תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ביינתים אני משתמש בניקוי הרג'יסטי של CCLEANER אבל אני לא ממש בטוח שהוא טוב ושמעתי רבות על Registry Mechanic וTUNEUP 2007 ואני לא יודע במי לבחור, שמעתי שהתוכנות האלה לפעמים הורסות ומזיקות למחשב בננגיעה בקבצי רג'יסטי. אז האם אפשר ליצור גיבוי לפני הניקוי רג'יסטי?ואם תיווצר תקלה בעקבות הניקוי הגיבוי בטוח יעזור ויחזיר את המחשב למצב הקודם? תודה מראש למי שיענה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הקספלור 7 הכול טוב אבל יש לי בעיה שהוא לא פותח לי חלונות מסוימים למשל באתר שאני רוצה להוריד משהו יש שמה דאונלונד אני לוחץ ולא קורא כלום זה חוזר לאוטו הדף ובאקספלור השני זה עבד כנל גם לגבי משחק שהייתי משחק בוואלה הוא לא פותח לי את חלון של המשחק מישהו יודע מה הבעיה? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום, יש לי נורטון 2005 ופתאום קפצה לי ההודעה הזאת: http://i12.tinypic.com/2whqk2t.gif מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה Movie Maker. כשאני מעלה סרט לתוכנה אז קופצת לי שגיאה... אני יודע שזה מבקש מימני "קודק" אבל מותקן אצלי במחשב קודק, למישהו יש מושג לאיזה "קודק" התוכנה מתכוונת? תודה רבה לעוזרים ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ב vlc בכדי לצפות בסרטים שהם HDTV אשר הם בפורמט mkv ורציתי לדעת איזה עוד נגנים תומכים בפורמט הנל. תודה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ישנו אתר והאם תוכלו להפנות אותי לשם ע"מ שהוא יבדוק באופן אוטומטי את גירסאת הויסטה המאימה לי וייתן לי הודעה אוטומטית על כך. תודה אנשים !
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי 1.5 מגה לפני שבועיים היה לי750KB הבעיה היא שבפיירפוקס זה מוריד לי על אותם מהיריות כמו שהיה לי עם ה-750 שזה מוריד על פחות מ-100 ק"ב לשנייה ובאקספלורר זה מוריד לי על 170 ק"ב אשמח לעזרה זה קורה לי בכל האתרים
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא מזמן פורמט אבל הוא עדיין נתקע קצת....זה מחשב יחסית חדש (פנטיום 4 2.0gh)ואני פשוט לא יודע מה הבעיה שהמחשב זוכל כמו צב אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שבודקת מה מפריע למחשב איזה תוכנה|משחק|וכל מיני דברים אחרים בבקשה תעזרו לי אני לא סובל את זה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתחבר למסנג'ר אני מקבל את התקלה שמצלומת בתמונה!!! התקלה החלה לאחר שבאמצע שיחה המסנג'ר התנתק ומאז אני לא מצליח להתחבר!! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
yooooooooooooooo pick up th phone... helo..?? wazaaaaaaaaaaaaaaap??????
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לערוך את האווטלוק אקספרס שלי כך שיקבל דואר רק מכתובות המופיעות ברשימת אנשי הקשר שלי. האם יש מישהוא שיכול להדריך אותי כיצד ניתן לעשות זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אהה יש לי שני סרטים בעלי רזולציה שונה הראשון 640 על 480 והשני 512 על 224 כאשר בתוכנות של איחוד סרטים אני בא לחבר אותם אז רשום לי שבגלל הרזולציה אי אפשר לחבר.. מה אפשר לעשות? כלומר יש אפשרות לשנות את הרזולוציה של הסרט ? אשמח לקבל פיתרון במהרה תודה מראש. אולי יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
שלום לכם!! יש לי את Visio 2003 אבל אין הרב חלקים של חמשל שאני צריך אותם האם אני יכול להוריד את חלקים או משהו אחר אני יכול לעשות כדי שיהיה לי את חלקים!!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בעבר השתמשתי בBSPLAYER אבל נכון להרגע התמיכה שלו בויסטה לא משהו.. מה לפי דעתם הנגן הטוב ביותר?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש קובץ וידאו שבא בארבע חלקים. בינתיים סיימתי להוריד רק את הראשון וכשאני מנסה לחלץ הוא מבקש את השני. אהע רוצה לחלץ את הראשון ולצפות בו בנפרד. כיצד? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום, תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
נתון: מחשב עם לוח אם של Gigabyte. הכרטיס קול מובנה. (On-Board) דגם הלוח-אם: Titan 533 (או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק) ביוס של פיניקס (לא כ"כ רלוונטי אבל שיהיה) צ"ל: חבילה (Package) של דרייבירים של קול ומסך. (אפשר גם רק קול או רק מסך) נ.ב. הרצתי אוורסט (Everest) על המחשב ובמולטימדיה צוין שהכרטיס קול הוא של SiS Audio 7012 הורדתי את הדרייבר ואין התאמה כך שהפנייה/קישור לאתר של SiS תהא מיותרת. תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק נואשות לתוכנה שתמיר סרט למחשב כך יד DELL
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי! אני רוצה להגדיר את התוכנת ביטורנט שלי שתוריד הורדה ספציפית עד המהירות שבא היא מעלה אותה, כלומר אם אני מעלה את ההורדה ב30K שההורדה לא תעבור את ה30K, יש לי מיקרו טורנט וביטלורד, אפשרי? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
במדיה פלייר שלי אני מנסה לראות קובץ כולשהו וזה לא נותן לי הוא אומר שאני צריך לשדרג את הרשיון DRM שלי או משהו כזה אבל שהוא מנסה לעשות את זה בתוך התוכנה זה לא מצליח לו ואני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות כולשהי שבה אני יכול לעשות את זה באופן ידני או שיש תוכנה שעוקפת את הדבר הזה . ואם אתם יכולים אני גם רוצה להבין מה זה אומר ואיזה פתרון יש לכם בשביל הבעיה הזאת . תודה מראש לכול העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
חיפשתי דרייבר Raid ללוח של אסוס דגם P5S800-VM באתר שלהם ומשום מה לא מצאתי... אני מתכוון לדיסקט Raid שמכינים בזמן שמתקינים את XP והוא כמובן לא מזהה את ההתקן הזה בלוח אם, אני יודע שבד"כ אני אמור לעשות את זה עם הדיסק שמצורף עם הלוח אם אבל הדיסק הזה נאבד
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-