עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה להמר קובץ מסוג KML או KMZ לקובץ וידאו האם זה אפשר?? אם באיזה תוכנה אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, כשברצוני לשמור משהו, או לבצע פעולה שכנראה משתמשת בלא מעט זיכרון מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך). מצ"ב פירוט חומרה של המחשב (זו הדרך שאני מכיר, אני מניח שישנה אפשרות יותר מפורטת...) מערכת הפעלה XP, sp3 מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. אהלן! נגן הפלאש המובנה בקרום פשוט מקרטע ברמה שזה בלתי נסבל בכלל לפתוח יוטיוב על 480P. זכור לי בעבר שהיה מותקן לי הפלאש פלייר החיצוני, וביטלתי את זה הפנימי של הקרום והכל עבד הרבה הרבה יותר טוב. אך כעת - לא משנה כמה פעמים ניסיתי, ההתקנה של הפלאש החיצוני מהאתר הרשמי שלהם נכשלת. למה ההתקנה לא עובדת?

4. התקנתי במחשב את חבילת הקודקים ACE Mega CoDecS Pack 6.03 - Professional Edition. ההתקנה כללה גם את התוכנות QuickTime Alternative ו-RealPlayer Alternative. ניסיתי עכשיו להתקין QuickTime Pro 6.5.1, וההתקנה הודיעה לי שיש לי במחשב QuickTime ואם אני רוצה להתקין את הגירסה החדשה, אז אני צריך קודם להסיר את הגירסה הקודמת. בדקתי ב"הסרה של תוכנות", ולא מצאתי אפשרות להסיר את QuickTime. ה-Uninstall של חבילת הקודקים לא מאפשר להסיר רק את ה-QuickTime. האם קיים Uninstall של צד שלישי שמסיר את QuickTime Alternative? לפי מה שהבנתי, ה-QuickTime Alternative הוא לא נגן מדיה, אלא קודקים של QuickTime שמאפשרים צפייה בקבצי MOV בכל נגן מדיה. איך מקנפגים את Windows Media Player 9 כך שהוא יזהה קבצי MOV…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by devilh,

אם שאלו את זה קודם-מצטער-בחיפוש קיבלתי תוצאות מבלבלות(לא ידעתי איך לחפש עד הסוף) האם אני יכול להתקין את FIREFOX3 שיעבוד לי במקביל ל-2-כלומר בלי להשפיע על אופן פעולתו של 3(ואני כולל את כל נושא ה-APPDATA)

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. אמרו לי שאם יש לי קבצי קרדיט של מישהו שהיה מחובר הרבה והוריד ממנו הרבה אז האימיול נעשה יותר מהיר... זה נכון?? ואם כן אז מאיפה אני יכול להשיג??

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  7. ?? בלי להוריד יותר מידי דברים

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by rangerman,

ופעם שלישית... באיזה נגן מדיה אתם משתמשים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אמרו לי נורטון אבל אני יודע שיש גם את Nod32 ו Avg ומהחומות אש יש גם את zone alarm מה תמליצו? משהוא שלא אוכל מלא זיכרון

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. שלום לכולם! יש בעייה כזו שיש לי קובץ במחשב שלא ניתן למחוק אותו כי הוא בשימוש. בדקתי במנהל משימות->תהליכים והוא לא מופיע שם. הקובץ הזה הוא גם לא קובץ משותף. מדובר בסרט שלא עובד ותוקע את המחשב (בופור, למי שרוצה לדעת). הוא נמצא במחשב כבר הרבה זמן וללא הצלחה. איתחלתי את המחשב כמה פעמים וגם זה לא עוזר. למשהו יש עצה על תוכנה שמוחקת בלי להתחשב אם הקובץ בשימוש או לא? תודה, מוישקו

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  11. רוצה שכל המועדפים ישמרו לי אבל לא זוכר איך...

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  12. מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל‏ = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם =‏ ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות‏= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך‏ = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים =‏ Seagate 1TB 72…

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  13. Started by gania23,

אין לי פיירוול אני משתמש עם נוד 32 והתוכנות שפוט לט מתחברות... מישו יודע מה הבעיה? אהה ואין לי ראוטר

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  14. Started by צחי-2,

אני לא בטוח שאני בפורום הנכון אבל אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשפר איכות של סרט (כדוגמת avi, mpg,wmv). תודה.

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by dids22,

לאחר שחיפשתי קצת פה בפורום ראיתי שהרבה המליצו עליה הקיצר הורדתי את הגרסת pro (גרסת ניסיון) התקנתי והכל עכדיו ניסיתי להתחבר לאינטרנט ואיך שזה התחבר המכבה עשה ריסטרט בהתחלה לא הבנתי ממה זה קרה אבל בסוף הבנתי שזה מהתוכנה הזו ניסיתי להוריד את הדרגה של הפיררוואל של zonealrame והצלחתי להתחבר אבל כשנכנסתי לדפדפן הוא התכבה ניסיתי לסגור את התוכנה ולהתחבר לאינטרנט אבל שוב נכבה בסוף מחקתי אותה משהו יודע אולי איך לסדר את זה?? וזה הפיירוואל שאתם ממליצים עליו?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  16. למעבדה והם שמו לי Panda Titanium Antivirus 2005 ו-Microsoft AntiSpyware עכשיו אני בא להתחבר לאימיול והוא כותב לי ששרת ריזבאק מת (והאיקון של החמור באפור) הורדתי את כל ה-V ב-Panda ומרכז האבטחה של הווינדוס קפץ עם איזה הודעה והאיקון של הפנדה הפך לאפור האם המחשב נמצא בסיכון מסוים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by Or94,

אני משתמש בדפדפן אינטרנט של גוגל Google Chrome ומשום מה למשל באתר שלכם ובצד הפורום הדפדפן שלי מזוהה בתור Safari. מדוע זה כך?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי morphXT איך אני רואה כמה קרדיט יש לי? תודה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by ofirterev,

שלום לכם יש לי כרטיס מסך 9800 gtx הבנתי שהוא תומך ב-hd הורדתי סרט באיכות hd האם אני צריך תוכנה כדי לצפות ב- hd אני חיברתי את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך זה מתאם מהחיבור הרגיל של המסך לחיבור של הכרטיס מסך hdmi יש לי עוד מתאם שכתוב עליו hdmi אני חושב שהוא מתאם מהכרטיס מסך לטלוויזה יש לו גם חיבור כמו של usb בקיצור מה אני עושה כדי לראות hd במחשב שלי יש לי מסך 20 אינץ דק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתעסק בתחום הצילום ועריכת סרטים ואני צריך לצרוב כמויות גדולות של דיסקים אני מעוניין בתוכנה שיודעת לעבוד מול 4 צורבים שמותקנים אצלי בתוך המחשב ואת הקובץ וידאו שנמצא ע"ג ההארד דיסק הפנימי ישלח בו זמנית ל- 4 הצורבים וכך בעצם יש לי משכפל של 1 ל- 4 DVD :kopfpatsch: מבקש את עזרתכם בדחיפות אודה על כל פנייה תודה רבה רבה נ"ב שהנרו 8 לא מצליחה לבצע את הפעולה הזו!!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by omrit,

שלום, ברשותי NORTON INTERNET SECURITY 2004, הכל עובד תקין חוץ מהעובדה שכאשר המחשב עולה (לאחר RESTART), התוכנה עולה במצב DISABLE וצריך לעשות ENABLE ידנית... הבעיה היותר מציקה היא העובדה שקופצים בערך 4-5 חלונות בדקה המודיעות ש REMOTE COMPUTER מנסה להכנס למחשב שלי.... הפכתי את כל התוכנה, אך לא מצאתי שום דרך להוריד את ההודעות המציקות... שמופיעות גם כאשר שום תוכנה אינה פועלת... מישהו יודע איך אפשר להפטר מהם? נ.ב אם אני עושה BLOCK ALL אז הוא חוסם רק את אותה כתובת, אך כל פעם אני מקבל את ההודעה מכתובת אחרת....

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  22. Started by PeaS,

http://mozilla.org/products/firefox Downloading Mirror: http://sunsite.rediris.es/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.8/ New in 0.8 * Easier Downloading * Installer * Pinstripe Theme * Extension UI * Better Bookmarks * DOM Inspector

• 47 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. יש לנו בבית הספר סוג של תוכנה שדומה ל MAGIC CARD אבל אני לא יודע איך קוראים לה. אני חושב שזה GHOST של נורטון אבל לא בטוח מישהו יכול לתת שמות של תוכנות אפשריות איך לבטל אותם? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  24. יש בפועל 4 כוננים C.D.E.F ונוספו לי גם G, J, איך מוחקים אותם. ניסיתי למחוק במנהל התקנים וחזרו אחרי הדקלת המחשב.

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by Gill2,

יש לי על השלוחן עבודה פירסומות ובמועדפים, אני לא בטוח שזה spywares אבל בכל מיקרה אני רוצה להוריד את זה מהמחשב. הורדתי את התוכנה: ad aware זה סרק לי את המחשב, מצא כמה קבצים מחק אותם אבל עדיין יש לי את הפירסומות על השלוחן עבודה ובמועדפים.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.