עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מסדר באימיול שלי גירסה 0.47A שאני יוכל להרויד יותר מ4 גיגה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Iko89,

אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו: אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי .. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by lspmaster,

גרסה סופית של ויסטה יצאה...לפחות ככה היה כתוב... דרישת המערכת הפעלה היא פורמט שונה לגמרי של מערכת קבצים... למישהו יצא לנסות את זה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אני מנסה לצרוב Data cd בנרו כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם הוא נעצר ב8% ואז רושם Burn process failed. ניסיתי גם דיסקים של DVD, ניסיתי מהירויות צריבה שונות וזה לא עוזר. רשום לי בחלון של התוכנה משהו כזה: could not perform sixation מה ההודעה הזאת אומרת? איך פותרים את הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  5. ה AVG אומר לי שנשארו לי עוד שבועיים להשתמש איתו.ממתי AVG הפסיק להיות חינם?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  6. כשאני מנסה להתחבר לאחד מהשרתים הטובים אני מקבל הודעת שגיע כזאת: Warning DonkeyServer No1 (66.199.250.170:8911) - Your 23226 port is not reachable. Please review your network config. Connection attempt to "DonkeyServer No1" (66.199.250.170:8911 ) timed out זה משגע אותי מחקתי והתקנתי אימיול חדש, אין לי אנטי וירוס חוץ מהאנטיוירוס שמגיע עם ה SP2, אין ראוטרים, וכן פתחתי את הפורטים של האימיול!! מה אני עושה? הוא מתחבר לי רק לשרתים החלשים וזה בקושי זז. תודה :-*

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by SciFi7,

שלום אתמול קפצה לי הודעה שמסרבת להעלם יש לי KIS 6 ההודעת הולכת ככה: וליד ההודעה יש כפתור של עידכון (update ) עשיתי כבר איזה 3 עידכונים, ושום דבר לא עוזר. הרישיון שלי לתוכנה הוא עד ה-28/6 שנת 2008 למשהו יש רעיון? תודה בכל מקרה

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  8. הבנתי שזה בעצם האנטי וירוס של kasparsy , השאלה היא אם מישהו יודע אם זה גם מגן בזמן אמת מפני התקנה של תוכנות זדוניות מאתרים שונים באינטרנט? כמו כן , איך התוכנת אנטי וירוס של mcafee? ואיך ה norton internet security? איזה תוכנה הכי טובה מהתוכנות שציינתי?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  9. Started by redead,

להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by manz11,

יש לי כרטיס מסך NVIDIA GFORCE 128 בחודשיים האחרונים שאני רואה סרט במדיה פלייר (הבעיה רק במידיה פלייר) באמצע הסרט הוא נהייה מסך ירוק מלא והסאונד ממשיך.. התקנתי מדיה פלייר חדש וזה לא עזר, וגם התקנתי מחדש את הדריברים של הכרטיס. לא עזר ! למישהו יש רעיון ?!

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

התקנתי במלוא גאון והדר את הגירסה החדשה, אך אבוי! ההתקנה טוענת שאני גר בארה"ב/קנדה וע"פי החוקה, האופציות החדשות של התוכנה אינן זמינות! ההגדרות האיזוריות מראות שאני ישראלי לכל דבר. מה עושים??? :asthanos:

12. Started by nnfyrbsnss,

מעניין אותי באיזה נגן רובכם משתמשים.. מכיוון שיש יותר מדי פשוט תציינו בהודעה..

• 85 תגובות
    • 6k צפיות
  13. Started by Galit17,

יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by gil_st,

בעיה ! מאז שעברתי לחלונות איכס פי לא הצלחתי לדחוס אפילו סרט אחד ל-DIVX !. לא עזר שניסיתי CODECS שונים (ישנים וחדשים) , נגנים שמיועדים ל-DIVX ותוכנות שונות כולל אלו שעבדו לי בעבר לפני איכס פי ותוכנות חדשות (כולל כמה שאמורות לעשות הכל לבד, החל מה-RIP וכלה בחלוקת הסרט לשני דיסקים במידה ומשתמשים באיכות מאד גבוהה). לעומת זאת הצלחתי לעשות את זה בצורה מעולה עם ה - WINDOWS MEDIA 8 CODEC אחרי "טיפול" ראשוני בעזרת Xmpeg (הגירסה האחרונה שיצאה). אפילו כיתוביות יש לי ! הבעיה שאני לא ממש מתלהב לעבוד עם פורמט של מיקרוסופט למרות שהאיכות מצוינת וזה עובד ממש בכל נגן מדיה. מישהו נתקל בבעיות דומות ? יש רעיונות / הצעות או פתרונות ? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eyal,

:bash: :bash: מישהו מוכן להסביר לי למה הסימס לא עובד בXP!!!!!!!!1 :bash: :AR15:

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. כותרת.... תודה רבה לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש תוכנה שבודקת את הבצועים במחשב ?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Screw_Master,

אני צריך עזרה כמה שיותר דחוף. אני מכין עכשיו דף קשר לכיתה שלי, עם שלוש עמודות: שם, נייד ומייל. הבעיה שלי היא שנגמרו לי השורות בטבלה קיימת, השאלה שלי היא איך אני מוסיף עוד שורות בלי להתחיל הכל מהתחלה? איך אני יוצר עוד קו בטבלה בין השמות?

19. גיליתי היום שבתקיית c:users <myname<appdata<local<temp יש 12 גיגה תמונות (GIF) של צילומי מסך שלי משנת 2012 ועד לרגעים אלו. לאחר בדיקה התברר לי שיש תהליך ששמו DANGER.EXE והוא שמייצר את התמונות האלה כל 10 דקות ועשרים שניות בדיוק. מעניין אותי לדעת לאן הוירוס הזה שולח את התמונות? לפחות לאיזו מדינה? האם יש דרך?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by bariko,

שלום רב, באופן מיקרי נתקלתי היום ביישום "בודק פיקסלים" שמופיע דרך קישור באתר של וואלה: http://www.osher-adv.net/lg/pixel/lg_minisite_pixel_800x550.html מאחר ועוד אף פעם לא בדקתי את הנושא הזה במסך ה-DELL שרכשתי לא מזמן, רציתי לשאול האם היישום הזה נחשב לאמין ובטוח לשימוש? במידה ולא- באיזה תוכנה אחרת (המתאימה לויסטה) מומלץ להשתמש? דרך אגב, האם תוכנות כאלה לבדיקת פיקסלים מתאימות רק למסכי מחשב, או שניתן לבדוק באמצעותם גם מסכי טלוויזיה LCD? תודה רבה. שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by edoson,

listen I know Im not in the right furom, but this is a part of the wierd problem i got since yesterday every hebrew based site i enter, the hebrew letters become to quistion marks!!!! It happen like this I enter for exemple to this site, whan the page is still not fully download, i can see every thing in hebrew but onced it is on, suddenly the whole letters in hebrew changed into quistion marks! it is like some prog do it intentionly! for exemple i cant tell in which furom i am bcz all the lettres in hebrew do not existes!! but if ill do refresh as long as the page not fully loaded i will see hebrew... the prob in this site that it is loaded real fast... anyway i also can…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הורדתי פיפא 2008 ואני רוצה לצרוב את קובץ ה- iso (זה מה שבדרך כלל עושים לא??) אז בקיצור אני לא מוצא את קובץ ה iso . איך אפשר למצוא את הקובץ?? ,תודה מראש זה תמונה שכל מה שהוריד לי [attachment deleted by admin]

23. Started by avim1990,

שלום לכולם, דודה שלי מתכננת ללמוד גרפיקה (נראה לי שהיא תעבוד בעיקר עם פוטושופ) והיא ביקשה ממני לעזור לה למצוא מחשב. שמעתי מהרבה מקומות שעדיף מחשב נייח לגרפיקאים על פני נייד. השאלה שלי היא מה הסיבה לכך?? כלומר מצאתי למשל את הנייד הבא: ׳�׳—׳©׳‘ ׳*׳™׳™׳“ "15.6 ׳�׳¢׳‘׳“ Core i7-2630M ׳–׳™׳›׳¨׳•׳� 8GB ׳“׳’׳�: Dell Inspiron N5110BKi263 - Inspiron N5110BKi263 ולפי מה שהבנתי מה שחשוב לתוכנות העריכה הוא מעבד חזק וזיכרון ופחות הכרטיס מסך (פרט לכאשר עושים זום בתמונה). ובמחשב הזה המעבד ממש חזק ויש בו 8 ג'יגה ראם. אני די בטוח שזהו מחשב ממש טוב, אבל אני לא כל כך יודע מה הדרישות שצריכות ליהיות ממחשב של גרפיקאים, והייתי שמח אם מישהו שמתעסק עם זה יוכל להסביר לי למה עדיף נייח?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by IDan2013,

שלום! רכשתי מחשב חדש לאחרונה והיום אתקין עליו WIN8.1. המחשב מיועד לגיימינג כבד כך שהאנטי וירוס צריך להיות קליל ושלא יצרוך הרבה משאבים אבל עם זאת שיספק את מירב ההגנה כי אני הולך להוריד המון משחקים/קבצים ואני לא רוצה "חברים" חדשים במחשב.. Eset NOD32 smart security? קספרסקי? או משהו אחר בכלל?! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by wooper,

היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware

• 1 תגובה
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.