עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי מחשב חדש ובו צורב Optiarc AD-7170A.ראיתי במאפיינים שלו שמנהל ההתקנים הוא מ 2001 ?! הבנתי שמומלץ לעשות עדכון קושחה (frimware) לצורב.לא הצלחתי דרך עדכון מנהל ההתקנים. מצאתי אתרים עם עדכונים לצורב אבל אני לא מצליח לפתוח אותם,הקובץ הוא קובץ bin.בד"כ קבצים כאלה הם קבצי צריבה לא ? אם מישהו יעזור לי אני אשמח תודה נ.ב ניסיתי למצוא את העדכון באתר של nec,אבל מצאתי רק תאור כללי של הצורב ושל אחרים אבל לא עדכון קושחה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by choochoo,

שלום, ברשותי שלט רחוק ישן של חברת Real Magic (נקנה יחד עם MPEG2 HW decoder לפני כ-7 שנים...). היום השלט משמש אותי לשליטה מלאה על BSPlayer ו-Winamp דרך תוכנת uICE. אני רוצה לשלוט באמצעות השלט על תוכנות HTPC כמו MythTV, GB-PVR וכיו"ב אבל ל-uICE אין תמיכה בהן. האם מישהו מכיר תוכנה לתמיכה של השלט בתוכנות הללו ? תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. מותקן אצלי icq 5.1, עכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב ולשמור את כל קבצי ההיסטוריה של ההודעות, אז רציתי לדעת איפה זה נמצא במחשב, קובץ מסויים או משהו? תודה מראש,מתן.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  4. איך אני קובע שאופיס 2003 יהיה הברירת מחדל ולא ה2007 ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 907 צפיות
  5. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה, ואחרי שהתקנתי את התוכנה בגירסה 7.5 ,אני ניתקל אחרי ההתקנה בשגיאה במערכת הפעלה ,שניקראת קום סורגאט...משהו כזה, ושמערכת הפעלה אומרת שזה הפסיק לפעול. לא ידעתי איפה להכניס את ההודעה אז הכנסתי פה מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  7. Started by spot,

מדי פעם (נראה לי זה קורה כל פעם שהווינדווס מופעל מחדש) מתבצע אצלי ביטול האצת חומרה ואני צריך לשוב למאפייני התצוגה->פתרון בעיות ולהפעיל זאת מחדש. יש למישהו מושג ממה זה נובע וכיצד ניתן לטפל בכך?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  8. אהלן , פיירפוקס עבד אצלי מצויין עד העדכון האחרון , מאז שעידכנתי את התוכנה ישנם כמה בעיות. 1. במעבר בין טאבים , הכותרת ושורת הכתובת לא משתנות , דבר שיכול מאוד להעיק לעיתים. http://img85.imageshack.us/img85/4610/123jh9.jpg 2. אתרים מסויימים נתקעים לי (ולא נתקעו לפני כן). לדוגמא www.d-spot.co.il יש לציין שניסיתי גם להסיר את הדפדפן ואח"כ להתקין את הEXE שהיה שמור לי על המחשב - פיירפוקס גרסת 2.0 אבל משום מה הוא חוזר להיות בגרסת 2.0.3 ללא רשותי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

האם אתם יכולים להמליץ על הגנות בשביל המחשב? שזה: וירוסים. פיירוואל - חוץ מzonealarm. ספיוור. וכל תוכנות הריגול למניהם וכל הדברים המזיקים למחשב. אפשר בבקשה המלצות?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  10. שלום יש לי בעיה חמורה במחשב ,מידי פעם התוכניות "קופאות " במחשב וכאשר אני מנסה לפתוח ישום כל שהוא, אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה לפתוח את היישום למרות שאני רשום כאדמיניסטראטור של המחשב הרצתי כל התוכנות נגד "רושעות" ורוגלות" ואנטי וירוס נמצאו לי "סוסים טרויאניים" והתוכנה בודדה אותם.אבל הבעיה ממשיכה מה זה יכול להיות? תודה רבה. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות אקס פי גרסא ביתית.

• 7 תגובות
    • 488 צפיות
  11. חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, האם מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ? קראתי הרבה ביקורות טובות אבל הייתי מעוניין לשמוע את דעתו של מישהו שמבין בתחום של אבטחת מחשבים או מישהו שכבר ניסה או מנסה את התוכנה. תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  13. Started by yosisharaby,

שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  14. מחפש תוכנה/ממשק וובי (עדיף) לניהול וסידור משמרות לעובדים (סדר גודל של 20 עובדים פחות או יותר) שתכלול אפשרויות ניהול וסידור והחלפת משמרות , יידוע דרך מייל - ייתרון ענק ממשק וובי שאפשר להטמיע באתר אינטרה-נט - ייתרון עצום אפשרות של ניהול רשימת TO-DO (לעובדים עצמם, שייראו את הרשימה בממשק הוובי) - יהיה פנטסטי... אני זוכר שהיה / יש כאן מישהו שבחתימה שלו יש/היה קישור לתוכנה כזו, אבל לא זוכר מי זה... אבל בכל מקרה, אם מישהו מכיר משהו כזה, כמובן עדיף קוד פתוח חינמי (אבל לא חובה) - אני אשמח לדעת. תודה עריכה : מצאתי את http://www.kappix.com/ , נראה לי שזו התוכנה שיש לאותו בן אדם שהזכרתי, בחתימה... אני אבדוק אותה, אבל אני אשמח לעוד המלצות, אם יש לכם.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  15. Started by No_Man,

יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  16. שלום לכולם קיבלתי לא מזמן בלוטוס USB שמתחבר למחשב משהו חמוד כזה עם טווח של עד 100 מטר קליטה .. הדגם זה bluetooth class 1 billionton p/n:ubtcr500-b הוינדוס לא ממזהה את ההתקן החדש מוזר מה לעשות? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי עזרה מישהו?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by chenrp,

יש למישהו טיפים? אולי תוכנה אחרת שעושה את העבודה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  18. Started by assaf990,

כשאני מחפש משהו באמיול אז הוא נותן לי תוצאות חיפוש לפי החיפוש האחרון שחיפשתי ולא זה שכעת אני נותן לו. עשיתי "נקה" + "הסר הכל" לא עוזר יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  19. Started by ice35,

שלום אני יודע שיש פקודה שרושמים בראן שמשנה תIP במחשב אחד ללא ראוטר או רשת... תודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. האם אפשר להגדיר לו רשימת אתרים מותרים בהם הוא לא יחסום הודעות מוקפצות?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  21. Started by Vidati,

אני משתמש בתוכנה כבר הרבה זמן ומרוצה ממה, מוריד לי על 30-70 ככה וזה סיפק אותי. לאחר מכן גיליתי שכמות IN-BOUND CONNECTIONS שלי על 30 וכמו כן הOUT-BOUND גם כן. החלטתי לשחק קצת עם ההגדרות ויצא שההגדרות ששמתי הם 300\1500 (300 לIN ו1500לOUT) לפתע בהורדות פופולריות מספר המקורות קפץ ל1000 (בכל אופן ככה הוא כותב לי בPEERS, וכמות הSSEED גם גדלה בהתאם). אבל עדיין משום מה יש לי הגבלה במקורות (מצורפת תמונה). בחלון של המקורות אין 1000 ומשהו מקרות אלה סך הכול 100+ (לא עובר את ה200). השאלה שלי היא: איך אני יכול לבטל את ההגבלה הזאות? אני חייב לציין שהמהרות גדלה בעיקבות זה עכשיו היא כמעט תמיד מתייצבת על 100 לאחר שעה בערך.. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  22. Started by shahar07,

ראיתי שיש ב"הורדות" דרייברים למינהם, אני צריך דרייבר לכרטיס מסך שלי NVIDIA GEFORCE 7900 GS יש לי חלונות של ויסטה ביזנס 32, לא ידעתי לבחור איזה דרייבר להוריד

• 5 תגובות
    • 500 צפיות
  23. איך עושים את זה? להעביר את כל ההודעות אני כבר יודע איך אני מעביר גם את כל הגדרות אוטלוק אקספרס 1. כתובות דואר 2. הגדרות של סינון דואר וניתוב הודעותאוטומטי לתקיות? 3. חשבונות דואר מישהו אמר לי שאם אני מתקין את אותה מערכת הפעלה/גירסה של OE אני יכול להעתיק את כל התיקייה של OE מהמחשב הישן >>> וזה יעבוד האם נכון? או מה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  24. Started by Kidney_stonE,

http://bp0.blogger.com/_K-JHUjJ3TNk/RgfGUa0qpXI/AAAAAAAAAA4/Z8G4EN4nYQE/s1600-h/adobe_070325_adobecs3_lg.jpg @

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by HaVoC_850,

התקנתי את הדרייבר הכי חדש שיש באתר שלהם אני לא מצליח לעבור למצב מתקדם ולשחק בהגדרות כמו שאני רגיל הסתכלתי בעזרה ואמרו שבחלון הBASIC אמור להיות לחצן שמעביר אותך לADVANCE אבל לא רואה שום דבר כזה התקנתי את הדרייבר מאה פעמים הסרתי אותו מאתיים התקנתי שוב שלוש מאות אני מגזים בסדר אז מה אין לי מושג מה נסגר והסלנות שלי ממש עומדת לפקוע בבקשה עזרו לי תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים