עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בנוסף לזה שהוא לא נותן לי להקליד כתובת ישר אחרי לחיצת ctrl+t, הוא גם לא מבקש אישור לסגור את הדפדפן שיש מספר טאבים. שאני לוחץ על X למעלה, הוא ישר סוגר בלי לפתוח חלון "יש יותר מלשונית אחת פתוחה בלה בלה בלה"... מה נסגגגגגר?

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by silky,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה/פלאגין , שמקריאה לבקשתי (ע"י לחיצה על החלק המבוקש בטקסט) את הטקסט שבעברית(ואנגלית כמובן). במידה וקיימת תוכנה כזו אז אשמח לקבל את השם שלה ובמידה ולא הייתי רוצה לקבל הערכה של כמה יעלה ליצור כזו? בברכה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by IlanF,

יש לי דיסק עם קובץ IMAGE שאני מעוניין להעתיק למחשב. הדיסק הזה די שרוט ואני מנסה להציל את מה שהIMAGE הזה מכיל. ניסיתי לפתוח אותו בדמון טולס, אבל לקראת סיום העתקה הדמון טולס סוגר את הIMAGE (עושה לו UNMOUNT מהכונן) והעתקה מתבטלת. ניסיתי גם עם אלכוהול 120%, אבל קורה בדיוק אותו הדבר. יש דרך להציל את המידע שבתוך הIMAGE? יש דרך אחרת להעתיק ממנו את הקובץ? (זה הקובץ האחרון שיש לי להעתיק ממנו. והקובץ די חשוב)

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. הורדתי סרטון אנימציה ןשאני בא לפתוח אותו אף תוכנה לא מצליחה. לא ב- BSPLAYER ולא MEDIA PLAYER ואפילו שאני מנסה לטעון אותו לתוך GSPOT הוא לא מזהה קודקים או שום דבר. שם הקובץ הוא : x-men_evolution_-_1x01_-_strategy_x_[vpc].avi ניסיתי לחפש בגוגל - VPC וכול מה שקיבלתי הוא " VIRTUAL P.C " מה זה יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Pentium D,

אתמול התקנתי ZoneAlarm Internet Security Suite.v6.0.631.003 אך נוצרה לי בעיה, אני ואח שלי מחוברת ברשת מחוברת ומשום מה הפיירוול של ZoneAlarm חוסם את הרשת ועכשיו אחי לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו. (המחשב שלי הוא הראשי). בבקשה תעזרו לי לתקן את זה (מי זה מבין ב-ZoneAlarm).

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by iakovl,

אני משתמש "ותיק" של BitComet אבל החלטתי לנסות את הUTORRENT על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים את התוכנה בשביל אינטרנט 1.5 רגיל?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. מחפש את התוכנה המהירה להעברה שירים מדיסקים למחשב, באיכות שאני קובע כמובן.. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. הבקשה בכותרת . וגם (אפשר תוכנה נפרדת) שהתוכנה תאפשר לחלק אותו לכיבולת של דיסק צריבה רגיל. תודה מראש, slim_shady.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by MotherShip,

בדרך כלל אני מוריד דרך ביטורנט אבל לפעמים יש צורך להוריד דרך אתרים כמו RAPIDSHARE וMEGAUPLOAD, ובכל פעם שזה קורה אני מתפתה להתקין מנהל הורדות כדי שאני לא אצטרך ללחוץ כל חצי שעה~שעה על הקישור להורד החלק הבא... בכל פעם שזה קורה יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לא משנה באיזה מערכת הפעלה אני משתמש או באיזה מנהל הורדות אני משתמש- מנהל ההורדות קולט את הURL ומתחיל להוריד, תוך שניה ההורדה מסתיימת והקובץ שיירד שוקל כמה עשרות קילובייטים(הגודל משתנה מפעם לפעם) למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  10. שלום קיבלתי לא מזמן מחשב חדש. הכל עובד טוב בגדול. יש לי בעיה מוזרה עם הכונן האופטי שלי ( GH22NS30 של LG ): כשאני פותח את הכונן לראות את הקבצים שיש עליו כל הקבצים נראים כאילו הם דפי אינטרנט (כלומר, יש אייקון של דפי IE במקום כל ציור קובץ אחר). אם מסתכלים טוב, רואים שמתחת לציור של הדף אינטרנט יש את הציור האמיתי של הקובץ שאמור להיות, אבל כמעט ולא רואים אותו. למרות הבעיה באייקונים, כל הקבצים פועלים כמו שצריך והכונן עובד מהר וטוב. זה רק הבעיה של האייקונים. אם זה איכשהו קשור, אז בכוננים וירטואלים זה לא קורה לי. מבחינת דרייברים, עשיתי חיפוש של הוינדוס לדרייברים חדשים יותר והוא לא מצא. רעיונות למישהו? תודה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  11. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

אני רוצה רק להקטין את הרזולוצייה של התמונה, לא לחתוך אותה ולא שום דבר אחר...

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  14. Started by overload,

אחרי בערך 5 שעות לימוד דרך המדריכים הנחמדים של 3D BUZZ + כמה שאלות פה + שבועיים עם מקס + 3 ימי עבודה על הפרויקט + פוטושופ... זה מה שיצא: אגב את הלוגו (SR) עיצבתי כבר לפני כמה חודשים, עכשיו אני רואה שהוא דומה לשל מיקרוסופט...וביחד עם השם שבחרתי בכלל , לא נורא.

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. Started by nirgilad1,

ניסתי להתקין deamoon tools במהלך ההתקתנה המחשב נכבה מאז כל פעם שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ישר שהווינדוס עלה לפי הוראת טכנאי מחשבים נכנסתי ל SAFE MOOD והוא אמר לי למחוק את התוכנה אך היא לא הסתיימה להתקין אז היא לא הופיע ברשימת תוכנות להסרה בלוח הבקרה וגם בתקייה עצמה של דימון טולס לא היה ניתן להסיר אז מחקתי את הקבצים של התוכנה המחשב חזר לתפקד אבל עכשיו כשאני מנסה להתקין אופיס או נורטון אינטרנט סקיוריטי אני מקבל את ההודעה שבתמונה

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  16. Started by ConRoe X Fire,

האם אני יכול להחזיר קובץ JPG למצב המקורי כלומר ללא עריכה כלשהי איך שזה יצא מהמצלמה? אני אסביר, אני מצלם הרבה תמונות עם הפלאפון ואת כולן ערכתי בפוטושופ ואח"כ העברתי לפלאפון את התמונות הערוכות, עכשיו, אני רוצה שיהיו לי התמונות ללא עריכה (לא גיביתי, חבל) ושמתי לב שלפעמים כשאני מדפדף בתמונות בפלאפון אז בשניה הראשונה שאני רואה תמונה, אני רואה אותה ללא עריכה ואז עם. קורה לי מצב דומה גם כשאני מעיין בתמונות במחשב - לפעמים ה-Thumbnail מראה את התמונה ללא עריכה ואז כשאני פותח את התמונה רואים אותה לשניה ללא עריכה ואז מיד מתווספת העריכה. אז, יש מצב שאני יכול להחזיר את התמונה למצב הראשוני ללא כל עריכה? כי אני רואה שזה איכשהו "זוכר" את המצב המקורי. תודה.

17. בדקתי בהוספת/הסרת תוכנה והופתעתי לראות שבופיע שם שקאזאה לייט שלי (2.0.2 K++) שוקלת לא פחות מ - 692MB. בדקתי כמה שוקלת סיפריית התוכנה וראיתי שזאת שוקלת רק 5.5MB. אני רוצה להדגיש שאין שום קובץ בזמן הורדה כרגע. חשבתי שאולי מדובר סתם בבג של רגע (WINDOWS לכו תדעו....), אבל גם אחרי איתחול המצב היה זהה. איך זה יכול להיות?! מה עושים?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by EcSm,

שלום כולם. הרצתי היום את גרסת הנסיון של 3DMARK VANTAGE בסוף התוצאה שלי הייתה כך: 3DMark Score: 7523 Graphics Score: 6700 CPU Score: 11914 יכול להיות שיש כאן בעיה? זאת גרסת נסיון ולכן אני לא יכול להריץ אותה שוב. (אם הנושא לא שייך לפורום פה תעבירו, פשוט לא מצאתי פורום מתאים יותר)

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  19. יש לי דיסק שאני רוצה להריץ אותו בדוס, עוד לפני שהמחשב מאותחל, והוא BOOTABLE, אבל כשאני בא לשנות את העדיפויות דרך ה BIOS כדי שיקרא מכונן ה-DVD קודם, אני רואה שיש סיסמא על ה BIOS. איני יכול לנתק את הבטריה של הביוס מתוך המארז, יש איזושהי דרך אחרת?

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by mistuki,

במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by slim_shady,

מה ה Internet Explorer רוצה ממני? אני בכלל לא מפעיל אותו וכשאני מכבה את התהליך הוא חוזר כל הזמן, מה זה ואיך אני מעיף את זה בבקשה...?

• 10 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, בעיה באודיו במחשב נראה לי הכרטיס קול נדפק אז ככה, היה לי ווינדוס 7 ומה שקורה זה ששומעים סאונד בסדר ואז פתאום המחוג של הסאונד יורד לאפס ואם מעלים אותו חזרה לפול הוא יורד לבד זה נראה כמו וירוס או שהכרטיס קול נדפק. וגם שומעים רק בסאב ובעוד 2 רמקולים ובשאר שלושת הרמקולים לא שומעים כלום. כדי שהסאונד יחזור צריך לרסטט את מחשב ולאחר מכן אחרי כמה שעות הבעיה חוזרת והמחוג נופל מעצמו שוב. רציתי להתקין כרטיס קול אבל אי אפשר כי הכרטיס מסך עולה על יציאות הPCI ואי אפשר לחבר כלום זה שיגע אותי אז פירמטטי לווינדוס אקספי ואותה הבעיה בדיוק בהגדרות זה מופיע על 5.1 והתקנתי מאתר ASUS את הדרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר מדובר על לוח G33 של ASUS P5K-VM ויש שם כרטיס קול מובנה …

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  23. אמ אני נוהנג להציג את החתימות שלי בפורום אחר אבל הנה אני חזרתי כרגע מקבאק של שנה אז לא חזרתי לעצמי הרבה אבל הנה עשיתי אחת: תהנו ותגיבו דרך אגב היא לאימוץ (עם שינוי ניק)

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by 2Wavas,

היי, יש לי בעיה יש לי דוד של Philips (משהו דק - לא יודע ממש את הדגם), צרבתי סרט DIVX עם קובץ נפרד של כתוביות בפורמט str והוא מציג את הכתוביות בג'יבריש. בדקתי בשפות ויש אפשרות לשנות לפונט רוסית אבל אין עברית יש איזו דרך להוסיף עברית או יש איזו דרך בכלל להציג את הכתוביות בעברית? מקווה שזה הפורום המתאים

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  25. אני אסביר את עצמי: יש לי מחשב נייד עם יציאת טלוויזיה ויציאת VGA ואני מחבר את המחשב לטלוויזיה לשם צפייה בסרטים דרך יציאת הVGA. עכשיו, בכל פעם שאני מחבר את הנייד TVל אז זה מצריך הגדרה כדי שהאות ילך ליציאת הVGA של הנייד ולא לLCD של הנייד, מה שמצריך סדרה של לחיצות לשם כניסה לתפריטי הDRIVER ושינוי ההגדרות. תהיתי אם יש איזו תוכנה לעצלנים כמוני שתוכל לצמצם לי את התהליך ללחיצה בודדת במקלדת?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים