עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by krabby,

..

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by JHONLEV,

ברצוני לבנות מוד לאימיול. אני רוצה רש לשנות כמה דברים כגון תמונה , לחצנים ודברים כאלה... אז איך אני יוצר מוד ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. נכון שזו שאלה קצת דבילית, אבל אם לא אשאל איך אדע: איזו גירסת מיול מומלצת, רצוי ממשק עברי? ומהיכן להוריד אותה (קישור ישיר למקום ההורדה יעזור)? ולא, לא השתמשתי במיול או בקאזה או בטורנט כל שהוא מעולם. יש עב"מים כאלו עדיין..........

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  4. ניסיתי את ה קלאודמארק - והוא מצויין לי = הבעייה אני לא מצליח להרשם לשירות מה שאני לא עושה( לא מצליח להעביר כרטיס אשראי) את האנטי וירוס של נורטון - גם לא היצלחתי לירכוש דרך הרשת בלי קשר לזה - יש אולי אחד חינמי ראוי או ביכלל אנטי ספאמים טובים אחרים (להעביר דרך גוגל זו לא אופצייה מיבחינתי - מהרבה סיבות) תודה לכל מי שעוזר....אני טובע בזבל!!! :s05: ???

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  5. לעיתים ישנם שירים שצרבתי על תקליטורים או העברתי לנגן ה MP3 והם פשוט נשמעים חלש יותר משירים אחרים,לא יודע למה אבל תמיד יש צורך להגביר את הווליום ברכב למרות שאיכות השיר הינה באותה איכות של שיר אחר שמתנגן טוב ( 192kbs ). רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  6. חג שמח לכולם! בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM RESTORE והתקנתי שוב, גם דרך המשתמש שלי שהוא אדמיניסטרטור, וגם אדמיניסטרטור ישנה הבעיה. אשמח אם יודע מה …

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. אני רוצה ליצור סרטון למוצר, בצורת וידאו עם עריכה, ולהפוך אותו לפלאש, כדי לעלות לאתר. כמו זה: http://www.genius-germany.de/english/schneidgeraete/zwiebelschneider/animation.html אין לי נסיון/ידע בכלל הפלאש. האם יש תוכנה שיודעת להמיר מ AVI (או |MPG) ל FLASH? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by cleric,

מהי התוכנה הכי טובה לפיצול קובץ mp3 ארוך לפי טיימקודים? (אין קובץ cue) תודה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. איך מבטלים שמירת סיסמאות אוטומטית בFIREFOX ? אני לא המשתמש היחיד במחשב ובעצם כל מי שרוצה לראות את חשבון הבנק שלי צריך רק ללחוץ דאבל קליק על החלונית וכל הנתונים שלי מופיעים בחלוניות איך נפטרים מהעיניין הזה?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by nosterdmus,

שלום אנשים. יש לי בעייה בהצגת סרטים באתר מסויים - הנה דוגמא: hhttp://bidur.finder.co.il/online/news/4761.html במקום לראות את הסירטון אני רואה חלון ריק. לשם השוואה, באתרים אחרים שמציגים סרטים כגון YOUTUBE וחבריו אין לי את הבעייה הזו. הבעייה קיימת גם ב IE7 וגם ב FF2. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  11. Started by d pro,

כשאני מדליק את המחשב אני מקבל את זה בזכרון '>http://www.2send.us/"] ואחרי שאני מפעיל תוכנה כלשהיא אז זה יורד ל 8 '>http://www.2send.us/"]

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by Rocket_Pool,

הורדתי את הקובץ. מה הפעולות לאחר מכן?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by navk2,

שהמחשב עולה יש את המסך בשחור של אינטל אחרי זה מסך שחור ואז ריסטרט אחרי זה עוד פעם , מסך כחול (של אינטל) מסך שחור ושוב......... ניסיתי ללחוץ על F8 / F5 / F4 ולא קורה כלום ! ניסיתי לעלות את הביוס, שם הכול ניראה רגיל, אני יוצא ממנו ואז שוב ריסטרט וכל זה.... מה זה ? למה זה קורה ? ובעיקר איך ליפתור את זה... תודה ואם זה לא שייך תעבירו ...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך שנאי מפעיל ישר יש את החלון המעצבן הזה לשלוח דוח לMICROSOFT.... זה סרט שאני ממש רוצה לראות ואחרי הרבה זמן זה סופסוף סיים וזה לא פועל =\ מה אני יכול לעשות כדי להפעיל את העניין הזה? המון תודה !!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Markis,

שלום קיבלתי קבצים שהסיומת שלהם היא: .001 .002 וכיו"ב. הם אמורים להיות קובץ וידיאו אבל אינני יודע איך לפתוח אותם, אינני יודע גם אם הם מכווצים או לא. האם מישהו נתקל בעניין כזה ?, אודה על הכוונה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ^ לדוגמא האתר של נועה מחשבים: www.noacomp.co.il התפריט מצד ימין לא במקום כמו ב-IE תודה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by blackcoma,

ב - XP, כאשר הייתי מפעיל לינקים ל - mirc בפיירפוקס הוא היה פותח לי את התוכנה ואת החדר שאליו הקישור קישר. אבל ב- vista הוא נותן לי שגיאה "firefox doesn't know how to open this address", איך אני מקשר את mirc לפרוטוקל IRC בהגדרות כך שהוא יפתח את התוכנה? תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  18. אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by 00000,

כותרת מגרה הא? באתם לצעוק "ווארז ווארז", אבל לא! אדובי מעלה לרשת גירסה חינמית של פוטושופ. היא סופסוף קלטה שגוגל משתלטת על העולם. הם מבינים שהם בתחרות עכשיו, אז הם יוציאו גרסה חינמית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3371341,00.html אולי זה צריך להיות בפורום תוכנה, אם כן מנהלים תעבירו.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. היי, אני מחפש תוכנה שתעביר קובץ סרט מפורמט AVI לפורמט YUV(כמובן ללא קול). תודה.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by jorgito,

שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הכוונה היא למן פתקיות וירטואליות שיהיו על המסך. אפשר גם בתור תוסף למוזילה. תודה למי שייעזור לי

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by .nimiking.,

השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by ido2309,

שלום לכולם,אני לא בטוח שזה המקום ואם אכן זה לא,אני מתנצל מראש. ולבעיה עצמה, כשאני מכניס מלל כלשהו בחיפוש,ועולה לי דף התוצאות,כשאני לוחץ על האתר שאני רוצה להיכנס, הוא מכניס אותי לאיזשהו אתר אחר(PEAKC.COM זה האתר שהוא מכניס אותי עליו),ורק בלחיצה על חזרה לאחור ולחיצה מחדש על הקישור אני מגיע לאן שאני רוצה. מישהו יודע איך נפטרים מזה? ניסיתי כבר עם האנטי וירוס ולא עזר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by approx,

אני צריך את הדריבר הכי חדש לGIGABYTE GEFORCE 7600GS

• 5 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים