עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by assaf83,

שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח להוריד איתה מאתר צריך להכניס לה כתובת אינטרנט של הסירטון ,אבל הבעיה היא איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש תכתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. שלום יש לי xp והמחשב הוא בן חודש.הבעיה שלי ,שמדי פעם מופיעה לי הודעה :תקלה 32exe ווינדוס נתקל בבעיה וצריך להסגר.זה קורה לי לפעמים כשאני מנסה לפתוח את קובץ המוסיקה בלבד.סריקת וירוסים לא העלתה דבר וגם פרמוט לא הצליח.האם יש תוכנה שמתקנת זאת או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. http://img98.imageshack.us/my.php?image=16dp.jpg זה סירטון שצילמתי מהפלאפון NOKIA 6280. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. שמעו יש אתרים מסוימם שאני ניכנס ואז הוא אומר לי שגיאה.. ואז הוא אומר אני יכול לעשות בדיקת באגים משהו כזה.. מי שהוא יכול לעזור לי כדי לבטל את זה. כי זה פעם ראשונה שקורא לי את זה.. או שיביא לי את ההתקנה של האינטרנט אקספלור אני יתקין את זה על זה ואולי זה יסתדר .. תודה..

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by JAMOOS GADOL,

אני מחפש תוכנה שתעזור לי לסדר את הפייבוריטס (Favorites) של האינטרנט אקספלורר מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה די דחוף

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by Boxster,

כותרת... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  9. עשיתי ריסטרט, ושאני בא להפעיל את המסנג'ר הוא מעלה לי מן התקנה שנראת כמו עדכון גירסה, ואז הFW קופץ ואומר שיש וירוס בשם VMalum.BXRF כאשר אני מכבה את האנטי וירוס ומפעיל את המסנג'ר הכל עולה כרגיל, אבל שאני מחזיר את המסנג'ר והוא עושה פעולה כלשהיא (מישהו מתחבר, אני נכנס לחלון שיחות וכדומה...) האנטי וירוס שוב קופץ ואומר שיש וירוס. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה איך לטפל בבעיה. מה אפשר לעשות? :-\ תודה, דורון

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. היה לי זון אלרם פרו עבד מעולה שיפר לי את הפינג ומהירות האינטרנט אבל נגיד היה לו באג שאם הייתי מכבה את המחשב או את הראוטר אז זה היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו ואת כל התוכנות שאישרתי להם גישה לאינטרנט שזה עצבן כל פעם מחדש.... עכשיו יש לי נורטון אינטרנט סקיוריטי 2003 שעובד מצוין רק שהוא האט לי את האינטרנט טיפה והעלה לי את הפינג ובמשחקי רשת עכשיו יש לי לפעמים לאגים וקפיצות... : \ בדקתי והיה לי זון אלרם פרו גרסה 4.5.354 משהו כזה אז הורדתי עכשיו 4.5.549 ואם הנורטון ימשיך להאט לי את האינטרנט אני אמחוק ואנסה את זון אלרם פרו הזה אני מקווה שזה יפתור את הבאג שהיה לי... ד"א כל מוצרי נורטון 2004 לא עוברים את הActivation אצלי למרות שיש לי סיריאל והכל אין זה פשוט לא מקבל אותו מוזר בט…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by itzikcore,

תראו פירמטתי את המחשב.התקנתי וינדוס ויסטס 32. התקנתי את אימיול.עכשיו שאני בא להפעיל אותו יש לי את ההודעה הזאת. זיהוי מאובטח מופסק CRYPTOKEYS ניכשל באיתחול של.האימיול שאני משתמש בוא זה TLN eMule בוסטר 7.3 ואז האימיול עולה.אבל שאני עושה חיפוש ורוצה להוריד משהו. זה פשוט לא לוקח את ההורדה שעשיתי ומעביר אותה להעברה. אני לוחץ מאה פעמיים על אותו קובץ בחיפוש.שאני מגיע להעברה כלום לא שם. אין שם שום קובץ.בבקשה תעזרו לי. נב.למנהל אני מצטער אני לא ממש יודע מה לרשום כדי לא לקבל אזהרות. אז אם עשיתי שום פעם איזה משהו לא נכון.אז אל תחסום אותי בבקשה. כי אני בעצמי לא מבין אם זה נכון או לא פה.

13. Started by ex_,

פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, בעיה באודיו במחשב נראה לי הכרטיס קול נדפק אז ככה, היה לי ווינדוס 7 ומה שקורה זה ששומעים סאונד בסדר ואז פתאום המחוג של הסאונד יורד לאפס ואם מעלים אותו חזרה לפול הוא יורד לבד זה נראה כמו וירוס או שהכרטיס קול נדפק. וגם שומעים רק בסאב ובעוד 2 רמקולים ובשאר שלושת הרמקולים לא שומעים כלום. כדי שהסאונד יחזור צריך לרסטט את מחשב ולאחר מכן אחרי כמה שעות הבעיה חוזרת והמחוג נופל מעצמו שוב. רציתי להתקין כרטיס קול אבל אי אפשר כי הכרטיס מסך עולה על יציאות הPCI ואי אפשר לחבר כלום זה שיגע אותי אז פירמטטי לווינדוס אקספי ואותה הבעיה בדיוק בהגדרות זה מופיע על 5.1 והתקנתי מאתר ASUS את הדרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר מדובר על לוח G33 של ASUS P5K-VM ויש שם כרטיס קול מובנה …

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by BIR,

פתאום אחרי שהתקנתי Windows Washer של Broot או איך שלא קוראים להם, הכתב במחשב השתנה לגמרי. הוא נהיה יותר דק כזה, ובמשחקים הכתב בכלל לא ברור. מה עושים? סרקתי וירוסים, הכל, מחקתי תתוכנה, וזה עדיין נשאר. :-\

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by DakloN,

שלום מישהו מכיר תוכנה מיקצועית לעריכת וידאו בשם מאיה...? אתם יודעים מה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. שלום לכולם , לפני מס' ימים מלאתי איזשהו טופס אלקטרוני באמצעות הדפדפן (אקספלורר 9) , לאחר מילוי הטופס קיבלתי איזשהו מספר אימות שאותו הייתי חייב לשמור , באופן אוטומטי שמרתי את כל הדף עם מספר האימות כקובץ mht וזהו. היום סתם במקרה בדקתי את הקובץ וגיליתי שזה בכלל שמר את הטופס הריק , זאת אומרת הטופס שמלאתי ולאחריו לחצתי על submit . זאת אומרת שהמספר אישור שהייתי חייב לשמור לא נשמר . אין כל דרך לשחזר את המספר אישור הזה ואם לא אצליח לשחזר אותו לבדי בעצמי במילים פשוטות "אכלתי אותה". השאלה שלי היא האם יש דרך לשחזר עמודים שצפיתי בהם בדפדפן (ניסיתי לפתוח את כל החלונות הרלוונטיים ב history אבל אף אחד לא עוזר) ? אולי איכשהו כן אצליח לשחזר את המידע החשוב הזה? מאד מאד מאד אשמח אם תוכלו …

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by pssheba,

אני מנוי באינטרנט ב "בזק בינלאומי" 4 שנים ובחיים בחיים לא היה לי כזה דבר !!!! חיברתי מישהו בחיבור מהיר באמצעות ADSL לאינטרנט דרך בזק בי"ל וברגע ההתחברות הוא חטף 60 וירוסים ו 29 spywares !!!!! אי אפשר היה להכנס לשום אתר !!!!! ניסיתי להוריד AVG אך לאחר מילוי ממושך של שאלון נדרשתי לתת מס. כרטיס אשראי ! זה קרה למישהו ? מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס שיכול להתמודד מול כזו מכה בעת כניסה לאינטרט ? ישנה כתובת לאנטיוירוס חינם ?! תודה !

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  19. Started by roi777,

שלום רב! מדובר במחשב שהיו מותקנות עליו פוטושופ CS3 ואילוסטרייטור CS4 והסרתי אותם כדי להתקין את החבילה הכוללת של אדובי (adobe master collection cs3) וכשניסיתי להתקין את החבילה אז זה התקין לי רק כמה רכיבים קטנים ולא הצליח להתקין את שאר התוכנות שבחבילה למרות שניסיתי שוב ושוב להסיר ולהתקין וגם בלי להסיר. ואז כשהתיאשתי, ניסיתי להתקין מחדש את הפוטושופ לבד שכבר היה מותקן במחשב ופתאום הוא לא מצליח להתקין אותו. (כשאני כותב שלא מצליח להתקין, אני מתכווין שבסוף ההתקנה יש סיכום שמופיע שם רשימה של מה שניסיתי להתקין וליד כל דבר מסומן V או X וגם כתוב מתחת אם ההתקנה של אותו רכיב הצליחה או לא) מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. שלום לכם, מאתמול כבר יש לי וירוס במחשב, בגללו עשיתי פורמט. גם אחרי הפורמט המלא הוא מופיע, אך הבעיה היא כזאת. בסריקה של NOD32 Antivirus - לא מזהה אותו. בסריקה של ESET Smart Security - לא מזהה אותו. בתמונות הבאות מראים נסיונות של הוירוס הזה וגם NOD32 Antivirus בולם אותו וגם ESET Smart Security.. (היה לי NOD32 לפני הפורמט וזה היה אותו דבר, וגם עכשיו Eset SS וזה אותו דבר בדיוק) http://up198.siz.co.il/up1/jieydmtzy2z1.jpg http://up193.siz.co.il/up2/mnheb5jrnlmd.jpg אשמח לקבל מידע בדחיפות על מה באפשרותי לעשות.. מאוד חשוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by helga,

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ...ואז אץ לו רץ לו ביל גייטס ואוסף אותו. ה"השראה" של אפל על מיקרוסופט היא ידועה. כעת מעביר ביל גייטס מצגת על חלונות "ויסטה" ויש תחושה חזקה של דז'ה וו... האם זה צירוף מיקרים??? http://www.metacafe.com/watch/66582/microsofts_forbidden_apple/

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  22. Started by אריאל58,

שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש

23. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש את התוכנה QI macros. מישהו מכיר ויכול לעזור ???

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. אינלי מושג למה אבל פתאום סרטי mkv ושירים בflac לא עובדים לי. עד עכשיו זה עבד לי מצויין ולא שיניתי/הורדתי כלום ככה סתם פתאום. זה פשוט לא מפעיל אותם או רושם error בbsplayer למישהו יש מושג למה? (ישלי win7 אם זה קשור) עריכה: אוקיי מחקתי codacs והורדתי חדשים עכשיו הסרטים עובדים אבל עדיין יש את הבעיה עם שירים באיכות flac שמשום מה לא עובדים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.