עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרטון פלאש שהכנתי בפלאש MX ואני לא מצליח להפוך אותו לקובץ וידאו נורמאלי. הצלחתי להפוך אותו רק לAVI אבל אם אני בוחר בלא COMPRESED יוצא קובץ של כמעט 100 MB (!). אם אני כן עושה קובץ "דחוס" ואני בוחר בפורמט XVID MPEG-4 או DIVX למשל זה יוצא עם רקע אפור במקום רקע לבן (צריך להיות לבן) . מישהו יודע איך אני עושה קובץ וידאו נורמאלי?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  2. אני מחפש מישהו שיודע פוטושופ ברמה סבירה לפחות בשביל לוגו הסרט ועוד כמה ליטושים קטנים. אם יש כאן מישהו שמבין באפטר אפקטס מה טוב,אני אשמח אם תוכל לעזור... תודה רבה ! מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי או שישאיר כאן הודעה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by roi777,

שלום! בזמן האחרון קורא לי יותר מידי שנפתחים לי חלונות עם פרסומות, זה קורא כשאני לוחץ על הדף אפילו אם זה סתם שטח ריק אפילו אין שום קישור. זה נראה לי מאוד מוזר, כי אף פעם זה לא קרא לי ככה וגם לא שיניתי שום דבר בהגדרות של החלונות קופצים או של משהו קשור וזה קורא לי ב 2 מחשבים שונים. האם זה וירוס אצלי, או משהו חדש באינטרנט שמתגבר על החסימות וקורה כך לכולם ולא רק לי? תודה רבה. נ.ב. פיירפוקס על ווינדוס 7 וגם על XP

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. מישהו יודע מה אני עושה כשרושם לי במירק "You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer." כשאני מנסה להוריד משהו?!?!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  5. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזו: ייצרתי קובץ ICAL בגוגל כלנדר לחגים יהודיים וייבאתי את הקובץ למיקרוסופט אאוטלוק 2003 שברשותי. ברצוני לבטל את הייבוא הזה, כלומר למחוק בבת אחת את כל הארועים שהוכנסו למיקרוסופט אאוטלוק בעת ייבוא קובץ הICAL אני מודה מראש לכל עוזר.

6. Started by eladbu,

ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  7. Started by nitsanroz,

מדוע אני לא יכול לייבא MP3 לאפטר אפקטס CS3 שלי זו בעיה במקודדים? בתוכנה? מה אפשר לעשות? "cant import file. unsuported filetype or extension"

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by IlanF,

איך אני יכול לייבא את הPODCASTS שהייתי רשום אליהם למחשב חדש?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. אני נתקל בבעיה עם האאוטלוק 2010. יש לי קובץ מסוג WAB של אנשי קשר. הכול טוב ויפה הם נמצאים באוטלוק אבל איבדתי את כול הסדר של אנשי הקשר. לפני המעבר לאאוטלוק החדש הייתה לי את תיקיית אנשי הקשר הכללית, ואיתה עוד תתי תיקיות למשל בתיקית חברים כול החברים וכו'. עכשיו אין לי את התיקיות רק את אנשי הקשר ומדובר בעבודת נמלים לסדר את כולם שוב בתיקיות. האם יש פתרון לבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה לייבא את אנשי הקשר מגימייל לאאוטלוק. עשיתי את כל הפעולות הדרושות, הוצאתי את אנשי הקשר מגימייל לקובץ CSV ועשיתי את כל הפעולות הנכונות. עדיין כשאני מייבא לאאוטלוק הוא מראה לי את אנשי הקשר ריקים ללא שום דבר. אבקש את עזרתכם. תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by anatoli,

שלום חברים, האם אפשרי לייבא את ה-cookies לדפדפן מהתיקייה שלהם? כאשר אני עושה import, התוכנה מחפשת קובץ טקסט יחיד ולא מאפשר לסמן את כל הקבצים בתיקייה. אודה לכם אם תוכלי לעזור לי בעניין. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  12. Started by ron533,

הי, התקנתי לצערי את וינדוס מחדש לאחר התקלה שרשומה למטה, והתקנתי וינדוס לייב מייל . איך אני מייבא את את ההודעות ששמרתי בפורמט DBX לפי התקיות שלהן - לwindows live mail? כשניסיתי לעשות ייבוא דרך התפריטים, הוא מאשר שהעביר אבל לא מעביר כלום. ניסיתי לייבא גם לאאוטלוק הישן ולא עזר. (את הגיבוי עשיתי ע"י העתקת הספריות (של ה Identities ממש ולא ע"י ייצוא מסודר, בגלל התקלה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by Aviv C,

אני רוצה להעביר מסדי נתונים של SQL Server ממחשב אחד לאחר. איך אני עושה את זה? בעזרת backup ו- restore? לא צריך כלי שנקרא DTS Wizard? בבקשה תעשו לי סדר בבלאגן.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by eladh16,

שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי, ועכשיו אני עובד עם WINxp. יש לי כרגע מותקן eset nod32 3 מקורי. הכוללת רק antivirus antispyware. האם זה הגנה מספיק טובה למחשב שלי? אפשר בבקשה המלצה לעוד תוכנת אבטחה, ומה אתם ממלצים לי להתקין: חומות אש/אנטי-ספייוור אחר? והאם כדי לי לשדרג לחבילת ה nod 32 הכוללת בתוכנה גם Firewall, Antivirus, Antispam? האם חומת האש של WIN מספיק טובה? אני צריך להתקין חומת אש אחרת? אשמח לתגובות. יש לציין שיש לי מחשב דיי ישן, אז אני רוצה תוכנה שלא גוזלת יותר מדי משאבים.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. Started by Salwaby,

זה בטח חרוש, אבל בכל מקרה אני מרגיש שיאן לי ברירה .. גם CHROME וגם FIREFOX עושים לי בעיות עם טעינה, פשוט לא עולים, רק אחרי כמה פעמים שביטלתי את היישום דרך Task Manager.. Internet Explorer לא בא בחשבון. אז אני מחפש דפדפן אולי פחות מוכר, אבל גם טוב .. יש אחד כזה ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג תוכנות שאני רוצה לעשות עבור בית עסק קטן. כרגע המחשב הקיים עובד עם חלונות XP ואופיס 2003. לרגל רכישת מחשב חדש, חשבתי לשדרג את התוכנות. עם חלונות 7 יש בעיה, אני עוד צריך לבדוק את התאימות של כל התוכנות הייחודיות. הבעיה שלי היא עם אופיס. הסתכלתי באתר החנות בה המחשב יירכש, ואופיס 2007 בעייתי, הרשיון אינו כולל דיסק התקנה, ומלבד בגרסה הכי יקרה, שעולה כ - 1600 ש"ח, לא כולל את כל התוכנות. או שיש גרסה בלי אאוטלוק, או שיש גרסה בלי פאוור פויינט. לא מצאתי (מלבד הגרסה היקרה כאמור), שום גרסה שמכילה: וורד, אקסל, פאוור פויינט ואאוטלוק. מה שרציתי לשאול אתכם זה שתי שאלות: 1. האם אתם חושבים ש - thunrderbird מתאימה לעסק שבו המשתמשים העיקריים בתוכנה לא מתמצא…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by einat84,

אנשים יקרים! בטיפשותי הרבה מחקתי קובץ SYSTEM חשוב השייך לכרטיס קול שלי.. בדיעבד. כרגע מופיע לי שהתקן שמע אינו מוגדר.. ושחסר דרייבר.. ברשותי כרטיס קול מסוג- C-Media AC97 Audio Device והקובץ שחסר הוא- ALCXWDM.SYS בנוסף לכל הצרות- לא מוצאת את הדיסק התקנה של הכרטיס שלי.. ולא מבינה כל כך בתחום. כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש- עינת.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by אורי מוזס,

שלום לכולם, מעוניין לקנות למחשב הנייח שלי חלונות 10 ותוכנת אופיס. בדגש על רשיונות קבועים ללא הגבלה. באתר GameKeys מצאתי: 1. חלונות 10 פרופשונל OEM במחיר 265 ש"ח 2. אופיס 2019 הום אנד ביזנס במחיר 520 ש"ח א. האם אתר זה בטוח ואפשר לסמוך עליו? ב. האם המחירים הגיונים? אין חנות, הקנייה במייל. בתודה לכל המשיב.

19. שלום! עיצבתי 2 אתרים, ורוצים לקנות ממני אותם. היות ואין לי מושג במחירים, אשמח אם מישהו מיומן שמתעסק בנושא יוכל להגיד לי כמה עיצוב מלא (להמשיך ולעצב הכל חוץ מהדף המוצג בעיצוב כמובן) כזה שווה? כמה מחיר להציע לקונים? עיצוב 1: http://i42.tinypic.com/1z3uxw1.jpg עיצוב 2: http://i43.tinypic.com/2lurqt4.jpg תודה רבה לעוזרים! אשמח לפירוט קצת אודות הערכת השווי (תוספת מחיר על בקשת שינוי פרטים בעיצוב וכו')

• 43 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by orlupo,

אם אני יוצר אנימציה פשוטה ב-3dmax איך אני יכול לייצא אותה לפלאש באיכות גבוהה וברקע שקוף?

21. Started by amit14,

שלום, אני מעוניין לייצא מידע על מיקומי צמתים מאבקוס, יש שם אפשרות לשמור את הקובץ בתור rpt או משהו כזה...אבל בפועל הקובץ נשמר בתור קובץ file בלבד..בפתיחה באקסל זה יוצא מבולגן..תוכנת SAP להמרת rpt לא מזהה את הקובץ ככזה בכלל. מצ"ב תמונה. אשמח לעזרה..תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idofr,

טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר! טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מנסה לייצא נתונים כגון כתובת איי פי, שם מכונה, דומיין, גודל דיסק לקובץ XML. לאחר שטענתי באקסל את הקובץ XML, דרך הטאב של הDEVELOPER, אני מנסה לעשות ייצוא ואני מקבל שגיאה: Denormalized data צירפתי את קובץ הXML כדי שתוכלו לראות את הסכמה, ובנוסף הינה השגיאה שאני מקבל מהאקסל: http://postimage.org/image/qk0edycsj/ אני מניח שהחסרתי קצת מידע מאחר וקצת קשה לי להסביר את הבעיה. אשמח לקצת כיוון.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מייצא את קובץ המיילים של האאוטלוק 2003 ואחרי התקנה חוזרת מחזיר את המיילים וכנ"ל לגבי משתמשים כלומר לשמור את הפרופיל ואחרי התקנה חוזרת להחזיר אותם

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by mystikal,

שלום לכל חברי האתר אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל יש לי רשימת קשר עם הרבה מאוד פרטים באוטלוק משהו יודע איך אפשר לגבות את הרשימה הזאת שאפשר יהיה להתמש בה אחרי הפרמוט וההתקנה החדשה? תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.