תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מעוניין לעשות שלט לצימר שלי מישהו יכול לעזור השלט בעיקרון אמור להיות מפח בצבע לבן עליו להיות איזהשהוא תמונה של ביקתת עץ עם עצים (מצוירת) וליד מה שבעתיד אני מתכנן לעצב בתור לוגו צריך להיות פרח סחלב( גבעול עם כמה עלים ירוק) והעלי כותרת יהיו בצבע סגול ועליו או לידו מתעופף איזה פרפר גדול ומרשים ואם אפשר את הכיתוב "סוויטה בכפר" שיהיה בתמונה בכתב יד או כתב מעוצב יפה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש תופעה משונה. כשאני מנסה להדפיס דואל מאאוטלוק אופיס 2003 המותקן על ווינדוס 7 במכשיר משולב (פקס, סורק, מדפסת, מכונת צילום) HP 5610 שהוא מכשיר ישן מאוד אבל עדיין מתפקד. האאוטלוק נסגר. אציין כי אפשר להדפיס מסמך וורד. ניסיתי לטפל בבעיה בצ'אט של מיקרוסופט, הורדתי והעלתי מחדש את האופיס ועשינו עוד פעולות ושום דבר לא הצליח. בסופו של דבר מיקרוסופט הפנו אותי לתמיכה של HP להסרה מהשורש של הדרייבר והתקנתו מחדש. עשיתי זאת בשבוע שעבר והבעיה נפתרה. היום הבעיה חזרה ושוב חזרנו על ההסרה מהשורש וההתקנה מחדש ושוב הבעיה נפתרה. תמיכת HP טוענים כי יש 2 אפשרויות לבעיה: כשל בהתקנת הווינדוס או שהמדפסת ישנה ולמרות שהדרייבר הותאם יש באגים. אפשרות נוספת שהועלתה היא שתכנת אבטחה כלשהי יוצרת באגים. מ…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להקליט באיכות טובה משחקים בזמן משחק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס חינמי להסרת וירוס שהופך קבצים ליצורי דרך. תכננתי גם ככה לרכוש NOD32, האם מישהו יודע שהוא אכן מטפל גם בווירוסים שהופך קבצים רגילים לקיצורי דרך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בו נגיד שיש לי דיסק רגיל שצרבתי עם קובץ AVI וקובץ תרגום בעברית (פורמט Sub/Txt/Srt), האם אני אוכל לראות את הסרט בטלוויזיה עם התרגום דרך ה- Xbox?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז אנשים למי שמחפש אנטי וירוס טוב ובחינם אז חבילה מלאה לשנה חינם וחוקי המיבצע לזמן מוגבל http://shop.trendmicro.com/iomega/en/?sn=f9bj26006x מצד ימין יש לכם חצים תיבחרו מה שמתאים לכם ויאללה תהנו
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום , לא מצאתי פורום מתאים. יש לי כמה כג'יגה סרטים וקליפים באיכות נמוכה במחשב (במקור מקלטות וידאו ישנות).האם יש תוכנה איתה אני יכול לשפר את האיכות שלהם ? אני מניח שיש דבר כזה איתו ,עובדה שיש מעבדות שמעבירות קלטות ישנות לDVD.השאלה היא איזה תוכנות מה שמם ? תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב מודם PCI.עשיתי בדיקה איבחון מודם והוא תקין.ומזהה קו תקשורת טלפון. הבעיה היא שיש לי מסמך word 2007. ורוצה לישלוח פקס לחבר דרך תוכנה Fax Console בחלונות XP.ולא מצליח לישלוח פקס לחבר.יש לי הודעה בסרגל משימות ליד שעון יש סמל פקס יוצא כתוב:"שגיאה בשליחה פקס לעמי..." אני לא מצליח לישלוח פקס רגיל.זה מוזר. נסיתי בלי קידומת בעיר וגם עם קידומת עיר ולא עזר.ולא עבר פקס לחבר. זה מוזר. איך פותרים את הבעיה שליחה פקס? אני אסביר לכם איך אני עושה מכין מסמך מוכן.ולוחץ על מקש Ctrl+P ניפתח חלון "הדפסה" ובוחר אופוציה "פקס".וניפתח חלון של Welcome to the Send Fax Wizard ולוחץ "הבא" וחלון רושמים שם ומספר פקס(של חבר).ולוחץ תמיד "הבא" ובסוף לוחץ "Finish" וכמה שניות שולח פקס וניעצר שגיאה…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
השאלה מתייחסת כמובן לגבי התוסף חוסם הפרסומות של כרום. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אינטרנט אקספלורר מסריח ! הקליקים האלה מעצבנים ולא מצאתי בהגדרות איך אני מבטל אותם קורה בעיקר שלוחצים על לינקים נגיד אם אני לוחץ בעמוד הפורומים הראשי של HWZONE על פורום תוכנה זה עושה קליק אתם בטח מבינים אותי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
שלום בעת התקנת כרטיס קול (realtek hd sound card) לאחר סיום ההתקנה אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת כי HD inf file not found וההתקנה מתבטלת מה לעשות בתודה.
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני צריך את ה=photoshop בעיברית ואני פשוט לא מוצא מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לימצוא אותה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לדעת כמה זיכרון תופסת כל תוכנה שרצה. חוץ מבtask manager יש עוד אפשרויות לבדוק את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת נורטון אנטי-וירוס 2008 ביומיים האחרונים, עולה אצלי כמעט כל רגע הודעה של התוכנה המדווחת על חסימה של משהו שעלול היה להזיק למחשב. (החלון הקטן בצילום) לחיצה על VIEW DETAILS מראה את הפרטים בחלון הגדול. אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה שנים, ומעולם לא זכורה לי תופעה כזו. מה זה יכול להיות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
כאשר ההתקנה עובדת ומגיעה ל 60% המחשב מאתחל את עצמו , מדובר בהתקנה של Zone Alarm-Internet suite האחרונה (גרסה 8) , הייתה לי לפני זה גרסה ישנה יותר , הורדתי אותה ועדיין הבעיה נמשכת ... תודה לעוזרים ...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם האינטרנט אקספולרר 7. אם אני פותח בערך 3 טאבים, כל המחשב מתחיל לעבוד לאט. האינטרנט אקספולרר לוקח פתאום כ 200MB בזכרון, ושימוש המעבד עומד על כ 80-90 אחוז. אחרי שאני סוגר ופותח שוב את הדפדפן זה מסתדר, אבל אחרי כמה דקות שוב נקתע. זה קורה גם על דפדפנים מבוססים IE. יש הצעות למישהו מה לעשות? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש תוכנה אמינה שמסוגלת להוריד אתרים שלמים כולל התתי לינקים
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
טוב אחרי שהורדתי וקיווצתי את הסרט עם DVD SHRINK איך אני צורב אותו אם התוכנה או בלי כל עזרה תתקבל ההרכה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שמעתי וראיתי שיש Patch לכפולי ליבה שמתקנים ביצועים במשחקים ובכלליות רציתי לדעת האם הם באמת עוזרים ואם אפשר לינקים תודה...
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
התקנתי WIN7 הלוח אם הוא INTEL P55WG חיברתי מודם רשת, התקנתי את הדרייבר מהקישור http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=18301〈=eng וכל פעם שאני מכבה את המחשב, הוא לא מזהה את הכרטיס רשת, אני צריך כל פעם להתקין מחדש את הדרייבר יש עצות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
לא מצליח לקרוא קבצי מיני דאמפ עם WINDOWS DEBUGGERS TOOL הוא כותב לי את ההודעה הזאת:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-