עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אבל זה לא עולה לי.מה אני עוששה חברה?

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  2. שלום. צילמתי אתמול ארוע. אני רוצה למסגר את התמונות כדיי לשלוח אותן להדפסה ושייצאו יפה. הכנתי מסגרת עם פינות מעוגלות , ע"י אופציות הSELECT - MODIFY - BORDER ולאחר מכן עיגלתי פינות באמצעות לחיצה ימנית - Feather , יצאה מסגרת מאוד נחמדה ואסתטית. http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/34707577.jpg אוקי , לאחר מכן ניסיתי להדביק אותה ולנסות לראות איך היא על תמונה .. ויוצא הדבר הבא : http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/36661600.jpg זה אומנם נחמד אבל אני מעדיף שלא יהיה ריכוך (אולי ממש מעט) אלא שיהיה מסגרת לבנה אבסלוטית. איך אני עושה את זה? *יש לציין כי גם לאחר הרבה העברה של מברשות (ב100% חוזק וקשיחות) זה עדיין נשאר מטושטש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by galedri,

תמונה:http://img183.imageshack.us/my.php?image=66978662iz1.png מזה אומר<?

• 6 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by rrroonnii,

תראו בתמונה האם במצב כזה הוא תמיד בודק תמחשב ומנקה לבד אותו ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

אני מנסה ללחוץ עם הכפתור הימני של העכבר על RECTANGLE TOOL ולא נפתח לי חלון עם עוד צורות.. (כמו בPHOTOSHOP למשל) מה אני עושה? (יש לי גרסה CS2) אה ואם כבר פתחתי הודעה מה ההבדל בין שתי התוכנות STOCK PHOTOS BRIDGE כי כשאני םותח אותם פחות או יותר נפתח אותו חלון...

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. שלום הייתי רוצה להתחיל ללמוד אבטחת מידע כרגע בכוחות עצמי האם זה אפשרי?יש ספרים שאפשר לקנות המלצות? איפה ניתן ללמוד את התחום הזה בכלל (אוניברסיטה,מכללה,או שיש קורסים מיוחדים)?מה עדיף ? ואם למשל אני עושה קורס אז ניתן למצוא עבודה בזה -כאילו משהו רציני ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by kotel,

יש לי רעשים מוזרים כאילו זרמים בכל פעם וזה פשוט בלתי ניסבל מה עושים אין איזו תוכנה שמשתיקה את זה? אני יודע שזה בכלל תוכנה כי לא היה לי את זה לפני..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by BandiT,

עשיתי פורמט למחשב, התקנתי הכל מחדש, ועכשיו יש בעיה מוזרה, כל פעם שאני פותח קבצים ב WINRAR קבצים גדולים ושומע במקביל WINAMP אז השיר נשמע כאילו הוא נתקע לשניה כל כמה זמן, וגם כשאני רואה סרטים אז זה קורא לי כמה פעמים בזמן הסרט, שיש סאונד כאילו זה נתקע לשניה ומשתחרר. בדקתי הזכרון פנוי יותר ממחצית וגם ה CPU לא מתאמץ יותר מ 40%, החומרה לא השתנתה מאז הפורמט, ולפני הפורמט לא היה את הבעיה.. יש למישהו מושג?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by kobibo,

האם ישנה גירסה של התוכנה שהממשק שלה באנגלית ולא באיטלקית או ווטאבר? התוכנה עושה את העבודה אבל מרגיז שהשפה לא מובנת. אולי כדאי לקחת קורס באיטלקית...?

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  10. כותררת. האם יש תוכנה פשוטה שמסוגלת לתרגם טקסט עברית לטקסט עברית אנגלית? תודה..

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  11. תמונה שווה אלף מילים: מה עושים?!? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by reem,

הייי הורדתי קבצי rar בגודל של 315 מגה ושאני מחלץ את הקבצים יש שם קובץ אחד של 4 מגה . קובץ שיר אחד במקום 20 קבצים..... אם מישהו מה הבעיה או איך אפשר לפתור את זה אם אפשר ?!?!?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. קראתי את הסטיקי וחיפשתי בפורום. אז אם מישהו יודע על תוכנה כזאת אני מודה לו מראש.

14. Started by tomerzhr,

הורדתי סרט עם תרגום מובנה בפורמט AVI איך אני צורב אותו על מנת לראות אותו בדיוידי בסלון? יש לי צורב דיוידי+דיסקים רגילים+דיסקים דיוידי וכל מה שצריך אני אודה למי שיוכל לעזור לי נ.ב הדיוידי שלי בסלון לא קורא DIVX

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  15. יש 1,2,3,4,5,6,CS 1,CS 2 ועוד מלא נכון? אז מה ההבדלים המשמעותיים?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להכנס לאתר כלשהו ולהוריד את תוכן בסיס הנתוני הפומבי שלו, כלומר יש למשל באתר טופס שכל בחירה בו מציגה מידע מסוים אזי אני מעוניין שהתוכנה תוריד את כל המידע המוצג בכל האפשרויות) הכוונה היא להוריד מידע שקיים וחוקי להורידו למחשב ולא בשום אופן לפרוץ לאיזה אתר או משהו בסגנון. אשמח לעזרה אם מישהו מכיר תוכנה בסגנון. (או בכלל המלצות על תוכנות שמעתיקות אתרים כולל DB שלהם למחשב)

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. שלום רב, מאז שאבי היקר מסר את מחשבו לשידרוג לWINDOWS XP , מדפסת הOKIPAGE 12/n שלו מסרבת להדפיס כל פונט עברי כלשהו. נכנסתי לאתר החברה אך שם אין DRIVER מתאים. ברצוני לציין שההדפסה בשפה האנגלית בסדר גמור ורק עברית היא פשוט לא מזהה... אם למישהו יש רעיון... מראש תודה! O0 O0 :itschy:

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. אני מניח שתוכנה כמו GHOST לא תעזור. האם יש תוכנה או איזה דרך להעביר תוכנות וישומים (לדוגמא OUTLOOK...) מ-XP ל-VISTA?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  19. Started by .nimiking.,

איך אני יכול ליצור טורנט ולהעלות אותו לאתר טורנטים פרטי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  20. Norton Removal Tool for Windows 2000/XP/Vista 2207.2.02.14 http://fileforum.betanews.com/download/Norton_Removal_Tool_for_Windows_2000XPVista/1169144666/1

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by shuy,

גירסה 2.05, מישהו יודע אם יצאה כבר גירסה חדשה שמזהה את C2D כמו שצריך? האם ניתן להסתמך על המדידות בגירסה הזאת לגבי C2D? תודה.

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by beni125,

לאחר שפירמטי את המחשב עם מחשב ישן הוא אומר שיש או וירוס או משהו כזה לא פירמטטי בדרך שיגרתית אלא c:format ואז Yes וכו לאחר מכן שעשיתי ריסט אז הוא נדלק והכול אך הוא לא מתחיל את הוינדוס לא מדיסקט ולא מדיסק אני לא יודע למה אולי צריך בוט או משהוא דרך אגב זה וינדוס 98

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  23. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן הדפדפן שלי עושה לעיתים קרובות בעיות של "בעיה חמורה" או משהו כזה ואח"כ הוא מודיע על שליחת הודעת שגיאה או דו"ח שגיאה, משהו כזה....... עכשיו, מה יכולה להיות הבעיה, המחשב חדש יחסית (3-4 חודשים) נקנה כמחשב בנוי, עם תוכנת nod 32 שמעודכנת ואני סורק את המחשב גם עם זה וגם עם lavasoft ad-aware , ואין בעיות שמתגלות עם התוכנות הנ"ל.... אז למה בכל זאת זה קורה?, ניסיתי לתת יותר זיכרון וירטואלי, חשבתי שאולי זו יכולה להיות הבעיה. אנא עזרו לי בתודה מראש, אוריה

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  24. Started by Asafalfa,

היי אנשים אני צריך תוכנה שיכולה לעתיק שידורים מהSKYPE או מה MSN ... אני מדבר על שידורי שיחה עם מצלמה ... שפשוט יהיה דרך לתעד את הכל ... האם קיים כזה דבר ?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by parker8,

כותרת מחפש מדריך כזה... תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים