עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by luiza,

שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, תהיתי אם יש תוכנת אנטיוירוס שאפשר להתקין על ההארד דיסק עצמו? תודה

2. מותקנת אצלי גרסת פלאש רשמית אחרונה . מדובר בדפדפן של פיירפוקס . למשל באתר של sport5 כל פעם מופיע לי שהפלאש קרס. זאת בעיה מוכרת? מערכת הפעלה win 7 64 bit

3. Started by gringo,

שלום לכולם! לאחרונה התשמשתי ב office 2007 portable לשם בדיקה והתרשמות לפני שארכוש ואתקין. הכל עבד תקין וכמצופה עד לפני יומיים. האופיס רואה את הקבצים אשר נוצרו אך בסייר של מערכת ההפעלה הקבצים אינם מופיעים. כאשר אני שומר את הקבצים למיקום שונה שוב הם לא מופיעים . רק לספריית ההתקנה אני יכל לשמור את הקבצים . מה שמוזר הוא שאני מנסה להעתיק את הקבצים מספריית ההתקנה לכונן הרשת בה אני שומר אותם לרוב, הוא מודיע לי שהקובץ קיים ושואל אם ברצוני להחליפו. אם אני מאשר הוא מודיע לי שהוא מחליף אבל אני לא רואה את הקבצים.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. יש לי סרט ב-AVI שתופס יותר מדיסק אחד אני רוצה לחלק אותו לשניים על מהת לצרוב ואם צריך גם להעביר לmpeg

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by MetalB,

אני משתמש ב- outlook express ואני לא מצליח לקבל קבצים בדואר אלקטרוני הוא רושם לי: OE removed access to the following attachments in your mail איך אני מסדר את זה ???

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by User_Name,

היום פתחתי לתומי את תוכנת הICQ, ונדהמתי לראות שיש ברשימת החברים מעל 30 משתמשים שאין לי מושג מי צירף אותם... ברשימת הICQ שלי היו כ5 חברים, מאיפה צצו כל כך הרבה? וגם מחקו לי, האם זה באג או פריצה? ???

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by benor,

חבר שלי בנה סקריפט למירק והוא רוצה לשנות את האייקון של קובץ ההפעלה. איך הוא יכול לעשות את זה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by rosesr,

אני מנסה לשים שני משתמשי STEAM אחד לי ואחד לאח שלי. זיסיתי להתקין עוד ASE אבל הוא פשוט משתמש בנתונים של הקודם אז איך אני עושה שני פילטרים שיהיו אותו דבר חוץ מהיוזר? תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  9. Started by Silvering,

מה אתם אומרים על המחשב שלי? (עיינו בקובץ שמצורף)

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by ofer_mat,

משהו יודע מה זה????

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by benor,

לחבר שלי יש את הסורק הזה ואין לו דרייבר, מצאתי לו דרייבר כלשהו אבל הוא לא עבד. יש דרך להפעיל אותו?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  13. Started by rk666,

יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Dorimani,

שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by Electric Boom,

מקפי ופנדה?... :-\ שמעתי שקרפסקי טוב,אבל אין לי ניסיון איתו...

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by idofr,

אנשים זאת תוכנה פשוט מדהימה היא עושה הכול!! ממולץ בחום ותודה לנענע על התגלית! http://www.desktopsidebar.com/index.html תהנו

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  18. Started by A.S computers,

הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך לפב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  19. לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני פירמטתי את המחשב שלי והוא עושה לי בעיות של תקיעות זה מן לגים כאלה אמרו לי שאני צריך להתקין עידכונים איזה עידכונים אני צריך? התקנתי של הכרטיס מסך , של צ'יפסט שקיבלתי את זה אם הדיסק של הלוח אם בגירסה 5.0.1003 איזה עידכונים אני עוד צריך להוריד ומאיפה? אמרו לי להתקין את הדרייברים וזה יסדר את הלגים התקנתי לכרטיס מסך ולצ'יפסט וזה יסתדר קצת אבל יש עדין תקיעות של 2 שניות לוח אם : ASUS P4P800 זכרון : 1024MB מעבד: פרסקוט intel pentium 4 3.0 MHz דיסק קשיח: 40GB +80GB WD כרטיס מסך: ati radeon 9600XT gexcube

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by rooten,

יש לי את התוכנה נוד32 גירסא 2.12.3 ואני רוצה לעדכן אותה לגירסא מתקדמת יותר כי אמרו לי שעדיף בגלל שיש תיקונים וכו'. נתנו לי את הלינק http://www.eset.com/download/download.htm אבל לא הבנתי בדיוק מה אני צריך להוריד משם?

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  22. אני משתמש בפלאגין ששולח SMS דרך ICQ, רציתי לדעת אם יש דרך לעשות במירנדה רשימה קבועה של נמנעים ל- SMS ולא שאני יצתרך לכתוב את המספר כל פעם מחדש, הייתי רוצה שיהיה לי רשימה בחלון המכרזי של התוכנה של נמנעי SMS כמו ה- ICQ והמסנג'ר. אולי יש פלאגין אחר יותר טוב, בחיפוש שעשיתי לא מצאתי כזה דבר. (אני יודע רק שאפשר לשייך מספר SMS למישהו ברשימה הרגליה אבל זה לא עוזר לי) זה הפלאגין שאני משתמש, עובד מצויין חוץ מהבעיה הזאת. תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. Started by Bug2000,

יש לי תמונה שאני רוצה לחרוט אותה על החלון במארז שלי, הידע שלי בתחום העריכה גרוע בלשון המאטה , לכן אני צריך את העזרה שלכם פה. בתמונה (שכבר ניסיתי לערוך אותה קצת) שאתם רואים אני צריך שתעזרו לי להפוך את הרקע של התמונה ללבן ולהקטין במאט את מספר הקווים הלבנים, אבל עדיין לשמר את הרעיון של התמונה בכדי שאני אוכל לחרוט אותה ביתר קלות על החלון. תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by pom23,

האינטרנט שלי פועל לאט מאוד (750 KB/S), למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה, רועי עריכה: אם כבר אז כבר, כשאני מזיז את העכבר שלי המחשב עושה קולות מוזרים

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.