עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש תוכנת השתלטות ללא התקנה - בדקתי כבר את האפשרויות: RADMIN logmein vnc dameware pcaw מה שאני מחפש זה תוכנה קטנה (עדיף חינמית) שמאפשרת השתלטות מרחוק בזמן השמשתמש פעיל ורואה מה שאני עושה התוכנה צריכה להיות מורצת על ידי המשתמש אבל שלא תתקין כלום - כמו PORTABLE APP כל טוב, גבריאל

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יש לי DVD של הופעה חייה, כאשר הסאונד הוא בפורמט DTS (או DD5.1) . אני מעוניין להמיר את 6 ערוצי הסאונד לקבצי wav/mp3 סטריאו (Downmix), לפי Chapters. ניסיתי מס' תוכנות אך כולם תומכות רק בהמרה ממקור סטריאו. אולי צריך להפוך לקובץ AC3 ואחר כך לבצע downmix לסטריאו ? בכל אופן, אילו תוכנות אני צריך?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום לכולם היה לי FIREFOX גירסה 1.5 שעבדה טוב. שידרגתי לגירסה 2.0.03 ומאז כשאני רוצה להפעיל את הFIREFOX הוא מראה לי הודעת שגיעה בלי שהתוכנה עולה בכלל. הסרתי והתקנתי מחדש לא עזר. בדקתי וירוסים, רוגלות, בדיקת זיכרון-הכל תקין. ניסיתי להפעיל את הFIREFOX בSAFE MOD גם יש קריסה. אני משתמש בKASPARSKY INTERNET SECURITY ו-AVG ANTISPYWARE מה לעשות? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  4. התחלתי לעבוד עם נטסקייפ אבל כל פעם שאני פותח אותו הוא פותח את האיסיקיו ועכשיו אני בכלל לא מצליח להתחבר לא מצאתי בשום מקום את האפשרות לבטל את האפשרות הזאת... עזרה בבקשה...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by mwalker03,

חברה אני מחפש תוכנה כמו HIDE MY IP שתיהיה חינמית .. מצידי אפילו קוד פתוח, העיקר שתיהיה חינמית, מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  6. אני צריך תוכנה, לא משהו כבד שתיקח את הטקסט שבתמונה ותוריד לי אותו להדבקה כמו פרינט סקרין או משהו כזה. לדוגמא זה טקסט מובן לגמרי רק שהוא בקובץ של תמונה אז שתתרגם לי אותו לקובץ כתבן או משהו כזה, הבנתם?

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  7. שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  8. יש לי את המצלמה: VideoCAM Express http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=114# איבדתי את דיסק ההתקנה של המצלמה שכלל דרייברים ותוכנה לשימוש במצלמה. לגביי הדרייברים, שמתי לב שאני יכול להוריד אותם מאתר החברה של המצלמה, האתר שהבאתי אליו לינק. אבל יש שם שתי גירסאות של דרייברים: אחד V1 והשני V2! איזה מהם להוריד? על המצלמה שלי לא רשומה הגרסה, רק שם החברה! לגביי התוכנה של המצלמה, היא לא חינמית ולא חושב שיש אותה באינטרנט להורדה. אז איך אני אמור להפעיל את המצלמה? שמעתי על NETMEETING שיש במסנג'ר, אבל אני לא רוצה להפעיל את המצלמה רק כשאני מדבר עם אנשים במסנג'ר, אני גם רוצה להפעיל אותה סתם בשביל לצלם דברים מדי פעם. אז יש תוכנה חינמית שיכולה להפעיל את המצלמה שיש לי? וש…

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  9. התוכן בכותר. תודה מראש.

10. Started by Born2Kill,

שלום, אני מעוניין לעדכן את הביוס. 1. יש בעיה, הוא כותב לי שאין תאימות עם וינדוס 64bit, מה אני צריך לעשות במקרה כזה? (מצורף צמונה). 2. באתר של ג'יגהבייט יש כמה עידכוני ביוס, האם אני יכול ישר להתקין את הגירסא F11 או שאני צריך להתקין אחד אחרי השני? כלומר F11 מכיר את כל העידכונים? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#bios תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by eagleye,

מישהו שתל לי את כתובת הדואר האלקטרוני שלו באודות של האייסיקיו שלי (שזה בעצם pm) כך שהוא יכול לשחזר את הססמא שלי אל הדוא"ל שלו מתי שהוא רק רוצה. איך אני מסיר את הכתובת דוא"ל שלו מהאודות שלי?? היא הרי בלתי ניראית לעין - אני לא יכול לראות אותה באודות שלי אבל היא נמצאת שם. שאלתי את זה בהרבה פורומים ואף אחד לא ידע לענות לי או שענו בעקיפין, אני מקווה שכאן ידעו איך לפתור את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכם , השבוע המסנג'ר החליט בלית ברירה לעדכן את עצמו( עדכון חובה שבלעדיו לא ניתן יהיה להתחבר למסנג'ר עוד ) כשניסיתי לעדכן את המסנג'ר הוא הראה לי מספר רב של שגיאות אז החלטתי להסירו מהמחשב טוטאלית ואז לנסות להוריד שוב , אך שוב פעם הופיעה שגיאה תמונה - המחשב שלי נמצא בהרשאות מנהל ( מוגדר כ Adminstaor ) אז ככה שזאת שגיאה מוזרה בהחלט ... בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה רבה !! ערן

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by erez_sots,

שלום רב, אני התקנתי את הגרסה החדשה (גרסה 6.2) והיה לי לפני כן את הגרסה 6.1 (יש לי ווינדוז XP) ואני לא מצליח להתחבר. מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה, ארז

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום אני חדש בפורום ואני צריך עזרה דחופההההההההה כי קבר 3 חודשים אני מחפש ולא מוצה ועד שאני מוצה (דרייברים) אז הם לא עובדים טוב ככה אני צריך דריברים של מסך ושל קול בבקשה תעזרו לי: דרייברים של מסך:NVIDIA RIVA TNT2 model 64 microsft coporation ודדרייברים של כרטיס קול:mpu-401 compatoble midi device אבל יש בעיה בדריברים של המסך אני מנשה להתקין וזה נותן שגיאה:nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit אבל מישהו נתן לי אתר שיש שם קובץ שמוסיף תמיכה לכל הכרטיסים בכל הדרייברים זה האתר:http://www.guru3d.com תודה רבה לכול מי יכול לעזור ליאו שרק ינשאה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. האם יש תוכנה לחלוקת מחיצות מחדש של הכונן שהוא מלא? כדי לחסוך את הFORMAT וFDISK

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש כאן תפריט בצבעים ירוקים: http://javascriptkit.com/script/script2/verticalmenu.shtml אני מעוניין להפוך אותך לצבעים סגולים בהירים. איך אני עושה את זה בצורה "מקצועית " ויפה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by yarl,

למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

שאני עושה סריקה אז יש לי בקום של :DETECTED וניגד שיש שם 1 מה זה אומר? שהוא מצא וירוס? שהוא מחק אותו? יש גם UNTECTED 1 מה זה אומר? זה טוב? אם הוא מוצא לי וירוס ואני רוצה שימחוק אותו, מה צריך להיות: -:DETECTED 1 -:UNTECTED 1 או -:DETECTED 1 -:UNTECTED 0 ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Started by idofr,

היייי כולם זוכרים שמישו שם פה ת'ראד על "כמה וויפים שלי בזמן האחרון" ואמרתי שאני לא יודע מזה וויפ זהו לקח לי 3 ימים רק לקשר בין "וויפ" לWIP (חחחח יופי גאון!!!) הקיצר התחלית היום ויש עוד הרבה עבודה אבל בנתיים אני מרוצה כרגיל תגובות יתקבלו ביותר מברכה (תודה לSTRYKER על העזרה (לקחתי ממנו חומר מסויים אבל חוץ מזה הכול שלי)) לילה טוב ושבוע טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by LP_Fan,

אם מישהו כאן יכול לשלוח לי הזמנה ל Torrent Leech אשמח מאוד

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by avner_ad,

הנטמיטינג ב-xp עושה לי בעיות קודם כל כשהמחשב עולה נפתח חלון ובו כתוב שהוא לא מחובר ל-directory server דבר שני אני לא מצליח לקבל שיחות אלא רק לחייג דבר שלישי כשאני פותח או סוגר את הנטמיטינג עולה מסך שחור לכמה שניות ורק אז נפתח אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי לפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by Kerberos,

בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. Started by StorM FighteR,

איך אני ממיר לינקים של אמיול בעזרת התוכנה FlashFXP ללינקים רגלים (הורדה רגילה) זה דחוף לי מאד אז אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.