תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מפעיל לא משנה איזה תוכנה מאופייס אחרי שאני סוגר אותה מופיעה לי הודעה שאומרת שהמירקו נמצאים במצב של דיסאיבל וצריך להפוך אותם לאינאיבל האם משהוא יודע איך עושים את זה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
למה ה-WINAMP שלי(גרסה 3)קורא רק שירים באנגלית? את השירים בעיברית הוא מציג לא בג'יבריש אלא עם מלא סימני שאלה והוא לא קורא אותם. מה הבעיה? דרך אגב יש לי WINDOWS XP PRO
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה הזאת עכשיו אני מפעיל את הסרטון אבל אני לא שומע את הצלילים רק תמונה האם זה קשור איכשהו למקודדים או משהו כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי סורק של AVISION שסורק מקבצים של דפים. דרושה תוכנת סריקה שיודעת להפוך את הדפים לPDF או משהו דומה. ולבצע עוד כל מיני עיבודים מינימליים על הדפים. כרגע אני עובד עם paperport 11 שעושה בעיות ונתקעת. במיוחד אם אני מתחיל ממזין המסמכים ועובר לסרוק מהזכוכית ישירות. מחפש תוכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימו לב,אני לא מדבר על התוכנה TMPGEnc אלא על TMPGEnc XPress שהיא גירסה חדשה יותר.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למסנג'ר אני לוחץ על תיקון בעיות וזה אומר לי שהבעיה היא בשער ברירת המחדל זה קרה לי כבר מליון פעמים ונמאס לי כבר מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי שרת דואר SERVER 2003 אני רוצה ליצור Certificate לסינכרון הפון מישהו יודע איך יוצרים את זה ???
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עשיתי בדיוק מה שהם ביקשו ממני לעשות פה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-4401,00.html וקיבלתי את ההודעה הזאת יש עוד דרך להתקין את הפלג הזה שאלה שניה : יש איזה פלג/קובץ אחד שאני יכול להתקין וולא תיהיה לי אף בעיה עם אף סרטון באינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! הGMAIL שלי מותקן בoutlook כך שכל המיילים יורדים לoutlook. הבעיה היא שאני מקבל כל מייל פעמיים ואפילו הגעתי לשיא של 7 פעמים לאותו מייל (!). ברשותי outlook 2003 SP1. אודה לכם מאוד אם תפתרו לי הבעיה. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתדע לנהל את הזיכרון שכל אפליקציה שפותחים אותה ,משתמשת מהזיכרון במחשב. יש לי תוכנה שברגע שפתחתי אותה אני שם לב שכל זמן מסויים היא פשוט לוקחת יותר ויותר זיכרון מהמחשב עד לקריסת התוכנה. אציין שבדקתי את המחשב לוירוסים וספייוור . לכן אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לקבוע מראש בכמה זיכרון תוכל כל תוכנה ותוכנה להשתמש ובכך להציב גבול עבור כל תוכנה . win XP SP2 עם 512MB זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
נאלצתי להתקין את McAfee SecurityCenter מחדש לאחר שמחקתי אותו עקב בעיות במחשב, ועכשיו כמעט כל דבר שאני מפעיל הוא שואל אותי אם לתת לו רשות לפעול, אני מאשר לו ואומר שאני מכיר את היישומים ושייתן להם לפעול כל הזמן, אבל הוא ממשיך ושואל אותי כל פעם שאני מפעיל את המחשב, וכל פעם שאני פעיל את הדפדפן על אותם היישומים (כולל EXPLORER). מה אני עושה שהוא יפסיק? אני רוצה שישאל אותי פעם אחד בלבד וזהו. זה ממש מפריע לי, וזה לא היה ככה. מה שמקפיץ את ההודעות זה ה McAfee Privacy Service וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות לא עוזר, וזה ממש מטריד עד שאני לא מכבה את זה. אני מעונין שהוא גם יעדכן את עצמו לבד בלי לשאול אותי, כמו שפעל בעבר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עכשיו האם אני יכול להתחבר דרך מחשב אחר שאין לו את התוכנה? זאת אומרים להקליד את האייפי שלי איפשהו ואז הוא ייתן לי להקיש את ה-USERNAME והסיסמה כדי שאני אוכל להתחבר למחשב.... האם זה אפשרי או שרק אפשר להתחבר אם יש לך את התוכנה במחשב שממנו אתה מחתחבר? תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מסמך של מספר מאות עמודים, חלק מהמסך נבנה על ידי copy&paste ממסמכים אחרים. נוצר מצב שבאמצע המסמך מוגדרים סגנונות (heading 1, heading 2) שאין צורך שהם יוגדרו כסגנון. איך אני הופך אותם ל normal אבל שומר על font, size, bold וכו' שלהם מבלי שהם ישתנו לפי ברירת המחדל של normal ? (אני מקווה שאני מספיק ברור)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתראה לי תמונות. התוכנה צריכה להיות קלה בזכרון, לעלות מהר, ולאפשר אופציות בסיסיות כמו שליחת התמונה בדוא"ל תוך כדי הקטנת גודלה, סיבוב התמונה וכד'. לא משהו מתוחכם מדי. אשמח לשמוע הצעות
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בדר"כ כשאני צורב סרט לדיוידי יש לזה תהליך ארוך ומעצבן: להוריד תסרט להוריד תירגום לעשות תירגום עברי מובנה להפוך את הסרט ל VOB ולצרוב... יש למישהו מושג איך אני צורב דיוידי שיהיה תפריט שלוחצים על עברית יהיה עברית מבלי לעשות תירגום עברי מובנה?!?! כמו בדיסקים מקוריים..
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
הי אני תרגמתי מסמך בעזרת google translate מאנגלית לעברית מה שקורה זה שאם אני מדפיס זה מדפיס רק את העמוד הראשון לכן ניסיתי שיטה אחרת לעתיק את כל מה שתרגם לוורד אבל בהדפסה מופיע גם המילים באנגלית וגם התרגום שלהם בעברית הצעות בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
באיזו תוכנה אתם משתמשים תנו שמות אנשים והמלצות לאחרים
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש אצלי תופעה שאני סובל ממנה בערך חצי שנה אבל בזמן האחרון היא התגברה.... באמצע משחק כלשהו פתאום המחשב נתקע... אין לי שום שליטה על המחשב ואז אני עושה ריסט דרך הכפתור על המארז.... כשהווינדוס עולה הוא נותן לי את אותה ההודעה כל הזמן... (מוצרפת תמונה) לא יודע מה לעשות... אז מי שיודע להגיב...(במילים אחרות... אני צריך לפרמט?) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, יש כמה אתרים, שלא נפתחים בנייח, ובנייד. לדוגמא כאן: http://www.synel.co.il/pay/payclick.html כשלוחצים על "שכר בקליק" מהתפריט בצד ימין, אמור להיפתח חלון נוסף. איכשהוא פתאום הדפדפן מפסיק לפתוח את החלון הזה. הוא פשוט לא עושה כלום שלוחצים על זה. זה קורה בעוד אתרים (ממשלתיים בעיקר) הדבר המוזר הוא שיש עוד 2 מחשבים במשרד, עם אותה מערכת הפעלה (WIN7) ואותן תוכנות, ששם זה נפתח כמו שצריך. אחרי בזבוז יום שלם בניסיון איתור התקלה, פרמטתי את הנייח הנ"ל, והנייד הנ"ל, וזה עזר. התקנתי את התוכנות והעדכונים של מערכת ההפעלה, והכל עבד כמו שצריך. לפתע, ניחשתם נכון, התקלה חזרה בנייד ובנייח. בנייח, עשיתי שחזור מערכת לתאריך של אחרי הפרמוט, והאתרים נפתחו. התקנתי תוכנה תוכנה, (Skype adobe rea…
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-