עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gll,

התוכנה של ווינדוס טובה אבל עושה לי בעיות האם יש תוכנה מומלצת קלה ופשוטה לתפעול שאפשר גם לחתוך ולערוך תמונות באופן בסיסי תודה

2. Started by dj shay 30010,

יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. שלום כולם, רציתי לדעת איך אני צריך לכתוב את הפונקציה שלי בכדי שהיא תחזיר לי פונט ירוק במידה והערך חיובי ופונט אדום במידה והערך שלילי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by davenos,

אחי התקין firefox 3 ולאחרונה אני גם רוצה להשתמש אבל לאחי יש כבר את כל התוספות , המועדפים וההגדרות שלו , וגם שהוא מעדיף את הדפדפן באנגלית , אני רוצה להשתמש בפיירפוקס בעברית בלי לשנות את ההגדרות שלו (גם לגבי ההיסטוריה והקבצים הזמניים), יש דרך לעשות זאת , תודה מראש . נ.ב : ניסיתי להתקין את הגרסה העברית בתקייה אחרת אך זה לא עונה למה שאני רוצה...

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  5. עד עכשיו השתמשתי ב purelyrics שמשום מה הפסיק לתפקד. אני מחפש כזה שיחפש לבד באתר שלו את המילים לפי שם ומבצע השיר, ויציג אותם. לא כזה שאפשר רק להדביק לתוכו מילים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by YemeniteCamel,

אבא שלי מנסה להפעיל סרט AVI אבל הוא לא מקבל כלום והCPU USAGE מתחרפן. מה הבעיה והפתרון? (המחשב של אבא שלי זה P4 עם פחות מ2 ג'יגההרץ, 768MB ראם וג'יפורס 6200).

7. Started by urich,

שלום יש לי מצגת של power point אני מעוניין לשלוח את המצגת למספר אנשים על גבי cdrom עכשיו 1. אם אני שומר את המצגת כקובץpowerpoint show האם הם צריכים שעל המחשב שלהם יותקן powerpoint על מנת לראות את המצגת על המחשב שלהם אם כן האם יש תוכנה שמבטלת את הצורך בתוכנה. 2.העברתי את הקובץ מהמחשב הנייח לנייד אבל אז הסרטים שבמצגת לא פעלו כיצד אני שומר גם את הסרטים כך שיופעלו גם כאשר המצגת תיצרב לcdroms זהובתודה מראש Urich

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by roll,

אני מחפש תוכנה כמה שיותר פשוטה שפשוט תגביה לי את השמע של השיר אבל לא תהרוס את האיכות שלו.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ori24,

שלום לכולם, אני גולש עם IE9 ודיי מרוצה מהדפדפן. עד אתמול חשבתי שכל המריחות שאני רואה לפעמים בפייסבוק הם בגלל הפייסבוק עצמו שלא לדבר על הגירסה בעברית שכולה מרוחה לחלוטין. כמו כן בימים האחרונים התחיל באג חדש ומעצבן מאוד בחלונית הצ'אט שלפעמים חלון השיחה קופץ למעלה וצריך כל הזמן לגלול את חלון השיחה למטה כדי לענות.גם בבאג הזה חשבתי שזה בגלל הפייסבוק. אתמול הורדתי גוגל כרום ופשוט אין כל המריחות האילו,הכל זורם חלק וגם הבאג בצ'אט נפתר. האם יש דרך לסדר את הבאגים האילו מבלי להחליף את הדפדפן? אני סה"כ דיי מרוצה מהIE9 וחוץ מהפייסבוק הוא לא נופל מהכרום. תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by 00Amir,

צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by puuma,

יש לי צורב די וי די ותוכנת נרו. השאלה שלי אם אני יכול לצרוב סרט בפורמט vcd או כל פורמט אחר על גביי הדיסק די וי די.. (כאיל ואני רוצה כמה סרטים בתוך הדיסק די וי די שיהיה ) השאלה אם אפשר ואם כן אך אני עושה את זה בנרו תודה

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by Or ei,

מישהו מכיר מדריכים לאיך לעבוד עם התוכנה הזאת ??

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by גיל בייטס,

ניסיתי גם בעזרת הדיסק המקורי של mui וגם על ידי גרסה מהרשת אבל לא הצלחתי להתקין את ה- mui בשום אופן, כשאני שם את הדיסק במחשב הוא כותב בערך 10 דקות התקנה אבל גם אחרי שעתיים לא קורה כלום. איך מתקינים את המוי הזה?

14. Started by swisaavi,

אתמול התקנתי וויסטה, ויש לי קרטועים בשירים שאני משמיע, ובצלילים של הווינדוס. התקנתי את הדרייבר לאודיו שמתאים לוויסטה, לא עזר.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  15. יש לי כמה חשבונות מייל ואני רוצה שלכל אחד מהם יהיו inbox ו outbox והכל נפרד.. ב outlook ו outlook express אפשר לנהל מספר חשבונות אבל כל הההודעות נכנסות לאותו ה inbox. אם יש למישהו המלצות על תוכנות עם אופציות ניהול מתקדמות כמו שציינתי אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. אני לא יודע למה ואיך זה קרה אבל לפני יום שמתי לב שנעלמו לי האייקונים ששייכים לוינדוס כגון internet explorer, my computer, my documents, וshow my computer. הנה תמונה כדי שתבינו יותר בקלות למה אני מתכוון: (שני האייקונים למטה בהפעלה מהירה הם internet explorer וshow my desktop) אפשר לראות שאין בעיה עם אייקונים של משחקים\תוכנות או כל דבר אחר, הבעיה היא רק באייקונים שקשורים לווינדוס. ניסתי להחזיר את האייקונים ע"י הcustomize desktop בתפריט של הproperties שבדסקטופ אבל זה לא עזר! מישהו מכיר או יודע איך לפתור את הבעיה הזאת ולהחזיר את האייקונים?? זה ממש מעצבן !!! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by דניאל נסימוב,

שלום רב צריך עזרה בשחזור/הפעלה/הצלת מידע מדיסק קשיח. יש לי דיסק קשיח נייד של טושיבה 1T, כשאני מחבר אותו למחשב הוא מזוהה ככונן אך לא ניתן לגשת אליו או למידע שבפנים. מקבל הודעה שצריך לפרמט אותו. יחוי דיסק לא עוזר כמו גם נסיון לגשת אליו מXP או ממצב בטוח. תודה.

18. השאלה בכותרת אשמח אם מישהו יכתוב פה מדריך קצר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. 1 אני צריך לדעת איך אני מכניס פונק' ומקבל את הגרף שלה (אפשר גם קיצון ואסימפטוטות ?ואם כן אז איך) 2 איך אני מחשב גבולות

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by avilev,

ואני רוצה להעביר את כל המועודפים שלי איך עושים זאת ניסיתי ולא יכולתי לפתוח את זה מהדיסק און קי תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. עבודה אצלי, עד לא מזמן עבדתי עם Windows 7 ועם תוכנת הדואר שלה (windows live mail). לאחרונה על פי בקשת הבוס, החלפתי מחשב עם אחת מהעבודה. במחשב שקיבלתי יש Windows XP שמגיע עם Outlook express. איך אני מעביר את המיילים ואנשי הקשר והודעות המייל מהמחשב הקודם שנמצאים כאמור ב-Windows live mail, למחשב הנוכחי שלי שעובד עם Windows XP (ששם תוכנת הדואר היא outlook express)? אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את השאלה. במידה ולא, נא להעביר את האשכול למקום המתאים וליידע אותי על כך בפרטי. תודה מראש, dr70 כיוון שלא הייתי בטוח איפה לפתוח את האשכול, האשכול מתפרסם במקביל גם בפורום Windows.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. - Windows Media Player אין אפשרות למצוא את הקובץ. אם אתה מנסה להפעיל, לצרוב, או לסנכרן פריט הנמצא בספריה שלך, ייתכן שהפריט מצביע על קובץ שהועבר, נמחק או ששמו שונה. מה עושים

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. Started by E-rAzOr,

שלום לכולם. התקנתי פוטושופ סי אס 4 ומשום מה יש לי בעיה עם הצבעים , כל הרקע שאמור להיות לבן הוא צהוב בהיר . אין בכלל צבע לבן הצבע הלבן הוא צהוב בהיר. מה זה ? ואיך פותרים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  24. שלום, יש לי מייל בyahoo שמפיץ ספאם. האם זה אומר שהמזיק יושב על המחשב שלי ? האם נפרצה לי הסיסמא ? איך אפשר לתקן את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.