עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אחרי שהצטברו לי כמה גיגות בתיקיה של האוטלוק אקספרס, עשיתי ניקוי לכל המיילים שמצורפים אליהם קבצים (היו המון כאלה), ונשארו עכשיו רק דואר טקסט. הורקנתי כמובן את תיקיית הדואר שנמחק והכל, סגרתי את התוכנה, הלכתי לתיקיה שמאחסנת את הקבצים, והיא עדיין שוקלת כמה גיגות. אני זוכר שלפני כמה ימים כשיצאתי מהאוטלוק הוא עשה לי דחיסת דואר או משהו בסגנון, אולי יש לזה קשר...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  2. שלום התחדשתי במחשב חדש ואני צריך המלצה למס" תוכנות: PLAYER מומלץ שתומך בכתוביות SUB,SRT ומאפשר גם לסנכרן אותם בצורה לא מסורבלת תוכנה להצגת הטמפ' של מעבד, לוח וכ.מסך עדיף ב TRAY. מחליף ל-NETLIMITER (מנטר תעבורת רשת) וגרסא יציבה שלא שותה משאבי מע' של מסנג'ר בעיברית תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. הנה תמנוה... http://img292.imageshack.us/img292/9926/untitledeb9.jpg

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by alonn24,

כשאומרים לי ASP .NET למה מתכוונים? אוקיי, אז אני יודע שמפתחים ASP בVisual Studio 2005 או כל Visual. אבל מה זה אומר תכלס? ואיך ממומש בBuisness Logic שלו?C#?Java?? גם וגם?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by ilay22,

מה ההבדל בין פורמט רגיל ל QUICK FORMAT? (בהתקנה של WIN XP)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה טובה ומקצועית שתתמוך טוב בעברית ותיהיה ממש מקצועית עד היום השתמשתי בdreamwaver אבל היא לא ממש תומכת בעברית תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  7. Started by b3ta0,

הסימפסונים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sh_matan,

שלום,יש לי אינטנרנט 1.5MB מהירות. לפעמים הוא מוריד לי מאוד מהר על 100-120KB לשנייה ולפעמים כמו כרגע על 30KB לשנייה,למה זה?! איך אני פותר את זה??? זה לא בדיוק האינטנט,זה ההורדות הישירות. יש לי ראוטר שמחובר לשני מחשבים,האחד ישן מיוני 2001 והוא איטי וכו',השני חדש מספטמבר 2006. זה ממש משגע אותי ואני צריך פתרון מהר. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  9. היי לכולם. כפי שהכותרת אומרת - אני זקוק לתוכנה שיודעת לעשות מעברים יפים באופן אוטומטי בין שירים. השימוש הוא למטרות סרטונים שאני עורך, הזקוקים למספר רב של שירים. שיעברו אחד אחרי השני בצורה חלקה.

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by אנדי,

אני לא יודע, חברים, אם מה שאני הולך לדווח לכם עליו קורה רק לי או שגם אצלכם זה מתרחש. אז ככה - לאחרונה, כאשר אני מבצע חיפוש ב-mule (גרסה רשמית), אחת מתוצאות החיפוש מתקבלת בצורה הבאה - aaaa_hottest_videos_personalplayer.exe, כאשר המחרוזת aaa מייצגת את מחרוזת החיפוש. הקובץ אליו מפנה תוצאת החיפוש הזו היא נגן וידאו כלשהו. החלטתי לנסות ולהורידו וראה זה פלא - הוא ירד מיידית וללא המתנה על אף העובדה שהיה רק מקור אחד. נפח הקובץ היה קצת פחות מחצי מגה (בתוצאות החיפוש הופיע קובץ נוסף שמשקלו בסביבות 2.5 מגה) התופעה הזו חזרה על עצמה במספר חיפושים שבצעתי לאחרונה, גם תחת 'גלובל' וגם ברשת קדמליה, ונראה כי מערכת אוטומטית כלשהי או גורם אחר (כגון רוגלה שיכתן ונשתלה לי במערכת) פועלים כאן. במהל…

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. Started by עוד מישהו,

שלום. אז ככה יש לי את הפיירוול של Sygate אז כפי שידוי לכם אמ.. סימנטק קנתה את החברה הזאת אם אני לא טועה וכבר ממש המון זמן אין עידכונים לתוכנה. עכשיו אני נישאר עם התוכנה הזאת מכיוון שהיא לא עושה לי בעיות כמו ניתוקים והיא יחסית דיי קלה על המחשב. יש המלצה לפיירוול דומה, כמו Sygate למשל? תודה מראש על התשובה

12. Started by ofeky1,

האימיול מראה לי את האזהרה הזאת לפעמים (לא בכל פעם שאני מתחבר!!) ב"יומן" שלו שאני מנסה להתחבר!! יש לי קספרקי אינטרנט סקיוריטי 6 והפורטים בו פתוחים כראוי!!(משהו יכול להביא לי מדריך טוב כדי שאני יראה אם פתחתי את הפורטים טוב?) יש לי נתב של אדימקס והפורטים פתוחים גם בו!! בגלל זה אני לא מבין מה הבעיה! ואני מקווה שתעזרו לי שאני באימיול האימיול לא זז לי ושלא נדבר על שאר הדברים שקשורים לאינטרנט ויש ל סתם שאלה יכול להיות שהבעיה הזאת נובעת בגלל חיבור איטי לאינטרנט?? איך אני יודע איזה מהירות חיבור יש לי לאינטרנט?? ולמה יש לי בעיה כזאת באימיול?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  13. Started by rollcage,

כמו שכתוב בכותרת תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  14. עדיף תוכנה חינמית אם יש. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. Started by ShahafH,

חיפשתי המון תוכנות אבל שום דבר לא עושה את העבודה.. אני צריך קובץ שימיר מקובץ 3GP לAVI או MPEG כולל סאונד.. מספיק השם של התוכנה, תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בניית תפריט לדיסק עם כמה תוכנות . ברצוני לבנות תפריט לכמה תוכנות שיש ברשותי כגיבוי. כשאני מעלה את הדיסק שיתן לי תפריט ועל ידי לחיצה אני אכנס ל SETUP של התוכנה ויתקין אותה אודה על כל עזרה תודה: BARAKUSH

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by dorish,

שלום האם אתם ממליצים להתקין את כול התוכנות שמגעיות אם הדיסק של הלוח והאם כדי להתקן את המעבד כי התקנתי את המשחק Company of Heroes ןהןא אמר לי שכדי לי להתקן את הדרייברים של המעבד זה תמיד אומר או שאני באמת צריך לעדכן? המעבד שלי הוא amd atlon 64x2 dual מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  18. Started by dbzu,

שלום יש לי צורב dvd של nec הוא יכול לחרוט מילים על דיסקים לבנים אתם מכירים תוכנה חוץ מנרו שמאפשרת כתיבה על דיסקים?

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  19. Started by dorish,

שלום יש לי Creative X-Fi XtremeMusic ואני לא מצליח למוצא לו דרייבר אבל אני יסביר בדיוק עד לפני כמה חודשיים הייתי מתקין מהדיסק שקיבלתי אם הכרטיס אבל הוא אבד לי ומאז אני ממש מחפש. באתר הרשמי יש דרייברים והם עובדים אבל זה לא אותם דרייברים שהיו לי מקודם אין את התוכנה שהיתה ליד השעון שהיה כול כך קלה לשימוש http://hwzone.co.il/reviews/xfi/3 תכנסו לכתובת הזאת ותביינו בדיוק מה אני מחפש אני ממש יודע לכם אני כבר חודש מחפש ברשת ולו מוצא תודה ענקית מראש...

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by tgen,

נראה לי חטפתי וירוס... האנטי וירוס שלי לא עולה אוטומטית בהפעלה של המחשב... אם אני מעלה אותו ידנית ועושה סריקה הוא לא מוצא וירוסים... אבל אם אני מנסה לעלות את המחשב במצב בטוח אני מקבל מסך כחול... ואם אני מנסה לעשות שחזור מערכת דרך וינדווס הוא לא מצליח לשחזר את המערכת... למישהו יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  21. רואים כזה בצד שמאל דבר כזה שכשמראים עליו הוא יוצא.. מאיפה אני יכול להשיג כזה?

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by assaf990,

פתחתי קובץ BIN לתוכנה והוא נפתח לי. מה הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איך אפשר לגרום לאופצייה Print to file להיות ב Disable? האופצייה נמצאת כמובן שלוחצים על Print.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by ruff stuff,

יש לי מחשב בן 3 חודשים ורציתי לדעת כל כמה זמן צריך לעדכן לו דרייברים? יש לי כרטיס מסך 6600 של נוידיה.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים