עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מעוניין בתוכנה ITUNES בקטגורית ITUNES STORE לקנות איזה משחקון... עכשיו אין שלא ניסיתי אם זה PAYPAL או כרטיס אשראי התוכנה תמיד נותנת לי הודעה שהמדינה של הכרטיס למדינה שבחנות לא תואמות.... והקטע שאי אפשר לשנות את המדינה לישראל כי היא פשוט לא ברשימה זה נכון?אף אחד קנה משהו בITUNES לאייפוד שלו?

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by marlboro,

רואת את זה במלא מקומות,

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by kobibo,

כאשר אני מנסה להסיר את הדרייבר אני נתקל בהודעת שגיאה וההסרה מבקשת להפנות אותי לקבצי ההתקנה של הדרייבר (לקובץ msi ) גם כאשר אני מפנה לקובץ אני נתקל בהודעה שההתקנה אינה חוקית ולכן אני מצליח להסיר את הדרייבר. אודה לעזרה דחופה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by KFIRSH26,

חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  5. שלום . יש סירטונים ברשת שאני רוצה להקליט את הסירטון , עכשיו אני ניסיתי עם Snagit יש בעיה באיכות לא רואים ברור .. יש תוכנה אחרת להקלטת מסך משהוא איכותי ?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שלוחצת אוטומטי על לחצן העכבר הימיני ... אם אפשר תוכנה מורכבת שיהיה אפשרות של כל X שניות שיהיה 10 לחיצות או משהו דומה למי שיש שם או הורדה בחינם שיביא לי אם זה לא תוכנה חינמית וההורדה אלה לא חינם תביאו תשם אני כבר יקנה אותה למי שיש תוכנה שפשוט לוחצת הרבה על מקש הימיני של העכבר גם טוב לי ... תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. OFIICE 2003 ....מדפסת חדשה לגמרי ....הקובץ הוא 2 דפים , הבעיה שהמדפסת מוציאה רק את הדף הראשון מודפס והדף השני יוצא לבן למה זה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כשהיה לי כרטיס של ATI היתה לי תוכנה קטנה הנקראת ATI TRAY TOOLS שהייתה מציגה לי את הטמפ' של הכרטיס שלי ב TASKBAR , מחפש תוכנה זהה שתציג לי את הטמפ' אבל בכרטיס של NVIDIA. ATI TRAY TOOLS לא עובדת על כרטיסי NVIDIA.

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  10. Started by Y-T-M,

התקנתי אימיול ועכשיו אני רואה שאני מוריד במהירויות ממש איטיות והם אומרים שזה בגלל שיש לי ראוטר ובשביל זה אני צריך לפתוח פורטים הייתי רוצה לדעת איך פותחים את הפורטים לראוטר של edimax ?

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. Started by polip,

כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. בעודי גולש להנהתי נכנסתי לWALLA לבדוק קצת את תיבת הדואר שלי וגיליתי שהסיסמא שלי שונתה אני עושה את זה מדי יום ולא יתכן כי שיניתי את הסיסמא ואיני זוכר זאת. ניסיתי להשתמש בכלי לשחזור סיסמא של ואללה ללא הצלחה אחרי שאני מקליד את התשובה הנכונה לשאלה האתר לא מגיב. לאחר זמן מה דקתי בעוד אתרים שאני חבר בהם ודורשים סיסמא שגם שם הסיסמא שונתה! כדי לשחזר סיסמא שם אני צריך את תיבת האיי מייל החסומה.?! איזה מצב ביש! אני משתמש בתוכנת רובופורם ואני חושב שיש לה קשר לכל העניין. אודה לעזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by shon,

אהלן חברה! משהו יודע אולי איך מאחדים מחיצות ללא partiotion magic? ניסיתי עם דיסק ההפעלה של windows xp אך איני מצליח לאחד שני "unpertiotioned space" לכדי מחיצה אחת.... תודה רבה לעונים!

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by pizzaguy,

שלום לצוות קראתי את המדריך לחיבור LCD עם בקר HD44780 למחשב ואני חייב להגיד שהוא מצויין והכל עובד סבבה והנה מגיעה הבעיה: לאבא שלי יש את המסך הזה בדיוק בטלפון עם שיחה מזוהה והוא מסוגל להציג עברית ובתוכנה שהמליצו עליה במדריך (LCDSMARTIE) אי אפשר ואני ממש רוצה שיהיה אפשר להציג עברית מישהו מכיר תוכנה או יודע איך? תודה מראש לצוות

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. http://www.wavelit.com/?ch=Wildlife&sh=africam מקבל הודעה להוריד PLUGIN מנסה להוריד ומקבל הודעה UNKNOWN PLUGIN אגב האתר המצ"ב הינו מדהים זאת מצלמת ווידאו המראה את פעילות בעלי חיים סביב מקווה המים אתמול ראיתי אריות את הווידאו אני מצליח לראות ב INTERNET EXPLORER תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. יש תוכנה שאפשר "להכניס"איתה שירים לneed for speed -most wanted אני רוצה לשמוע שירים משלי במשחק חחח

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by pergola,

שהסרט תומך סראונד לא? או שזה בכלל משהו אחר? ויענו סתם גירסא של DVDRIP אם אני שם את הסרט הזה ויש לי רמקולים 5.1 זה לא יעבוד בסראונד?

18. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מנסה למצוא תוכנה שבעזרתה אוכל להכין silent install לרשימת תוכנות שאני רוצה להתקין אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזאת תודה מראש הראל כהן

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  19. * Ethernet Driver (v55.21) "WHQL" * Network Management Tools (v55.23) * SMBus Driver (v4.52) "WHQL" * Installer (v5.05) * Win2K IDE SataRAID Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K IDE SataIDE Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K RAIDTOOL Application (v6.63) זה מה שכולל הדריבר עכשיו מה להתקין ומה לא? תודה מראש (אני גם צריך להתקין את ה כרטיס רשת מובנה על הלוח שיש לי

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by ניר.,

שאלה לגבי איסיקיו 5.1 (למי שמבין): כאשר אני מנסה להסיר את איסיקיו 5.1 הוא רושם לי שיש לי בעיה עם הקובץ icqlite.log כיצד אני מתקן את השגיאה הזאת וכיצד אני מסיר הסרה מלאה של האיסיקיו 5.1?

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  21. לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  22. Started by tgen,

האם יש דרך לשמור סרטונים שהוקלטו ב- Windows Movie Maker בתור קובץ AVI? יש שם איזה 15 סוגים של שמירות (הבדלים ברזולוציה ובמס' הפריימים לשנייה) אבל כולם נשמרים בקובץ WMV... זה ממש מעצבן שצריך תוכנה נוספת בשביל לעשות את ההמרה הזאת!

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  23. אני מעוניין להתקין תכנת internet security. על מה אתם ממליצים? איך Mcafee?

• 14 תגובות
    • 993 צפיות
  24. שכחתי איך היא נקראת מישהו אולי מכיר ?

דיונים חדשים בפורומים