softod/2002/06/07/slika_1.gif# קרדיט: Rmss מנהל תוכנה באתר פרש

5. Started by Idan-h,

הבעיה היא כזאת: נכון יש את החלון של הוינאמפ אז שם יש את הגרף שמייצג את הבאסים וגם את השורה שאומרת מה שם השיר (והיא זזה במקרה ששם השיר ארוך מאורך השורה). עכשיו לשניהם למי שלא יודע אפשר לקבוע אם הם יזוזו מהר או לאט. Ctrl + P -> Morden Skin-> General שם בחלון יש Timers Resolution. תמיד שהייתי עושה שם As Fast As Possible הייתי מקבל 15MS. עכשיו זה מגיע ל70MS גם ורואים ששני התפריטים האלה מאוד איטיים, למרות שהמחשב מהיר. מישהו שהתקין 5.1 יכול להגיד לי אם הבעיה היא גם אצלו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. אני משתמש עם המחשב שבחתימה שלי עם כרטיס מסך 4870 ויש לי בעיה שבמזחקים מסויימים אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את FAR CRY 2 זה היה נתקע. לפעמים אחרי עשר דקות לפעמים אחרי שעתיים.אם אני לא טועה זה קרה אחרי שהתקנתי הוטפיקס לבאגים שהיו בפארקריי 2 לכרטיסי מסך של ATI מסדרת 4XXX זה סידר את הבאגים הצבעים ועבד סבבה אבל כנראה מאז המחשב נתקע לי בכמה משחקים מסויימים זה היה סביל כשזה היה רק וורקרפט 3 והתוספת אבל זה קרה בעוד משחק פתאום וזה גם התחיל לחרפן כי זה נתקע בפתאומיות כשבמסך התמונה נהיית כזה קוביות של שאריות מהתמונה האחרונה ושאריות של קוביות בצבעים לא ברורים והכל היה נתקע כך שחייבים לעשות ריסט... התקנתי ממש לא מזמן ג'י טי אי 4 וגיליתי שאני לא מצליח לשחק יותר מחמש דקות במקרה הכי …

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. איך אני מגדיר בFF ש NETEX יהיה מנוע החיפוש הראשי שלי ? הוא היה הראשי וזה השתנה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by s7rmt,

יש לי שאלה נכון יש מלא חברות שמצרפים סרגלי כלים לאינטרנט.... אז רציתי לשאול אם אני יכול להכין אחד כזה לעצמי! ואם מי שהוא יכול להגיד לי איך...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי בעיה עם קבצי WMV כשאני מנסה להריץ אותם אני מקבל הודעת שגיאה שחסר לי קידוד לסאונד. כאשר אני לוחץ לקבל עוד מידע (מוביל ל http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/C00D11C7) יש לי מספר שגיאה שהוא: C00D11C7. הורדתי VLC וניסיתי גם משם ולא עזר. התקנתי את הגירסה האחרונה של חבלית K-LITE אבל זה לא פתר את הבעיה. אגב יש לי WINDOWS 7 7600 RTM אבל גם בגירסת ה 7100 RC הייתה לי את אותה הבעיה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  10. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית לחיתוך סרטי FLV העניין הוא שכל תוכנה שניסיתי הוא מציין שאי אפשר לפתוח את הקובץ, אבל הקובץ אינו פגום ואפשר להריץ אותו עם כל נגני סרטים... ניסיתי FLV CUTTER וכל מיני תוכנות והם פשוט לא מצליחים לפתוח את הקובץ. אודה לכם על פיתרון. גם יכול להיות שהבעיה היא אחרת וצריך לשנות משהוא בהגדרות... תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. כמו superdragandgo אני גורר את המילה ואז הוא פותח לי אותה באתר של איזה מילון כלשהו האתר כבר בנוי לזה, אני רק צריך שהוא יעתיק את המילה לסוף היקשור ויפתח אותו www.site.com/the word

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. הכותרת לא כל כך מובנת אז אני אפרט - יש לי מספר תיקיות של הורדות על מספר מחיצות והרדיסקים שונים על שני מחשבים שמחוברים לרשת הביתית. מה שאני מחפש זה איזושהי תוכנה או טריק כלשהו שיראה את התוכן של כל התיקיות במקום אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. Started by oorlevi,

אני צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שלא לוקח הרבה משאבים היה לי את nod32 הייתי מרוצה ממנו משהו והוא גם לא חינמי. עכשיו יש לי את הקספרסקי הגרסה האחרונה היה לי קוד לעדכונים אבל עכשיו אני כבר לא מקבל עידכונים אז אני רוצה משהו חלופי טוב קל שבכלל אני לא ירגיש אותו ושיעלה מהר עם מערכת ההפעלה כי הקודמים גם קספרסקי וגם נוד32 לא עלו כול כך מהר והייתי צריך לחכות דקה או שתיים עד שזה יעלה אחרי שהמערכת הפעלה עלתה. את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד. תודה![br]פורסם בתאריך: 13.04.2007 בשעה 12:58:47 מה אתם אומרים על AVG Anti-Virus Professional Single Edition 7.1.407 ??...הוא טוב הוא לא לוקח הרבה משאבים והוא חינמי בכלל? מחכה לתגובות! תודה!

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by OgANDi_BoY,

או קיי אנשים תקשיבו אני הבאתי למחשב שלי הארד דיסק חדש התקנתי ווינדוס SP2 הכול בסדר אבל שהורדתי איי סי קיו הוא לא היתחבר לי למה?? ואני משתמש בפיירוול של ווינדוס ואישרתי את האיי סי קיו תוכנות אחרות כן היתחברו לי רק זה לא הורדתי את החדש וגם את 2003 פרו שניהם לא מתחברים נסיתי גם בלי פיירוול ... לא מתחבר .. למה? ???

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום, נתקלתי לא מזמן בקובץ לא רשמי שאמור להסיר את כל תוכנות סימנטק מהXP. יש לי כרגע מחשב עם בעיה בהסרה והתקנה מחודשת ואני צריך כלי אולטימטיבי לטיפול בבעיה הנ"ל. אם מישהו מכיר על מה אני מדבר ויכול לשים פה קישור אז תודה מראש נ.ב אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות מעין regclean גנראליות אלא משהו לטיפול נקודתי בתוכנות המשתלטות של סימנטק

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. Started by den,

מישהו מכיר תוכנות צריבה חינמיות?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by DorCo,

לעיתים אני שומע טסססססס(מין רעש צורם חזק כזה) במקום מה שצריך. שמתי לב שזה קורה למשל בוינאמפ אני שומע שיר הכל טוב, אם אני לוחץ פאוס(מפסיק) ושוב פאוס אז שומע רעשים. אם פאוס ושוב פאוס אז שומע רגיל את השיר... וכן הלאה.. הדרייבר של הקול מעודכן.. מה אפשר לעשות? תודה.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  18. משום מה הוא לא מראה לי תמונות.... גם כאשר אני נמצא בתקייה של התמונות ורואים את כולם בקטן גם שאני לוחץ דאבל קלייק על אחד ומראה אותו במסך מלא הוא מראה לי שחור.... אני לא יודע מה לעשות.... וזה ממש חשוב לי... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי....

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by profiref,

חברים שלום משום מה מישהו כנראה התקין לי בטעות בנייד תוכנה של CYBER SECURITY כל מה שאני מנסה לעשות בכדי להסיר אותה מהמחשב (כולל הסרתה) אני לא מצליח...מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סוף סוף תשובה איך אני מעיף את זה מהמחשב שלי ? תודה מרשא אסף

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  20. אני חושב שיש לי תוכנות כאלה במחשב ואני מאוד זקוק לתוכנה כזאת!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by m1ke,

תפסו אותה אם אתם צריכים: http://www.giveawayoftheday.com/partition-manager-9-5-personal-english/

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by Wiz20,

שלום רב, לאחר הזנת המשתמש והסיסמא באתר והקלקה על התחברות אני מועבר לדף "לא ניתן להציג דף זה". כך גם בסיום רישום חשבון חדש. אני מופנה לדף הנ"ל ולא מצליח להתחבר. התקנתי את פקד ה ActiveX הדרוש, אם זה קשור. כשאני לוחץ על לחצן ההתחברות אני מופנה לכתובת שתחילתה: https://auth.bay.livefilestore.com (סתם ככה גם במיקרוסופט ישראל יש לי בעיה דומה כשאני לוחץ על הבאנר בפינה למטה שמפרסם הורדות של תוכנות וכו'. זה מפנה אותי ל g.microsoft.com.... וגם זה לא מציג שום דף אינטרנט) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by mostwanted,

התקנתי את התוכנה ורק התחלתי להישתמש בה ואני לא מצליח להבין איך אני יכול לצבוע עם המברשת חלק בתמונה שהעתקתי אותו כאילו סימנתי חלק בתמונה ועשיתי לו העתק ובמקום להדביק אותו במקום אחר אני רוצה לדעת איך אני יכול עם מברשת לצבוע חלק אחר בתמונה עם החלק שהעתקתי מישהו יכול לעזור לי???

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. שלום תוכנת האנטי וירוס (AVG)גילתה אצלי וירוס בשם MT.EXE מחקתי אותו והוא שוב פעם חוזר. התופעה שהוא יוצר היא פתיחת TOOLBAR בחלון האקספלורר יכול להיות שמדובר בסוס טרויאני. אודה על העזרה שרון ???

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים