עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי קבצים ומסמכים שהייתי רוצה להצפין או להחביא בדרך כלשהו שרק אני יוכל לראות אותם, יש דרך מסויימת לעשות זאת? :AR15: :AR15: :jump:

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  2. כיצד ניתן להתחבר לשתי חשבונות מסנגר לייב בו זמנית

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  3. שלום... אז ככה..יש לי שני תחנות XP שמותקנות על VirtualBox ורציתי לדעת איך אפשר להתחבר ממחשב אחד לשני ... זה פשוט כאילו אין תקשורת ביניהם גם אם אני מקצה כתובות IP לשניהם... ברגיל אני יודע לעשות את זה רק שבתוכנה בין שני המחשבים אני לא מצליח... אשמח לקצת עזרה בעניין או אפילו לאיזה מדריך טוב... כי בינתיים לא מצאתי דרך לעשות את זה.. תודה.

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  4. יש לי סרט מסויים בשני חלקים. אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD, ואני לא רוצה שבאמצע הסרט אני אצטרך להחליף לחלק השני. לכן רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לחבר איתה את שני החלקים והיא לא תהרוס את האיכות? תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  5. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. לדוגמא כאן : http://img77.imageshack.us/img77/6808/ynetrssjp2.jpg הישור הוא שמאלה (כמו כל ה Bookmarks) ולא ימינה כמתבקש בעברית, האם ניתן להגדיר ש RSS מסויימים יהיה ישור לימין ובאחרים ישור לשמאל ? זה דיי לא נוח שתחילת הידיעה מוסתרת.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  7. המחשב מעלה לי הודעה (לפני התקנת משחק) שהוא לא מזהה directx 9.0c על המחשב אז חשבתי למחוק או לעשות repair ואז להתקין את ה-directx מחדש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. כיצד ניתן למחוק את מילות החיפוש הישנות ?? לדוגמה, בGOOGLE כאשר אני מקליד מילה לחיפוש, אני רואה את כל מילות החיפוש הישנות שהקלדתי בעבר. א. איך ניתן לרוקן את הזיכרון של שורת החיפוש ? ב. האים ניתן לעשות זאת רק מאתר חיפוש מסויים ולא באופן גורף מכל האתרים ? ג. האם ניתן לימחוק מילות חיפוש ישנות באופן סלקטיבי מאתר מסויים ? (כלומר למחוק מהזיכרון מספר מילים מסויימות אבל לא לרוקן את כל הזיכרון). תודה, אמיר

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  9. בצעתי שדרוג למחשב עליו מותקנת Vista ל-SP2. לאחר סיום העדכון בצעתי כנדרש אתחול למחשב, אך הוא נכנס אוטומטית לבדיקת chkdsk. קיים קובץ אחד (solitair.exe דווקא...) שבו הבדיקה נעצרת והמחשב אינו ממשיך לאתחול מערכת ההפעלה. ניסיתי את כל אפשרויות האתחול האחרות (safe mode, last known good configuration) אך ללא הועיל אני נתקע באופן דומה. כיצד ניתן להתגבר על הבעיה? מצידי אפילו איכשהו להגיע לקובץ הבעייתי (שכנראה איכשהו נדפק) ולמחוק אותו. רעיונות יתקבלו בתודה. אמיר.

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by hellyeahmofo,

לוידאו המועבר דרך flash player של castup ? תודה עריכה: סליחה, העכבר לחץ על הפורום הלא נכון

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  11. Started by FresH-MeaT,

עשיתי לפני מלא זמן סיסמא לקובץ ראר שקיבצתי בה דברים חשובים... ואני כבר שעות מנסה לפתוח ולא מצלוח למצוא את הסיסמא... מה אני עושה?

• 8 תגובות
    • 11k צפיות
  12. Started by kobibo,

יש לי אימג' של 5.5GB ועל תקליטור DVD לא ניתן לצרוב אותו, כיצד ניתן לצרוב ואו לחלק את האימג' כידי לצרוב אותו ? במידה ומחלקים את האימג' לשתיים האם לאחר התקנת הדיסק הראשון ההתקנה תבקש גם את הדיסק השני ?

13. לאחר שהתקנתי את הדפדפן FireFox בהמלצת אנשים רבים ניסיתי להפעיל את הסרטים באתר של "ארץ נהדרת" www.nehederet.tv והסרטים לא עולים. שמתי לב שלאחר הנסיון להפעיל את הסרטים נכתבות הודעות שגיאה ב"מסוף JavaScritpt".. ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות Java של Sun אבל זה עדיין לא מריץ את הסרטים. תוכלו לעזור לי? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  14. פתחתי היסטורי שלי עם מישהו, רציתי למחוק הודעה אחת, ובטעות לחצתי על Delete All... :-\ כל ההיסטורי שלי איתו נמחק. אבל הוא לא נמחק טוטאלית, כי אם פותחים את ה-System Notice, ונכנסים שם למעלה ל-Deleted Items, כל ההודעות נמצאות שם. אז הקבצים עצמם של השיחות לא נמחקו לי מההארד דיסק. יש דרך לשחזר את כל ההודעות האלה לתוך ההיסטורי שלי עם אותו אדם??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אסון נורא פקד אותי היום. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב. בהתחלה חששתי,לא רציתי להגדיר את כל ההגדרות במחשב מחדש. לאחר כמה דקות של שיכנוע עצמי הצלחתי להניא את עצמי מעזיבת פרויקט הפירמוט,הרגשתי הצלחה,אחרי הכל זאת הפעם הראשונה האמיתית שבה אני אתקין את כל התוכנות הדרושות להפעלת המחשב לבדי. כעבור שבוע כוכב נולד,הפירמוט,הגיבוי,ההתקנה המחודשת,הכל עבד מצוין.אני לא יכול להסתיר (אפילו שאני ממש לא רוצה להסתיר) שהרגשתי כמי שכבש חלום.הרגשתי עצמאי,בטוח,חסון,מלך העולם במילה אחת. אבל היום חלום התנפץ.היום גיליתי שקובץ המועדפים הכל כך,כל כך חשוב שלי נעלם. כאשר גיביתי את המועדפים (וגיביתי, שלא כמו בפעם הקודמת) השתמשתי באוונט (avant browser). הפעולה פשוטה - קובץ>ייצא>מועדפים ווואלה,הנה י…

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  16. אהלן, לפני מספר ימים, חברתי אל המחשב כונן חיצוני שבו היו מסמכים. עינתי בקבצים דרך הכונן החיצוני, אך לא העברתי אותם אל המחשב. אין לי את הכונן החיצוני בהשג יד. ניתן לשחזר את את הקבצים? למרות שהם לא היו בכונן הקשיח של המחשב? אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  17. יש לי קובץ מסויים שהוא טופס הזמנת מוצרים, אני מחפש דרך לעשות כמה קבצים שירכזו לי את כל הנתונים של מס' טפסים שאני שומר לפי מה שאני בוחר. הוא נועד כדי שאני יעשה משלוח יהיה לי כבר טופס מרוכז של מה שצריך לעלות לרכב מכל דבר. אני יודע שניתן ליצור לחצן בטופס שברגע שאני לוחץ עליו הנתונים שלו ישלחו לקובץ אחר (אבל אני לא יודע איך?). אני צריך גם אפשרות לבטל את השליחה ולהעביר אותו למשלוח אחר. הצלחתי להגיע למצב שבו שאני רושם בתא בקובץ מסויים ='[ניסיון 1.xlsm]מה'!$C$10 ואז הוא רושם לי כמה שווה התא בקובץ השני הבעיה שאני שומר את הקובץ הזה כל פעם בשם הלקוח ואז הוא כבר רושם לי שגיאה. יש דרך לעשות שקוד ישתנה בהתאם לשינוי שם הקובץ? אשמח לרעיונות ולעזרה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אני רוצה לשמור את המועדפים/סימניות שיש לי בפיירפוקס 18.0.1 מחיפוש ברשת הבנתי שבגרסה חדשה יותר ישנה כנראה האפשרות לעשות זאת דרך ה"ארגון" האם ואיך ניתן לעשות גם בגרסה המדוברת?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 1,

אני מעוניין לעבור לICQ 5 אך לפני כן לעשות הסרת התקנה לICQ הנוכחי, כמובן שיש לי חשש לאיבוד ההיסטוריה ורציתי לדעת איך ניתן למחוק את הICQ הנוכחי ולגבות את ההיסטוריה ואח"כ לשחזרה להתקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  20. התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  21. אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  22. Started by OmriF,

שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by mastermomo,

עד לא מזמן עבדתי על תוכנת הויז -VIZ אבל לא מזמן החלטתי לעבור למקס וההבדל בינהן שבמקס הכפתורים לגישה מהירה כלומר התפריטים שמעל למסך העבודה לא פתוחים לי כמו בVIZ צירפתי תמונה עלמנת שתבינו על איזה תפריטים אני מדבר אני נורא אודה לכם אם תוכלו לעזור לי חג שמח ותודה [attachment deleted by admin]

24. Started by amir.o,

האם צריך לפתוח פורט מסויים אם אני משתמש באימיול ? או אם אני נותן לתוכנה את כל האישורים המתאימים זה מספיק ? אם אני צריך לפתוח פורט,איך אני עושה את זה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by rbu99fm,

שלום יש לי קבצי mdf במחשב, יש לי את תוכנת Alcohol שמזהה אותם. התוכנה מאפשרת רק לצרוב אותם על CD\DVD הקבצים הם בגודל של 8G. כיצד אני פותח אותם ל-HD ללא צריבה?(אין לי מדיה של 8G)? תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.