עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Kukishin,

1. כשאני מגדיר גובה עמודה, עדיין הסמן נמצא בתחתית התא ולא נותן לי לכתוב מלמעלה עד למטה בתוך התא. מה עושים? 2. איך אני יוצר קוים שתוחמים את התאים, כדאי שכשאדפיס את זה זה יראה כמו רשת?

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  2. Started by SyndromE,

Windows XP Pro x64, מעודכן, כולל IE7 ב-2 גרסאותיו 32/64 אני משתמש ב-Outlook Express, כשאני לוחץ על קישור מתוך איזה email הוא פותח אותו עם IE7 64bit בלבד. זה ממש מציק כי אני חייב להעתיק את הכתובת לגרסאת ה-32 ידנית. אני מאמין שמיותר לציין את הסיבה להעדפה של גרסת ה-32bit ניסיתי להחליף את כל הקבצים של IE7_64 באילו של IE7_32 כך ששניהם יהיו 32bit, אבל אז outlook לא מגיב ללחיצה על קישור. לא מצאתי אופציה לבחור דפדפן לברירת מחדל, וה-IE7 עצמו "חושב" שהוא כבר בברירת המחדל בשני גירסאותיו - ז"א הגדרה אחת ל-2 הדפדפנים יחדיו. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. אהלן. כאשר אני פותח מספר טאבים(לפעמים ארבעה ולפעמים עשרה ומעלה) אז פתאום אני חווה באג כשאת תסמיניו אפרט להלן: 1: שורת ה MENU BAR נעלמת בטאבים החדשים ולמרות שהיא מסומנת ב-V אין אפשרות לראותה. 2: מקש ימני בעכבר לא עובד. 3: ALT+CTRL+DEL לא עובד או לחילופין מציג TASK MANAGER ללא נתונים(רק חלון אפור עם כפתורים). ההרגשה היא שחלק מרכיבי מערכת ההפעלה פשוט קופאים. מערכת: SP2 XP, FIREWALL של WINDOWS, אנטי-וירוס- AVG 7.5 (עשיתי סריקה מלאה ולא נמצא דבר). אנטי ספייור- SPYBOT(שנסרק מספר פעמים השבוע ולא נמצא שום דבר(אפילו לא אחד). האנטים מעודכנים וגם ה WINDOWS. כל ה ADDONS לא של MS ב DISABLED ב IE (ואני לא משתמש באף TOOLBAR). אנא עזרו לי לחשוב מהיכן הבעיה המוזרה הזאת. נ.ב- גם לפני שקני…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by ROTEMan,

יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE 7300GS ואני לא מוצא את הדריבר המתאים לויסטה. (לXP יש לי) בבקשה עזרו לי למצוא את הדריבר. רותם

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by bora-aa,

טוב אני אספר מהר.... יש לי C וD C: היה 140 GB TOTAL ו60 GB היה בשימוש D היה 20 GB TOTAL והוא היה מלא רציתי להוסיף לD עם 20GB עשיתי עם התוכנה Paragon Partition Manager הוא עשה ריסט וזה לקח הרבהזמן בDOS עם המסך הכחול שהוא עושה,בטעות לחצתי ESC אז המחשב עשה ריסט ולא רשם שום הודעה שגיאה.... ועכשיו תראו את חלון של התוכנה http://www.2send.us/uploads/821502dd94.JPG עכשיו אני לא יכול להכנס D במחשב שלי, תראו מה כתוב שם. בקיצר אני מיואש ואני לא יודע מה לעשות מאיפה ואיך..... ומסקנה:אף פעם לא ראית תתוכנה הזאת,אל תנסו נסיונות על המחשב שלכם( ניסתי להוסיף בקשר לפירמוט)

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  6. Started by xena,

אז ככה, היה לי גיבוי של כל כונן C בקובץ GHO של GHOSTPE, וכבר שחזרתי בעזרתו כמה פעמים. לפני כמה ימים התחלתי לשחזר את המחשב בעזרת אותו קובץ גיבוי (במחשב אחר) והשיחזור נעצר באמצע עם איזושהי תקלה (error), אשר אני לא זוכר את התוכן שלה. בכל אופן, לאחר שעשיתי איתחול המחשב לא זיהה את הדיסק הקשיח, גם כאשר הכנסתי דיסקט הפעלה וניסיתי לעבור לכונן C או שאר הכוננים הלוגיים. כלום! אף כונן! נכנסתי עם FDISK לראות אם המחשב מזהה בכלל דיסקשיח, ואכן הוא מזהה אותו אך הסטטוס שלו הוא non-dos ולא fat32, אשר כך אמור להיות אם אני זוכר נכון. מה לעשות חברים?!?! כל המידע שלי בכוננים הלוגיים (D,E) והם לא ניתנים לקריאה כרגע. דרך אגב, התרלה הזאת קרתה לי בעבר אך לא הייתי זקוק למידע שבכוננים הלוגיים, ולכן…

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by rbu99fm,

קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו WinXP PRO SP3 ועוד המון תוכנות... איך אני יוצר Ghost של זה ? או איך אני מגבה את זה באמצעות תוכנה אחרת.. דרך אגב פרמטתי ב- NTFS

8. Started by puki,

כל פעם שאני פותח אקספלורר נפתח לי עוד 2-3 אתרים (FREE6, אמאזון ועוד...) בחלונות נפרדים. הרצתי ADAWARE ו-SPYBOT אחרי עדכון שלהם, לא עזר...NAV לא מצא כלום. הרצתי HIJACKTHIS, זה הלוג, מה לסמן ? תעזרו לי כי אני משתגע מזה כבר. אני הולך 5 דקות והאקספלורר פתוח - יש לי מליון חלונות זבל. ויש לי פופ-אפ בלוקר של גוגל... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by LaCostE,

היה לי במחשב firefox , מחקתי אותו. עכשיו ששולחים לי לינקים במסנג'ר או באיסיקו הלינק לא מגיב,כאילו לא נכנכס לכלום. ואם יש לי קישור לאתר בדסקטופ אין לו תסמל של האקספלורר.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. שלום, אני חושב שהבעיה הזו התחילה מאז ההתקנה של חלונות 7 שבגללה נאלצתי לנטוש את BSplayer לטובת VLC. אין לי אף חבילת קודקים או קודק כלשהו מותקנים. כל כמה זמן (פחות מחצי דקה) יש קפיצה בקול, מין "pop" כזה. לא ניסיתי תוכנות אחרות או התקנה של קודק\ים. בניגון אודיו רגיל ב-Winamp אין שום בעיה. ה-VLC מעודכן וכרטיס הקול מיושן אמנם ועם דרייבר עתיק (שבכלל יועד במקור ל2K/XP) אבל כאמור באודיו רגיל אין בעיה כך שקשה לי לחשוד בכרטיס הקול. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? עריכה: רציתי להדגיש שלא מדובר ב"פיצפוץ", אלא ממש בקפיצה של הצליל כמה זמן קדימה (לא יודע כמה, מעט כנראה, אבל זה מורגש כמובן) והקפיצה חלקה, כלומר אין הפסקה או דעיכה אלא כאילו אני הרצתי את הסרט קדימה. מבחינת התמונה אין ק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by qwerty1987,

איך הפיירוול ב- KASPERSKY INTERNET SECURITY 6.0 ביחס ל-ZONE ALARM לדוגמא? תודה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  12. אני צריך תוכנה אני יכול להכניס אליה את כל ספרית המוזיקה שלי ולהשתמש בה כדי לערוך את שמות השירים, האמנים, והאלבומים. אפשרות להוסיף את תמונת האלבום גם תהיה נחמד אבל זה לא הכרחי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by eegg,

מצאתי את התוכנה הזאת:Dorgem שיש בה גם אפשרות לגלאי תנועה ואני כבר משתמש בה עם 4 מצלמות זולות שמחוברות בבית עם מאריכי usb עלה לי כלום וזה עובד מעולה ואני הולך לעשות להם מוד שיהפוך אותם למצלמות ir

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by AboveBeyond,

היי , אני חדש פה אחלה פורום דרך אגב ! יש לי פיירפוקס 1.5.0.7 בכל מקרה הבעיה ששמתי לב שהתוכנה לוקחת מלא זיכרון נגיד לפתוח דף עם מלא תמונות הזיכרון ממש יורד ולפעמים המחשב נתקע יש לי 256X 2 זכרון וינדוס XP ואם זה חשוב אז amd 64 3000+ באקספלורר זה לא קורה לי אולי זה איזשהוא פלאג(תוסף) שגורם לזה?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  16. תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  17. בדקתי ואני מחובר על חשבון אדמיניסטרטיבי . ניסיתי לשחק קצת בהגדרות שמה איפה המאפייני שורת משימות וכאלה אבל לא עזר .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום! החלטתי להתקין את הפיירוול החינמי של סיגייט, ואני נתקל בבעיה של התחברות למחשב עליו מותקן הפיירוול ממחשב אחר ברשת הביתית. ניסיתי לשחק בהגדרות (בחרתי את תחום הרשת ואישרתי את כל התנועות ביניהם), אבל ללא הצלחה. מהמחשב עליו מותקן הפיירוול אין בעיה להתחבר למחשבים אחרים ברשת (בהם לא מותקן פיירוול). אם מישה יוכל לפתור לי את הבעיה אני אודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  19. Started by benbaler,

היי, יש לי מחשב נייד TABLET וGPS ואני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט בעברית ועם מפות של ישראל שאני אוכל לנווט איתו, כל התוכנות תומכות רק בPOCKET PC ואין אחת שעובדת על נייד, לא IGO ולא DESTINATOR. מישהו יכול לעזור לי? ואם באמת אין כזאת תוכנה, איך אני יוצר EMULATOR של POCKET PC על המחשב הנייד שלי כדי שאוכל להריץ את התוכנות???

20. Started by oranet,

שלום יש לי מחשב נייד מתוצרת טושיבה SATELLITE A660 יש בו התקן בולטוס מובנה עם תוכנת בלוטוס סטאק של טושיבה בזמן האחרון הוא לא נותך לי לחבר שום התקן חוץ מההתקנים שכבר קיימים ההודעה שהוא נותן היא DETECTION OF SERVICE FAILED ששירות הזיהוי נכשל התקנית מחדש את הדריברים בכל הצורות האפשריות שיחקתי עם כל הההגדרות בתוכנה של הבלוטוס ניסתי את כל מה שמצאתי באינטרנט הפעלי שירותים בתיבת השירותים ולא מצאתי תשובה בבקשה תעזרו לי כואבות הידיים מהעכבר המובנה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by pet4a,

ברשותי אוזנייה של מוטורולה. H350 הצלחתי לחבר אות למחשב הנייד IBM X60 בשביל SKYPE אבל הסאונד יוצא רק מהרמקול ולא מהאוזנייה יש דרך שבא צליל יעבור רק דרך האוזנייה ולא ישמעו דרך המחשב ? תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  22. היי לכולם ..אני חדש בפורום התוכנה ;D יש לי תוכנה לשינוים עוצמה של רמקולים ומגביר עוצמה אבל זה של חברת אינטל מלוח אם מובנה ואין בו אפשריות להגביר עוצמה לסאב וופר אז תמילצו איזה תוכנה אמינה וקלה להגביר עוצמה לסאב וופר וגם לכללי כלומר לרמקולים אחרים עריכה: יש לי מערכת קולנועי בייתי 5.1 ערוצים בתודה

23. MV2PLAYER מראה תמונה משמיע סאונד ופותח כתוביות אך יש מאחוריהן רקע שחור שמכסה חלק מהסרט. בקיצור אני לא מסתדר, אולי אפשר קצת עזרה? :-[

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ori83,

מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  25. אני מחפש תוכנה שמבצעת מעקב אחר התקנות של תוכנות. ומייצרת דוח על כל השנויים שחלו בדיסק כתוצאה מההתקנה. כלומר אילו קבצים נוספו??? היכן הותקנו?? האם התבצעו שנויים ברג'סטרי ? ומה הם?? בקיצור שאוכל לדעת מה השתנה מלפני ההתקנה ולאחריה. תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.