תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שמנסים ליצור משתמש חדש ניפתח דף הרישום אבל הוא ריק (זה לא בעיה בדפדפן ניסיתי בעוד סוגים) משהו פה לא הגיוני ....מה אף בן אדם לא יכול ליצור משתמש חדש במסנג'ר כרגע : ?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי הכונן הקשיח שלי מתחיל לעשות רעשים מוזרים. מכיוון שזה הכונן הראשי (זה עם מערכת ההפעלה, כל ההגדרות, וכו'), אני רוצה לבצע בו גיבוי מלא בצורת ghost, כדי שבעת אסון (חס וחלילה) אני אוכל בלחיצת כפתור (או כמה..) לחזור בדיוק למצב הקודם ללא התקנות מיותרות וללא הגדרות מחדש. הבעיה היא שאני רוצה שהגיבוי יהיה תמיד מעודכן.. האם Norton Ghost יודע לעדכן on the fly, או רק כשמבקשים ממנו? בעבר הכרתי את התוכנה DataKeeper שידעה לעשות את זה, והיתה של PowerQuest (החבר'ה מ-PartitionMagic) שכידוע עברו לבעלות של Symantec... ונראה שהיא מתה. :-\ כמו כן, אני צריך לגבות כ-220GB (זה כונן של 320GB, מתוכו 220GB תפוסים) לתוך כונן גיבוי של 200GB (נפח בפועל: 190GB), כך שנדרשת פה דחיסה קלה. אני מוכרח להוד…
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ברצוני לבנות מוד לאימיול. אני רוצה רש לשנות כמה דברים כגון תמונה , לחצנים ודברים כאלה... אז איך אני יוצר מוד ?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
איך אפשר לסדר את זה התקנתי מחדש לא עזר
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
^ לדוגמא האתר של נועה מחשבים: www.noacomp.co.il התפריט מצד ימין לא במקום כמו ב-IE תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
נכון שזו שאלה קצת דבילית, אבל אם לא אשאל איך אדע: איזו גירסת מיול מומלצת, רצוי ממשק עברי? ומהיכן להוריד אותה (קישור ישיר למקום ההורדה יעזור)? ולא, לא השתמשתי במיול או בקאזה או בטורנט כל שהוא מעולם. יש עב"מים כאלו עדיין..........
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לפיצול קובץ mp3 ארוך לפי טיימקודים? (אין קובץ cue) תודה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ניסיתי את ה קלאודמארק - והוא מצויין לי = הבעייה אני לא מצליח להרשם לשירות מה שאני לא עושה( לא מצליח להעביר כרטיס אשראי) את האנטי וירוס של נורטון - גם לא היצלחתי לירכוש דרך הרשת בלי קשר לזה - יש אולי אחד חינמי ראוי או ביכלל אנטי ספאמים טובים אחרים (להעביר דרך גוגל זו לא אופצייה מיבחינתי - מהרבה סיבות) תודה לכל מי שעוזר....אני טובע בזבל!!! :s05: ???
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מותקן אצלי כרגע Offic 2003 . האם אני יכול לדרוס עם 2007 או אני חייב להסיר את 2003 לפני התקנת 2007 ...
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
איך מבטלים שמירת סיסמאות אוטומטית בFIREFOX ? אני לא המשתמש היחיד במחשב ובעצם כל מי שרוצה לראות את חשבון הבנק שלי צריך רק ללחוץ דאבל קליק על החלונית וכל הנתונים שלי מופיעים בחלוניות איך נפטרים מהעיניין הזה?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
רק עכשיו שמתי לב , תוכנת ההורדות המצויינת הזאת הפכה במפתיע ל-freeware לגרסא החדשה (ואף לגרסא הישנה) הוחדר google toolbar בהתקנה, אבל כמובן שניתן לבחור לא להתקין את זה (כרגיל). אני רוצה לאמר שמדובר בתוכנת ההורדות הטובה ביותר שקיימת (וניסיתי כבר את רוב המתחרים - הכל זבל) מניסיון אישי, מאז הגרסא הקלאסית 1.7x התחילו לצוץ כל מני בעיות מרגיזות עם הגרסא החדשה 1.8 שאני אפילו מתבייש לנקוב בהם - פשוט זוועה של גרסא. אבל עכשיו הם שיחקו אותה עם הגרסא האחרונה - התוכנה פשוט מעולה. כל הבעיות האחרונות נפתרו, והדובדבן שבקצפת - חינם. http://www.flashget.com/index_en.htm אתר הבית דיי עמוס, אפשר להוריד כאו: http://www.9down.com/story.php?sid=8223 (אני אישית מעדיף לכבות את האפשרות …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את זה בזכרון '>http://www.2send.us/"] ואחרי שאני מפעיל תוכנה כלשהיא אז זה יורד ל 8 '>http://www.2send.us/"]
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
1. איך אני עושה אנימציית gif 2. איך אני עושה כתוביות זזות בלי קטיעות כאילו זזות חלק מלמטה למעלה או לצדדים 3. מדריך של כל מיני אנימציות תודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
יש לי FIRE EMULE V7.1 והוא די איטי מוריד בין 200 בתים ל5 קילוביט יש לי מהירות של 2.5 מגה פתחתי פורטים והכול מצורף תמונה
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי קבצים שהסיומת שלהם היא: .001 .002 וכיו"ב. הם אמורים להיות קובץ וידיאו אבל אינני יודע איך לפתוח אותם, אינני יודע גם אם הם מכווצים או לא. האם מישהו נתקל בעניין כזה ?, אודה על הכוונה !
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה שאני אוכל להוריד יותר משני קבצים בו זמנית מהאינטרנט אקספלורר?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-