תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לראות סירטונים ברשת רק שומע סאונד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
האם מישהוא מכיר תוכנה שאני יכול לחתוך בעזרתה קטעים מסרט? תודה מראש לעונים!
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות צורב DVD של סוני. (370$) יש איזה מדריך צריבה? יש הגנות על סרטים? ניתן לצרוב עם הגנות כמו ש- CLONE CD צורב מוגנים? אשמח לקבל הסברים והמלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חלון לבן על המחשב של אינטרנט ואני לא יכול לצאת ממנו ניסיתי בכל דרך אפשרית וגם ניסיתי לכבות אותו ולהדליק אני לחוץ מאוד בקשר לזה כי זה מחשב חדש ומערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. אשמח לתשובה שאני יוכל לצאת מהחלון הזה. נ.ב:גם לא רואים את שורת הכתובת וכו'...
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב E6300 עם 512 זיכרון DUAL ברגע שאני מתקין את התוכנה Mcafee Security שיש בו את האנטי וירוס ופאייראול וכל הבלה הזה המחשב נהיה איטי... מה אפשר לעשות שזה לא יקרה ? תודה משה
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השגתי לאחרונה כבל נתונים בשביל ה TELIT X95 שלי התקנתי את הדרייברים הבעייה היא שאי אפשר לגשת לפלאפון ללא תוכנה... אני מחפש תוכנה שתוכל להכניס לי רינגטונים תומונות ועריכה של הפלפון באופן כללי ... מי שמכיר ויכול לעזור תודה רבה ...
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
הורדתי פיירפוקס פורטבל אבל הוא לא מתחבר לרשת לא פותח אפילו גוגל באותו מחשב ובאותו רגע הכרום והאסקפלורר כן עובדים מה אני צריך לבדוק דבר ראשון ?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?
-
שלום אני מבקש עזרה איך ניתן לשנות בגרסה 3 של מקסטון,ממצב אקספלורר לwebkit .יש שם מעבר מאולטרא לרטרו והפוך אבל ברטרו איו כלום.איפה זה נמצא?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הלך לי הלוח והחלפתי ל945P S-3 פירמטתי והתקנתי דריברים.לא מצליח להתקין את הדרייבר לUSB למה זה? הורדתי את כל הדריבירים שיש באתר ללוח הזה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ללכוד תמונות בזו אחר זו ללא צורך להמתין ולהעלות מחדש את חלון ה"לכידה" של תוכנת הלכידה. כלומר שיהיה לי חלון שבו אראה את מה שרואים במצלמה ושיהיה לחצן שלחיצה עליו תשמור את התמונה אך שאני אוכל ללחוץ עליו ברצף בלי שיסגר החלון לכידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה להפעלה ונוחה עם קצת יותר אפשרויות מ"צייר"... משהו בסיגנון של פוטושופ... תודה
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
1.המלצה לתוכנה שבודקת תקינות HD 2. המלצה לתוכנה שבודקת זכרונות 3. המלצה לתוכנות שבודקות כרטיס מסך, לוח אם, מעבד (אם יש כזה דבר..לגבי השניים הראשונים אני יודע שיש..) ובכלל..המלצות לטיפול בחומרה..עוד מעט אני מתחיל לעבוד במעבדה לבד..הבוס לא יודע כלום והידע הטכני שלי בחומרה הוא מאוד בינוני.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש דרך לעשות העברה אוטומטית של פגישות מה outlook בעבודה לחשבון אחר כלשהו (ה auto forward המובנה של ה outlook חסום בצד שרת שלנו) דרך ה vba. מצאתי כל מיני פתרונות אבל אף אחד מהם לא עובד כמו שאני רוצה. האם מישהו מכיר דרך להעביר פגישה: * בלי שזה יודיע ליוזם הפגישה על כך * בלי שזה יוסיף את המייל שאליו אני מעביר אליו את הפגישה בתור משתתף * בלי ליצור פגישה חדשה ביומן של העבודה * אם פגישה התעדכנה זה יעדכן את המייל החיצוני (כששולחים מייל חדש עם הפגישה ב attach זה גורם לכך שפגישות שעברו עידכון ביומן לא מתעדכנות בחשבון החיצוני) סליחה על החפירה ותודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדמו של קומנדוס סטרייק פורס החדש,ויש לי בעיה. כשאני רוצה לאתחל את השלב,אני לוחץ על אנטר כדי לעשות ריסטרט,ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: nv4_disp.dll,זה קובץ של הכרטיס מסץ שיש לי,GFORCE5900XT עם דרייבר81.90. לאחר מכן אני חייב לאתחל את המחשב. כתוב שם משהו על הביוס גם(פתרון אפשרי) מה הפתרון?! תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
פה יש קישור להזמנה עם מוזיקה וקצת אקשן חחחח כדאי להיכנס לבדוקhttp://com.haifa.ac.il/~yariel/ofer/giva/ והינה פשוט ההזמנה... אל תתיחסו לכתוב....לא החלטות שלי...
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי בעייה כבר חודש במחשב שהוא נתקע לא זז וכו'. kaspersky לא מגלה כלום. עכשיו כשאני לוחץ ctrl+alt+delete אני רואה system ideal process תופס 99% מהמעבד בעוד שהוא 23 kb והוא לא מתאפס ל0 ניצול מעבד אלא נשאר ככה כל הזמן. מה אני עושה אני ממש לא רוצה לפרמט כי יש לי חומר רב ואין לי איך לגבות חוץ מ20 צריבות
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי פירוול של מיקרוסופט שבא עם SP2 התקנתי נורטון אנטי וירוס 04 שגם בו יש פיירוול כחלק מהחבילה. אילו מן השניים להשאיר?
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-