עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by uriya,

שלום לכולם. יש לי בעיה בדפדפן של אקספלורר (בעצם לא לי אלא לחבר שלי) מתי שהוא פותח את הדפדפן אז יש לו הודעת שגיאה וזה מאלץ אותו לסגור את כל הדפדפנים הפתוחים, מה עוד שיש לו בעיה עם הקובץ win32.sys קראתי את זה מהקובץ של המיני-דאמפ שלו שנוצר לו..... אז מה יכולה להיות הסיבה לקריסה?, יש לו את המחשב כבר 3 חודשים, הוא קנה אותו בנוי ומוכן עם nod32 מעודכן והכל, ואני הורדתי לו את התוכנה של lavasoft של ad-aware ואני סרקתי את המחשב ולא היו דברים כאלה שיכולים להרוג לו את המחשב. השאלה שלי מה יש לו?, מה קרה לו למחשב שנותן לו להגיב בצורה כזו? אשמח אם תעזרו אוריה

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  2. Started by yonir,

הרבה אחרי שכולם כבר משתמשים ב-eMule החלטתי להוריד eMule גם כן.. (אני משתמש בעיקר ב-bittorrent להורדות) איזה client אתם ממליצים והאם יש בכלל הבדלים משמעותיים? (מעולם לא השתמשתי ב-emule אז אין לי מושג)

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by First Squad,

כי אצלי לא. עושה בעיה מוזרה של DLL ב IE7 ובFF2 לא ניתן בכלל ללחוץ על לחצן הכניסה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by OutRaGe,

שלום ידידה ביקשה ממני להתקין לה אנטי-וירוס והאמת שאצלי כבר הרבה זמן לא מותקן אחד בעבר השתמשתי בקספרסקי והיה נוח אבל לא יודע היא דיי מתקשה עם מחשבים כך שלמרות ששניהם מעולים תמליצו איזה מהם יותר נוח עם ממשק ותפעול טובים ופשוטים וסתם ככה שאלה, אם להתעלם מהנוחות, תכלס עבודה ויעילות - מה עדיף ? תודה מראש, לירן.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום אנשים! לפני כחודש בהמלצת הפורום הזה התקנתי את האנטי וירוס של NOD32 ופייראול של ZONEALARM. במילים פשוטות אני לא הכי מרוצה מהם ואני לא בטוח שזאת חבילת הגנה המושלמת. עשיתי בדיקות מקיפות באתרים נוספים והבנתי שיש אנטי וירוס של AVIRA שנחשב מעולה. אני אשמח לשמוע דעות של מביני עניין בנושא. אני רוצה לשקיע כסף על מנת לדאוג שהלפטופ שלי יישאר בלתי פגיע. עד לא מזמן עבדתי עם מקאפי ואני חושב אולי דווקא לרכוש את החבילת אבטחה שלהם. ראיתי את הנושא הנעוץ אך המידע עדיין חלקי... בתודה מראש, עפר

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by FatallChill,

יש תוכנה שאני יכול לראות בעזרתה איזה ספק יש לי ?

7. יש לי מחשב נייד של LG דגם LS55 ויש לו כרטיס מסך של ATI דגם Mobility Radeon X300 ואני לא מצליח להריץ משחק בשם crashday, ברגע שאני לוחץ על קובץ הEXE של המשחק פשוט לא קורה כלום, כאילו שלא הפעלתי את המשחק בכלל, הסמל של העכבר הופך לשעון חול לשניה וזהו... אני חושב שהבעיה נובעת מזה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי לא מעודכן, אבל בניסיון לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת) ומה שמוזר לי הוא שהדרייבר שאני מנסה לוריד שוקל פחות ממגה איך זה יכול להיות? **עריכה** עדכנתי את המשחק והבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  8. המרתי סרט ל FLV הקול מאחר שניה שניים

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by dj shay 30010,

יש לי windows Media center יש לי בעיה התכנתי תוכנה ללוח מישדרים ובל אני לא יודע איך לשייך את זה מישהו יודע מה לעשות

• 2 תגובות
    • 453 צפיות
  10. היי התקנתי את GETRIGHT 6 לפני דיי הרבה זמן ולא השתמשתי בה אז החלטתי להסיר...אבל, כשאני מנסה להסיר דרך לוח הבקרה אני לא ממש מצליח.. אחרי ראני לוחץ על הסרה אני מקבל את ההודעה הזו : http://i12.tinypic.com/4ic8f9i.jpg אני בוחר ב UNINSTALL ואז קופץ לי חלון שלוקח אותי לכתובת הזו ואומר לי שהתוכנה הוסרה...וכמובן שהיא לא http://www.getright.com/uninstalled.html אשמח לעצה בנושא תודה

11. Started by dbzu,

מישהוא מכיר תוכנה לפתיחת אלבום תמונות שיוצר כמו ספר ואפשר להדפיס אותו?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by barak_i,

איזה "אוסף" הוא הכי טוב היום? פשוט שום אוסף לא מפעיל לי סרטים מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  13. אני יודע שהנושא הזה עלה מיליון ואחד פעם בפורום... אבל מה שלא יצא לי לראות זו תוכנה שלא מבוססת על VirtualDub תוכנה פשוטה שפשוט עושה את העבודה בלי יותר מידי סיבוכים! בלי להתחיל להתקין פילטרים, לשנות 101 הגדרות ועד שאני מסיים עם הסרט כבר הייתי יכול להשיג אחד חדש עם תירגום מובנה... אז יש חיה כזאת?

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. התוכנה הזאת AdbeRdr707 היא חינמית? ואם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  15. יש למישהו מושג על אחת כזאת.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  16. Started by Posford,

איך אני יכול להוריד את התקן הג'אווה המלא ולא מהשרת שלהם כדי להתקין? יש לי בעיה עם ההתקנה ONLINE.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by dbx22,

הפיירפוקס עובד, וגולש לאתרים, והאקספלורר לא עובד ולא גולש לאתרים איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  18. Started by erez_levy,

שלום לכולם, אז ככה: קניתי מחשב חדש, לוח אם של ASUS M2N-E התקנתי עליו את הדריבר שהיה בדיסק של הדריברים, וגם הורדתי את הדריבר המעודכן. (SoundMax) אני מנסה לעשות סטריאו מיקס (מערבל סטריאו) כדי להשמיע לחבר שלי שירים דרך המסנג'ר / אי סי קיו. אני מגדיר הכל, מפעיל את הסטריאו מיקס כמו שצריך, מסמן אותו שיפעל, הכל טוב ויפה. רק מה? חבר שלי לא שומע כלום וזה גם לא מסמן לי שהוא שומע. יש לציין שהמחשב שלי חדש (לא יודע אם זה משנה משהו), אבל במחשב הישן הכל עבד כמו שצריך שעשיתי בדיוק אותו דבר. מישהו יודע מה הבעיה? אני מצרף תמונה שתראו שהגדרתי נכון. תודה ענקית לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  19. Started by Grim Reaper,

אם מישהו ספצ' בתוכנה אני צריך עזרה לגבי שינוי GAMMA בסרטים הייתי יכול לעשות את זה בכל הסרטים והסדרות עד שעשיתי משהו בדרייברים של NVIDIA ומאז אני יכול לשנות רק גאממה בככלי בדרייברים. אם מישהו מבין אז אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. עם תוכנת נירו 6 היא דופקת לי דיסקים.. התוכנה צורבת לי סרטים ע"ג דיוקס ואבי וכל הפורמטים רק בהמרה משהו משתבש..אני צריך תוכנה לשימוש ביתי בלבד.. להעביר סרטים מהמחשב לLCD בסלון בערבי שישי שבת..עם אפשרות להדבקת תרגום ואם אפשרי המלצות על תוכנות מסויימות וכמו כן גם מדריך כלשהו לשימוש בה..כרגע יש לי VSO-CONVERT XTODVD TMPENG ובשניהם אני משנה את ההגדרות לרמה הכי גבוהה והוא מתחיל להמיר לי את הסרט ואז שאני בא לנגן אותו בנגן הדיוידי הוא לא פועל.. עושה תפריט מרשים וממש משקיע וגם תוכנת נירו בדיוידי עושה לי בעיות..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  21. Started by The Ball,

התחדשתי ב k610 והורדתי לו מספר צלצולים מהאינטרנט עם סיומת midi. בעזרת איזה תוכנה אני יכול לפותח (לשמוע) אותם במחשב לפני העברה לפלאפון? תודה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  22. Started by Oranili,

התוכנה בודקת רכיבים במחשב motherboard cpu memorys,videocard היא בודקת את זה במסך כחול כזה באחוזים אשמח לקבל את השם לתוכנה תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idoleff,

שלום, יש לי דיסק DVD (לא סרט עם זכויות יוצרים אלא דיסק שיצר חבר) ואני רוצה להפוך את הסרט שעליו לסרט בפורמט DIVX/XVID במקום קבצי הVOB/IFO וכדומה שיש עליו. אתם מכירים תוכנה בשביל זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by Antigo,

יש לי קצת זמן פנוי עכשיו (עד כמה שיש לסטודנט ממוצע לפני תחילת המבחנים ) ורציתי לנסות לעשות TRIBUTE עכשיו הבעיה היא שאני צריך תוכנה לעריכת וידאו שיהיה אפשר לחתוך, להדביק קטעים, להוסיף טקסט וסאונד וכו' ושתהיה USER FRIENDLY כמה שיותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים